Nieuw

Meisjes vierden feest met vluchtelingkinderen – en werden groepsverkracht

 • Vier vluchtelingkinderen schuldig aan een groepsverkrachting en drie verkrachtingen in Hörby
 • Verklaren zelf dat ze tussen de 15 en 17 jaar oud zijn en dus recht hebben op een milde jeugdstraf
 • Minstens twee meisjes slachtoffer van de groepsverkrachting
 • Eén van de verkrachters eerder veroordeeld voor bedreiging met mes om werknemers van jeugd asielcentrum te doden

Zweden – Verscheidene zogenaamde vluchtelingkinderen in Hörby in de gemeente Skåne zijn op dit moment in politieonderzoek op verdenking van een groepsverkrachting, en nog meerdere andere verkrachtingen en een aanranding.

Volgens documentatie van de rechtbank betreft het een brute verkrachting op woensdag twee weken geleden waar meerdere vluchtelingkinderen aan deelgenomen hebben. Aftonbladet schrijft dat de groepsverkrachting van de vrouwen plaatsvond in verband met een feest.

De vluchtelingkinderen worden ook verdacht van minstens drie andere verkrachtingen en een aanranding. Twee van de verkrachtingen hebben zich voorgedaan op een vrijdag en zaterdag, 22 en 23 juli.

De getroffen meisjes zijn ouder dan 15 jaar en volgens berichten in de media bekend met de daders. Uit de processtukken blijkt dat er minstens twee meisjes slachtoffer zijn geworden van de groepsverkrachting.

De mannen waren in arrest op verdenking van verkrachting maar inmiddels vrijgelaten op grond van hun vermeende leeftijd.

– Er zijn vier gevangenen waarvan de hechtenis is opgeheven, zegt hoofdaanklager Pernilla Åström van het Skåne Openbaar Ministerie tegen Aftonbladet.

Liegen over leeftijd

De verkrachters hebben bij hun asielaanvraag verklaard dat ze tussen de 15 en 17 jaar oud zijn. Het is nog onduidelijk of deze leeftijdopgaven door de rechtbank gecontroleerd gaan worden.

Christina Voigt, een officier van justitie in Stockholm, behandelde afgelopen najaar een soortgelijk geval waarin de daders zogenaamd “vluchtelingkinderen” waren. Ze geloofde echter niet de bewering van de daders dat ze kinderen waren, en van ten minste één van hen werd later geopenbaard dat het een 21-jarige volwassen man was.

Eén van de verdachte verkrachters, een “15-jarige”, verblijft in de voormalige basisschool in  Brunnslöv buiten Hörby wat in 2010 is omgebouwd tot een asielcentrum voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen. Waar de overigen verblijven is onbekend, en geen van hen heeft tot nu toe een verblijfsvergunning voor Zweden gekregen

Eén van de verdachten heeft een profiel op een populaire contactsite op het internet. Op een profielfoto poseert hij in een leren jasje met een zonnebril op. Hij heeft baardstoppels en lijkt 25-30 jaar oud.

Dreigde een vrouw met een mes te vermoorden

De “15-jarige” is een immigrant uit Afghanistan die afgelopen week werd veroordeeld tot een alternatieve straf voor bedreiging met mes op een vijftigjarige vrouw die in het asielcentrum werkt.

De man trok een mes en sneed in een foto van haar. Hij sneed de ogen uit de foto en door de keel. Hij eiste daarna dat hij alleen moest blijven met de vrouw en dreigde haar en nog twee andere medewerkers te vermoorden.

Bron:

http://www.friatider.se/flyktingbarn-fast-for-valdtaktsvag-i-skanska-horby

Doe mee met 8.259 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4447 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

19 Comments on Meisjes vierden feest met vluchtelingkinderen – en werden groepsverkracht

 1. We zijn mooi klaar met dat tuig!

  Like

 2. copywriter // augustus 12, 2016 om 04:42 //

  Sneu voor die kids maar ze moeten hun ouders en grootouders maar eens laten uitleggen hoe het zover heeft kunnen komen.

  Like

 3. Zweedse meisjes (niet van 15, van 10, van 20 of van hoeveel jaren oud dan ook) hebben geen feesten met mislims te vieren. Ook niet als dat zogezegd kinderen zijn.
  Alweer kinderen van ouders die bij de opvoeding een flinke steek hebben laten vallen.
  En, Zweedse Vikingvaders, wat gaan jullie eraan doen?
  Niets? Echt niets?
  Dat dacht ik al.

  Like

 4. Je zou bijna gaan zeggen dat ze er gewoon om vragen.
  Hoe kunnen mensen zo simpel en naïef zijn.
  Met elk bericht uit Zweden denk ik, hebben ze ’t nou nog niet door of zo, zijn ze nou werkelijk zo achterlijk.
  Ik kan niet eens meer medelijden hebben met zulke mensen.

  Liked by 2 people

 5. Die meisjes zijn daar dus heengestuurd.. door hun ouders!
  Ik zou graag een paar vragen aan die ouders willen stellen.

  Maar misschien kan ik me niet inhouden. En sla ik ze meteen het licht uit de ogen.

  Hoe kan je minderjarige meisjes willens en wetens blootstellen aan het islamofascistisch tuig. En dan nu verbaasd zijn dat je meisjes stuk zijn? Ach, het waren toch maar hoeren. Toch? Of mogen alleen moslims dat zeggen. Dat ongelovige vrouwen toch maar hoeren zijn. Zo is hun cultuur toch? En wie daarover klaagt is een racist en moet de gevangenis in, toch?

  Ik zal ze vaak vragen wie de meisjes stuurde. En wat dat over het inschattingsvermogen van hun ouders zegt. Het woord ‘naief’ zal vallen in combinatie met de woorden ‘totdat je dochters bloeden’. Oh, ik denk dat ik zeker een uurtje of anderhalf vragen zou kunnen stellen voordat die achterlijk stompzinnige ouders er ook maar een woord tussen kunnen krijgen.

  Em zoals gewoonlijk gebeurt er natuurlijk weer he-le-maal niets. De verkrachters krijgen een slap ‘foei!’ te horen, de ouders spelen de vermoorde onschuld (!), en de meisjes van naieve ouders worden morgen weer naar die arme vluchtelingen gestuurd.

  Met een liedje. Geofferd. Deze ouders offeren hun kinderen op aan het ideaal.

  Wat ze niet snappen aan het naieve ‘een land, geen oorlog meer’ verhaal van de globalisten is dit: 1) wie is er in charge? De maffia? Als macht corrupteerd, hoezeer corrupteerd dan de wereldmacht wel niet? KUCHclintonfoundationKUCH, als een wereldregering het einde van de democratie en het begin van corporate fascism is, waarom zou dat dan ‘iets goeds’ zijn? 2) how about islam. Als er geen grenzen meer zijn en iedereen zogenaamd lief met elkaar samen speelt, maar intussen neemt de islam gewapenderhand de hele wereld met terreur over terwijl wij liedjes zingen en kaarsjes branden als wij geslacht worden. Wat dan. Word islam de nieuwe wereldreligie? Heeft het nu niet 20, 25 procent van de wereldbevolking in deze massapsychose gevangen? Wat, als dat er door onverantwoord (in deze tijd van overbevolking) ‘flink neuken’ en meerwijverij 50+ procent geworden zijn?

  Zijn wij als minderheid in een moslimwereld zonder grenzen nog veilig? Nee. Hoe slim is het dan om die grenzen open te zetten? Niet. Het fijne van al die landjes is dat als je moslim wilt zijn, je naar een moslimlandje gaat, en als je geen moslim wilt zijn, je in het westen blijft. Als de grenzen wegvallen, en alles moslim word, dan word het oorlog. Omdat het dan kiezen is tussen geslacht worden door de islam in naam van allah, of sneuvelen in de strijd tegen a) de islam b) de linksens c) de staat.

  De globalisten zjin de vijand van het vrije westen. Van het volk.

  Liked by 2 people

 6. Hoe dom kun je zijn. Zweden is de maatstaf van intelligentie. Als ondergrens dan. Wat een naïviteit. De reactie van @iemand op dit forum is klip en klaar. Nuf said.

  Like

 7. De ouders zijn vast en zeker van die GL types.
  Naïef tot op het bot en de kids worden het lijdend voorwerp van de argeloosheid en domheid van hun ouders.

  Like

 8. Bert, symbool politiek, want de man heeft er geen probleem mee als ze compleet ingepakt op het strand zitten.
  Daar zullen ze dan ook wel zo het water mee mogen instappen, want hij heeft enkel over burkini’s en niet over de rest van allerlei zogenaamde kleding die iemand aan trekt in naam van een denkbeeldig vriendje of onder druk van zijn of haar eigenaar.

  Like

 9. Dat bericht van die gozer die ’s nachts opriep om alle ongelovige te vermoorden kan ik nergens meer vinden, dan maar hier.

  Uiteraard had hij het niet zo bedoeld en hebben we ‘m verkeerd begrepen, met ongelovige bedoelde hij heel iemand anders, dat we dat niet meteen begrepen hebben, raar toch.

  Zoon imam die opriep christenen uit te roeien doelde ‘alleen op aanhangers Assad’
  ‘Ik heb me verkeerd uitgedrukt’
  http://nieuws.tpo.nl/2016/08/12/zoon-imam-opriep-christenen-roeien-doelde-alleen-op-aanhangers-assad/

  Liked by 2 people

 10. Sjun Demartelaere // augustus 12, 2016 om 15:24 //

  Zelden was het probleem treffender samengevat:

  Like

 11. Adriaan, ik heb ‘m even van je gepikt en bij Bron geplakt.
  Steengoed nummer dit.

  Like

 12. Lijkt ZZ top wel?

  Like

 13. BertG. // augustus 12, 2016 om 16:46

  Ja Bert deze schoot mij te binnen toen jij Ram jam – Black Betty gepost had, dat is overigens óók een goldy…

  Like

 14. Gerrit Tienkamp // augustus 14, 2016 om 03:21 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 15. Op een gegeven moment wordt linkse onnozelheid gewoon misdadig, Dat punt zijn we al geruime tijd gepasseerd.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Meisjes vierden feest met “vluchtelingkinderen” – en werden groepsverkracht | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: