Nieuw

Tijd dat die Zweden eens een beetje integreren in Zweden

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8304 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Tijd dat die Zweden eens een beetje integreren in Zweden

 1. Ik kijk niet naar die zwarte burka, want dan wordt het ook zwart voor mijn ogen.

  Like

 2. Godverdomme, m’n hele beeldscherm ondergekotst.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 19, 2016 om 01:20 //

  Niet de vraag of Zweden dit willen maar een aankondiging dat ze het er maar mee moeten doen, dat heet mensen voor een voldongen feit plaatsen. De politieke bobo’s hebben een ‘plan’ uitgevoerd zonder eerst hun achterban te vragen wat zij ervan zouden vinden als ze ongelimiteerd mensen van buitenaf importeren. Eerst importeren en dan zeggen dat je er maar aan moet wennen. Je moet maar lef hebben!

  Like

 4. De imbecielen hebben ook nooit iets van psychologie begrepen of van assortative mating gehoord,de neiging om in onze partner of vriend/vriendin een kopie van ons zelf te zoeken.Oftewel soort zoekt soort. Of zoals Confucius al wist :zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zal u zeggen wie u zelf bent. Wat wij ervaren of doen is maar 1 % van bewust,dus het kotsen zal niet over gaan,dat heb je niet zelf in de hand,komt van binnen uit.

  Like

 5. Jeroen999 // september 21, 2016 om 10:49 //

  Zweden kun je afschrijven.

  Like

 6. Sjonge. Dat roze weblogje loopt maar drie dagen achter. Sinds die Van Rossem me geblokt heeft nav. https://fenixx.org/2016/08/07/kloosrieding-bart-nijman-on-trump-deel-ii/ zijn ze daar nóg langzamer geworden.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/09/video_zweden_heeft_oplossing_i.html

  Like

 7. Dat roze webblogje is nog maar een schim van het ooit geweest is.
  Ze houden niet zo van Fenixx artikelen daar, de waarheid is soms hard.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: