Nieuw

Islamic Invasion Of India: The Greatest Genocide In History

Muslim historian Firishta [full name Muhammad Qasim Hindu Shah, born in 1560 and died in 1620], the author of the Tarikh-i Firishta and the Gulshan-i Ibrahim, was the first to give an idea to the medieval bloodbath that was India during Muslim rule, when he declared that over 400 million Hindus got slaughtered during Muslim invasion and occupation of India. Survivors got enslaved and castrated. India’s population is said to have been around 600 million at the time of Muslim invasion. By the mid 1500’s the Hindu population was 200 million.

By the time the British arrived to the shores of India and after centuries of Islamic law ruling India, the Hindu population was not behaving like their normal self; they were behaving like Muslims. There are many witness reports from the British archives of horrendous Hindu incidents that were shocking in cruelty to the British – and they therefore sometimes referred to the people as “savages”. Yes, anyone who gets contaminated by the association with Islamic ‘culture’ truly gets tainted and savaged. That is exactly why it is so detrimental and dangerous.

Today, like other cultures with a soul massacred by Islam, India is not truly a Hindu nation. India is a shadow of Islam, a Hindufied version of Islam, where every human atrocity has been emulated and adopted into a culture previously alien to such brutality. And in association with it’s foreign mohamedan pest, these Islamic habits have become adopted and accepted as a “normal” part of Indian culture. But if we look at pre-Islamic Indian culture it was a in general a benevolent culture of knowledge and learning, much more so than it is today.

From the time of the Umayyad Dynasty (711AD) to  the last Mughal, Bahadur Shah Zafar (1858), so widely praised as great leaders by Indian historians themselves, entire cities were burnt down and the populations massacred, with hundreds of thousands killed in every campaign, and similar numbers deported as slaves. Every new invader made (often literally) his hills of Hindus skulls. Thus, the conquest of Afghanistan in the year 1000 was followed by the annihilation of the Hindu population; the region is still called the Hindu Kush, i.e. “Hindu slaughter.”

The Muslim Issue >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.108 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10031 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Islamic Invasion Of India: The Greatest Genocide In History

 1. Republikein // september 12, 2016 om 23:01 //

  Eem mooi stuk geschiedenis.
  Hier liggen de genen van de tijgerin van Malakka, ik zal het haar inpeperen.
  Vervolgens zal zij overgaan tot de orde van de dag.
  “loop je nou weer te kankeren, en wanneer ga je jezelf scheren, je hebt zo’n hekel aan die lui en nu lijkt je er zelf op”.

  Like

 2. Republikein // september 13, 2016 om 00:14 //

  Eigenlijk een lelijk stuk geschiedenis,
  Sorry luitjes.

  Like

 3. Voor een religie van de “Vrede” best wel eng.
  Zouden ze bij de pvda, d666 en GroenBruin nooit eens bijscholing geschiedenis krijgen?.

  Like

 4. i think its not correct to use the word genocide

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s