Nieuw

17 islamitische terreurdaden sinds het begin van 2015 – en honderden aanvallen op kerken

De kaart toont de plaatsen in Europa waar jihadisten sinds januari 2015 toegeslagen hebben.

17 islamitische terreurdaden, bijna elke maand een terroristische aanslag, heeft Europa sinds het begin van verleden jaar getroffen. Gelijktijdig wordt er alarm geslagen dat kerken en christelijke gemeenschappen onderhevig zijn aan een groeiend aantal aanvallen, die niet als terroristische daden worden gecategoriseerd.

Parijs, Nice, Tours, Rouen, Pas-de-Calais, Brussel, Londen, Berlijn, Hannover, Essen, Würzburg, Ansbach en Kopenhagen. Dat zijn de steden die in de afgelopen 19 maanden zijn geteisterd door islamitisch terrorisme. Een totaal van 286 mensen werden gedood en meer dan duizend gewond in een terreurgolf die sinds januari 2015 Europa overspoeld.

Het handelt zich hier om een zeer grote toename van het aantal islamistische terroristische daden waar Europa onder te lijden heeft. Ter vergelijking was er in 2013 in Londen één gelijksoortige terreurdaad en een jaar later één in Brussel. Vijf mensen werden gedood in deze twee islamitische aanslagen.

Christenen onder vuur

Minder bekend is het toenemend aantal aanvallen gericht tegen christenen in Europa. Verleden jaar zijn er alleen al in Frankrijk  810 aanvallen op kerken, begraafplaatsen en andere christelijke heiligdommen uitgevoerd, schrijft Fox News, en verwijst daarbij naar gegevens van de Franse katholieke actiegroep CitizenGO.

CitizenGO merkt op dat de aanslagen op synagogen en joodse begraafplaatsen de neiging hebben om media-aandacht te krijgen, maar het  komt veel vaker voor dat christenen worden belaagd. “Veel veel meer”, verduidelijkt de actiegroep in een nieuwsbrief op zijn website. De islamitische rituele moord verleden week dinsdag toen een priester zijn keel werd doorgesneden in een kerk in Rouen, is volgens hen slechts één in een reeks van aanslagen. CitizenGO geeft enkele voorbeelden die nooit zijn gemarkeerd in de media:

In april dit jaar werden alle grafstenen, kruisbeelden, en kruisen vernield op de begraafplaats van La Chapelle-du-Bard in het zuidoosten van Frankrijk. In dezelfde maand begaf iemand zich in een kerk in Aubière, vernietigde alle kruisbeelden en brak het altaarkast open om het wijwater, wat voor de communie wordt gebruikt, op de grond te gooien.

Een maand later stak iemand brand op het altaar van een kerk in Martigues in het zuiden van Frankrijk, de priester wist op tijd het vuur te doven. Dezelfde priester werd daarna in elkaar geslagen. In dezelfde maand werd er een andere aanslag geapporteerd waarbij kruisen werden gebroken en wijwater op de grond gegooid.

Fox News constateert dat er onder de islamisten allang een gezegde heerst; “Eerst de zaterdagmensen, daarna nemen we het zondagsvolk”, een duidelijk verwijzing dat na het uitroeien van de Joden de beurt valt aan de christenen.

Bron:

http://www.friatider.se/17-islamistdad-i-europa-sedan-borjan-av-forra-aret

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8646 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on 17 islamitische terreurdaden sinds het begin van 2015 – en honderden aanvallen op kerken

 1. And more to come!!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // augustus 4, 2016 om 00:54 //

  Ik wordt zo langzamerhand gek! Want dit zijn de aanslagen die het Nieuws gehaald hebben, het stukje over de aanslag op de bus VORIGE WEEK heeft gewoon het Nieuws niet gehaald, hoeveel van die aanslagen halen het Nieuws niet?
  Wat kun je doen als een mens het Nieuws onthouden wordt omdat het een ongemakkelijke waarheid toont, hoe kunnen mensen zich een opinie eigen maken als ze de feiten onthouden worden?

  Like

 3. Ik denk dat het niet zo heel lang meer duurt voordat er helemaal geen aanslagen meer door de media worden getoond.
  Zogenaamd omdat de mohammedanen het als een bevestiging van hun overwinning zien (in overheids-koeterwaals: het speelt ze in de kaart).
  In feite om het volk rustig te houden want het lam mag niet te hard spartelen op de slachtbank.

  De allermeeste mensen worden pas wakker een half uur voordat ze hun koffers pakken om op de vlucht te slaan. Maar waarheen?

  Liked by 1 persoon

 4. delamontagne // augustus 4, 2016 om 08:22 //

  Kerk onteerd door 4 jongeren ? ( ………..jongeren ? ).
  Zij urineerden zelfs in het wijwater-vat en deden hun behoefte op het altaar.
  ////////////
  Dit soort berichten lees ik hier geregeld. Ook begraafplaatsen die worden vernield.
  Het is een wekelijkse gebeurtenis.
  ]Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat er dan weer “tegen-reacties” moskeeën komen.
  Het gaat van kwaad tot erger…….
  http://www.christianophobie.fr/breves/vendee-leglise-saint-pierre-profanees-aux-herbiers#.V6DsLqTr3mR

  Like

 5. Willemientje // augustus 4, 2016 om 10:26 //

  een oudje, van na Charly, kan hem nu elke week wel plaatsen, soms meerdere keren per week

  Verwarde mannen waren het,
  verkeerd begrepen door het Westen.
  Daar wonen immers allemaal racisten
  die hun kansen op de arbeidsmarkt verpesten

  Verwarde mannen waren het,
  die dapper als leeuwen
  hun profeet verdedigen
  terwijl ze “Allah Akbar schreeuwen”

  Verwarde mannen waren het,
  geprovoceerd door een cartoon
  met een IQ, niet groter
  dan de maat van hun schoen

  Verwarde mannen waren het,
  “lone wolfs”, gevaarlijker dan echte dieren,
  gespeend van humor, moorden ze
  om hun Allah te plezieren

  Verwarde mannen waren het,
  als adders gekoesterd
  aan de borst van het Westen,
  terwijl ze als dank onze vrijheid verpesten

  Verwarde mannen waren het,
  12 doden zijn er te betreuren,
  maar verder moeten we niet zeuren,
  een incident, en ach, dat kan gebeuren

  Verwarde mannen waren het,
  dus de regering zal wel weer
  het statement maken:
  “In de kern heeft het niets met de islam te maken”

  Verwarde mannen waren het,
  Frau Merkel, meneer Rutte, en de rest.
  Wij zullen niet vergeten, dit hebben jullie op je geweten
  door de islam is ons mooie Avondland verpest!!

  Door:
  Willemientje

  Liked by 1 persoon

 6. Zijn het geen fucking zandnegers waarmee ze je proberen uit te moorden doen ze het wel met bio wapens .
  Mag ik voorstellen de terror mug operation drop kick met dank aan natuurlijk Amerika weer.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Drop_Kick

  Like

 7. Amen @Willemientje

  Like

 8. Like

 9. polderboy // augustus 4, 2016 om 15:54 //

  De steekpartij van gisteren midden in Londen door een etnische Somaliër, met een dode als gevolg en vijf gewonden was ook een verwarde moslim die het spontaan deed, wat niks met radicalisering te maken had, omdat er geen bewijs(!) voor was.
  http://www.aljazeera.com/news/2016/08/london-knife-attack-mental-health-major-factor-160804053538274.html

  Vroeger werkte men met het begrip “objectief vermoeden”, en dat zou betekenen dat het wel degelijk vermoedelijk met islam te maken kan of zal hebben. Maar dat zou beledigend zijn voor moslims en de religie van de vrede…

  Like

 10. De pro EU elite is met hun islamitische handlangers zoetjes aan begonnen met een ongekende terreur tegen de inheemse Europese bevolkingen.

  Liked by 2 people

 11. Laten ze dat ‘radicalisering’ dan maar vervangen voor ‘fundamentalistisch’, dat dekt de lading net zo best; daarbij is de actie op zich behoorlijk radicaal, daar kan toch geen verstandig mens omheen.

  Like

 12. trebor2110 // augustus 4, 2016 om 18:02 //

  vergeet deze terreurdaden ook niet te vermelden dan komen we veel verder dan 17 .

  Vaders GEZOCHT! Of ben je een mietje?

  Gistermiddag maak ik binnen 5 minuten 2 pogingen tot AANRANDING mee…
  Waar de … zijn de vaders? Wie laat nu zijn dochter betasten?

  Context: ik woon 18 jaar in Utrecht, waar de grootste Marokkaanse gemeenschap woont. Deze tekst is niet racistisch. Ik heb een Antilliaanse zwager, Antilliaans pleegzusje, Servische schoonzus, Marokaasne vriend, Marokaasen kappers en veel oud-collega’s met buitenlandse afkomst. Toen ik 16 was heb ik meegeholpen met een demonstratie tegen racisme.
  Gistermiddag ga ik met mijn vrouw en zoontje van 1,5 jaar oud zwemmen in één van de wijken in Utrecht. Ik ga naar het zwembad waar ik wekelijks baantjes zwem. Het is één van de slechtere wijken in Utrecht waar extreem veel mensen wonen met een buitenlandse afkomst (of van de ouders / grootouders) maar juist daarom is het goed daar naar toe te gaan als autochtoon. Ik woon zelf in die wijk, buren met afkomst uit Marokko, Turkije, Griekenland, … en ook veel Nederlanders.

  Bij binnenkomst om 16:00, worden we door de badmeester die ik ken, “erop gewezen” dat het mogelijk beter is om de volgende keer in de ochtend te gaan. Nu zou er veel vervelende jeugd aanwezig zijn. Ik dacht nog “valt wel mee, hij bedoelt vast het lawaai dat ze maken”. We hadden tot tot 17:00 ivm de sluiting van het recreatiebad en kleden ons snel om en vermaken ons prima een uur lang. Het viel direct op dat een groep van 30 jongetjes rond de 12 tot 16 jaar aanwezig waren, waarbij de meerderheid van Marokkaanse afkomst was. Waarbij ik blind durft te beweren dat 90% Nederland was, die jongens zijn hier geboren. De groep domineerde het grote recreatiebad en het buitengedeelte was ook van hun.
  Er waren veel kleine kinderen, en verrekte weinig ouders. In totaal 6 moeders, en vier vaders. De meesten met kleine kinderen tot 6 jaar. Er was één gezin, echt Hollanders met wat grotere jongens en een dochter. De dochter, een mooie meid, wordt duidelijk door haar vader en de jongens in de gaten gehouden althans niet alleen gelaten. Deze groep zijn mijn helden, kom daar zo op terug.
  Bij het omkleden is het druk. Er zijn zes rijen met kleedhokjes, ik breng mijn vrouw en zoontje hun spullen bij hun hokje aan de dameskant en omwille van de drukte, neem ik het hokje naast hun. We zijn nog bezig met mijn zoontje af te drogen als de pogingen tot aanranding voor mijn neus gebeuren.
  1. Een meisje van 12 / 13, wordt door DRIE jongens van 15 / 16 omringd met de vraag of ze er ‘even aan mogen zitten’. Duidelijk was door het wijzen, dat ze haar borsten bedoelden. Ik keek de grootste kwaad aan en al snel gaf hij zijn maatjes aan dat het beter was om weg te gaan.
  2. Ik wil net mijn hokje dicht doen, tot dat ik vanuit het hokje naast me hoor door een heel jong meisje ‘niet doen, nee dat wil ik niet’. Twee meisjes van verdomme nog geen 10 jaar oud, wordt door een jochie van 14 / 15 lastig gevallen met hetzelfde “mag ik er effe aanzitten”.
  Ik vraag oververhit (was in staat was om dingen te doen waar ik nu ongelofelijk veel spijt van zou hebben gekregen) wat hij in godsnaam van plan was. Hij reageerde gespeeld verbaasd wat hij verkeerd deed. Na nogmaals nu met zeer luide stem, duidelijk makend dat hij heel snel weg moest gaan, nogmaals een nochalante en brutale mond met het verzoek dit te onderbouwen. “Ik sta hier nog maar net, wat doe ik verkeerd?”. Toen ik aangaf dat hij heel veel haast moest maken, betrok hij nog even het eerste meisje dat werd lastig gevallen, met de opmerking: “ik ken haar, mijn buurmeisje”. Toen ik haar vroeg of dit zo was en of hij ok was, gaf ze hem aan maar beter weg te gaan. Gelukkig voor zijn lichamelijke gezondheid, is hij direct weggegaan.
  Ontzettend lief bedoeld, bedankt het kleinere meisje mij, maar mijn klomp brak bij haar tweede zin. Meneer bedankt dat u me heeft geholpen. Ze verpesten het altijd voor ons, door hun mochten we niet meer zwemmen. ZE ZAG DUS NIET ALS GROOTSTE PROBLEEM DAT DIE JONGEN AAN HAAR WILDE ZITTEN ONDANKS DAT ZE NEE HAD GEZEGD, MAAR DAT ZE EERDER HET BAD UIT MOEST.
  Dit gaf mij de indruk dat dit kind het gedrag van zulke jongens gewend was.
  Nee is nee, en als jongens daar niet naar luisteren is het poging tot aanranding. Dit is niet normaal.
  MAAR, het probleem is het gedrag van die jongens omdat ze teveel vrijheid hebben. De oorzaak daarvan is dat er te weinig ouders (lees echte mannen / vaders) zijn in het zwembad die kinderen beschermen tegen dit soort aso jochies. Zijn er werkelijk wel voldoende vaders die bewust zijn waar ze hun dochters alleen naar toe laten gaan??? Laten ze het gebeuren? En als ze het weten, en je maakt mij niet wijs dat als je in zo’n buurt woont, welk gedrag deze jongens hebben en welke kans (100%) je dochter loopt om zo behandeld te worden.
  WELKE VADERS NEMEN HET RISICO DAT HUN DOCHTERS WORDEN BETAST. Idioten!
  Er zijn drie dingen nodig voor de jeugd:
  – Opleiding, moeten scholen / overheid verzorgen
  – Opvoeding, moeten (pleeg)ouders verzorgen
  – Sociale controle, … DAT MOETEN WIJ MET Z’N ALLEN DOEN
  Vaders ga met je kinderen af en toe mee, in zo’n zwembad horen er 10 á 15 vaders in het bad te liggen die niet toestaan dat die klote jochies aan jullie kids zitten of een zwembad terroriseren. Het is niet de jongens hun schuld dat ze zich misdragen. Hun vaders kijken niet naar ze om, dat schijnt normaal te zijn onder de Marokkanen in Nederland. Maar als zij niks doen, doen wij dan ook niks???
  Doe toch normaal en neem je verantwoordelijkheid en help mee die sociale controle uit te voeren. Ze hebben tegengas nodig. Dus doe die Ipad of gsm weg en ga checken waar je kinderen naar toe gaan, help mee om andere kinderen te beschermen (als hun ouders dat niet doen).
  We kunnen toch niet laten gebeuren dat onze kinderen wennen aan dit soort situaties? Daar krijg je aso kinderen van. Dat worden kinderen die bij een bijeenkomst tegen of voor een asielzoekerscentrum, het volgende roepen als iemand voor een AZC is: er moet een “piemel in”.
  Jonge Jongens die teveel ruimte krijgen om jarenlang asociaal gedrag te vertonen, en alleen maar boze Nederlanders ontmoeten, ja die lopen de kans te radicaliseren. Het is geen toeval wat er in Nederland en Europa gebeurt. Alles heeft een oorzaak. Ja en het is geen toeval wat er nu in Nederland en Europa gebeurt. Natuurlijk krijgen we boze jeugd met name van buitenlandse afkomst. We sluiten ze buiten door ze te negeren, we gaan als Nederlanders lekker “met elkaar” naar dezelfde plekken. Als we ervoor zorgen dat ze niet zoveel ruimte krijgen voor aso gedrag, dan worden ze wat normaler, is het risico op extremisme (onzedelijk gedrag, racisme, etc etc) veel kleiner.
  Wil je een betere wereld, spreek dan met meerdere mensen af om bijvoorbeeld ’s samen naar een zwembad te gaan in een slechtere wijk in je buurt. Zorg dan met elkaar dat die ruimte niet wordt gegeven en dat onze meisjes (en jongens) zich veilig voelen. Dat er voor dit soort gedrag geen ruimte is in ons land.
  Mijn helden:
  Toen ik klaar was met de tweede jongen, keek ik op en stonden aan beide kanten van het gangpad die Hollandse vader met die grotere jongens die hij bij zich had. Hij glimlachte naar me en gaf direct aan dat ze kwamen kijken of ik hulp nodig had. Helden! Dit soort mensen verdienen een borst vol met lintjes. Ouders die voor hun kinderen zorgen, ook al zijn ze 16. Mannen die andere mannen helpen als aso jochies worden aangepakt zodat deze laatste nooit meer een overwinning halen uit confrontaties met “jan met de pet”.
  En een tip voor alle accommodaties waar veel kinderen komen: geef vaders vrije entree. Moeders maken onze maatschappij beter, Vaders moeten de moeders en kinderen gaan beschermen. Zorg dat er geen enkele belemmering is voor de beschermers. Geef ze te drinken, zorg dat het gezellig wordt en maak gebruik van de beschikbare spierballen. Jullie hoeven als badmeesters / conciërges niet de sociale controle te verzorgen. Jullie moeten zorgen dat de bezoekers zich aan de regels houden. Vaders komen nu niet in deze locaties, dus het is geen gederfde omzet. Je verdient nu toch al niks aan ze. En wat levert het op als je bijvoorbeeld je zwembad veiliger en gezelliger wordt? Juist, meer bezoekers en een betere jeugd. Geef iedereen mooie jeugdherinneringen in plaats van trauma’s.
  Nog een tip, zorg dat er toezicht is bij de kleedhokjes in plaats van de spullen op te ruimen als het zwembad sluit. Zorg dat je bent waar de jonge jongens zijn.
  Mijn conclusie: er is een oplossing maar volgens mij zijn we een land vol met wegkijkers en mietjes! Of toch niet?
  Als er meer mensen zich actief willen inzetten om onze directe omgeving te verbeteren, neem contact met me op dan gaan we wat vaker met grotere groepen kerels onze rotzooi opruimen.

  Groet Albert Mulder
  PS: als iemand een app kan en wil bouwen zodat kinderen / vrouwen sneller alarm kunnen slaan, en zodat echte kerels te hulp kunnen schieten. Laat maar weten, ik help mee.
  (let niet op de taal/ spelfouten, geen tijd voor. Deze boodschap moet nu de wereld in). Fijne vakantie.

  Liked by 2 people

 13. ‘In Engeland en Wales zijn in één jaar tijd maar liefst 897 Syriërs opgepakt voor misdrijven en misdaden, waaronder verkrachting en kindermisbruik. – Opvallend is dat deze misdaadcijfers worden doodgezwegen door de overige Britse maar ook buitenlandse media. Alleen tabloids en alternatieve online media maken er melding van.’
  http://nieuws.tpo.nl/2016/08/02/jaar-tijd-900-syrische-asielzoekers-engeland-wales-opgepakt-soms-ernstige-misdaden/

  Like

 14. Toen ik 16 was heb ik meegeholpen met een demonstratie tegen racisme.

  En daar pluk je nou de vruchten van ………… lullig ja ! maar ook de waarheid.

  Het viel direct op dat een groep van 30 jongetjes rond de 12 tot 16 jaar aanwezig waren, waarbij de meerderheid van Marokkaanse afkomst was. Waarbij ik blind durft te beweren dat 90% Nederland was, die jongens zijn hier geboren.

  Doet me denken aan die foto met die hamster Tobi .
  Hoi ik ben Tobi ik ben in een aquarium geboren dus ben ik en vis .

  Als ik in Africa geboren was betekend het ook niet dat ik een neger ben .

  Like

 15. hslot4 // augustus 4, 2016 om 18:42
  Klopt, maar dan wel als een albino neger (als je geen kleurtje heb) waarmee je ook weer moet oppassen omdat ze je dan afmaken om je botten te vermalen of iets met je uit te halen.
  Die schijnen namelijk bepaalde krachten te hebben (albino’s), volgens sommige stammen, heeft iets met de geneeskunde te maken daar en hoe je ergens van af komt, dus waarschijnlijk vreten ze je op.

  Like

 16. Ik vind dit nogal een belediging voor het gemiddeld intellect van de lezer. Alleen de zeer lang gehersenspoelden begrijpen niet dat dit alles met Islamitische haat tegen de infidel te maken heeft. Een normaal mens, met een klein beetje gezond verstand, ziet het voor wat het is, Jihad.

  Like

 17. Albert Mulder
  Het allergrootste probleem is het systematisch ontkennen en downplayen van het islamprobleem door MSM, politie, rechters en overheden. Mensen worden massaal en totaal op het verkeerde been gezet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s