Nieuw

The Truth About Hillary’s Bizarre Behavior

Hillary’s bizarre behavior and strange seizures: Is she having a breakdown or does she actually have brain damage?

I asked mental health experts about her strange outbursts that have been caught on camera.

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

6 Comments on The Truth About Hillary’s Bizarre Behavior

 1. IJzersterk !

  Like

 2. Mensen, snap dat nou! Ze probeert “gewoon” te doen!

  Like

 3. Crystalmeth gebruikster.

  Liked by 1 persoon

 4. Alien reptile inside

  Liked by 1 persoon

 5. Toch al indrukwekkende Clinton lijkenteller sinds juli aangevuld met voormalig president Algemene Vergadering VN, bekende onderzoeksjournalist en auteur anti-Clinton boeken, Democratisch staflid die met belastende info op weg was naar FBI, redacteur van conservatieve Breitbart News die op dag van zijn dood anti-Clinton artikel publiceerde, en advocaat die onlangs rechtszaak wegens fraude tegen Democraten begon

  Je moet óf ongelooflijk naïef, óf een bloedfanatieke Hillary Clinton supporter zijn –waarbij we willen aantekenen dat personen uit de laatste categorie automatisch onder de eerste vallen- om het patroon niet te zien: iedere keer dat iemand de carrière, de financiën of de vrijheid van de Clintons in gevaar dreigt te brengen, pleegt die persoon plotseling zelfmoord, komt om het leven bij een bizar ongeluk, of vindt op andere mysterieuze wijze de dood.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/08/Vijfde-mysterieuze-dood-in-paar-weken-van-tegenstander-van-Hillary-Clinton

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: