Nieuw

Het dagelijkse ‘bijl-incident’ van vandaag was in Keulen

In de binnenstad van Keulen heeft maandagochtend een steek- en schietpartij plaatsgevonden waarbij bijlen zijn gebruikt. De daders zijn op de vlucht geslagen, de politie maakt jacht op de twee mannen.

Volgens een ooggetuige waren de mannen ‘opvallend gekleed’.

Telegraaf >>

Wat is opvallend? Hadden ze een indianentooi op, of hadden ze misschien een djellaba aan? Kan dat iets duidelijker de volgende keer? Bedankt alvast.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Het dagelijkse ‘bijl-incident’ van vandaag was in Keulen

 1. Het zijn verwarde boomhakkers uit de Eiffel. Ze denken dat het nog oorlog is en doen nu spontane aanvallen op wat zij denken dat Amerikanen, Fransen, Engelsen en Russen zijn. Ze vermommen zich wel eens in djellaba’s maar heus: het heeft NIETS met de vredesislam te maken. NIE-IE-IETS zeg ik!!

  Like

 2. Je blijft je verbazen over het gebruik van het woord ‘gematigd’. Want als het over moslims gaat, betekent gematigd weinig anders dan dat het nog erger kan èn bestaat.

  De beste omschrijving van een mohammedaan is het woord tijdbom. Niemand weet wanneer hij af zal gaan, en zelfs niet hoe eenvoudig het zal blijken om hem op scherp te zetten. Maar een bom is een bom. En net als echte explosieven, is een schok vaak al voldoende om hem af te doen gaan. De schok, dat meer en meer moslims in de eigen omgeving bijvoorbeeld de weg van het martelaarschap nemen. De schok, dat de maatschappij je als moslim niet wil, en zeker niet als leidend element. De schok, dat anderen niet op dezelfde manier de leerstellingen van de profeet onderschrijven zoals jij, en dat ook nooit zullen doen. Kortom: de schok, dat de kafirs hun plek niet kennen. Het is een gewaarwording om uit je vel te springen.
  http://verenoflood.nu/gematigd/

  Liked by 1 persoon

 3. Het is bijna niet meer bij te houden, ze gaan nou echt allemaal los.
  Ook nu uiteraard weer een verwarde man, wat zou het anders moeten zijn.

  SULZ – In de Oostenrijkse plaats Sulz, dicht bij de grens met Zwitserland, zijn dinsdagochtend twee mensen gewond geraakt door een steekpartij in een trein. De dader is opgepakt.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26418086/__Weer_steekpartij_in_trein__.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: