Nieuw

Shariapolitie Almere waarschuwt pastoor om islamkritiek

Pastoor Stan Kamps van de Lighthouse Baptist Church in Almere verspreidt een boekje ‘Allah had geen zoon’ en daarop kwamen twee agenten hem op intimiderende wijze mededelen dat die dat beter niet kon doen.

De pastoor heeft zich vervolgens gewend tot PVV-raadslid Toon van Dijk:

Volgens de PVV is er gewaarschuwd voor mogelijke vergeldingsacties door beledigde moslims waarbij er mogelijk wel eens ruiten van de kerk zouden kunnen sneuvelen of er een gewelddadig bezoek zo kunnen worden tijdens een dienst, en dat daarom de boekjes beter niet meer verspreid konden worden.

Ik lees hier dat de politie degene is die de islamitische dreigementen overbrengt.

De politie is er voor om in dit land de burgers en de wet te beschermen. De politie moet de pastoor niet bedreigen, maar hem beschermen. De politie moet de eventuele islamitische boosdoeners aanpakken en niet het slachtoffer.

De partij heeft schriftelijke vragen aan het college gesteld en wil weten of het inderdaad klopt dat er door de politie een bezoek is gebracht aan de kerk om te vragen om het boek niet meer te verspreiden en wat de rede is geweest van dit verzoek.

Ook wil de partij weten of het college het terecht vind dat dit verzoek is gedaan en of het college met de PVV van mening is dat het in strijd is met de vrijheid van meningsuiting.

Ik vind dat nog voorzichtige raadsvragen. Ik zou ook nog om een schorsing van de betreffende agenten gevraagd hebben hangende het onderzoek. En dat ze, voor ze het werk hervatten, opnieuw hun politiecursus met succes af moeten ronden, want kennelijk hebben ze er de ballen van begrepen.

Almere Nieuws >>

Ik ben er niet zeker van of de headerfoto van het betreffende boekje is. In ieder geval staat hier de tekst die bij de header hoort: https://evangelienieuws.wordpress.com/is-allah-dezelfde-god-als-de-god-van-het-christendom/https://evangelienieuws.wordpress.com/is-allah-dezelfde-god-als-de-god-van-het-christendom/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10074 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Shariapolitie Almere waarschuwt pastoor om islamkritiek

 1. Republikein // augustus 30, 2016 om 00:48 //

  Zit de burgemeester er niet achter?
  Die is toch baas van de plizie?

  Like

 2. Die rot flik zou beter pastoor beschermen en zich eens meer met die achterlijke islam bemoeien.

  Liked by 1 persoon

 3. GeenStijl heeft ook weer bij ons lopen winkelen voor een topic:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/08/nl_politie_verbiedt_pastoor_is.html#more

  Nog wel de moeite genomen even het juiste boekje er bij te zoeken, dat dan nog wel.

  Like

 4. Republikein // augustus 30, 2016 om 22:42 //

  Hebben ze afgerekend?

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // september 1, 2016 om 13:20 //

  De shariapoltie in Almere komt wel eerst keurig een officiële waarschuwing geven.
  Nadat geen gevolg wordt gegeven aan de officiële waarschuwing van de shariapolitie volgen dan anonieme bedreigingen en geweld. Dat geeft de shariapolitie ook aan.

  Een en ander is wel de procedure in een gematigd islamitisch land.

  Nederland is dus gelukkig gematigd islamitisch, want in een streng islamitisch land had die pastoor allang een zootje zweepslagen gehad, of erger, zonder eerst een officiële waarschuwing van de shariapolitie te hebben ontvangen.

  Liked by 1 persoon

 6. Allah heeft neefjes kwik, kwek en kwak. Sinterklaas bestaat niet en is een belediging voor sommige zielige aandachttrekkertjes!
  Allah, Sinterklaas voor onontwikkelde idioten!
  Als Sinterklaas voor sommige idioten een probleem is, dan kan met toch niet anders dan dat Zanterkallah een probleem is voor iedere beschaving!

  Liked by 2 people

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Almere heeft geen geld voor jeugdzorg, maar wel om asielparasieten te huisvesten | E.J. Bron
 2. Illegale huwelijken: voorzitter Al-Raza moskee op non-actief – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s