Nieuw

De paus en de heilige oorlog

 • Het Westen, dat nu door jihadisten wordt geterroriseerd, heeft toegestaan om zichzelf te verzwakken. Een combinatie van politieke correctheid, angst om ergernis te geven, angst om te strijden, en een zekere terughoudendheid om de illusie van stabiliteit te verstoren, heeft geleid tot een ongelooflijke reeks van mogelijkheden voor de jihadisten.

Op de ochtend van 26 juli werd een priester die de mis leidde, een oudere man van 85, vader Jacques Hamel, afgeslacht voor zijn altaar door één van de twee met een mes zwaaiende aanhangers van de Islamitische Staat. Zijn moordenaar sneed zijn keel door en kan heel goed verder gegaan zijn om hem te onthoofden, aangezien veel jihadi beulen deze gewoonte hebben. De aanhangers van een geloof dat moordenaars als martelaren eert (shuhada’) maakte een martelaar voor een ander geloof.

In zowel het Grieks als Arabisch betekenen de termen “martelaar” en “shahid” precies hetzelfde: “getuige”. Vader Hamel was de laatste getuige in een lange lijn van christelijke martelaren die zijn gedood door de mannen van het geweld, vermoedelijk om te getuigen tegen de platte waarheid van hun geloof. Veel moslim-martelaren zijn gestorven op die manier, maar veel vaker hebben ze hun leven gegeven tijdens een oorlog (jihad) om gebieden te veroveren voor de islam. [1]

Gatestone Institute >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9006 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on De paus en de heilige oorlog

 1. De paus bidt voor de daders. De paus wast moslims de voeten. De paus knuffelt met hun geestelijken en leiders.
  De paus is een laffe verrader die alvast de koran bestudeert en alvast in het geheim solliciteert naar een functie als opper-imam of zo. Net zoals al die kleverige katholieke en protestantse geestelijken.

  Like

 2. Gijsbert // augustus 9, 2016 om 15:32 //

  Volgens de paus heeft het islamgeweld niets met religie te maken. Het is allemaal de schuld van het kapitaal. http://m.trouw.nl/tr/m/nl/4496/Buitenland/article/detail/4347401/2016/07/27/Paus-De-wereld-is-in-oorlog.dhtml

  Like

 3. @Gijsbert: in de RKkerk rommelt het ook flink door het asielvraagstuk. Sommige kardinalen rebelleren openlijk tegen de paus. Als proberen anderen dat weer te verdoezelen. http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/kerkelijk-weekblad-weigert-column-van-kardinaal

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s