Nieuw

Juffie Ploumen roept foei tegen de booswoeste AKP_ISIS_Turken

Nou Clintonsponsortje, daar zullen ze van schrikken. Ze zullen het nooit meer doen nu. De EU belooft tegelijkertijd dat ze hun jihadisten visumvrij naar Europa mogen sturen. Dus naar wie zullen ze harder luisteren denk je zelf? Je had natuurlijk een handelsboycot in kunnen stellen, of de ambassadeur het land uit kunnen trappen, maar je meent het niet echt. Dat wappervingertje is bedoeld voor het Nederlandse publiek om te laten zien dat jullie echt wel boven op de zaak zitten.

Spanningen die in Turkije zijn ontstaan door de recente poging tot staatsgreep mogen niet naar de Turks-Nederlandse gemeenschap overslaan. Dat heeft minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) duidelijk gemaakt in een gesprek met de Turkse minister van Economische Zaken, Nihat Zeybekci. Telegraaf >>

De gratisgeldstrooister veroordeelde ook nog even de mislukte couppoging om te laten zien dat ze trouw aan de zijde van Erdogan de Koerdendoder staat. Geen woord over de 80.000 die plots ontslagen zijn of in het gevang verdwenen zonder vorm van proces.

Dinsdag laat Nederland gewoon weer de zoveelste Turkse haatzaai minister een toespraak houden hier:

Hij sprak tot dusver wellicht de meest radicale woorden over de islamitische geestelijke Fethullah Gülen: een rat wiens volgelingen ‘zouden moeten smeken om te worden gedood’.

Hen ‘de honden van Gülen’ noemen? Dat is veel te min, aldus de minister. ‘Waag het niet om honden zo te beledigen.’ Hij wil niet alleen de doodstraf voor hen, zegt hij dreigend, maar hen ook pijn laten lijden, martelen. ‘We gaan hen op zo’n manier straffen dat ze zullen smeken te worden gedood.’ Zeybekci dreigend: ‘We zullen hen wegstoppen in holen, opdat zij nooit meer een menselijke stem zullen horen.’ Elsevier >>

Nou Ploumen, hier is je kans om je loze woorden wat kracht bij te zetten. Weiger deze supremacistische Ottomaanse veroveraar de toegang tot ons land !

Het hierboven gelinkte stukje van de Telegraaf eindigt met:

Er zijn signalen dat er ook in ons land spanningen zijn tussen aanhangers van Erdogan en Gülen.

Joh ? Je meent het ? In diezelfde Telegraaf:

Tientallen ouders hebben de afgelopen weken hun kinderen weggehaald bij scholen die de naam hebben dat ze banden hebben met de Gülen-beweging.

Terug van vakantie zouden de door Turkse propaganda opgeladen kinderen het conflict misschien op het schoolplein willen uitvechten. Bij het Cosmicus College in Rotterdam waren beveiligers ingehuurd om onrust te bezweren. De politie hield een oogje in het zeil.

Ach ja, een heel klein signaaltje misschien. Net als al die opgefokte nationalistische Turken met hun demonstraties en Turkse bloedvlaggen door heel Europa. Heb je de Turkse minister van buitenlandse zaken wel netjes een koekje aangeboden bij de thee ?

Bij de buren denkt Angallah Mürkül ook dat ze de Turken nog kan paaien met lieve woordjes in plaats van een schop onder hun hol:

De Duitse bondskanselier Angela Merkel wil dat de uiteindelijke loyaliteit van in Duitsland wonende Turken bij haar land ligt. In ruil daarvoor, ‘bieden wij een luisterend oor voor hun zorgen en proberen we ze te begrijpen’.

Merkel roept Duitse Turken in een interview met de Beierse krant Passauer Neue Presse op hun loyaliteit te tonen aan Duitsland. Elsevier >>

Wat een stelletje hopeloze mutsen zijn jullie. Het komt echt niet goed met deze genocideverslaafde Ottomaanse slavenjagers.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Juffie Ploumen roept foei tegen de booswoeste AKP_ISIS_Turken

 1. Turkse fascist wordt gastvrij onthaald door pvdA minister waarom verbaast ons dat nou niet?.

  Liked by 1 persoon

 2. Ploumen zegt tegen de Nederlandse media dat ze “foei” heeft gezegd en de Nederlandse media geven dat een op een door aan de Nederlanders. En de meeste Nederlanders geloven dat nu eenmaal.
  Heeft Ploumen misschien nog een handelscontractje van de turken losgekregen? Heeft ze misschien nog beloofd om die arme vluchtelingen voortaan met het vliegtuig uit turkije op te halen? Het zou me niets verbazen. Ze is per slot van rekening van de PvdA. We zullen het de volgende week wel horen…

  Liked by 2 people

 3. Erdogan Turken worden steeds brutaler. In open brief is burgemeester van Rotterdam opgeroepen om betogingen van Koerdische arbeidspartij niet meer toe te staan, want terroristische organisatie (hetgeen flagrante leugen is). Reactie van Aboutaleb nog niet bekend.
  http://dutchturks.nl/open-brief-aan-pvda-burgemeester-ahmed-aboutaleb-van-rotterdam/

  Liked by 1 persoon

 4. Sie sind wieder da !!!!!!!!!
  Zijn het gvd geen moffen zijn het wel moslims die je fiets jatten .
  Hey Ali ich will mein fahrrad zuruck und ein bishen shnell jah dalli dalli in die wuste fahren mit so ein ding geht doch gah nicht du gehirn lose wustenratte geh heim !.

  Like

 5. Pvda Partij Voor De Allochtoon

  Like

 6. polderboy // augustus 24, 2016 om 18:08 //

  Gulen schijnt overigens niet aan de coup gerelateerd te kunnen worden:
  “None of the information shows even a possible connection between Gulen and the coup perpetrators.” volgens het US team dat de documenten voor Gulen’s uiitlevering hebben onderzocht.
  http://www.washingtonexaminer.com/article/2600059?

  Van Ploumen mogen die Turken blijkbaar iedereen waarin ze de pest hebben doodmartelen.
  Maar Ploumen is toch van Groenlinks en de PvdA; met al die mensenrechten?

  “Tja”, zei m’n buurman, “die mensenrechten zijn tegenwoordig zo populair, dat een een hoer niet meer tegen je zegt dat ze echt van je houdt, maar dat ze voor mensenrechten strijdt…”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s