Nieuw

Iraanse imam: Leen je vriend een seksslavin – De religie van vrede… en verkrachting

Iraqi Ayatollah Abdul Karim Al-Haeri, Director of the Karbala Hawza Shiite seminary, said in a video that after the arrival of the Mahdi, it would be permissible to take five or ten slave girls from among those who oppose the imam, and to offer them to friends for sex, when they come over.

Al-Haeri recommended this as a means to prevent marital problems: “If his wife asks him where he was, he has no problem [telling her he was with his friend],” he said.

Excerpts from the lecture were posted on April 7 on the Facebook page of Beith Al-Wujdan Al-Thaqafi, a group focused on enlightenment and extremism in the Arab and Islamic world.

http://www.memritv.org/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Iraanse imam: Leen je vriend een seksslavin – De religie van vrede… en verkrachting

  1. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s