Nieuw

Turkse hooggerechtshof schrapt misbruik en staat seks met kinderen vanaf 12 jaar toe

In de jaren ’60 en ’70 was het in Europa de grote droom van alles wat zich tot links en liberaal rekende: het verlagen van de minimale leeftijd waarop seks is toegestaan naar 12 jaar. Niet weinig prominenten pleitten er zelfs voor om deze leeftijd maar helemaal af te schaffen. Vooral door heftige maatschappelijke weerstand is het nooit zover gekomen, maar de gevestigde orde in Europa probeert hun verboden lusten nu op een andere manier alsnog te legaliseren, namelijk met het binnenhalen van miljoenen volgelingen van de islam, waardoor er op een keer vanzelf een meerderheid voor hun ideeën ontstaat. NAVO- en EU-aspirant lid Turkije heeft alvast het voortouw genomen door seks met kinderen vanaf 12 niet langer als misbruik strafbaar te stellen.

 

Seks met 12 jarige meisjes voortaan toegestaan

De door Erdogan gewilde herinvoering van de doodstraf in Turkije is voor de EU een rode lijn waarop de toetredingsonderhandelingen worden stopgezet. Maar hoe zit het dan met pedofilie? Vorige maand besloot het Turkse constitutionele hof namelijk dat seks met kinderen vanaf 12 niet langer misbruik is. Tot nu toe lag die leeftijd op 15 jaar.

Turkse intellectuelen en vrouwelijke rechters (geen feministen, die heulen in het Westen immers overal samen met de islam) zijn ontzet over de aanpassing, omdat seksueel misbruik en kindhuwelijken hierdoor verder zullen floreren. Zoals we recent berichtten is Turkije toch al de grootste draaischijf in de (seks)handel met kinderen in Europa geworden.

Door de ‘false flag’ staatsgreep in Turkije is het besluit van het constitutionele hof volledig op de achtergrond geraakt. Die behandelde afgelopen maand het onderwerp op verzoek van een kantonrechtbank, dat aangevoerd had dat er volgens de geldende wetten geen onderscheid wordt gemaakt tussen seks met kinderen van 14 en 4. De aanvragers stelden dat de wet geen rekening hield met de ‘instemming’ van kinderen tussen de 12 en 15. Het constitutionele hof ging hierin mee, en besloot met 7 tegen 6 stemmen om de minimale leeftijd te verlagen naar 12.

—–> Xander Nieuws

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2161 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Turkse hooggerechtshof schrapt misbruik en staat seks met kinderen vanaf 12 jaar toe

 1. polderboy // augustus 7, 2016 om 21:04 //

  Lees hier net dat in Turkije de grootste demonstratie ooit heeft plaatsgevonden. Erdogan natuurlijk de hoogste toon: “We will love each other not for rank or title, but for Allah.”
  http://www.cbsnews.com/news/anti-coup-rally-may-have-been-turkeys-biggest-ever/?

  Allah? Als ik een intellectueel was, dan wordt het tijd om maar eens een aantal interpretaties van de Koran te gaan bestuderen, want Timmermans, Juncker en Merkel die zien Allah wel zitten….

  Ik niet: walgelijk boek….

  Liked by 1 persoon

 2. En waar halen jullie in godsnaam deze ifnormatie vandaan? Het is nog steedst strengst verboden om met een minderjarige seks hebben of zelfs het stalken van een minderjarige geeft al een celstraf tussen de 3 a 8 jaar. Juist is Erdogan zich ervan bewust en zorgt dat deze grondwet ook goed ingehamerd blijft!

  Like

 3. En jullie geloven dit nonsens?

  Like

 4. Ach ben alleen bang dat leeftijd van 12 nog wat te hoog is

  https://www.gatestoneinstitute.org/7078/turkey-isis-slaves

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: