Nieuw

In Nederland mag je geen hakenkruis in een prullenbak gooien

Edwin Wagensveld, voorman van anti-islambeweging Pegida, moet voorkomen bij de kantonrechter, omdat hij een hakenkruis toonde in een prullenbak tijdens een demonstratie voor de Stopera. Wagensveld kon dit voorkomen door een geldboete te betalen, maar weigerde dat, meldt AT5.

Hoewel de burgemeester dat voorafgaand aan de demonstratie verboden had, toonde Wagensveld een hakenkruis op een spandoek. De Pegida-voorman werd daarop aangehouden. Hij vindt zelf echter dat een hakenkruis in een prullenbak tonen, onder vrijheid van meningsuiting valt.

AD >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on In Nederland mag je geen hakenkruis in een prullenbak gooien

 1. Zo zien we maar dat de politiek en de rechtsspraak niet willen dat een hakenkruis weg wordt gegooid. Politiek en de rechterlijke macht laten hiermee weten dat ze het liefst willen dat het hakenkruis weer in het parlementsgebouw hangen en in alle rechtszalen en hun toewijding aan het hakenkruis tonen.

  Liked by 2 people

 2. Zoekt en gij zult vinden. Een stok om een hond te slaan. Spijkers op laag water. Het is niet alleen hypocriet, het is ook puur bedrog. Van een jankende moslimknuffelaar.

  Like

 3. De ontwikkeling is niet ver gekomen. Een hakenkruis staat voor extreem fascisme en extreem fascisme = als je geen respect heb dan die ene stroming.
  In zo’n boerga lopen in “laten zien dat men niks met de westerse normen & waarden wilt hebben”
  Een boerge = een SS-pakje.
  Echter is men zo “laf” dat men niet kijkt of het een “fascistische beweging” is, maar dat men kijkt naar een klein deel van een plaatje.
  Het niveau van een kleuter, het niveau van de PvdA.
  Of toch niet, de PvdA is veel valser, geniepiger.
  De PvdA is fascistisch.
  Maar omdat het fascisme uit de zandbak komt, heeft de PvdA geen enkel probleem met dit nieuwe fascisme.
  Het komt ze zeer waarschijnlijk nog goed uit ook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s