Nieuw

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Foto ter illustratie.

Zes ongeveer 20-jarige mannen zijn ‘Allahu Akbar’ schreeuwend het Geldern zwembad in Noord-Rijnland-Westfalen binnengestormd en hebben de vrouwelijke nudisten bedreigd te vermoorden. De zes mannen met baarden spuugden op de vrouwen en kinderen omdat ze aan het naaktzwemmen waren, en scholden ze uit voor “sletten”.

Een van de nudisten, een lokale moeder, zei: “Wij Duitse vrouwen zijn allemaal sletten en ze zouden ons allemaal uitroeien”. Ze voegde daar nog aan toe dat de agressie haar “echt bang” maakte en dat volgens andere getuigen de mannen naar de naaktzwemmers verwezen als “ongelovigen”. De moslims spraken vloeiend Duits, maar bedreigden de vrouwen en meisjes in het Arabisch.

Een medewerker van het zwembad, Lisa-Marie Theunissen, vertelde het Duitse nieuwsportaal Junge Freiheit dat ze de mannen vroeg om stil te zijn nadat haar klanten hadden geklaagd. Het is duidelijk dat de mannen vervolgens naar een waterski-installatie gingen, waar ze meer burgers en personeel belaagden voordat ze door een van de werknemers werden verjaagd.

Ondertussen wil de professionele zwemvereniging in Duitsland de escalerende seksuele aanvallen van vluchtelingen in openbare baden verminderen door migranten op te leiden tot badmeesters. De Bundesverband van Duitse Zwemprofessionals (BDS) zegt dat dit “een inclusieve maatregel is die iedereen ten goede zou komen”.

Vorige maand lekte in Düsseldorf een geheim politiedocument uit waarin de “ernstige bezorgdheid” van de politiechefs over de escalerende seksuele misdrijven van asielzoekers in openbare zwembaden werd geuit. Veel gemeenten, waaronder München, zijn begonnen met het tonen van borden in talrijke talen om migranten te leren om vrouwen en kinderen in het lokale zwembad te respecteren.

Jonge moslimmannen vatten bij de aanblik van vrouwen in schrale badkleding het denkbeeld op dat het een onuitgesproken verklaring is dat zij seks willen. Het idee om ze om te vormen tot badmeesters die verantwoordelijk zijn voor veiligheid, orde en hygiëne, toezicht op de waterkwaliteit en onderhoud van technische apparatuur, zou leiden tot een afname van seksuele misdrijven, is de veronderstelling van de groep. Escalerende situaties zouden sneller kunnen worden “ontwapend” met asielzoekers als begeleiders in het zwembad.

Maar de Keulse badmeester Berthold Schmitt is van mening dat er een “fundamenteel probleem” is met de vluchtelingen in de 6.000 binnen- en buitenzwembaden en schoolzwembaden in Duitsland.

– De ‘nieuwe mensen’, zoals wij ze noemen, hebben drie problemen: ze spreken geen Duits, hebben geen kennis van de Duitse of Europese badcultuur en de meesten kunnen niet zwemmen. zegt hij.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3710274/Gang-Muslims-storm-nudist-pool-Germany-yelling-Allahu-Akbar-threatening-exterminate-women-sluts.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

32 Comments on Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

 1. Gewoon kapot schieten die gasten

  Liked by 2 people

 2. ook dit verbaast me helaas niets. Iedereen kan honderd maal tegen me zeggen dat er ook gematigde moslims zijn maar als puntje bij paaltje komt, zullen ze allemaal sharia wetgeving toch boven onze wetgeving stellen. Daarin staan alle achterlijke argumenten om met ons -alle ongelovigen, christenen, homo’s, joden en alles en iedereen die niet in Allah geloven- te mogen doen wat zij willen en dat gaat ver, HEEL ERG VER !!!

  Liked by 3 people

 3. papatwoface // juli 28, 2016 om 10:45 //

  maar als je roept ik roei moslims uit dan heb je zo de politie aan de deur staan

  Liked by 4 people

 4. rudy raes // juli 28, 2016 om 11:14 //

  ja da ga zo wij zijn geen baas meer in ons eigen land maar die vuile smerige ratten wel

  Liked by 2 people

 5. Duitse bron svp? Niets van te vinden op Duitse media?
  overweeg aangifte wegens haat zaaien.

  Liked by 2 people

 6. @Arie de NSBer, ben je een mesjokkene?.

  Liked by 1 persoon

 7. Arie, de mesjokkene Indiaan

  Like

 8. Check your sources // juli 29, 2016 om 15:10 //

  Junge Freiheit als bron? T is potverdorie een extreem-rechts sensatie gazetje… Pffff #cfu
  Ik woon in NRW en heb er niks van gehoord en lees nochtans vele lokale, nationale en internationale kranten.
  Je hoeft maar te googelen naar dit en een mens met een beetje verstand ziet direct vanwaar de miserie (lees haat) komt… Triestig

  Like

 9. Weer zo’n Duitser die een pleuris hekel heeft aan zichzelf hierboven.
  Hoe zouden ze daar nou toch aankomen, want echt normaal kan ik dit toch niet meer noemen.
  Zeker niet wanneer je jezelf en andere de schuld gaat geven van alle misère en ellende.
  Het vermelden van dit bericht wordt dan al haat genoemd.
  Dat komt echt nooit meer goed als ik zo iets lees.

  Nee, het zijn allemaal schatjes met goede bedoelingen, nou goed.

  Liked by 2 people

 10. Ach ja, net zoals de massa aanrandingen van asielzoekers op Duitse vrouwen tijdens nieuwjaarsnacht in Keulen zal dit ook wel weer verzonnen zijn.
  Adembenemend, de wegkijkreflex van de goedlinksmens.

  http://www.derwesten.de/region/niederrhein/wueste-beschimpfungen-im-strandbad-xanten-aimp-id12032921.html

  Liked by 3 people

 11. rommel, dat zal ongetwijfeld het eerste zijn wat hij gedacht zal hebben na alle berichten over Keulen, zullen wel vrouwen zijn met een aandacht probleem en een extreme fantasie die ook nog seksueel gefrustreerd zijn en een mannen probleem hebben.

  Like

 12. Ik snap niet dat jullie die trollen ook maar 1 seconde aandacht geven lmao

  Liked by 1 persoon

 13. Like

 14. Ja natuurlijk, verzwijgen van aanslagen, dat gaan we krijgen. Ze zijn al aan het oefenen. Laatst waren er in Duitsland toch 4 (VIER) aanslagen? Dat zijn er inmiddels officieel nog maar 2 (TWEE)
  Wordt toch moeilijk hoor, met al die mobieltjes. Twitter dan maar verbieden? En Youtube? Internet ook maar even verbieden? Goh, het begint hier steeds meer op Turkije te lijken.

  Inmiddels beginnen ins Reich de Grünen en de Linken alweer te drenzen over die honderdduizenden (toekomstige) vluchtelingen in Aleppo.

  Liked by 1 persoon

 15. Tijd voor waakzaamheid, vechtsport en munitie

  Liked by 2 people

 16. RonnieD // juli 31, 2016 om 11:09 //

  Er zullen in Duitsland genoeg mensen zijn, die nu op zolder de Luger en het bruine overhemd aanhef afstoffen zijn.

  Liked by 1 persoon

 17. Hoe zijn die klootzakken binnen gekomen? En waar halen ze het gore lef vandaan om hier de baas te spelen en onze mensen te beledigen en bedreigen?? Ze kunnen daar toch ook gewoon weg blijven?? Zo’n zwembad is NIET voor moslims bedoeld! En ook niet voor aanranders of anderszins seksueel gefrustreerden

  Liked by 3 people

 18. Het wordt de hoogste tijd voor landelijke en Europese Burger Legertjes! De Overheid doet toch niets en haalt er steeds meer binnen!

  Liked by 3 people

 19. Echt totaal ziek om dan (heel typerend) zoals die achterlijke linkse masochisten te bedenken ze dan maar aan te stellen als badmeester!?? Helemaal mee eens, gewoon KAPOT SCHIETEN!
  Dat is nou ook bij bewaking of anderszins portiers in uitgaansclubs. Juist de enge potentaten op het spek binden zodat ze blanken kunnen rondbazen. Dit verraad van supermarkten, dienstverlenende bedrijven en alles wat enigszins bewaking of autoriteit nodig heeft bemannen met dit soort smerige honden word dik VET terugbetaald, reken maar!

  Like

 20. shlomoshe // februari 26, 2019 om 10:17 //

  Dat badgastenverhaal is bijna drie jaar oud.
  Ik gum niks uit van de huidige wantoestanden.
  Maar.
  Ik denk dat de toenemende repressie van het medium volgens een agenda loopt.
  Kritische en/of rechtse en alternatieve sites kunnen nu steeds makkelijker worden aangepakt.
  Via vals en volgens agenda opgezet ‘nep’nieuws en dan niet helemaal kritische verspreiding via kritische kanalen zou best wel een een dossier opgebouwd kunnen worden.

  Like

 21. @shlomoshe // februari 26, 2019 om 10:17

  We hebben de afgelopen zes maanden er veel nieuwe lezers bijgekregen en de bedoeling is om destijds populaire artikelen die nu in kelder liggen stof te verzamelen, naar boven te brengen om ze aan het recente publiek te presenteren.

  Like

 22. shlomoshe // februari 26, 2019 om 14:34 //

  @Rommel // februari 26, 2019 om 13:12

  Prima

  Like

 23. christ Kanters // juni 20, 2019 om 13:49 //

  Dit idee is absurd , hoe kan je een pedofiel , directeur van een kleuterschool maken ???

  Liked by 1 persoon

 24. Aangeboden op Marktplaats t.e.a.b.:
  Een mooi vlak land gedeeltelijke gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, straks Nederrabia geheten, deel uitmakend van het grotere toekomstige Eurabia!
  Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren en hun cultuur hoogachtten.
  Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
  Werken, je gedragen en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg voor u en al uw over te laten komen familieleden.
  De door u alhier gepleegde sexuele-, gewelds- en vermogensdelicten gericht tegen de autochtone bevolking worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een bij u te constateren lage bloedsuikerspiegel, veroorzaakt door de ramadan. Dit geldt trouwens ook voor de overige periodes van het jaar.
  Daarnaast bestaat voor u allen de mogelijkheid om minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u in armoe achtergelaten familieleden te bezoeken.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam-kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn. Mannen hebben allemaal verplichte gezichtsbeharing en van de vrouwen zijn alleen de ogen nog te zien.
  Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
  Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft.
  Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterfeest genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort. Over zwarte Piet hoef ik niets meer te zeggen.
  De toegestane feestdagen zijn de ramadan, het offer- en het suikerfeest.
  De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  Het onderwijs kan nog slechts plaatsvinden op scholen met islamitische leer. De enige partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk en D66(6). De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D(ictatuur)66 al helemaal niet (meer) te vertrouwen is…….
  Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn verboden.
  De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute monarchie bestuurt door de zichzelf benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert via een ministerraad waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en zijn vrindjes.
  Het geheel onder directe aansturing van potentaat erdogan en turkije.
  Mensen die kritiek durven te uiten op de nieuwe kalief worden gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse landen.
  Kalief kuzu zegt nu al dat de autochtone bewoners van Nederland maar moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat.
  “God-allah-machtig……. “,

  Liked by 1 persoon

 25. heksenhiel // juni 20, 2019 om 22:42 //

  Wat veel reacties en ze zien allemaal dat het de hand loopt.NOU DAT IS HET AL. WE ZIJN AL TE VER GEGAAN. Het is niet meer te stoppen nu. NOSTRADAMUS heeft hier al voor gewaarschuwd dat tussen 2020 en 2030 in de EU de ple.. uit zou breken en zie hij heeft weer gelijk als altijd !! Nog even dit over Sinterklaas ten overvloede voor die IDIOTEN die het racisme vinden. FOUT !!! Het is in Turkije ontstaan. De Bischop van Kyra en Germaanse afgod werden Sinterklaas. Hij zag veel armoede om zich heen en gin 1x per jaar cadeautjes uitdelen. Toen een pikzwarte man uit Noord-Afrika daar van hoorde is hij hem gaan helpen. Hierdoor is dat feest ontstaan. Dus die HALVE TAMME mensen die zeggen dit is racisme zijn niet verder gekomen met hun opleiding het OLO (ontzettend laag onderwijs) Zie verhaal vrouw van de Telegraaf van 3 december 2005 en je wordt gelijk weer wat wijzer en je hoeft niet meer te demonstreren om op tv. te komen met kijk hoe dom ik ben.

  Like

 26. tepelstreeltje // juni 20, 2019 om 22:54 //

  als ze niet kunnen zwemmen dan maar verzuipen toch is het spreekwoord zwemmen of verzuipen

  Like

 27. Hans Kreuger // juni 21, 2019 om 23:28 //

  Waren die vrouwen zo lelijk dan?

  Like

 28. Hans Kreuger // juni 25, 2019 om 23:45 //

  Wel goor trouwens, die besneden gevalletjes in onze zwembaden.

  Like

 29. Gooi dat zootje het land uit.ze leren het nooit en willen ook niet.ze willen de baas worden en Europa overnemen.als een European dit had gedaan was hij al opgepakt.nee willen ze dat zooitje nog een opleiding geven tot badmeester, te gezopen vore woorden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s