Nieuw

Jihadisten snijden de keel van een priester door, burgemeester Parijs helpt hen door kerken te slopen

‘Frankrijk 2015’ Le Pen woedend als de oproerpolitie christenen uit de kerk sleept

De nicht van Marine Le Pen heeft haar woede geuit bij de schokkende beelden van een priester die door de oproerpolitie uit een kerk gesleept wordt.

Marion Le Pen schreef simpelweg “France 2016 #SainteRita” naast de foto van de priester die weigerde de dienst te verlaten die hij hield in protest tegen de sloop van de lokale kerk Sainte Rita.

Het woedende protest komt een dag nadat vader Jacques Hamel, wiens keel doorgesneden was vorige week door twee jihadisten, ten ruste gelegd was in de kathedraal van Rouen dinsdag.

Duizenden rouwenden kwamen opdagen om de laatste eer te bewijzen aan de priester die vermoord werd door ISIS-fanboys terwijl hij een dienst hield in de kerk van St Étienne-du-Rouvrayin Normandië.

Sociaal mediagebruikers drukten hun ontzetting uit op twitter toen de protesterende priester uit Sainte Rita gesleept werd, dat gesloopt gaat worden om er een parkeerplaats van te maken.

Marion-le-Pen-696194

Een zei: “Jihadisten hebben de keel van een priester overgesneden. Anne Hidalgo (de burgemeester van Parijs) helpt hen door kerken te vernietigen.

NaamloosEen ander ze: “De dag na de begrafenis van de vermoorde priester verwoesten ze een kerk in Sainte Rita om er een parkeerplaats van te maken …. Werkelijk ?”

De leidster van Front Nationaal Marine Le Pen sloot zich ook aan bij de verontwaardiging en tweette: “En wat als ze parkeerplaatsen zouden bouwen waar nu salafistische moskeeën staan, in plaats van onze kerken ?”

De kerk is sinds vorig jaar gesloten, maar werd gebruikt door een nieuwe katholieke gemeente.

Campagnevoerders zeggen dat er 3 miljoen nodig is om de kerk te behouden voor sloop en dat de vorige eigenaar hem verkocht heeft omdat die de huur niet meer op kon brengen.

De protesteerders zeggen dat de lokale priesters nergens terecht kunnen als de sloop doorgaat.

De aartsbisschop van Parijs Monseigneur Dominique Philippe zei: “Tot nu toe heeft nog niemand me iets anders aangeboden. We hielden er trouwdiensten, doopsels en met regelmaat allerlei ceremonies.”

France-terror-612034.png

de vermoorde priester Jacques Hamel

 

“We kunnen niet zomaar weggaan als niemand ons iets anders aanbiedt.”

Ondertussen heeft de Franse premier, Manuel Valls, gezworen moskeeën in het land e sluiten (20 stuks, Fub), buitenlandse financiering te stoppen en de inhoud van de preken te controleren in een poging het islamitisch fundamentalisme te bestrijden.

The Express >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on Jihadisten snijden de keel van een priester door, burgemeester Parijs helpt hen door kerken te slopen

 1. Satans oorlog tegen christenen. Daar draait alles om door de hele menselijke geschiedenis. Elke oorlog, elke slachting. Het is allemaal bijzaak. Hij zal verliezen.

  Like

 2. delamontagne // augustus 4, 2016 om 08:31 //

  SCHANDAAL IN FRANKRIJK:


  Twee Franse politici wisselen grapjes uit tijdens de Kerkdienst in Rouen.

  ../././
  François Fillon et Bernard Cazeneuve ( Minister v. Binnenlandse Zaken ) zitten smakelijk te lachen tijdens de Mis van Eerbetoon aan de onthoofde Priester.
  Op 26 Juli was er niet genoeg plaats voor alle mensen in de Kathedraal “Notre-Dame de Paris”
  Veel Katholieken werden door de politie bij de ingang van de kerk weggestuurd.
  De prioriteit ging uit naar de VIP,s, mensen van diverse politieke pluimage die zich voor de camera,s van de media opstelden.
  Maar de Mis duurde blijkbaar te lang voor sommigen om tenminste een minimum aan waardigheid op-te-houden, zoals gebuikelijk bij dergelijke gebeurtenissen.
  Maar dat was voor deze twee blijkbaar te moeilijk en ze wisselden enkele “leukigheidjes” uit.
  Helaas voor hen circuleerden de foto,s in een minimum van tijd in de social media.
  En velen lieten hun woede blijken over de schandalige houding van deze 2 politici…………

  Liked by 1 persoon

 3. Wat is nu eigenlijk de misdaad die de kerkgangers plegen op de video van Fubar // augustus 4, 2016 om 01:29 // ?? Had de pastoor de huur niet op tijd betaald? Moest de kerk een moskee worden? Veroorzaakte men geluidsoverlast door liederen te zingen???
  Wat is de reden dat de politie daar op zo intimiderend mogelijke wijze een overval pleegt?

  Like

 4. Je kan me rustig geloven als ik zeg dat ik die blauwhelmen in die kerk persoonlijk aan het kruis had genageld .
  Ze waren in iedergeval horizontaal de deur uit gegaan hun of ik.

  Like

 5. bedonderde burger nr 16.000.001 // augustus 4, 2016 om 12:30 //

  Dankzij de zwarte racisten uit Amerika is de ‘black Hitler’ aan de macht gekomen en de linkse gekken hier lopen erachter aan te hobbelen als zijnde ‘het licht dat over de wereld schijnt’, zoals ze eerder met de eerste Hitler ook al hebben gedaan. Maar nu is het erger dan toen, welk machtsblok staat nu op tegen dit racistisch fascisme? De hele wereld hangt nu dit fascisme aan.

  Like

 6. De video van Fubar // augustus 4, 2016 om 01:29 // toont een politie-inval omdat deze kerk gesloopt zou worden voor een parkeerplaats. Waarschijnlijk was de kerk dus al aan de gemeente verkocht. Je ziet op de beelden ook dat er al een omheining omheen staat. De pastoor en zijn kerkgangers waren dus feitelijk een soort krakers.

  Like

 7. China en christenen

  Like

 8. christenen ondergronds in China

  Like

 9. China en moslims

  Like

 10. China en Tibetanen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s