Nieuw

Het plagiaat van Jesse Klaver

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.158 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Het plagiaat van Jesse Klaver

 1. Is het land nog niet genoeg naar de klote geholpen,Klaver kan het nog veel beter,nog meer roven,daar is corrupt links heel goed in en in bodemloze putten gooien door deze asocialen.Obama de 44 ste president,die meer schulden maakte,dan alle presidenten ervoor samen deden,echt een vooruitgang.

  Like

 2. Heeft die klavertje 4 de VMBO wel afgemaakt?.

  Like

 3. Is ‘ie (toevallig) familie van Kuzu?

  Like

 4. Wat een loser, die Klaver.

  Liked by 1 persoon

 5. Mea culpa – Jesse, als lid van jouw kernteam heb ik je in de stront laten vallen
  Open brief van Ralph Posset aan Jesse Klaver en het volk.
  http://politiek.tpo.nl/column/mea-culpa-jesse-als-lid-kernteam-stront-laten-vallen/

  Like

 6. Ik vind hem meer plagiaat van Justin Trudeau, al lijkt die iets meer culturele bagage te hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s