Nieuw

Doe eerst een internet check voordat je naar Dubai vertrekt

Foto: Pixabay

Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten doet zijn best om de schijn te geven dat het een moderne toeristvriendelijk vakantieoord is. Maar onder de oppervlakte van de schone schijn vind je dezelfde benepen islam die onderdrukt, moord, en verkracht zoals in de rest van de islamwereld.

Het Britse ministerie van buitenlandse zaken heeft een waarschuwing voor toeristen bekend gemaakt om niet iets negatiefs over Dubai op het internet te schrijven, omdat men anders een wet overtreedt die het verbiedt om openlijk kritiek te leveren op bedrijven en personen in de Verenigde Arabische Emiraten, evenals het kwaad spreken of belachelijk maken van het land of zijn overheid.

“Posting material (including videos and photographs) online that are critical of companies or individuals, or related to incidents in the UAE, or appearing to abuse/ridicule the country or its authorities may be considered a crime punishable under UAE law”.

De straf voor deze “misdaad” is in Dubai niet een kopje koffie drinken op het politiebureau en met een vermaning weer terug naar het hotel gebracht worden, in de Verenigde Arabische Emiraten is de sharia wetgeving van kracht.

Zoals nu onderhand bij iedereen bekend is, of moet zijn, heeft de islam weinig gevoel voor humor en tolereert geen kritiek. Dus voor je vertrek eerst een internet check.

Bron:

http://www.travelmole.com/news_feature.php?news_id=2023590&c=setreg&region=2

Doe mee met 8.232 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4171 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

9 Comments on Doe eerst een internet check voordat je naar Dubai vertrekt

 1. GA GEWOON NIET !!!

  Liked by 2 people

 2. Republikein // september 5, 2016 om 01:46 //

  Niet meer naar Dubai vliegende vinkentering.
  En nu?

  Liked by 1 persoon

 3. Wat moet je daar doen?., marokkaanse criminelen uit NL bekijken, of Russische hoeren wippen?.
  Kan je hier ook.

  Like

 4. Dubai promoot zichzelf, over de grenzen, via sporthemdjes/shirtjes is me opgevallen. Deze worden gedragen door, zover ik zie, voornamelijk naïeve jeugdigen die dan w.s. denken dat ze er leuk, hip en sportief bijlopen, zonder enig idee te hebben waar ze mee lopen. Doet me denken aan een ver verleden tijd toen ik, piepjong, een t-shirt droeg met daarop een pr-lay-out van de ‘Sex Pistols’ en hierom op een buitenluchtconcertje hartelijk werd toegelachen door een groepje, in mijn ogen, hele grote en volwassen kerels. Op de e.o.a. manier was dat een eye-opener, want ik kende heel de ‘Sex Pistols’ niet. Dubai is natuurlijk iets anders: daar valt, als je in de prijzen valt, véél geld te verdienen; zon én goud, denkt ‘men’.

  Like

 5. Misschien is het nog het best ‘het afgrijzen’ te laten blijken wanneer je bent gearriveerd in de aankomsthal van het vliegveld van Dubai; dan nog heb je kans dat men je direct aanbiedt om met het volgende vliegtuig retour te gaan.

  Like

 6. Sorry maar ik heb niks bij die zandnegers verloren dus fuck Dubai en al het achterlijke volk erbij

  Like

 7. Ja er zijn natuurlijk ook mensen die een zakelijke reis moeten bespreken om naar dat z.g.n. moderne islamitische moeten gaan voor zaken, ja die mensen zijn gewoon meestal erg bereisd en kunnen de klappen van de zweep. Ik zelf zal nooit en te nimmer naar zo’n godvergeten takke, tering, tyfus land gaan, zie mij al rondlopen in zo’n land mijn lichaamstaal is kilometers ver zichtbaar en dat zal alleen enorme problemen veroorzaken, blijf wel lekker in mijn eigen landje waar ik het helemaal naar mijn zin heb. Alleen jammer dat er zoveel van die lieden rondlopen…

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // september 5, 2016 om 01:46

  Niet meer vliegen Republikein? gewoon op de fiets gaan, neem wel voldoende materiaal mee om je banden te plakken… 🙂 🙂

  Like

 9. Republikein // september 5, 2016 om 18:52 //

  Het Rotterdamse PvdA-raadslid Barbara Kathmann is woest op PVV-kopstuk Fleur Agema die haar geblokkeerd heeft op Twitter.

  En voor de rest in AD heeft onze koning geloofsbrieven ontvangen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: