Nieuw

Drie Belgen stonden aan wieg IS. „Ik wil gewoon eens een hoofd vasthouden.”

In het voorjaar van 2013 vond een stichtingsvergadering van terreurbeweging IS plaats, waar drie Belgen bij aanwezig waren. Uit een betrouwbare getuigenis van een IS-strijder zou het drietal trouw hebben gezworen aan leider Abu Bakr al-Baghdadi.

De drie Belgen stonden bekend als volgelingen van Sharia4Belgium en vertrokken eind 2012 samen uit Vilvoorde, vlakbij Brussel. Nabil Azahaf (ook bekend als Abu Sayyaf), Zakaria Asbai (Abu Zubair), en vermoedelijk ook Magomed Saralapov (Abu Shishan al-Belgiki) gingen op weg naar Syrië.

Het Belgische trio stond niet bekend als vroom, maar ze kregen naam door hun wreedheid. Abu Sayyaf zou geregeld gesproken hebben over onthoofdingen en zou later ook de daad bij het woord hebben gevoegd. „Hij ging zijn commandant zelfs vragen of hij iemand mocht afmaken”, zegt Ahmad. „Ik wil gewoon eens een hoofd vasthouden.”

Telegraaf >>

foto; willekeurige jihadi.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Drie Belgen stonden aan wieg IS. „Ik wil gewoon eens een hoofd vasthouden.”

 1. Zal het hoofd van Ahmad normaliter niet vast gehouden worden en het commando “zuigen kreng” gegeven worden. Als zijn meester dan genoeg van hem heeft, moet hij zich opblazen. De meester, heel dat volk ligt op de knietjes om de meester (ouwe viezerik) te plezieren.

  Like

 2. polderboy // augustus 18, 2016 om 01:00 //

  Nou ja, laten we voorlopig troost zoeken bij de mededeling dat 45.000 stuks van dat ongedierte reeds is uitgeroeid: http://rudaw.net/english/world/11082016

  Uiteindelijk moet de bron van dat zombievirus aangepakt worden natuurlijk.

  Like

 3. “Schuldgevoel lost niets op. Ik ben in de benijdenswaardige positie dat ik geen schuldgevoel heb,”
  http://mens-en-samenleving.infonu.nl/psychologie/126074-de-ergste-psychopaten-uit-de-geschiedenis.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s