Nieuw

Mark Rutte belt zijn terroristenvrind om hem te feliciteren met de Koerdische Genocide

Niet verbazingwekkend, want hij weigert ook al jaren om de Armeense Genocide als zodanig te benoemen en duidt het steevast aan als ‘De Kwestie’ zoals hem opgedragen is vanuit Ankara.

Onze dappere MinPres heeft gisteren helemaal zelf gebeld met Erdogan, zegt die. Via jihadbook deelde Mark de tekst met het Nederlandse volk:

Naamloos.png

Het Turkse volk is de straat opgegaan om de coup te verijdelen en de democratie te verdedigen.

Nadat vanaf elke minaret vanaf elke moskee geblèrd werd dat dat moest. Wat na de coup, als het al een coup was, volgde was een islamitische contra-coup. Dit verdedigen staat gelijk aan het verdedigen van de islamitische revolutie in Iran. Het is van een zelfde orde.

Turkije heeft nu een kans om democratie en rechtsstaat hier sterker uit te laten komen.

Er zijn honderden rechters ontslagen. Het leger en de politie zijn verder gezuiverd. 200 acadamici mochten het land niet verlaten. Naar schatting zijn er 80.000 mensen ontslagen of verdwenen. De helft van alle generaals is ontslagen. Toevallig die helft die tegen ingrijpen in Syrië was. Of Rutte krijgt geen intel van het stelletje onbekwamen in zijn omgeving of hij is het er mee eens. Ik weet wel zeker dat het laatste het geval is. Er is een grens aan hoevaak je iets uit onwetendheid verkeerd kan beoordelen. Ook als je Mark heet. En een paar honderduizend ambtenaren tot je beschikking hebt.

Die zuiveringen waren trouwens al jaren gaande en het was de EU die Erdogan het handvat gereikt heeft om dat te doen. Het was een eis van de EU dat de invloed van het leger teruggedrongen werd. Het leger was de hoeder van de democratie en de seculiere staat. En daarmee maakte de EU de herislamisering van Turkije mogelijk.

Daarom is het van belang dat de nasleep van de coup op een fatsoenlijke manier wordt geregeld waarbij wij een introductie van de doodstraf zouden afwijzen.

De doodstraf gaat je te ver? Maar die 80.000 heb je het niet over. Weet je wat er gebeurt in Turkse gevangenissen?

What I Witnessed in Diyarbakir Prison

THE STATEMENT BY MEHDI ZANA ON THE OCCASION OF THE INTERNATIONAL DAY IN SUPPORT OF TORTURE VICTIMS AND SURVIVORS
Friday, June 26, 1998

My name is Mehdi Zana. I’d like to start by expressing my appreciation to the organizers of the International Day against Torture, the Congressional Human Rights Caucus and the Torture Abolition and Survivors Support Committee for this briefing and for bringing the suffering of the survivors of torture to the attention of the US Congress and the public.

I am a Kurd from Turkey. I was the mayor of Diyarbakir, the most important city in the region where the Kurds live, in Turkish Kurdistan. Starting in 1980, I was imprisoned under conditions some of you might find hard to imagine. I was imprisoned with other Kurds, some of whom are dead today. I was tortured to such an extent that I continue to suffer from the aftereffects. My imprisonment was due to my having repeatedly taken positions in favor of something that seems elementary to me: the rights of Kurds. Lees verder >>

Erdogan en ik zijn het erover eens dat Turkije voor Nederland, de Europese Unie en de NAVO een belangrijke partner is en blijft.

Erdogan is de verklaarde vijand van het Westen. Er is niet een manier om dit vriendelijk uit te leggen:

01.jpg

Hoe kan iemand die Europa overspoelt met miljoenen mohammedanen een partner zijn? Altijd en overal en al 1400 jaar lang leidt het tot bloedvergieten en genocide als islam een land binnendringt. Je had toch geschiedenis gestudeerd?

Met de instabiliteit in veel landen om Europa heen als keiharde realiteit, blijft samenwerking altijd nodig.

Je werkt niet samen met je vijand. Punt. Je brengt je leger in staat van paraatheid en richt je kernraketten op Ankara en legt je vloot daar voor de kust om de invasie te stoppen. En je maakt een begin om de vijfde colonne die we hier binnen de grenzen hebben te repatriëren. In afwachting daarvan sluit je die vijfde colonne op in interneringskampen. Precies wat de Amerikanen met de Jappen en de Moffen deden in WO-II.

In dat verband reist minister Koenders maandag ook naar Turkije voor gesprekken.

Laat die rat er alsteblieft blijven. De hierboven genoemde gevangenis schijnt een bezichtiging waard te zijn. Als die zo begaan is met mensenrechten laat die die dan daar maar eens van binnenuit bestuderen voor een jaartje of wat.

Niet alleen met Turkije, maar ook met andere landen in de regio is samenwerking van belang.

Wat? Wil je met Assad samenwerken? Of met de homohangers uit Teheran? Wie bedoel je?

Niet alleen in het beheersen van de migratie, maar ook in de strijd tegen terrorisme.

Het beheersen van migratie doe je door hier de grens te sluiten, niet door je af te laten persen door een Ottomaanse barbaar. En als die fascist dan al opvangkampen voor Syriërs bouwt in Turkije, dan doet die in Koerdisch gebied om daar de bevolkingssamenstelling te veranderen. Dat geldt onder internationaal recht als genocide. En jij financiert dat met je terreurdeal van 6 miljard.

En terrorisme bestrijd je niet door visumvrij reizen te geven aan de jihadisten van ISIS.

We houden ons aan de afspraken en we verwachten dat Turkije dat ook doet.

Een afspraak met een ongelovige heeft nul en generlei waarde voor een mohammedaan.

Dat betekent niet dat we onze waarden laten varen, integendeel.

80.000 ontslagen en vermisten? Er zijn naar schatting tussen de half miljoen en anderhalf miljoen Koerden ontheemd. Dat is op dezelfde schaal als de Armeense Genocide. Oh ja, die wilde je ook al niet benoemen.

Turkije sloopt complete steden in Zuidoost-Turkije. Heb je daar nog wat van gezegd, of heb je geen problemen met genocide?

Natuurlijk wekken de ontwikkelingen in Turkije – soms heftige – gevoelens op. Maar het is niet normaal dat spanningen elders in de wereld leiden tot incidenten in Nederland. Ik heb Erdogan laten weten dat wij geen Turkse bemoeienis met onze binnenlandse aangelegenheden tolereren en hem gevraagd behulpzaam te zijn dit te voorkomen. Het is niet acceptabel dat groepen in Nederland tegen elkaar worden opgezet. – MinPres

Hoe hard heeft die je uitgelachen, naïeve gek?

Heb je er nog iets van gezegd dat NAVO-lid Turkije een buurland binnengevallen is? Of vind je dat ook wel best.

Ik denk niet dat we in de Nederlandse geschiedenis ooit een grotere smeerlap en slappere zak als minister president gehad hebben dan Mark Rutte.

Je hoort achter de tralies, je bent een genocidefinancier en een terroristenvriend. Ik wens je alle slechts toe!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

19 Comments on Mark Rutte belt zijn terroristenvrind om hem te feliciteren met de Koerdische Genocide

 1. Mooi verhelderend artikel Fubar, ach Mark Rutte is toch een knecht, loopjongen van Juncker en Merkel, behalve de Nederlandse samenleving schade toe te brengen, faciliteert hij de transitie van Nederland binnen de EU naar een volledige islamisering van Nederland met de daarbij behorende sharia als rechtssysteem mijns inziens. Dat telefoneren van Erdogan is gewoon een doekje voor het bloeden om het Nederlandse volk het idee te geven dat ze een ‘echte’ man als Minister President hebben…

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // augustus 29, 2016 om 12:56 //

  Tring, tring, tring, tring…Erdogan neemt op:
  “Hier met Mark, uit Nederland…”
  “Wie?!”
  “Mark Rutte, de minister President van Nederland, laatst nog voorzitter van de EU.”
  “EU?! Oh…wacht, waar blijft mijn poen. Nog 3 miljard…Anders…”
  “Ja, eh, maar ik moest bellen, van het kabinet, sorry dat ik stoor…”
  “Ja, inderdaad, je stoort, maar waar blijft mijn poen…”
  ” Ik wilde vragen of het goed gaat met de heer Saban, die bij ons is veroordeeld voor mishandeling en pooierij, en vrijheidsberoving en zo?”
  “Wacht effe..” achtergrond gemompel “Die maakt het heel goed, fijne disco, goed leven…”
  “Ja, sorry hoor, maar onze rechters moeten dat doen, dat veroordelen in die omstandigheden, vanwege onze wetten, die dat soort zaken als bijzonder zware misdaden zien.”
  “Daar heb ik schijt aan. Waar blijft mijn poen…”
  “Ja, ik ga er achter aan. Dank u, sorry dat ik stoorde…”
  “Ja heel vervelend, je stoorde me.” en Erdogan flikkert de hoorn op de haak.

  Liked by 2 people

 3. @Polderboy, zo is het hoogstwaarschijnlijk gegaan, hahaha.
  Of ie de volgende keer, eerst ff Kuzu belt.

  Like

 4. polderboy // augustus 29, 2016 om 14:08 //

  Tring, tring, tring, tring. Kuzu, neemt op:
  “Met Mark, ik wilde praten over dat etnisch zuiveren.”
  “Ja, dat pakken we aan. Vreselijk dat die Koerden etnisch zuiveren, wat hier staat:”
  http://www.euronews.com/2016/08/29/turkey-accuses-kurdish-ypg-of-ethnic-cleansing-in-syria?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+euronews%2Fen%2Fnews+%28euronews+-+news+-+en%29
  “We zijn ferm, Mark, we roeien ze helemaal uit, dat kun je hier lezen:”
  http://aa.com.tr/en/todays-headlines/turkey-to-wipe-out-all-terror-groups-fm-cavusoglu/632708
  “Nee, ik bedoel dat etnisch zuiveren hier, zoals Ebru Umar uit Amsterdam door Turken.”
  “Logisch, ze was kritisch.”
  “Maar, eh, dat is toch…”
  “Hoor ik dat je kritisch gaat zijn, Mark?!”
  “Eh, nee, meneer Kuzu, maar ik wilde alleen maar zeggen, dat het niet hoort.”
  “Dat mag je zeggen, Mark, we leven in een vrije land. Dag.” En Kuzu flikkert de hoorn op de haak.

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // augustus 29, 2016 om 15:49 //

  Koenders heeft ondertussen samen met Cavuloglu een persconferentie gegeven, waar de Koerdische YPG wordt beschuldigd van etnisch zuiveren.
  Daarbij is gezegd dat de YPG, zoals de VS heeft belooft, zich moet terugtrekken, en anders de volle lading krijgen.
  http://news.xinhuanet.com/english/2016-08/29/c_135642725.htm
  http://www.al-monitor.com/pulse/sites/almonitor/contents/afp/2016/08/syria-conflict-turkey-ypg-cavusoglu.html
  http://www.hurriyetdailynews.com/turkey-says-ypg-to-be-targeted-unless-it-moves-east-of-euphrates-.aspx?pageID=238&nID=103333&NewsCatID=352
  http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-3763268/Turkey-says-target-Syrian-Kurdish-militia-no-retreat.html

  De Ottomaan? Koenders blijkt buiten Nederland toch heel andere dingen te zeggen, dan dat wij hier in de media lezen. Samen met Cavuloglu gaat hij die Koerden keihard aanpakken als ze niet oprotten in Syrië?

  De vraag is natuurlijk of dat Koenders zelf wel weet wat Cavuloglu in het Turks namens Koenders allemaal wel niet zegt?

  Like

 6. Ik neem zonder meer aan dat Rutte en Koenders tov erdogan een en al onderdanigheid zijn geweest en zullen blijven. De enige concessie die ze van hem los hebben gekregen, is dat ze in Nederland net mogen doen alsof ze het eens goed gezegd hebben. Nederlanders ook weer blij.

  Het zou mij niet verbazen als ik eerdaags zou lezen dat de VS en de EU de terroristen (=Koerden) in Nato verband hebben gebombardeerd. Eerst moeten de Koerden dan wel iets vreselijks doen, natuurlijk. Iets met vluchtende vrouwen en brandende baby’s. Het kan nu elk moment in de staatspropaganda komen.

  Erdogan krijgt stapje voor stapje zijn Ottomaanse Rijk terug. Ook nog maar een Eurabia’tje doen?

  Like

 7. Terugtrekken achter de Eufraat is een belachelijke eis. Dat heeft de YPG namelijk al gedaan. Het militaire commando over Manbij is 15 augustus al overgedragen aan de lokale SDF milities. Links van Manbij ligt trouwens een heel gebied met allemaal Koerdische dorpen. Moeten die ook weg? Wel van Erdogan. En er waren inderdaad al berichten dat ook ‘coalitie’ vliegtuigen bombardeerden.

  Like

 8. Pijnlijk voor Amerika: Syrische Koerden luisteren niet

  Het was een heel duidelijke oproep van de Amerikaanse vicepresident Joe Biden, vorige week in Turkije. De strijders van de Syrische Koerden dienen zich terug te trekken ten oosten van de rivier de Eufraat in het noorden van Syrië. >>>> http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/08/syrische-koerden-tart-amerika-en-turkije-met-versterkingen-349311/

  Like

 9. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de “coalitie” (met Saoedi-Arabië en de Turken) de Koerden gaan bombarderen onder het mom van “terroristen” bombarderen. Hoeven ze niks uit te leggen. Denkt iedereen: “het zal IS wel zijn”.

  Like

 10. Kijk naar de turkse geschiedenis een groot bloedbad plegen op andere volken.
  Niks is veranderd, nu met steun van de verraderlijke westerse leiders.

  Like

 11. @Adriaan Jansens // augustus 29, 2016 om 17:14 //

  Uit die Elsevier link:

  “Vorige week veroverden de Syrische Democratische Strijdkrachten de Noord-Syrische stad Manbij, waarvan de Koerdische YPG een onderdeel is. Maar vertrekken, dat lijkt voorlopig niet de bedoeling. Ze maken geen aanstalten Manbij te verlaten.”

  Liked by 1 persoon

 12. Beirut: The chief spokesman for the Syrian Kurdish YPG militia said on Monday that Turkey’s claims that it is fighting YPG forces west of the Euphrates river in northern Syria were untrue and a pretext for seizing Syrian territory.
  “There are absolutely no YPG military reinforcements being sent towards Manbij. Turkey’s claims that it is fighting the YPG west of the Euphrates have no basis in truth and are merely flimsy pretexts to widen its occupation of Syrian land,” Redur Xelil told Reuters.

  http://gulfnews.com/news/mena/syria/turkey-presence-in-syria-pretext-for-land-grab-1.1887154

  Like

 13. Republikein // augustus 29, 2016 om 22:11 //

  Almost cut my hair.
  Snap er geen reet van.

  Liked by 1 persoon

 14. Fubar // augustus 29, 2016 om 20:38

  Het lijkt er veel op dat de Amerikaanse vicepresident Joe Biden zijn missie totaal in rook ziet opgaan, de Turken luisteren niet de de Koerden luisteren niet, Obama trekt zijn kroeshaar uit zijn kop van ingehouden woede mijns inziens…

  Amerikanen proberen tevergeefs strijd tussen Turkije en YPG te sussen
  De Verenigde Staten proberen de strijd tussen hun bondgenoten Turkije en de Koerdische YPG te sussen. De Amerikanen zijn bang dat als beide partijen zo blijven ruziën, terreurbeweging Islamitische Staat (IS) daar munt uit kan slaan. >>>> http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/08/amerikanen-proberen-tevergeefs-strijd-tussen-turkije-en-ypg-te-sussen-349757/

  Like

 15. Die turken worden met de dag gekker. Nu mogen Duitse parlementariërs die hun troepen in Incirlik willen bezoeken dat alleen doen als ze eerst afstand nemen van de verklaring over de Armeense genocide eerder dit jaar door het Duitse parlement.

  Wanneer gaan ze die gek eens op zijn flikker slaan?
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/08/duitsers-mogen-alleen-naar-turkse-luchtbasis-als-ze-afstand-doen-van-genocide-erkenning-349792/

  Liked by 2 people

 16. Och heden, nu beginnen die Amerikanen te jammeren, terwijl ze toch echt zelf schuld zijn aan de situatie.

  The US says clashes between Turkish forces and opposition groups in northern Syria are “unacceptable.” Washington is concerned this will take the focus away from fighting Islamic State and give the terrorist group the possibility to capture more territory.

  https://www.rt.com/news/357550-usa-turkey-clashes-syria/

  Like

 17. polderboy // augustus 30, 2016 om 09:13 //

  Hier een video hoe Erdogan’s paramilitairen, onze NATO bondgenoten, in Syrië met hun internationale vredesmissie bezig zijn onder Jarabulus:
  http://rudaw.net/english/middleeast/syria/290820161

  “Ziet er heel professioneel uit” sprak Koenders vol lof, die net met Hennis-Plasschaert op werkbezoek was.
  “Daar kunnen onze jongens nog veel van leren.” vulde onze hoogblonde stenotypiste hem aan, die in een gewaagde zomerse creatie veel bekijks had natuurlijk.

  Like

 18. polderboy // augustus 30, 2016 om 09:13 //
  Het is goed denkbaar dat onze Koenders en Plasschaert straks de vaderlandse troepen mobiliseren om onze bondgenoot, het democratische turkije te gaan helpen met haar gerechtvaardigde strijd tegen de terroristische koerden.

  Je zou zeggen: “dat is toch idioot en psychopatisch?” Ik Zeg: “daarom juist”.

  Like

 19. Erdogan is een fascist, maar wel een slimme.
  Hij speelt met de EU en de USA.
  Zegt dat ie IS aanpakt en vervolgens vol op het orgel tegen de linkse Koerden ( YPG ).
  Links NL staat te juichen, als een fascist gelijkgestemde zielen aan het uit roeien is.
  Met dank aan de AK infiltranten in de PvdA, Gl en D666.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Koenders secuur in de bek gepist door Erdogan en Çavuşoğlu terwijl die moest kruipen – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s