Nieuw

Creatief met kinderen : islamitische staat stoomt 1400 Yezidi kindslaafjes klaar tot wandelende bom-pakketjes

En dan zijn er hier nog steeds mensen die van mening zijn dat we het ‘kleine’ moslimprobleempje wel op kunnen lossen middels een kopje thee en een goed gesprek.

Uit nieuwe schattingen blijkt dat meer dan 1.400 Yezidi kinderen worden gehouden door de zelfbenoemde islamitische staat en worden opgeleid tot jihadistische strijders om op een volmaakte manier zelfmoordaanslagen uit te kunnen voeren. Wanneer je voorgaande zin even rustig op je laat inwerken en er met een neutrale kijk eens over nadenkt dan lees je in deze zin niet enkel het feit dat deze kinderen worden gehersenspoeld en dusdanig gek worden gemaakt dat ze hun leven gaan geven voor de beesten die hun eigen familie hebben uitgemoord. Nee ik bedoel in deze een klein stukje uit deze zin die ons laat weten dat deze kinderen voor de islamitische terroristen en pedofielen niet meer zijn dan een stuk vee. Het zinsdeel ‘meer dan 1.400 Yezidi kinderen worden gehouden door de zelfbenoemde islamitische staat‘ geeft aan hoe men over deze kinderen denkt, megastallen vol kinderen om zelfmoordterroristen op te leveren. Groen links kom der maar in en reis snel af naar Duhok in het noorden van Irak om daar gezellig met zijn allen een demonstratie te houden tegen deze ernstige mate van ‘dieren’mishandeling.

 

1

 

Er staan dus 1400 menselijke projectielen klaar, kinderen gehersenspoeld, bedreigt en mishandelt net zo lang tot ze doen wat er tegen ze gezegd word. Meisjes zijn handiger, meisjes kun je gebruiken als levende sekspop en na gebruik als levende bom. Jongetjes kun je enkel als levende bom gebruiken, oh wacht nee de islamitische pedofielen zonder vrede schrikken ook niet terug van een jongenskontje. Wie kunnen wij nog vertrouwen als vluchteling in Nederland, Europa?  Doodsbang word ik in elk geval wanneer ik zoiets lees, maar delen ‘onze’ leiders deze angst dan niet met mij? Hoe weten ze wat er binnenkomt in mijn land? Wie is de vijand?  Doodsbang, je kunt niemand meer vertrouwen of heeft zo’n kind een stikker waarop staat dat hij of zij een gehersenspoelde levende bom voor allah is? Kijkt men of zo’n kind getraumatiseerd is om te bepalen of deze een hersenspoeling ondergaan heeft?

Doodsbang ben ik en niemand kan deze angst wegnemen.

Even wat cijfers van Yezidi Abductees in Duhok, dat is de organisatie die dit soort verschrikkelijke cijfers probeert bij te houden en deze meldt bijvoorbeeld dat er op dit moment nog zo’n 3770 Yezidi’s gevangen worden gehouden door de islamitische terroristen.

2640 ontvoerd Yezidi’s, mannen, vrouwen en kinderen zijn bevrijd door de Koerdische regionale groeperingen en de peshmerga troepen.

Onder de 3770 slaven die nog steeds in handen van de islamitische terroristen zijn bevinden zich 1400 minderjarigen die worden gehersenspoeld door de barbaarse extremistische groep om zelfmoordaanslagen uit te voeren of deel te nemen aan andere mensonterende acties. Deze worden getraind door het smerige laffe islamitische tuig.

Heel veel Yezidi mannen en jongens kwamen om het leven of werden eenvoudigweg vermoord in de zomer van 2014 toen de islamitische lafbekken hun land overnamen. Er zijn maar liefst 33 massagraven ontdekt in de buurt van Sinjar en andere gebieden die inmiddels zijn bevrijd van de islamitische moordenaarsbende. Op dit moment zijn er maar liefst 400.000 Iraakse Yezidi’s die zijn verdreven uit hun huizen en dorpen in de afgelopen twee jaar.

Veel van de Yezidi vrouwen en meisjes die gevangen werden genomen door de terroristische groepering zijn verkocht als slavinnen en worden rond doorgegeven van de ene islamitische verkrachter naar de volgende islamitische verkrachter om zowel lichamelijk als geestelijk te worden misbruikt als seksueel gebruiksvoorwerp. Hierbij maakt de leeftijd van het meisje de volgers van de pedofiel zonder vrede niets uit. of nog erger : De meisjes kunnen ze niet jong genoeg zijn. Na schatting bevinden zich bij de islamitische verkrachters en moordenaars zo’n 3000 seksslavinnen die naar believen mogen worden misbruikt. Velen worden hierbij ook nog eens mishandeld, gemarteld en ondervoed.

Sommige Yezidi seksslaven is het gelukt om te ontsnappen en deze vertellen de verhalen omtrent de gruwelijkheden waaronder ze hebben moeten leven. Deze vrouwen en meisjes vertellen ons ook de verhalen over andere vrouwen die geen enkele uitweg meer zagen en enkel nog zelf uit het leven konden stappen om te ontsnappen uit hun leven in seksuele slavernij.

Dit artikel “Je mag zelf kiezen Yezidi hoer, werken als seksslaaf of de brandstapel” 19 meisjes in Mosul kozen voor het laatste” is een inmiddels bekender voorbeeld dat ons laat zien hoe de terroristische groepering omgaat met vrouwen van een religieuze minderheid die weigeren seksslavinnen te worden en zich te laten misbruiken door deze gestoorde moslims. Dat dit nog maat het topje van de ijsberg is kunnen we afleiden uit de woorden van een Koerdische overheidsfunctionaris in Irak die verklaarde dat er bewijs is dat er meer dan 250 meisjes op gruwelijk wijze de dood vonden aangezien ze weigerden seksslaven te zijn en om ‘vrijwillig’ deel te nemen aan deze seksuele jihad.

Ondanks het feit dat ze leven en denken volgens een achterlijke middeleeuwse ideologie gaan ze wel met de tijd mee en zijn kindslaafjes eenvoudigweg middels een soort van marktplaats voor tienermeisjes te bestellen. Ebay  voor moslims! Sinds lange tijd reeds beschikbaar in Marokko en Turkije en binnenkort ook leverbaar in Utrecht Kanaleneiland………
 .
1
 .
Bronvermelding : Christian Post
met groet Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

13 Comments on Creatief met kinderen : islamitische staat stoomt 1400 Yezidi kindslaafjes klaar tot wandelende bom-pakketjes

 1. En die stoppen ze dan hier bij je kinderen in de klas want kinderen zijn toch wel zo onschuldig en lief, daar kunnen we vast nog wel goede mensen van maken, als we ze maar eerst ergens op een school plaatsen.
  Totdat de bom gaat…………………………………………..

  Like

 2. Ik heb toch altijd moeite met de LIKE knop.
  Ik vind ’t artikel goed maar ik vind ’t niet leuk.
  Moeilijk…..moeilijk…………..

  Like

 3. Het artikel is goed, het onderwerp klote. Wat ik niet begrijp is dat lieden zoals Rutte en Timmermans deze berichten ook moeten horen, dit moet eenvoudig genoeg bekend zijn bij deze lieden. En toch steunen ze Erdogan, die IS indirect financiert en bevoorraad.
  Wij zijn getuige van een genocide die steeds verder uitbreid, en niemand doet iets.

  Na het lezen van dit soort artikelen zou ik het liefste op het vliegtuig stappen en ginder bij de Koerden gaan vechten. De kans is groot dat ik daar een last ben voor anderen, niet bekend met de taal, de gewoonten en het klimaat en landschap. Het risico dat ik op eigen strijders/volk zou schieten is ook aanwezig, ik ken niet de verschillen tussen Koerd en Syrier of Turk op 100 meter afstand, of in de schemer. Alles kun je leren, maar tijd is een factor, net als geld. Mijn sympathie hebben ze, en af en toe mijn steun als het kan.

  Kijk ik iets verder dan komt de oorlog ook hier, het is slechts een kwestie van wachten. Hier ken ik de weg, de manier om dingen te vinden en contacten te leggen. Hier kan ik wel iets waard zijn. En het bonuspunt: dit is mijn thuis, en de helft van de vijanden heeft een kleur en uiterlijk dat niet te verbergen gaat. De andere helft hoef ik maar te vragen of ze PVDA of Groen Links stemmen en aan hun ogen kan ik zien of de trekker naar achteren moet. Voor mij ideale omstandigheden.

  In vele oorlogen zijn vrouwen en kinderen gebruikt als wapen, overal ter wereld. Mensne zijn talrijk en vervangbaar, en zo zien onze leiders ons ook. Verbangbaar en dat is precies wat er nu gebeurd. We worden vervangen voor een inferieur soort dat met een sekteleer en een IQ dat onder water staat blind volgt. Voor goedkope arbeidskrachten is dat een oplossing, vakbonden worden overbodig net als CAO afspraken. Genocide dus maar zonder direct bloed aannde handen van de “leiders”.

  Mijn advies voor de toekosmt, zoek mensen die ook willen verleven en begin met het zoeken naar een woonomgeving die goed verdedigbaar is. Train jezelf op dingen, zowel fysiek als geestelijk. Leer EHBO, leer observeren, leer schieten. Leer je gezinsleden zichzelf te verdedigen, de enige bescherming die echt is komt van wat jij ten velde kunt brengen, niet wat je denkt dat de overhedi voor je gaat doen. Die doen niks, enkel belasting heffen en zolang dat nog gaat is het goed, voor hun!

  Like

 4. De arabische fascisten worden hier door Swamsom, Pechtold en Klavertje 4 geen strobreed in de weg gelegd.

  Like

 5. Wel eens van soldaten gehoord die in Libanon geweest waren, dat het niet ongebruikelijk was dat je kleine kinderen tegen je over kreeg, met een automatisch wapen die er geen enkel probleem mee hadden om deze over te halen op alles en iedereen.

  Dat is toch iets waar we aan zullen moeten wennen als gemiddelde Europeaan.
  En het los zullen moeten laten dat kinderen altijd onschuldig en slachtoffer zijn.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // augustus 11, 2016 om 16:26 //

  Het ergste is dat velen denken dat deze denk- of handelswijze is voorbehouden aan ‘strijders’ van IS, te vrezen valt echter dat ook de ‘gewone’ burgers in die landen daar niet zozeer de barbaarsheid van inzien. Zelfs de ‘echte’ vluchtelingen zijn wandelende testosteronbommen die wreedheid niet uit de weg gaan om aan hun gerief te komen, het is niet zo dat IS hun ‘strijders’ heeft moeten vertellen dat ze dit mochten doen, ze gingen er gewoon vanuit dat dit bij oorlog hoort.

  Like

 7. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:
  genoeg theegedronken

  Like

 8. @Bert, en ze smaken naar kip, mits bereidt met Napalm en ff laten doorsudderen.

  Like

 9. dat diegene die isis gesticht hebben ( obama en de amerikaanse industrielen ) eigenlijk de hoofdschuldigen zijn dit kunnen toleren is afgrijselijk

  Like

 10. nick, 1 probleem, je moet een geweten hebben.

  Like

 11. Een “geweten”? Een woord uit grootmoeders tijd. Net als “democratie” en “rechtstaat” ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s