Nieuw

Mohammedaanse kolonisten slapen liever in de buitenlucht en steken tentenkamp in de hens

Ze zullen natuurlijk netjes de aangerichte schade vergoeden en er voor werken de komende maanden. En omdat ze zelf ook wel inzien dat ze na dergelijk gedrag hier niet meer welkom zijn werken ze daarna nog een tijdje door om hun terugreis bij elkaar te verdienen.

Ook zullen de mohammedaanse invallers bezuinigen op hun onderhoudskosten door niet meer te eten.

De vlam sloeg in de pan toen Afghaanse migranten probeerden te beletten dat voedsel het kamp zou worden binnengebracht, liet een kampbewoner uit West-Afrika weten. Zij zijn het wachten in Moria beu en hopen met een collectieve hongerstaking een overtocht naar het Griekse vasteland en vervolgens toegang tot West-Europa af te dwingen. Maar vooral Syrische gezinnen in het kamp wilden de maaltijden wel aannemen en raakten slaags met de Afghanen. HLN >>

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Mohammedaanse kolonisten slapen liever in de buitenlucht en steken tentenkamp in de hens

 1. polderboy // september 20, 2016 om 11:15 //

  Het gerucht ging dat een aantal immigranten teruggestuurd zou worden. Die lui die meenden teruggestuurd te gaan worden, zijn daarop met een “Arabische Lente” oproer begonnen, en hebben de boel in de fik gestoken.
  Daarom is 60% van het kamp verwoest, dus ruim 3000 lui zijn de dupe.
  http://www.ekathimerini.com/212169/article/ekathimerini/news/hundreds-of-migrants-left-without-shelter-after-lesvos-camp-blaze?

  Neem aan dat de daders verward waren, en getraumatiseerd. Is ook een bericht zeg: “U moet terug naar Turkije.”
  Terug naar Turkije betekent werken en bek dicht, i.t.t. door naar Nederland, en meteen als voorkeursallochtoon bij de PvdA omhoog de tweede kamer in geschoten worden en met een topsalaris lekker aan je pik trekken en uit je nek lullen…

  Liked by 1 persoon

 2. Totaal Off Topic maar toch

  Presidentiële adviseur: “Amerikaanse luchtaanvallen op Syrische legerbasis waren opzettelijk”
  Amerika heeft ‘opzettelijk’ luchtaanvallen uitgevoerd op een Syrische legerbasis in de provincie Deir ez-Zor. Dat heeft een belangrijke adviseur van de Syrische president Assad gezegd in gesprek met persbureau AFP. Bij de aanvallen kwamen 90 Syrische soldaten om het leven.

  Buthaina Shaaban zei tijdens het interview dat nergens uit blijkt dat het om een vergissing ging. De Syrische overheidsfunctionaris zei ook dat Washington in het gebied samenzweert met terreurgroep IS.

  “Alles was van tevoren gepland en IS wist ervan,” zei Shaaban. “Zelfs Rusland kwam tot de verschrikkelijke conclusie dat de Verenigde Staten samenzweren met IS. Toen de terreurgroep oprukte, werden de luchtaanvallen gelijk gestaakt.”

  ‘Niet gericht tegen IS’

  Bij de luchtaanvallen raakten ook tenminste 100 soldaten gewond. De aanvallen werden uitgevoerd door twee F-16’s en twee A-10’s, die waren opgestegen vanuit Irak.

  Shaaban herinnerde eraan dat de door Amerika geleide interventie in Syrië in 2014 is begonnen. “We blijven zeggen dat deze interventie niet is gericht tegen IS,” zei ze. “Ze vallen IS niet aan.”

  Directe medeplichtigheid

  De zogenoemde anti-IS-coalitie voert in Syrië luchtaanvallen uit zonder goedkeuring van Damascus of een VN-mandaat. Shaaban vindt dat de VS het staakt-het-vuren in Syrië bedreigt. Ze zegt dat er elementen zijn binnen de Amerikaanse regering die een nauwere samenwerking tussen Washington en Moskou in Syrië duidelijk niet zien zitten.

  Shaaban zei dat Damascus vastberaden is zich te houden aan het bestand. De Russische minister van Buitenlandse Zaken zei dat de Amerikaanse aanvallen ‘balanceren op de grens van criminele nalatigheid en directe medeplichtigheid van de terroristen van IS’.

  Bron
  http://www.ninefornews.nl/

  Liked by 1 persoon

 3. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: