Nieuw

Twee mannen winnen de 100 meter vrouwen

Naamloos.png

Okay het is waarschijnlijk niet de 100 meter, ik weet niet welke afstand, maar kwam het plaatje tegen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

9 Comments on Twee mannen winnen de 100 meter vrouwen

 1. In dit verband vermoed ik dat onze Verhevene en Alwetende Leiders (De Heere hebben hun ziel a.s.a.p.) die boerka’s in willen voeren om iedereen gelijke kansen te geven op de huwelijksmarkt. Ze worden dan binnenkort van overheidswege geheel verpakt aangeboden op de Huwelijksmarktplaats waar je ook als lelijke vent, zoals wij, kunt bieden. Allemaal ongezien het bootje in en welk een vreugd als ik het pakketje uitpak en daar Ancilla in aantref. https://piratenpartij.nl/wp-content/uploads/2016/06/ancilla.jpg

  Liked by 2 people

 2. Kudt, die Ancilla is niet vies van Europa en asielzoekers lees ik nu. Dat wordt dus een scheiding van tafel en stoel.

  Liked by 2 people

 3. Die Piratenpartij, kweenie, maar ja ik heb om een vrouw te imponeren al eens op kop boven in de Waalbrug gehangen om een spandoek op te hangen, dussuh. En voor Ancilla wil er zelfs wel Welkom op schrijven en bloemetjes tekenen.

  Liked by 1 persoon

 4. …voor Ancilla wil er zelfs…=…voor Ancilla wil IK er zelfs…
  Anders denkt ze straks nog dat iedereen haar wil.

  Like

 5. Nou, Breinbrouwsels, ik heb er óok een oogje op. Nijmegen toch? Ik den Bosch. zullen we dan maar in Oss een tweegevecht houden om haar gunst te winnen?

  Liked by 1 persoon

 6. OSS is de perfecte plaats @edjan daar vochten we vroeger op Den Heuvel meen ik ook onze vendetta’s uit. Meestal werd ik als agitator het cafetaria vol Ossenaren ingestuurd omdat ik de kleinste was. Slokje cola uit het glaasje van de grootste Ossenaar of er in spugen en ik vloeg door de ramen naar buiten zodat onze ploeg dan reden had om een wraakaktie uit te voeren. Later werden we door wouten met helicopters, bloedhonden en nagelsetjes al op het station in de volgende trein terug gezet. Mag nu waarschijnlijk niet meer, want discriminatie omdat asielzoekers ook niet in de volgende trein terug worden gegooid.

  Liked by 2 people

 7. De rechter in Nice staat boerkini-verbod toe.
  De burgemeester van Nice had ze verboden waarop de muzelmannen en -vrouwen naar de rechter stapten. Die gaf ze ongelijk.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26405771/__Rechter_staat_boerkiniverbod_toe__.html

  Like

 8. Pardon. De rechter in Nice maar de burgemeester van Cannes.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s