Nieuw

Afrikaanse pedofiel neemt verkeerde meisje mee en is voor de rest van zijn waardeloze leven van zijn ‘ziekte’ afgeholpen

In het Italiaanse Catania weet een pedofiel van Afrikaanse afkomst een ding heel erg zeker, dit is de laatste poging geweest die hij heeft ondernomen om een jong meisje lastig te vallen.

Een Italiaanse vader brengt zijn dertien jarig dochter even weg richting Viale Alagona,om vervolgens zelf naar zijn werk te vertrekken. Het meisje heeft daar afgesproken met vriendinnen om aldaar van het mooie weer te genieten. Wanneer hij afscheid genomen heeft van haar rijd hij snel door om zelf niet te laat te komen echter ziet hij op de achterbank de note van zijn dochter liggen. “Alweer vergeten” denkt hij en hij draait om zodat hij haar de note nog even na kan brengen, zodat ze hem altijd kan bellen mocht er eens iets zijn.

Het kind is waarschijnlijk nog nooit zo blij geweest dat ze iets vergeten had en nog gelukkiger toen ze haar vader zag aan komen rennen.

Wanneer de vader terug bij de bushalte aankwam zag hij een Afrikaan met geweld zijn dochter meeslepen in de richting van het strand. Vaders bedenkt zich geen moment en sprint erachteraan om zijn kleine meid te helpen.

Wat er vervolgens gebeurde willen de autoriteiten niet mededelen, iets van onderzoek of zo, maar getuigen lieten opschrijven dat de vader eerst zijn dochter ontzette en vervolgens vol op de pedofiel heeft ingeslagen en getrapt. Dit heeft hij kennelijk lang genoeg volgehouden aangezien de pedofiel zijn paal nooit meer fier overeind gaat zien staan door de mishandeling die hij meer dan terecht in ontvangst mocht nemen van de vader van het meisje. Prima actie en uiteraard verdient deze papa een lintje maar het zou wel weer op een aangifte wegens zware mishandeling uit gaan draaien.

Hij heeft de Afrikaanse pedofiel in elk geval goed geraakt, zie voorbeeld foto.

1

Carmelo I. heet de vader van het meisje en hij is een held, de pedofiel van Afrikaanse komaf weet in elk geval dat hij met zijn poten van kinderen af moet blijven. Ieder pedofiel zou deze behandeling moeten ondergaan wanneer deze het in zijn hoofd haalt om mijn de poten aan onze kinderen te zitten.

Deze pedofiel heeft een dusdanig pak slaag en portie trappen op de juiste plek ontvangen dat het hem waarschijnlijk nooit meer gaat lukken om zijn pedofiele paal te laten stijgen bij de aanblik van kleine meisjes. Een betere straf dan 2 uur schoffelen wegens het aanranden van een kind.

Met groet Bolo.

Bron: http://www.supernotizie.net

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

73 Comments on Afrikaanse pedofiel neemt verkeerde meisje mee en is voor de rest van zijn waardeloze leven van zijn ‘ziekte’ afgeholpen

 1. Geweldig,zo’n vader verdient een standbeeld,de dader heeft zijn verdiende loon,dat hij nog in de lens durft te kijken,hij moest zich rot schamen.

  Liked by 1 persoon

 2. Prachtig mooi voorbeeld.
  Hoop dat z’n ding achter in z’n keel is geschopt.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik had vroeger toen mijn zoontje op zijn fietsje naar school trapte geen rust tot half negen. Dan waren de lessen begonnen en als ik dan geen bericht kreeg was het goed, had ik rust.
  Wat zal deze vader ongelooflijk blij zijn geweest dat hij is terug gereden, hij zal zijn dochter zo ongeveer,spreekwoordelijk, half dood geknuffeld hebben van vreugde. Hij zal haar nu wellicht niet meer zo makkelijk ergens afzetten.
  Een top vader.

  Like

 4. Jammer dat de klootzak zijn ogen nog kan opendoen.

  Liked by 1 persoon

 5. G E W E L D I G . Deze nikker heeft een probleempje…

  Liked by 1 persoon

 6. Elke arabische of afrikaanse sexcrimineel moet worden stuk geslagen.

  Liked by 2 people

 7. Helemaal geweldig elke Vader zou zo’n kans moeten krijgen en gelijk castreren die pedofiel

  Like

 8. Claudia M. // augustus 23, 2016 om 10:28 //

  Kijk, dit is nu het schoolvoorbeeld van een fantastische vader! Zo te zien gebruikt ie z’n groezelige tengels voorlopig ook niet meer. Daar mogen er nog heel veel meer van zijn! Trouwens moeders ook, er zijn er die heus hun mannetje kunnen staan.

  Liked by 1 persoon

 9. Zo dat is een goeie.
  Hij kan hem misschien nu nog vasthouden om te plassen.
  Ze denken dat vrouwen vogel vrij zijn.
  Hij mag blij zijn dat hij nog leeft.

  Liked by 1 persoon

 10. Republikein // augustus 23, 2016 om 12:14 //

  Wat die leipo mankeert maakt me geen reet uit, krijg een gezwel aan je kontgat.
  Dat meisje, da’s erg, misschien een trauma voor haar hele leven.

  Liked by 1 persoon

 11. Groot respect voor die vader. Of justitie er ook zo over denkt is de vraag. In Nederland zou deze vader gearresteerd en veroordeeld worden voor mishandeling. Ik spreek uit ervaring want ik heb dit zelf meegemaakt.

  Liked by 3 people

 12. Jammer dat die vader niet nog even door is gegaan, dit gaat de Italianen een boel geld in onderhoud / zorg kosten.

  Like

 13. Gerrit Tienkamp // augustus 23, 2016 om 12:54 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 14. Gerrit Tienkamp // augustus 23, 2016 om 12:54 //

  This make my day !

  Liked by 2 people

 15. Goed en consequent gehandeld van deze vader en ook de timing was perfect, als het meisje in kwestie niet haar notebook vergeten was, dan was het een heel ander verhaal geworden. Ben benieuwd of deze dappere vader nog eventuele juridische stappen tegen hem worden ingediend, denk dat in Italië de magistratuur net zo politiek correct is als in Nederland. Enfin, mooi verhaal met een prachtige uitkomst, maar er zijn zo enorm veel pedofielen in Europa, alleen al heeft Duitsland meer dan 1 miljoen verdachten toegelaten die de verkrachtingscultuur hoog in het vaandel heeft staan…

  Like

 16. Kwestie van afgunst bij justitie, merk je vaker als mensen falen dat ze dan ergens proberen de ander dwars te zitten. Als je zelf maar met je eigen persoon door de deur kan, wat de overheid ervan vind telt niet, ze hebben afgedaan als beschermer van de bevolking en zijn nu afpersings parasieten met een gewapende tak.

  Liked by 1 persoon

 17. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  That’s the perfect way to handle barbarians!

  Like

 18. Dit is de enige taal die e begrijpen. Deze vader verdient een beloning. Aan een lintje zou ik mijn reet afvegen.

  Like

 19. Hoop dat bovenstaande commentaar gevers òòk zo flink zijn als die vader,als ze zo iets zien .Blijk baar zijn er nog teveel wegkijkers in de bezette gebieden.

  Liked by 2 people

 20. Geloven jullie dit nu echt? Foto is reeds van 2014, je kan zoiets makkelijk controleren door de foto te laten opzoeken door een site zoals deze: https://www.tineye.com Heeft niks met Italië te maken, gewoon haat verspreiden.

  Like

 21. Republikein // augustus 23, 2016 om 20:12 //

  We zijn niet haatdragend, ikzelf alleen maar links.

  Like

 22. Alles is al gezegd maar desondanks is dit een vader zoals een vader voor zijn dochter moet zijn. Petje af voor deze bikkel.;))). Ik ben overigens in Italië op dit moment. Ik zie veel special forces met joekels van mitrailleurs op strategische plekken waar veel toeristen zijn en ook veel Carabinieri. Mijn indruk is dat deze jongens niet aarzelen om ‘amokmakers’ zonder enig pardon direct kapot te schieten. Geeft toch wel een prettig gevoel.

  Like

 23. @Pino Artikel klopt volledig maar foto heeft u gelijk in, foutje van mij met vertalen, is willekeurige foto en niet de dader. En inderdaad volledig artikel, mijn persoontje en heel dit blog blijft maar haat zaaien en zolang dit blog bestaat ga ik er mee door om haat te zaaien tegen pedofielen, islamitische terroristen, zieke moslims die vrouwen onderdrukken en/of kinderen misbruiken voor diverse doeleinde, tegen antisemieten en tegen ‘onze’ halfbakken regering die geen een poot uitsteekt om de Nederlanders te helpen en met de arm tot ver voorbij de elleboog in de kont van de eu kruipt.

  Ik hoop u zo voldoende te hebben ingelicht.

  Liked by 2 people

 24. Sluit me volledig aan bij dhr Bolo, genoeg is genoeg en wegkijken en wegmoffelen van smerige praktijken door overheid en pers onacceptabel. Tot op heden ben ik nog een” vrij” mens, maar wat mij betreft mag alles open en bloot en dan knokken we erom wie mag blijven ademen en wie niet. Fuck political correctness, and fuck those who keep feeding us lies.

  Liked by 2 people

 25. Ik hou er ook niet van overrompeld te worden door ‘economische’ asielzoekers en dat de EU en onze locale politiekers nauwelijks of veel te zacht reageren is ook zo, maar controleer uw bronnen alvorens iets te posten. U zou toch ook niet graag hebben dat uw foto onder een verkeerd artikel staat toch?

  Like

 26. Maakt het wat uit welke foto van welk ondier er boven een artikel staat? Hebben we het weer over de toon, de kleur en de graphics in plaats van over de inhoud? Ik ben het volledig met @Bolo eens en vervolgens dat die ratten niet alleen door de hele wereld gehaat worden maar ook nog eens een keer middels een langzaam draaiende kuikenversnipperaar verstrooid worden over d’r eigen zandbak. Misschien groeit er dan ooit nog onkruid.

  Liked by 2 people

 27. Niks mis met de foto. Is een voorbeeldfoto van hoe iemand er uit ziet nadat die goed in elkaar getrapt is. De persoon in kwestie is onherkenbaar dus hem wordt geen schade gedaan of iets dergelijks.

  Like

 28. Tijdens een toespraak van de partijleider van de Zweden Democraten, Jimmie Åkesson, besprak hij het probleem van de tsunami van autobranden wat Zweden teistert. Op de achtergrond was een foto te zien van een auto die in brand stond. Is ook zo’n links sukkel op zoek gegaan waar die foto origineel vandaan kwam. Dat bleek dus een foto uit India te zijn. De hele links kerk was verrukt en in lyrische extase. Juichend verkondigden ze dat die foto niet van Zweden was maar uit India. Alsof dat de boodschap ontkracht. Ik verbaas me steeds weer over dat neurotische wegkijk-gedrag van die linkse idioten. Een groot deel van de foto’s boven de artikelen op deze site hebben niet direct met het onderwerp te maken of zijn inderdaad copyright vrije illustratiefoto’s, sinds het laatste 1500 euro akkefietje met advocaten van beroepsfotografen zijn we hier voorzichtig geworden met lukraak foto’s van het net plukken.

  Liked by 5 people

 29. Republikein // augustus 24, 2016 om 00:11 //

  Henry, 42 jaar, zegt:
  Brrr, bizar, maar groot gelijk.
  Nou, toedels.

  Like

 30. Republikein // augustus 24, 2016 om 00:13 //

  BertG. vroeg het laatst.
  Hoe weten wij dat?

  Like

 31. Nu zal papa wel moeten vechten voor zijn boete of vrijheid.

  Like

 32. Republikein // augustus 24, 2016 om 00:50 //

  De rechter zal zeggen dat kindjes neuken heel normaal is in zijn cultuur.

  Liked by 1 persoon

 33. MoslimMolen zegt: BRAVO!
  .
  Echter; na ingezwagteld te zijn de bandage doordrenken met EU95 en de hens erin.
  Als waakvlam voor dito vuilnis.

  Like

 34. Het zou erger zijn wanneer er een foto van het meisje of haar vader geplaatst werd, al dan niet de verkeerde, aangezien deze mensen dan niet meer normaal de straat op zouden kunnen zonder belaagd, bespuugt of erger te worden door andere kansloze volgers van die pedofiel zonder vrede.

  Liked by 1 persoon

 35. Bravo complimenti a papa .

  Like

 36. De vader is voor mij de Europeaan van het jaar.
  Juncker is voor mij de verrader van het jaar.

  Like

 37. alle pedofiele moeten dit eigenlijk meemaken niet allen de buitenlanders

  Like

 38. Aha! Dus volgens de meerderheid moet ik om goede vader en held te zijn me maar gaan bezighouden met een één of andere martial art om een lange sterke mogelijk pedofiele afrikaan te lijf te kunnen gaan. Ik denk dat een meer passieve verdedigende houding ter bescherming van de dochter ook heldhaftig genoemd kan worden, maar ja ik ben dus weer in de minderheid hier, dus zal ik wel ongelijk hebben.

  Like

 39. Passieve verdedigende houding aannemen om een lange sterke pedofiele neger te stoppen die je kind wil verkrachten. Het zal als kind je vader maar wezen.
  Tjongejongejonge wat een idiote reactie. Weer zo’n linkse passieve sukkel.

  Liked by 2 people

 40. Ik denk dat ik , ondanks mijn handicap . Nog goed met een AFBREEKMESJE . Van de gamma
  om ken gaan . Wil iemand hulp , mail maar zullen WIJ (ik ) het in overweging nemen .

  Like

 41. Rene, en wat is dat dan wel, die passieve houding van jou.

  Wilt u daar ogenblikkelijk mee stoppen om mijn dochter op een onzedelijke manier lastig te vallen, ik stel dit ten zeerste niet op prijs wat u nu van plan bent en de nog eventueel uit te voeren handelingen die u wellicht van plan bent.
  En misschien zou u het ook enigszins wat vriendelijker kunnen aanpakken zodat mijn dochter morgen weer naar school kan.
  En misschien zou u even van tevoren kunnen overleggen over een iets passender tijdstip zodat ik mijn dochter enigszins kan voor bereiden op de nog te plegen ontucht.
  Alvast bedankt voor de medewerking.

  Zo iets? Rene.

  Liked by 4 people

 42. Wat een mongolen lopen er toch rond hier in Nederland.

  Liked by 2 people

 43. Bobo Pellegrom // augustus 25, 2016 om 15:53 //

  Ze moeten eens goed kijken WAAR ze vluchteling opvangen . Neer zetten duwen . Straks is mijn beurs ook nog leeg .

  Like

 44. René // augustus 25, 2016 om 14:15

  “Ik denk dat een meer passieve verdedigende houding ter bescherming van de dochter ook heldhaftig genoemd kan worden” Nu maak jij mij reuze nieuwsgierig René wat versta je dan onder een méér passieve verdedigende houding? De vader van het onfortuinlijke meisje heeft mijns inziens behoorlijk actief gehandeld gezien de overduidelijke zichtbare verwondingen aan deze Afrikaanse, pedofiele verkrachter. Wil nog wel eens zien hoe jij René handelt wanneer jouw dochter verkracht wordt, zag twee beren broodje smeren, o het was een wonder, stond erbij en ik keek erna…

  Liked by 2 people

 45. @René (of iemand anders) nog een kopje thee? zucht

  Liked by 1 persoon

 46. Het zal toch godverdomme maar je vader zijn, die Rene.
  Nee dan ben je blij, ik zou meteen op mezelf gaan wonen als ik zijn dochter zou zijn want daar hoeft ze verder weinig meer van te verwachten van zo’n vader.

  Liked by 1 persoon

 47. Waar en wanneer is het toch mis gegaan, vraag ik mezelf altijd af bij zulke mensen.

  Liked by 1 persoon

 48. Typische reacties van mensen met weinig fantasie. Ik heb me wel eens als levend schild tussen een aanvaller en een slachtoffer geworpen, dus ik spreek uit ervaring. Het slachtoffer kwam er goed vanaf en de aanvaller hield zich toen met mij bezig maar was te verbouwereerd om mij nog verder kwaad te doen, want ik was zowiezo niet krachtig genoeg om ‘m aan te kunnen.

  Niet alles hoeft op aanvallen een verwonding uit te draaien, daar is al genoeg van in deze wereld. Ik ben overigens een vader van twee volwassen dochters en ik weet ook niet precies wat ik zou doen in dezelfde situatie. Ik weet echter mijn lichamelijke beperkingen en we zijn niet allemaal zo gespierd als de vader in dit verhaal lijkt te zijn.

  Ik wacht rustig af tot de situatie zich voordoet en hoop met 40 jaar ouder nog de moed te hebben bescherming te bieden aan slachtoffers, of dat nu familie is of niet.

  Liked by 1 persoon

 49. ” en de aanvaller hield zich toen met mij bezig maar was te verbouwereerd om mij nog verder kwaad te doen, ”

  Ik zeg niks meer, en verder, veel succes verder.
  Rene, en dan maar, op zoek naar je nieuwe ontmoetingen met zulke begripvolle mensen, je gaat ze meemaken, ALLEMAAL.
  Je kan het, hou vol.
  En de groeten aan je dochters, arme meiden met zo’n pa.

  Liked by 1 persoon

 50. Wat bedoel je met het slachtoffer had geluk ? Ik denk dat hij blij is met deze verwondingen
  Mijns inzien , heeft die vent geluk . Alleen voor dat soort dingen te voorkomen had
  ik liever de grens dicht . IK ben geen AANHANGER van Wilders ..

  Like

 51. IK heb geen kinderen , ik ben mijn levenlang vrijgezel .Maar als er zoiets in MIJN familie gebeurt ? Hou je vast !!!!

  Liked by 1 persoon

 52. dacht meer hier aan

  Like

 53. Republikein // augustus 25, 2016 om 21:15 //

  Like

 54. Bobo Pellegrom // augustus 25, 2016 om 21:29 //

  Wanneer krijg ik een vraag of een hint op mijn uitspraken ?

  HIER heb ik voor de KAT ZIJN KLOTEN gelogeerd ! Fietsen in mekaar gezet ! Had je geschreven kapitaal , voor wat extra aan eten te kopen . IK denk dat de koepel leeg blijft . WAT WAT doet justitie met ons geld en de misdaad .

  Bobo

  Like

 55. Republikein // augustus 25, 2016 om 21:43 //

  Bobo, aan wie gericht?
  Het bestuur van deze pleureszooi had een achteruitziende blik, want zo zag Jezus eruit.
  https://fenixwordpresscom.files.wordpress.com/2016/05/neanderthaler_3.jpg?w=300&h=225&crop=1

  Like

 56. @Bolo: je kan blijkbaar goed Italiaans, lees dit dan eens na: http://www.davidpuente.it/blog/2016/03/26/bufala-africano-molesta-13enne-il-papa-lo-massacra-lo-castra-suon-di-calci/
  Geen enkele krant met enige reputatie bericht over dit “feit”. Zou me verwonderen, de Noord-Afrikaantjes liggen nochtans niet goed in de markt in Sicilië.
  De site waar je dit artikel vandaan heb is er enkel op uit inkomsten te generen uit reclame, het stramien van de verhaaltjes is steeds hetzelfde:

  Er was eens een jong onschuldig meisje…
  Toen kwam de boze vreemdeling…
  Dan komt de “hero” op de proppen, liefst een famillielid…
  De boze vreemdeling krijgt een pak slaag…
  Ze leefden nog lang en gelukkig.

  Nog niet overtuigd dat het verhaal onzin is? Maar ja, hier zijn er blijkbaar velen die graag zouden hebben dat het werkelijk gebeurd is. (En als dat zo zou zijn zou ik ook juichen hoor, maar het is gewoon een verzinsel!)

  Like

 57. Dat geen enkele krant met enige reputatie bericht over dit “feit” is natuurlijk geen garantie dat het bericht niet waar. Integendeel zou ik zeggen, de gevestigde msm veegt dit soort nare berichten wat de oppositie in de kaart kan spelen liever onder mat.

  Zie als voorbeeld ook dit artikel, en vooral de reacties eronder. Daar werd ook beweerd dat het bericht niet waar was omdat het niet in de “grote” kranten was verschenen.

  https://fenixx.org/2016/07/27/boze-moslims-bestormen-allahu-akbar-schreeuwend-een-naturistenzwembad-in-duitsland-en-dreigen-de-vrouwen-uit-te-roeien/

  Waar ‘polderboy’ na enig speuren nog drie links kon vinden van plaatselijke “kleine” kranten die het bericht bevestigden.

  Like

 58. Bobo Pellegrom // augustus 28, 2016 om 16:40 //

  Mijn mening . een goed men !

  Like

 59. http://www.krone.at/oesterreich/studentin-21-von-jungen-asylwerbern-vergewaltigt-trio-gefasst-story-506719
  Asielbedrieger verkracht oud vrouwtje, maar mag van de linkse fascisten blijven.
  Hup FPO, win die verkiezingen in oktober, die overgedaan moeten worden, nadat linkse stembus fraude aan het licht kwam.
  http://www.krone.at/oesterreich/72-jaehrige-vergewaltigt-warum-darf-taeter-bleiben-asyl-und-straftat-story-493288
  Mensen, die zogenaamde vluchtelingen helpen zijn landverraders en met verraders moet worden afgerekend.
  https://asylterror.com/2016/08/17/frau-in-wien-vergewaltigt-9-fluechtlinge-in-haft/
  Elke Oostenrijker een gratis Glock, dan is de verkrachtingsepidemie gauw over

  Like

 60. Met mensen als Pino ben je de pineut.

  Like

 61. En die twee uur schoffelen…. wordt opgelegd door de pedofiele “ rechtsstaat“ die wel begrip kan opbrengen voor de dader…………
  REVOLUTIE !!!
  Grijpt uw hooivorken en uw zeisen, komt allen bijeen bij de Bastille en rook ze uit hun holen en stuur ze naar de hel…

  Like

 62. MIJN mening .Die gast wat het geflikt heeft ! KOP eraf . Geen levenslang geven !
  Maakt hir niks uit . Komen met “goed” gedrag vrij !!!!!!! Levenslang KOST ONS GELD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 63. @Fuber en @breinbrouwsel….In dit geval maakt de geplaatste foto wel degelijk uit. Het gaat hier om een 17 jarige vrouw die gruwelijk met scheermessen is toegetakeld door haar Marokkaanse verkrachter waar ze volgens een verouderde wet (tot jan.) mee moest trouwen zodat het beest zijn veroordeling kon ontlopen.Nu wordt ze dubbel misbruikt door mannen.

  Like

 64. iedere pedo moet herkenbaar getoond worden en ook andere criminelen(geen genade)
  Moet je lezen: islamgeschiedenis / hoe afgod Sin via al-ilah allah werd.

  islamgeschiedenis Werkwijze 1400 jaar onveranderd sinds Medina
  12 blz. + 15 blz.

  Like

 65. Geweldig het is jammer dat het zi niet altijd gaat !!!!

  Like

 66. Forza Italia !!!!

  Like

 67. raymond de ravet // augustus 1, 2017 om 23:35 //

  Een toonbeeld, kunnen we nu proberen van in de toekomst ook zo te reageren en niet te doen alsof we het niet gezien hebben en er gelijk die gasten in groep er op los te gaan. Genoeg is genoeg!

  Like

 68. r van oosten // augustus 2, 2017 om 15:44 //

  Ach, het is waarschijnlijk geeneens een ‘pedofiel’ maar gewoon een Afrikaanse verkrachter die pakt wat ie pakken kan. Nu terug op de boot zou ik zeggen.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Afrikaanse pedofiel neemt verkeerde meisje mee en is voor de rest van zijn waardeloze leven van zijn ‘ziekte’ afgeholpen | E.J. Bron
 2. De statistieken voor 2017

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s