Nieuwsticker

Turkije dreigt vluchtelingendeal met EU op te blazen

Turkije dreigt het vluchtelingenakkoord met de EU op te blazen als de beloofde visumliberalisering tegen eind oktober er niet is.
Advertentie

Turkije wil dat de Europese Unie ten laatste tegen oktober de beloofde visumliberalisering voor de Turken invoert. Anders zal de islamitisch-conservatieve regering het vluchtelingenakkoord met de EU opschorten. Dat dreigement uit de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu in de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung.

De Tijd >>

Doe mee met 5.316 andere volgers

About Fubar (3488 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Turkije dreigt vluchtelingendeal met EU op te blazen

 1. Direct doen ,Erdogan. Sterker nog, Europa, zeg dat stompzinnige verdrag op. Nergens voor nodig. Posteer de marine voor de Afrikaanse kust en de eerste de beste die het lef heeft zn grote teen buiten de territoriale Afrikaanse wateren te steken, is dood. Nu wordt de marine als veerdienst gebruikt. Nog meer achterlijke moslims die we te eten moeten geven. Stop die zelfmoord idioten. Stop ook direct het linkse getijsem in de politiek die ons land lachend naar de klote helpen. De volksopstand en daarme gepaard gaande bijltjesdag, komt onafwenbaar dichterbij. Begint u zich alsvast maar zorgen te maken.

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // juli 31, 2016 om 22:19 //

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 31, 2016 om 22:55 //

  Wat mij betreft gaat hij zijn goddelijke gang maar, die deal had op de eerste plaats al nooit gesloten mogen worden, los daarvan schiet je er ook niks mee op; “hier Turkije, drie kletsnatte migranten. Ja dankjewel, hier hebben jullie drie opgedroogde”.

  Liked by 1 persoon

 4. copywriter // augustus 1, 2016 om 11:23 //

  Erdo kan wel zoveel willen. Hij mag rustig migranten proberen te sturen maar niet eentje wil asiel aanvragen in een armoeland als Griekenland. En verder komen ze niet want de Balkan zit nog steeds op slot. Dat dealtje van big Merkel was al overleden vanaf dag 1.
  Next!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: