Nieuw

Dr. Mengele wil weer president van Frankrijk worden

De Franse ex-president Nicolas Sarkozy stelt zich kandidaat voor de presidentiële voorverkiezingen van zijn rechtse partij Les Républicains. Hij doet dit in een boek dat woensdag verschijnt.

“Ik heb besloten kandidaat te zijn bij de presidentsverkiezigen van 2017. Frankrijk vraagt dat men er alles voor doet. Ik heb gevoeld dat ik de kracht heb om deze strijd te voeren op een zo bewogen moment in onze geschiedenis”, schrijft het 61-jarige vroegere staatshoofd in een boek met als titel ‘Tout pour la France’ (‘Alles voor Frankrijk’). HLN >>

Het is hetzelfde plan wat ook Schauble voor ogen heeft:

Inteelt. Diversiteit. Demografische, biologische termen.

Die termen zijn niet zomaar gekozen. Een van de architecten achter het binnenhalen van meer dan een miljoen moslims naar Duitsland binnen een jaar heeft de verdwijning van het Duitse volk op het oog. Duitsers moet zich niet meer onder elkaar voortplanten. Dat is inteelt. Er is nieuw, vers moslimbloed nodig. Waar Schauble mee bezig is, is een ontzagwekkend eugenetisch programma om het omgekeerde te bereiken wat Hitler wilde bereiken: De vernietiging van het Duitse ras. De Nieuwe Realist >>

En ook Timmermans pleit hiervoor. Ze willen ons genocideren:

Vice-voorzitter EU-commissie: Homogene culturen afschaffen – Vermengde culturen wereldwijd

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Dr. Mengele wil weer president van Frankrijk worden

 1. Wat een rare kop boven dit artikel. En wat een rare inhoud, die trouwens hoofdzakelijk over Schauble gaat.

  Sarkozy als Franse president is vele malen te verkiezen boven Hollande. De huidige president is een ruggegraatloos figuur, waait met alle winden mee en heeft nauwelijks nog gezag onder de Europese leiders, noch bij die van Amerika en Rusland. Merkel behandelt Hollande als ware hij lucht, ook door zijn promiscue gedrag trouwens.

  Sarkozy gedraagt zich soms als een ongeleid projectiel. Maar is wel iemand met power. Die weet wat hij wil. Merkel kan hij – mocht hij weer president worden – zo nodig corrigeren (als zij er dan nog zit…), en dat zich hard nodig. En Juncker krimpt henlemaal weg met Sarkozy in zijn buurt. Dus duimen voor Nicolas !

  Like

 2. Heb je het filmpje wel bekeken ?

  Like

 3. Ik heb het twee keer bekeken.
  Inderdaad: Metissage, rassenvermenging, dat wil Sarkozi verplicht stellen, de overheid zal het zonodig afdwingen. “Anders maken we dezelfde tragische fout als in het verleden”.
  Duim je hiervoor, dan duim je voor de ondergang van het blanke ras binnen 10 jaar.
  De titel “dr Mengele” is nog veel te vriendelijk voor deze corrupte schurk die flink geld heeft gekregen van zijn Saoedische vrienden. Ik duim voor een acute loodvergiftiging.

  Like

 4. Wantrouwende zwartkijker als ik ben, heb ik in Google ingetypt: “sarkozy metissage obligatoire”.
  En ja hoor. Bladzijden lang. Een Franse politicus staat openlijk toe te geven dat hij omgekocht is om de Fransen niet alleen te verraden, maar om ze WEG te krijgen.
  Wat een stuk stront.
  https://www.google.nl/#q=sarkozy+metissage+obligatoire

  Like

 5. He kom op, Fubar, vermenging van rassen is decennia lang officieel beleid geweest van de Franse regering. Wat Sarkozy in dat 8 jaar oude filmpje doet, is als president het regeringsbeleid uitdragen. Hij kon toen in die functie ook moeilijk anders. En misschien geloofde hij er in 2008 nog wel in. Anno 2016 is zowat heel Frankrijk tot inzicht gekomen dat het naief idealisme was, wat haar dreef. En is het niet juist Frankrijk dat van alle West-Europese landen de meest vergaande maatregelen neemt om de uitwassen van islamisme/salafisme de kop in te drukken zoals nikaabverbod, verbod dragen hoofddoeken voor publieke functionarissen en boerkiniverbod gesteund door de socialistische (!) premier.
  http://www.bitterlemon.nu/archief/5924/christendom-en-revolutie

  Like

 6. 8 jaar geleden is alweer een tijd geleden. Is er van Sarkozy een uitspraak bekend dat hij er nu anders over denkt?

  Like

 7. De realiteit in Frankrijk is, dat de inheemse Franse bevolking hard wakker is geschud, enerzijds door de terreur aanslagen van de laatste jaren, anderzijds door de economische neer gang die Frankrijk meemaakt, als gevolg van het desastreuze beleid van de linkse lakei van de EU en Merkel.
  Bij de komende Franse presidentsverkiezingen zal in de eerste ronde Marine le Pen de meeste stemmen vergaren.
  Helaas zal ze geen meerderheid verkrijgen.
  Sarkozy zal hoogst waarschijnlijk nummer 2 worden en Hollande mag blij zijn, als hij nog 20% van de kiezers achter zich krijgt.
  Vervolgens krijgen we hetzelfde scenario als bij de regionale verkiezingen van begin van het jaar, toen de republicains en de socialisten hun kiezers opriepen om in de 2e ronde, waar alleen de nrs 1 en 2 van de 1e ronde aan mogen deelnemen om of op de republikeinse of op de socialistische kandidaat te stemmen, afhankelijk van het resultaat, dat ze in de 1e ronde hadden behaald…
  Sarkozy zal derhalve als hij de republikeinse kandidaat wordt, en daar gaat het wel naar uit zien, de nieuwe president van Frankrijk worden.
  De man heeft grote fouten gemaakt, zoals de bombardementen op Libië om Khadaffi weg te krijgen, maar verloor alleen in 2012 van Hollande, omdat de economische situatie toen ook al zo beroerd was.
  Hollande heeft de Franse economie nog verder in de bouillabaisse geholpen en heeft de fascistische kanker van de islam verder laten doorwoekeren.
  Met die pinguin zijn de Fransen klaar.
  Hopelijk heeft Sarkozy zijn fouten ingezien en zal hij een keihard beleid voeren tegen de bedreiging van de democratie door de radicale islam, anders rest alleen nog een opstand met hulp van het leger.
  http://video.heraldsun.com.au/v/433723/France-General-Piquemal-arrested-at-PEGIDA-rally-in-Calais

  Liked by 2 people

 8. Bert heeft waarschijnlijk gelijk. Vandaag een stuk in de Telegraaf gelezen over Sarkozy en tjongjonge, wat heeft die man het licht gezien. Hij wil ferm opkomen voor de natie en hij wil gezinshereniging verbieden. Kom daar maar eens om in Nederland waar ze boerkini’s zowat willen gaan subsidiëren. (Iedereen moet kunnen dragen wat hij/zij wil, miauw miauw miauw)

  Like

 9. polderboy // maart 23, 2018 om 23:37 //

  Volgens mij is Sarkozy gewoon een geile beer die de hele dag lekkere negerinnen wil neuken.
  Als President maakt hij er dus een wet van, om zo als patriot zijn vaderland te moeten dienen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s