Nieuw

Fubar kloosrieds Bart Nijman on Trump

Een stukje ter verdediging van Trump. Allereerst voor mijn collega Tijl Uylenspiegel:

Je zou haast medelijden krijgen met die Amerikanen, ze hebben straks de keuze uit twee slechte kandidaten. Persoonlijk zou ik liever Trump kiezen maar of dat nou zo’n goeie is dat is nog maar de vraag.

Na de desastreuze jaren van Hoessein Obama en Killary -Benghazi- Clinton is de staatsschuld van de VS onhoudbaar geworden, het land is feitelijk failliet en staat het Midden-Oosten in brand van Mali tot aan Afghanistan (van Afrika tot Azië dus eigenlijk). En allebei die problemen zijn ook onze problemen.

Naamloos

Ons probleem is de EU die islam importeert om ons uit te moorden en de natiestaten te vernietigen, want dat brengt de eeuwige vrede ofzo.

Reageerder Bert:

De lonen moeten omlaag en de doorsnee burger in de straat moet de mond worden gesnoerd.
De import uit Afrika en het M.O. heeft een drieledig doel: de invloed van de inheemse burgers terug te dringen, hen te intimideren en hun salarissen omlaag te brengen.

De EU is, in ieder geval deels, een Amerikaans project:

The Telegraph:

The Schuman Declaration that set the tone of Franco-German reconciliation – and would lead by stages to the European Community – was cooked up by the US Secretary of State Dean Acheson at a meeting in Foggy Bottom. “It all began in Washington,” said Robert Schuman’s chief of staff.

It was the Truman administration that browbeat the French to reach a modus vivendi with Germany in the early post-War years, even threatening to cut off US Marshall aid at a furious meeting with recalcitrant French leaders they resisted in September 1950.

monnet

For British eurosceptics, Jean Monnet looms large in the federalist pantheon, the emminence grise of supranational villainy. Few are aware that he spent much of his life in America, and served as war-time eyes and ears of Franklin Roosevelt.

General Charles de Gaulle thought him an American agent,  as indeed he was in a loose sense. Eric Roussel’s biography of Monnet reveals how he worked hand in glove with successive administrations.

De Arabische Lente is ook door de VS, Obama, aangestoken, waardoor we nu met een moslimmigratie-tsunami zitten, die de EU niet tegenhoudt maar ‘in banen leidt’. Als er in het Witte huis iemand komt te zitten die niks heeft met Globalisme en die niet een oorloghitser is tegen Rusland, en die de Amerikaanse bondgenoten aan de Golf ziet voor wat ze zijn; islamitische monsters. Dan is dat in ons allergrootste belang. Als Trump het voor elkaar krijgt om de moslimmigratie te stoppen wat zal dat dan voor een voorbeeld zijn voor Europa.

Kernpunten van Trump. Trump wil:

– Stop op moslimmigratie.

– Aanpak handelsbalans met China, aanpak van de oneigenlijk laaggehouden wisselkoers van de Yuan, en je mag uitgaan dat ook Chinese dumpingpraktijken niet getolereerd zullen worden.

– Americanism en niet Globalism. Globalisme is ook onze vijand.

– Trump is ‘his own man’ en is niet het bezit van Goldman Sachs en Saoedi-Barbarije en andere golfstaten. Trump kan niet gekocht worden, hij heeft al genoeg. Trump is de enige echt onafhankelijke kandidaat sinds decennia.

– Muur met Mexico.

Dat de hele gekochte policore media zich met hand en tand verzet namens hun broodheren viel te verwachten. Ook GeenStijl, Telegraaf Media Groep, in de persoon van Van Rossem, Bart Nijman, denkt Trump aan te moeten vallen. En geheel volgens het motto van GeenStijl is het stuk volkomen ongefundeerd. Sterker, het staat vol onwaarheden. Vergis u niet, GS wil helemaal niet aan de zijlijn komen te staan, los van dat dat ‘bad for bisnis’ is, zullen ze dan ook geen interviews of zelfs maar toegang meer krijgen tot Tweede Kamer(leden) om maar iets te noemen.

Bart gebruikt heel veel woorden in zijn doorgeslagen rant:

En dat terwijl politieke correctheid wel zuurstof geeft aan identity politics, social justice warriors en overige kwetsgevoelige klaagclubs die vrijheid van meningsuiting, democratie en een rationele, fact based debatcultuur willen smoren in safe spaces, of zelfs helemaal het zwijgen op willen leggen.

Ik neem aan dat Bart voor ‘fact based’ is. Mooi.

en ook de overige 15 (!) kandidaten beten zich stuk voor stuk kapot op Trump. Waarmee The Donald iedereen er van bewust maakte hoe hondsberoerd de Republikeinse Partij er aan toe is

Fact. Opkomstcijfers door Trump:

Who would have believed that we, and I say we, because we are a team, would have received almost 14 million votes. The most in the history of the Republican Party. And that the Republican Party would get 60% more votes then it received 8 years ago.

Vanaf 03:10 in onderstaande speech:

Bart:

Want de allergrootste grap van Donald J. Trump is natuurlijk dat hijzelf de allerleegste, meest narcistische, meest opportunistische en minst intellectuele kandidaat van allemaal is.

Leuk bij elkaar gefabuleerd, en Bart zal er geen weerwoord op krijgen in de policore media, maar niet onderbouwd. Het grenst aan ordinair scheldwerk, nodeloos kwetsend, want het hele motto van GS moet afgewerkt.

Fact:

Trump attended Fordham University in the Bronx for two years, beginning in August 1964. He then transferred to the Wharton School of Finance and Commerce at the University of Pennsylvania, which offered one of the few real estate studies departments in U.S. academia.[14] While there, he worked at the family’s company, Elizabeth Trump & Son, named forhis paternal grandmother.[15] Trump graduated from Wharton in June 1968 with a bachelor’s degree in economics.    (wiki)

Dat maakt hem geen intellectueel, maar ook geen compleet leeghoofd.

Bart:

Trump is only in it for Trump en hij verzint zijn campagne on the go.

Fact: Over de inval in Irak van George w. Bush, interview in 2007:

Well, I just hate what has happened to this country. We have gone to (became, Fub) a country that is no longer respected. We are in a war that we should have never been in. And by the way I am a hawk ( … ). But Saddam Hoessein didn’t knock down the World Trade centre.

Vanaf 7:00:

 

Dat is nogal consistent met wat die nu zegt en dus niet: “hij verzint zijn campagne on the go”. Dat is een verzinsel van Bart en wordt dan ook niet door Bart onderbouwd. Napapegaaien is veel makkelijker.

Trump is only in it for Trump

In hetzelfde filmpje, hierboven, vanaf het begin nota bene, legt die uit dat die liever niet in ‘de politiek’ gaat. De reden dat die het toch doet, is om dat die om zijn land geeft en hij het kapot ziet gaan. Nou kun je natuurlijk altijd zeggen dat je dat niet gelooft, of dat je vindt dat die liegt, maar dat is geen onderbouwing. Niet ‘fact based’.

Bart:

Proefballonnetje hier, provocatietje daar, en een ter plekke verzonnen antwoord – al dan niet gelogen – naar de pers als die een kwootje komen halen naar aanleiding van actuele ontwikkelingen.

Een ‘proefballonnetje’, ‘provocatietje’. Bart geeft er geen voorbeeld bij, Bart doet aan niet-onderbouwde beeldvorming net als de rest van de media.

“en een ter plekke verzonnen antwoord”. Wat voor antwoord wil je dan? Alle antwoorden worden toch ter plekke bedacht? En als mensen dat niet kunnen dan krijgen we Vogelaar gedrag. Wil je dat? Of moeten ze een tape-recorder met vooraf ingesproken antwoorden afdraaien. Lekker interview zal dat worden.

“al dan niet gelogen”.  Dat is een zodanige aantijging dat je die fatsoenshalve had moeten onderbouwen, als je dat nalaat is het een lage en smerige en ‘lege’ (daar had je toch iets op tegen) aantijging !

Bart:

Daar bovenop zijn de kaders van zijn campagne, met zijn vanaf het begin neergezette plannen en opvattingen, stuk voor stuk rampzalig.

Ik herhaal ze nog een keer:

Kernpunten van Trump. Trump wil:

– Stop op moslimmigratie.

– Aanpak handelsbalans met China, aanpak van de oneigenlijk laaggehouden wisselkoers van de Yuan, en je mag uitgaan dat ook Chinese dumpingpraktijken niet getolereerd zullen worden.

– Americanism en niet Globalism. Globalisme is ook onze vijand.

– Trump is ‘his own man’ en is niet het bezit van Goldman Sachs en Saoedi-Barbarije en andere golfstaten. Trump kan niet gekocht worden, hij heeft al genoeg. Trump is de enige echt onafhankelijke kandidaat sinds decennia.

– Muur met Mexico.

Daar is helemaal niks rampzaligs aan, en weer geef je er nul onderbouwing bij, boulevardbladschrijver.

Bart:

Een inreisverbod voor moslims is, behalve zo goed als onmogelijk te bereiken, dubieus (want what about apostaten en liberale moslims die hun leven niet zeker zijn in hun thuisland, omdát ze liberaal en/of apostaat zijn?).

Apostaten zijn geen moslims, dus die vlieger gaat niet op. Apostaten hebben islam afgezworen en zijn allesbehalve moslim. Je vergist je niet, je liegt, want je kent het woord best wel. Liberale moslims bestaan niet, islam = islam, Erdogan. En mocht je twijfelen of er een gematigde islam bestaat, heb ik hier een fijn dossiertje en is dit het best denkbare stuk (ik heb het voor het gemak vertaald) over ‘gematigde islam’: De gematigde islam is onze nieuwe religie. Je vergist je wel vaker gruwelijk in islam, je onderschat het chronisch, zoals die keer dat je dat warrige stukje schreef over de hardcore moslim Aboutaleb.

Bart:

Een muur tegen Mexicanen is misschien een goed lapmiddel tegen illegale immigratie maar zeker geen oplossing voor de miljoenen Mexicanen die al zonder status in de VS wonen en in de meeste gevallen ook werken.

“Een muur tegen Mexicanen is misschien een goed lapmiddel tegen illegale immigratie”. Als die muur illegale immigratie tegenhoudt is het geen lapmiddel maar een geweldige oplossing. Je zwetst, sorry.

“maar zeker geen oplossing voor de miljoenen Mexicanen die al zonder status in de VS wonen”. Nee, een muur is geen remigratieprogramma. Want dat is de oplossing die achter die open deur staat die je net ingetrapt hebt.

“en in de meeste gevallen ook werken”.  Give me the numbers man, I want facts. Dit is tendentieus, het hele GS motto mot afgewerkt.

Bart:

De complottheorie dat de opwarming van de aarde wordt veroorzaakt tot China, met als doel om de Amerikaanse economie te vernietigen, is grappig als Alex Jones of Bill O’Reilly het zeggen – níet als de potentiële nieuwe president van het land het roept en nooit meer terugneemt.

“De complottheorie dat de opwarming van de aarde wordt veroorzaakt tot China”. Ik ga er maar vanuit dat je ‘door’ bedoelt waar je ‘tot’ schrijft. En zowaar onderbouw je het eens. Met een tweet:

Fact: De maatregelen die de milieulobby afdwingt om de ‘klimaatverandering’ tegen te gaan, treffen voornamelijk de Westerse economieën. Derde Wereld land, en tegelijkertijd grootste economie ter wereld, China is zo goed als uitgezonderd. China bouwt ongehinderd meer dan duizend kolencentrales, maar daar zien we de Groene Khmer niet protesteren. En dan hebben we het nog even niet over dat andere valide punt van Trump; de ‘currency-rate-manipulation’ door China.

Bart:

Om bij deze Chinese kwestie te blijven hangen. Hoe absurd is het dat iemand die Baas van de Wereld wil worden, zich dit soort complottheorieën aanmeet?

Dat het concept van global warming uitgevonden is door de Chinezen, zoals Trump in zijn tweet stelt, is inderdaad een wat vreemde en aanvechtbare aanname. De gevolgen er van voor Westerse economieën, Trump is van opleiding econoom, zijn onbetwistbaar. Femke Halsema is gestopt met twitter, dus je loopt niet langer het risico dat ze je blokt, je kan gerust de waarheid vertellen vanaf nu.

Bart:

Nee, natuurlijk zit China niet achter global warming – althans is hun aandeel daarin niet met de opzet om de Amerikaanse industrie te ontwrichten.

Nee, China zit niet achter global warming, maar het komt ze wel verdomd goed uit. En net als islam onderschat je ook de Chinezen. De Chinezen voeren wel degelijk een currency oorlog. Geloof voor mijn gelijk niet deze beeldhAuwer, maar vraag maar een econoom. Jullie hebben er vast één in jullie rolodex. Zie voor de handelsbalans nog even het eerste plaatje in dit stuk, en denk dan nog eens na.

Bart:

Het is een leugen, en een opzichtig ongeloofwaardige ook nog.

Ik heb  je net uitgelegd waar het op gebaseerd is, en dat is een serieus probleem voor de VS. Ik ga het niet nog een keer uitleggen.

Bart:

Zolang het tégen de andere kandiaat – “Crooked Hillary”, zoals Trump haar noemt – ingaat en vóór het belang van het behoudende, conservatieve en/of kleinburgerlijk patriottische deel van de Verenigde Staten pleit, is het kennelijk voldoende – zelfs voor sommige mensen die prima beseffen dat hij liegt.

“Crooked Hillary”, is toch ook een probleem met haar e-mails en rol in Benghazi? Kijk anders nog even deze docu:

“zelfs voor sommige mensen die prima beseffen dat hij liegt.” Dat heb je tot nu toe nog niet aangetoond. Dat jij liegt heb ik al wel laten zien.

Bart:

En stel dat Trump zelf ook heel goed weet dat het onzin is (wat niet ondenkbaar is – zo dom is ie nou ook weer niet), dan is dat misschien nog wel kwalijker. Niet alleen omdat het een bewuste leugen is waarmee zinloze afkeer tegen een buitenlandse mogendheid wordt gevoed, maar ook omdat het tot verstoorde economische en diplomatieke verhoudingen met China kan leiden in het ongelukkige geval dat Trump president wordt in november.

“zinloze afkeer tegen een buitenlandse mogendheid”. Kijk nog even naar de handelsbalans, Bart, en besef ook even wie het merendeel van de Amerikaanse staatsobligaties op zijn naam heeft staan.

“omdat het tot verstoorde economische”. Zie mijn vorige opmerking. Het is nu ( ! ) scheef en dat zal rechtgezet moeten worden als we oorlog willen voorkomen.

“in het ongelukkige geval dat Trump president wordt in november.” Een onbevooroordeelde en neutrale journalist ben je in ieder geval niet. Dan weten we dat ook weer. Factfree ben je wel tot nu toe.

Bart:

Om nog maar te zwijgen van de manipulatieve kwaadaardigheid waar zijn presidentiële campagne zich toe verlaagt om mensen achter zich te scharen.

Nog steeds geen voorbeeld? Lekker factfree aan het ranten? Wat een manipulatief kwaadaardig stukje van je. Veel te lang ook.

Bart:

Het is verbazingwekkend dat mensen die (policor) leugens van het establishment beu zijn, zich zo makkelijk voor het karretje van een nog veel opzichtiger leugenaar laten spannen.

Hoe vaak heb je hem nou voor leugenaar uitgemaakt zonder het te onderbouwen? Riooljournalist.

Bart:

Maar zijn onverschilligheid, onkunde en onwetendheid over internationale betrekkingen, één van de belangrijkste taken van een Amerikaanse president, is over de hele linie schokkend te noemen. Een man die zijn buitenlandse beleid baseert op consultatie met zichzelf (“I have a very good brain and I’ve said a lot of things”) en vervolgens België ‘een prachtige stad‘ noemt,

“onverschilligheid”. Ja joh. Ik heb hierboven al aangehaald dat die niet graag de politiek in wil (hij heeft zat andere dingen te doen, maar doet het voor zijn land). Ik kan er wel twintig dingen tegenover zetten, maar neem deze ene: elke maandag stelt die zijn club open voor ‘veterans’. How damn onverschillig is dat, Bart? (vanaf 6:28 in de onderste video hierboven, luister het fragment als je een eerlijke journalist wilt zijn)

“onkunde en onwetendheid over internationale betrekkingen”. Really, Bart? Een gozer die miljarden verdient over de hele wereld? En, zoals ik hierboven aanhaalde, in 2007 al prima begreep dat de inval in Irak het hele Midden-Oosten zou ontwrichten. Heb jij dat in 2007 ook voorspeld? Nee he.

“is over de hele linie schokkend te noemen.” Je hebt nog helemaal niks onderbouwd, Bart. Ik ben eerlijk gezegd geschokt van het niveau van jouw stukje en dat Pritt, hoofdredacteur, kennelijk geen regie/controle voert/uitoefent. Die anti-semitische bagger van Feynman kwam ook al zomaar door.

“en vervolgens België ‘een prachtige stad‘ noemt”. Wat leuk he, Bart, selectief kwooten.

Luister je ook even naar dit stukje? Vanaf 2:05 zegt Trump: Go to Brussels. Go to Paris. Het gaat over de islamitische aanslagen. Heb je Killary er al over gehoord? Trump heeft trouwens wel meer video-stukjes over Brussel ingesproken , dat weet ik dan weer want die heb ik gezien, maar tijd maakt dat ik niet alles op kan zoeken om je te helpen. Laat ik je dit zeggen; hij weet prima dat Brussel een stad is. Heb je nog meer roestige troep op laag water gezocht?

Bart:

is die überhaupt wel in staat om ingewikkelde politieke en diplomatieke betrekkingen te onderhouden met Zuid-Amerikaanse socialistenstaten, de Europese Unie, Israël, Rusland, reluctant ally Pakistan, de Midden-Oosterse brandhaardregio’s in het algemeen of aankomende kernmacht Iran in het bijzonder? Daar hoef je niet lang over na te denken. Het antwoord is: Neen, die man is daar niet voor geschikt.

Trump on Israël:

Trump over de Golfstaten:

Trump over Iran:

Het was Hoessein Obama (of het een moslimbroeder is laten we maar in het midden), en Hillary zal voortzetten wat hij deed, die Iran een atoombom gegeven heeft. Maar de man die het daar mee oneens is, is volgens Bart Nijman ongeschikt.

Bart:

Zo veel gevaarlijke stupiditeit. En dan hebben we het nog niet eens over de lanceercodes van het nucleaire arsenaal gehad.

Hier, Bart, omdat ik geen zin meer heb de rest van je kul te fileren. Een voorleesstukje door The Donald:

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

13 Comments on Fubar kloosrieds Bart Nijman on Trump

 1. jackvanderveen // augustus 6, 2016 om 08:06 //

  Zucht!!!!!!

  Like

 2. @ jackvanderveen // augustus 6, 2016 om 08:06 // Bewerken

  Ja: “bewerken” staat er bij mij bij. Dat kan ik. Jij had bij mij al eerder een ban te pakken, zoals BertG. me soms herinnert. En nu heb je er weer één. Doei !

  Like

 3. Ik weet er geen flikker vanaf. Ik zie alleen dat Trump in de media constant wordt voorgesteld als een dom en gevaarlijk en vooral gemeen persoon. Terwijl Hillary wordt voorgesteld als lief en leuk en o zo slim.
  Dat doet me denken aan sommige van mijn exen! Zij goed, ik slecht. Dat vervult me met diep wantrouwen.
  Hillary is voor mij (en ik denk ook voor een groot deel van de Amerikaanse kiezers) een exponent van de oude elite; steeds groter verschil tussen arm en rijk, steeds meer macht voor de overheid, steeds minder inspraak door de burgers, steeds meer immigranten godmagwetenwaarom. En dat ze dat “liberaal” en “links” noemen, snap ik al helemaal niet. Waarschijnlijk omdat ze er gratis een onsje milieu bij doen?
  Blijkbaar willen de media deze zaken graag voortgezet zien. Ik niet.

  Like

 4. trebor2110 // augustus 6, 2016 om 11:25 //

  Trump is natuurlijk geen lid van Skull and Bones .

  Liked by 1 persoon

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 // augustus 6, 2016 om 12:03 //

  13 Similarities Between Obama And Hitler
  A Factual Comparision

  The similarities are terrifying, the conclusion inevitable. On March 23, 1933, the German
  Parliment met to consider passing a bill that Adolf Hitler had created called the Enabling Act. It was officially called the ‘Law for Removing the Distress of the People and the Reich.’ Why were the
  German people in such distress? Because their government was in utter chaos, and the German
  leaders wanted to reassure the people that everything would be ok. The only fly in the ointment
  was that the Nazis had, behind the scenes, caused the distress themselves by creating the crisis, so that they could step in and solve it. Sound familiar?

  Obama Is The King God Has Given To Reign Over America In The Last Days
  America under Obama is now a democratic Republic in name only

  Hitler promised the German people that the government would “make use of these powers only insofar as they are essential for carrying out vitally necessary measures…The number of cases in
  which an internal necessity exists for having recourse to such a law is in itself a limited one.” So
  the German congress voted on the bill, with the end result being the legal destruction of the
  German Democratic Republic. The bill gave Hitler enormous, unprecedented powers to do as he
  saw fit for the government of the German people. It was the act that offically created a legal
  dictator who was answerable to no one. The people cheered, and National Socialism became the
  law of the land from that day forward. source – The History Place

  Obama And Hitler Similiarities
  Powerful speeches to hypnotize and control the eager masses who came to hear them speak

  Today, Barack Obama is changing times and laws in America, giving himself unprecedented power
  never before seen. His ObamaCare bill. now the law of the land, empowers him to create his own
  private army, forces citizens to abide by unconstitutional laws, and will use the IRS in much the same
  way that Hitler used his brown shirts to make people get in line behind his policies. Many Americans
  will awake to late to the fact that Obama has subverted the United States Constitution, and stolen
  our precious liberties and freedoms. That’s why Obama’s followers are encouraged and taught to
  follow and have faith in Obama the man, and not in our God or in our country. This is exactly the
  ploy that Hitler used to great and terrible effect in Nazi Germany.

  Rep. Dingell admits that the goal of ObamaCare is to ‘control the people’.

  Some people would balk at the comparison between Hitler and Obama, saying it was unfair. After
  all, Hitler started WWII and killed 11,000,000 Jews and Gentiles in death camps, and Obama has
  done nothing like that. Well, it’s only unfair if you compare Hitler at the end of his rule to the
  beginning of Obama’s. But if you compare Hitler and Obama at the beginning of their rise to power,
  it’s extremely fair.

  Similiarities between Adolf Hitler & Barack Hussein Obama

  Both Hitler and Obama held rallies in outdoor stadiums to excite and inflame the people’s passions. Frequently women would faint or break into tears.

  Both Hitler and Obama wrote ghost-written autobiographies prior to the start of theri run for political office. Hitler wrote Mein Kampf (My Struggle), and Obama wrote Dreams Of My Father. Both men then wrote a second book talking about their goals
  for German and America. Hitler wrote A New World Order, and Obama wrote The Audacity of Hope.

  Both Hitler and Obama originally had last names that were changed later in life. Hitler used to be Schickelbruber, and Obama’s last name was Soetoro.

  Both Hitler and Obama hid their real identies. Hiter had a Jewish ancestry, and Obama
  a Muslim one. But unlike Hitler, Obama flaunted his Muslim roots in his start as a politician in order to defuse the inevitable firestorm. His ploy of “hiding in plain sight” worked very well.


  Both Hitler and Obama’s supporters followed them blindly, and without question

  Both Hitler and Obama used political power and coercion to conceal and hide their birth certificates from coming to public view. Hitler made his disappear, and Obama is unwilling and unable to produce his long-form birth certificate.

  Both Hitler and Obama advocate using young people as a driving force to create an “army” of youth dedicated to their Ideals. Hitler had his Hitler Youth, and Obama his
  Obama Youth Brigade.


  Both Hitler and Obama were known for their tremendous oratorical skills

  Both Hitler and Obama received Messianic comparisons, and both men had songs of adoration written about them and for them.

  Like Hitler, Obama rules in direct disregard to the will and wishes of the people.

  Like Hitler, Obama has an obvious distaste for the Jews, and sides with the Muslims every chance he gets.

  Both Hitler and Obama were able to mezmerize the people even when it was obvious that what they were saying was not true.

  Both Hitler and Obama used domestic terrorists to launch their careers. Hitler had his Brown Shirts from his beer hall days, and Obama had people like Bill Ayers, Bernardine Dohrn, and Rashid Khalidi.

  Like Hitler, Obama advocates using murder as a means of population control.

  Like

 6. En toch lijkt het mij geen fijne kerel die Trump.
  Had een tijdje geleden een documentaire op discovery of zo een soort zender gezien, hoe de man zijn personeel behandelde, letterlijk als stront.
  Doodsbang waren ze voor de man, een verkeerde blik kon al je ontslag betekenen.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // augustus 6, 2016 om 13:23 //

  Hierzo ben je even afwezig wordt er een heel artikel aan je opgedragen! 🙂
  En een compliment is zonder meer op zijn plaats, ik heb eerlijk gezegd de moed opgegeven te proberen de Amerikaanse verkiezingen te volgen, de berichtgeving is me te gekleurd en te eenzijdig, de hele wereld schijnt tegen Trump te zijn behalve een groot aantal Amerikaanse kiezers. Dat is mede de reden dat ik verward ben over die verkiezingen, de USA had in 2010 308.000.000 inwoners, stel dat Trump 75.000.000 kiezers achter zich heeft dan kun je die moeilijk allemaal als niets wetende tokkies wegzetten. En dat is precies wat er gebeurt, net als bij de Brexit. Zelfs Elsevier die toch normaliter objectiever is dan de rest is volledig anti-Trump (net als dat ze tegen een Brexit waren). Maar de realiteit is dat ik nog geen positieve geluiden over Trump gehoord heb, althans niet in de Nederlandse media.
  Eerlijk gezegd heb ik nog niet alle filmpjes bekeken dus ik zal later proberen wat meer inhoudelijk te reageren.

  Liked by 2 people

 8. Waarom verraadt klassiek rechts Trump?
  http://joostniemoller.nl/2016/08/waarom-verraadt-klassiek-rechts-trump/

  Uit de comments daar:

  Caroline
  5 AUGUSTUS 2016 OM 12:56
  Vlgs mij is Trump hoogbegaafd (moest in die tijd nog om toegelaten te worden tot Wharton, https://en.wikipedia.org/wiki/Wharton_School_of_the_University_of_Pennsylvania)

  Like

 9. D. G. Neree // augustus 7, 2016 om 11:51 //

  Ook al zou ik niets van Trump weten, alles wat door de MSM en de policor goegemeente afgekeurd en afgezeken wordt, steun ik automatisch waar het politiek betreft. (Israel, Trump, Wilders, Putin) en alles wat door de policor goegemeente wordt toegjuicht (EU, immigratie, islam, etcetera) daar heb ik automatisch een grondige afkeer van. Dit is het product van een lange (levens)ervaring met deze bedriegers en politiek gestuurde volksverlakkers.
  Dat GS nu zo’n belachelijke rant bij monde van Bart Nijman meent te moeten plaatsen is volkomen tegen hun eigen huiscultuur en sympathie in. GS wil een politieke partij oprichten? Dan zullen ze toch eens hun standpunt moeten bepalen en ontgroeien aan hun puberale dwangbuis.

  Liked by 2 people

 10. Tijl Uylenspiegel // augustus 7, 2016 om 14:14 //

  Deze zin; – Aanpak handelsbalans met China, aanpak van de oneigenlijk laaggehouden wisselkoers van de Yuan, en je mag uitgaan dat ook Chinese dumpingpraktijken niet getolereerd zullen worden.
  Zit me nog niet helemaal lekker, waaruit moet dat “niet tolereren” bestaan? Ik ga er tenminste vanuit dat het geen dreigen met oorlog is alleen ik weet niet hoe je op een andere manier iets dergelijks niet kunt tolereren.

  Like

 11. Importbeperkingen of importheffingen Tijl (afhankelijk van hoe de onderhandelingen lopen), net als China die omgekeerd ook hanteert. Dat is de normaalste zaak in de grote mensenwereld, maar Obama heeft liever dat de Verenigde Staten failliet gaan.

  Ben met deel II bezig, want wat die Nijman flikt is niet okay.

  Like

 12. @ D. G. Neree // augustus 7, 2016 om 11:51 //

  Het komt in ene bij me op dat die Nijman het misschien helemaal niet zelf geschreven heeft, maar een gejatte vertaling als ‘eigen’ geplempt heeft. Het is een stuk wat in de Amerikaanse media zou kunnen verschijnen, met wat aanpassingen. Ik heb sterk de indruk dat die zijn Amerikaanse linkjes helemaal niet goed gelezen heeft.

  Als die zijn linkjes gelezen had, had die moeten zien, wat een onzin die aan het produceren was. Zie ook deel twee.

  https://fenixx.org/2016/08/07/kloosrieding-bart-nijman-on-trump-deel-ii/

  Na twee weekjes vakantie in ene van criticus naar neo-con globalisten-papegaai. It is weird.

  Je kan het niet ‘terug-vertalen’ om te googelen, dat werkt niet, en hij heeft er uitgebreid zijn eigen standaard vocabulaire door heen gegooid.

  Het is Amerikaans, en hij heeft of de links niet eens goed gelezen, of begrijpt ze niet.

  Like

 13. Aan de andere kant. Van islam heeft die ook de ballen verstand, dus het zou maar zo ongespeelde en serieuze onwetendheid kunnen zijn.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Kloosrieding Bart Nijman on Trump. Deel II – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s