Nieuw

De EU wil 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’

De EU wil het recht van vrij verkeer en verblijf van personen tot in Afrika uitbreiden. In de praktijk zal dit betekenen dat de Afrikanen naar Europa komen om te profiteren van onze sociale voorzieningen, omdat het na een eeuw van ontwikkelingshulp ze nog steeds niet is gelukt om zelf een welvarend thuisland in Afrika op te bouwen heb ik er weinig vertrouwen in dat het hen in Europa wel lukt.

Brussels economists claim Britain and other EU states will “need” 56 million immigrant workers between them by 2050 to make up for the “demographic decline” due to falling birth rates and rising death rates across Europe.

Met de ouwe afgezaagde leugen dat we woestijnnegers moeten importeren omdat de Europeanen ouder worden en niet genoeg kinderen verwekken wil de EU 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’.

It states: “Countries with low fertility rates could require a significant number of immigrants over the coming dec­ades if they want to maintain the existing number of people of working age.

Het feit dat de werkloosheid nu al torenhoog is en laaggeschoolde Afrikanen zonder enige talenkennis niet de voorwaarden bezitten om aan de werkeisen te voldoen in een geavanceerde informatiemaatschappij blijkt niet in de hersens van onze EU machthebbers door te dringen.

“Having sufficient people of working age is vital for the economy and for tax revenue.”

De veertiger/vijftiger jaren baby-boom generatie is nu met pensioen en veel banen zijn geautomatiseerd of naar het Oosten verhuist, en de werkloosheid neemt vooral onder laaggeschoolden gestadig toe. De EU heeft zich al eerder als een failliete reisbureau en sociale dienst bewezen die graag on-integreerbare arbeidsschuwe individuen uit de derde wereld importeert, die met genoegen van onze gemeenschappelijke opgebouwde sociale voorzieningen genieten zonder een euro zelf bij te dragen. Maar nu gaan het werkelijk nuts.

The first was the job centre opened in Bamako, capital of Mali, on Monday. Other centres are expected to open soon in other west African states and later in north Africa.

Een belasting gefinancierde ‘arbeidsbureau’ is in Mali geopend met de opdracht om zoveel mogelijk Afrikanen naar Europa te brengen. Mali is een islamitisch land ten zuiden van de Sahara. Het is een van de armste landen ter wereld en heeft te kampen met ernstige interne spanningen. Het wordt geteisterd door burgeroorlogen en staatsgrepen. Het onderwijs is van een steentijd gehalte en ruim 63 % procent is analfabeet. Een lokale tak  van al-Qaeda terroriseert het land en veel Europeanen zijn daar ontvoerd. In november 2015 sloegen de islamitische terroristen toe in het Radisson Blu Hotel in de hoofdstad Bamako. En vermoorden 20 westerlingen. Bring it on home to me!

Bron:

http://www.express.co.uk/news/uk/65628/Secret-plot-to-let-50million-African-workers-into-EU

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on De EU wil 56 miljoen Afrikanen importeren als ‘arbeidskrachten’

 1. Tijl Uylenspiegel // september 8, 2016 om 00:28 //

  En dan moet een mens zich voorstellen dat dit de zogenaamde intellectuelen zijn die zoiets zeggen en voorbereiden, elk normaal mens vraagt zich af of dit nou werkelijk mensen zijn met meer intellect dan een verstandelijk gehandicapt mens. Een kind kan bedenken dat dit catastrofale gevolgen zal hebben. Eén geluk, stel dat ze dit doorzetten en voor elkaar krijgen dan zullen zij en hun nageslacht net zo goed de gevolgen daarvan gaan ondervinden. Nou ja, de geschiedenis staat bol van beschavingen die naar de kloten gingen, wij zijn gewoon de volgende in een lange rij. Want dat dit het einde betekent van de beschaving zoals wij die gekend hebben daar zal menigeen het wel over eens zijn. Vraag is hoe en of dit soort zwakzinnigen nog te stoppen is. Ik vrees het ergste.

  Liked by 1 persoon

 2. Die Afrikaanse arbeidskrachten is een grote leugen.
  De werkelijke reden is dat door de vergrijzing er minder consumenten overblijven die producten kopen van de multinationals en dus haalt men maar negers uit Afrika die de leeg gevallen plaatsen moeten opvullen.
  Want ook een afrikaan hier in Europa die in de bijstand zit moet een TV, wasmachine mobieltje
  meubels, enz. hebben.
  Ze zijn bang dat hun aandelen minder waard worden.
  En als dat op een burgeroorlog zou uitdraaien, nou en dan verkopen ze toch wapens aan
  de strijdende partijen.
  Zij zelf zijn dan al lang uit Europa vertrokken naar veilige oorden.
  Alles draait om economie, zelfs Clinton zei dat vroeger al…it’s the economy stuppid

  Liked by 4 people

 3. Als het al een probleem is dat wij te weinig kinderen krijgen – ik ben daar niet van overtuigd, overbevolking is de grootste bedreiging voor deze Aarde – dan zou de eerste reflex moeten zijn dat we ons zelf wat meer reproduceren en daar vallen allerlei maatregelen voor te bedenken.

  In tegenstelling daarmee, heeft men de laatste decennia het juist gestimuleerd om niet veel kinderen te nemen. De Pil in het ziekenfonds, condooms verkrijgbaar op elke straathoek en allerlei campagnes om vrouwen toch maar vooral 40 uur per week aan het werk te zetten, zodat ze niet meer moeder kunnen spelen.

  Het kán simpelweg niet gunstig zijn voor je economie, Pechtold durft zelfs het woord kenniseconomie met regelmaat in de mond te nemen, on hele en halve debielen te laten immigreren:

  – voeg wereld-IQ-kaart in –

  De overheid zou campagnes kunnen starten als:

  NEUKEN VOOR HET VADERLAND !

  EEN SLIMME MEID IS OP HAAR DIKKE BUIK VOORBEREID !

  In plaats van die campagne: “Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid”, wat betekende dat ze moest gaan studeren, waarmee het moederschap alvast weer een jaar of 4-5-6 wordt uitgesteld. Waarna ze een carriere moest en het moederschap nog verder werd uitgesteld, want lastig te combineren. En tegen de tijd dat de biologische klok begint te tikken is het al snel te laat.

  Ik zal er eens verder over denken, het moest eigenlijk ooit een stukje worden onder de titel, die hierboven staat:

  NEUKEN VOOR HET VADERLAND !

  Liked by 3 people

 4. Ben gaarne bereid om me vrijwillig als neukdonor aan te melden. Vooral bij jonge hertjes.

  Liked by 1 persoon

 5. Voor de vrouwen word de toekomst een hel. Miljoenen mannen die Europa al in gekomen zijn, miljoenen die volgen. Een mannen overschot betekend dat vrouwen gevaar lopen waar ze ook gaan. Een moslimmannen overschot betekend dat vouwen worden gedegradeerd tot fokvee en object om iets in kwijt te kunnen. Een Islam wetgeving maakt dat tot een feit.
  De positie van de vrowu in de toekomst zal die van gevangene zijn, van een opgesloten bezit of slavin.

  Het tegengaan van vergrijzing is eenvoudig: als de politiek zekerhedi voor de toekomst zou bieden door een solide toekomstvisie en men zou zaken zoals hard werken niet staffen met meer belastingen zou het een aansporing zijn om iets op te bouwen.
  Maar wanneer juist word afgebroken dan is het geen wijsheid kinderen te nemen, of je moet er totaal niets om geven en gewoon doorfokken. Dan fok je eigenlijk gewoon beesten op twee poten.
  Immigranten zullen de economie niet dragen, ze zullen de samenleving leeg parasiteren en dan de bevolking die weerloos is gemaakt.
  Wij als burgers worden verkocht en we zullen toch andere dingen moeten gaan doen dan verhaaltjes schrijven en boos zitten te zijn.

  De toekomst is aan hen die geen rem hebben op geweld en geen last van een opgelgde moraal.
  Ieder ander, ongeacht bezit of positie zal vroeg of laat alles verliezen en zijn kinderen en kleinkinderen zien vergaan samen met iedere vorm van beschaving.

  Like

 6. Door onze naïeve, luie, lakse, deemoedige, ongeïnteresseerde en schaapachtige houding stellen we een heel grote luie, raak neukende, cultuur verkrachtende etnische groep zandnegers in staat om de grootste gebeurtenis in de Europese geschiedenis voorgoed en ingrijpend te veranderen voor het oog van de rest van de wereld. Geheel in de lijn van de plannen volgens het Coudenhove-Kalergi project…

  Like

 7. Net terug van de spermabank, topkwaliteit, ff een stukkie Koran gelezen en daar kwam de kwak.
  Wat moeten ze nou?,met die uitgeteerde negers uit de Soedan, Ethiopië, Eritrea en Somalie is een inferieur product.
  Eigen kwak eerst!!.

  Like

 8. @Fubar // september 8, 2016 om 01:38 //
  Klopt helemaal. Al sinds 1960 zeurt de overheid dat de bevolking moet krimpen. Er waren veel te veel mensen, wel 10 miljoen in Nederland. Moeder aarde kreunde van ellende. Files op de weg bij Utrecht. En ik ben het er mee eens: overbevolking leidt tot een hoop problemen. Nederland was een mooi land met 10 miljoen mensen.

  Maar nu dan eindelijk de bevolking lichtjes krimpt, begint de overheid weer te zeuren dat daar problemen van komen. Natuurlijk leidt een krimpende bevolking tot problemen, dat wisten ze toch van te voren? Minder jongeren moeten voor meer gepensioneerden zorgen. Duurt effe een generatie of twee .Maar daar lopen ze voor weg. Nu gaan ze als kippen zonder kop mensen invoeren. Mensen uit een vijandige cultuur, uit een achterlijke cultuur, uit een cultuur die uit is op onze vernietiging en die helemaal niets wil bijdragen. Het interesseert onze overheid geen ene lor.
  Ik denk dan ook dat de zgn. elite uit is op onze vernietiging, omdat het een stel psychopaten is dat niet verder denkt dan geld en macht en hoe ze dat vandaag kunnen krijgen. En ik denk dat ze flink geld hebben gekregen van rijke olie-landen en dat ze onder elkaar de mooie baantjes verdelen. Morgen is het probleem van anderen. We worden geregeerd door totaal ontspoorde psychopaten en dan lees je ook nog in de krant dat ze vinden dat wij “gevaarlijk boos” zijn. Ik vind dat wij nog veel bozer zouden moeten zijn.

  Liked by 1 persoon

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Het wordt dus geen Eurabia maar Eurafrica!

  Like

 10. Het hedendaags ‘Darwinisme’; er gaat bloed vloeien; lijken in de straten; aids, open tbc, pest, melaatsheid; armoede, honger, agressie. Het teveel aan mensen zal zich vanzelf oplossen. Ondertussen kan men daar waar het is leeggelopen gaan graven naar delfstoffen en alles wat van archeologische waarde is, annexeren en/of vernietigen. Hobbyistische oorlogsvoering met inherent de wapenindustrie zal niet ophouden ‘te bloeien’ en met het ‘Nieuwe Europa’ wordt een vers terrein gecreëerd, waarin óók de allernieuwste technologieën kunnen worden ingezet. Om orde te bewaren / af te dwingen / and so on. ‘Uiteraard.’ Ondertussen zullen er meer mensen zonder inkomen zijn dan met en is de meerderheid uit op ‘overleven’, en dát zal vast een ‘feestje’ geven. C.a.o.’s verdwijnen en het wordt ‘ieder voor zich’. Degenen die het zich kunnen permitteren (en wellicht van bepaalde huize komen), vertrekken naar andere oorden, waar het klimaat aangenaam is en waar het niet zo vol is van het plebs der mensen.

  Like

 11. Mijn ouders kreeg vergoeding om weg te gaan, Blanke suid afrikanen is niet welkom in NL, tog spreken wij byna het selfde taal., is opgevoed en ook nie moslim. NL is voorseker vir die swarte moslim. Haal dan eerder christelike swarte op uit die suide van Afrika.

  Liked by 1 persoon

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. We gaan de allerbeste immigranten selecteren voor de kennis- en verkrachtingseconomie – Fenixx.org
 2. Muslims celebrate 9-11 with slaughter party – Skender Jashari

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s