Nieuw

‘Geen Hamasconferentie in Rotterdam’

Leefbaar-raadslid Tanya Hoogwerf heeft aan het stadsbestuur vragen gesteld over de conferentie Palestinians in Europe, die volgend jaar van plan is neer te strijken in Rotterdam. Leefbaar is bezorgd over de komst van de conferentie. De organisatie zou banden hebben met terreurbeweging Hamas. Ontoelaatbaar vindt Hoogwerf.

Banden Hamas
Het is na de editie van 2007 de tweede keer dat de conferentie Rotterdam aandoet. Destijds lag de organisatie in handen van het Palestijns Platform voor Mensenrechten en Solidariteit (PPMS) van voorzitter Abou Rashed. Rashed wordt door Israël als een sleutelfiguur voor Hamas in Europa gezien en was tevens betrokken bij de stichting Al Aqsa, die ontmanteld werd als onderdeel van de rechtszaak tegen de Holy Land Foundation in verband met de grootscheepse financiering van Hamas. Hierna werd onder de naam ISRAA de Hamas-propaganda voortgezet. De vriendschap met deze terreurclub werd in 2007 onderstreept door het uitnodigen van Hamas-leider Haniyeh, die destijds echter naar een visum kon fluiten.

—–> Leefbaar Rotterdam

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s