Nieuw

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Foto ter illustratie.

Zes ongeveer 20-jarige mannen zijn ‘Allahu Akbar’ schreeuwend het Geldern zwembad in Noord-Rijnland-Westfalen binnengestormd en hebben de vrouwelijke nudisten bedreigd te vermoorden. De zes mannen met baarden spuugden op de vrouwen en kinderen omdat ze aan het naaktzwemmen waren, en scholden ze uit voor “sletten”.

Een van de nudisten, een lokale moeder, zei: “Wij Duitse vrouwen zijn allemaal sletten en ze zouden ons allemaal uitroeien”. Ze voegde daar nog aan toe dat de agressie haar “echt bang” maakte en dat volgens andere getuigen de mannen naar de naaktzwemmers verwezen als “ongelovigen”. De moslims spraken vloeiend Duits, maar bedreigden de vrouwen en meisjes in het Arabisch.

Een medewerker van het zwembad, Lisa-Marie Theunissen, vertelde het Duitse nieuwsportaal Junge Freiheit dat ze de mannen vroeg om stil te zijn nadat haar klanten hadden geklaagd. Het is duidelijk dat de mannen vervolgens naar een waterski-installatie gingen, waar ze meer burgers en personeel belaagden voordat ze door een van de werknemers werden verjaagd.

Ondertussen wil de professionele zwemvereniging in Duitsland de escalerende seksuele aanvallen van vluchtelingen in openbare baden verminderen door migranten op te leiden tot badmeesters. De Bundesverband van Duitse Zwemprofessionals (BDS) zegt dat dit “een inclusieve maatregel is die iedereen ten goede zou komen”.

Vorige maand lekte in Düsseldorf een geheim politiedocument uit waarin de “ernstige bezorgdheid” van de politiechefs over de escalerende seksuele misdrijven van asielzoekers in openbare zwembaden werd geuit. Veel gemeenten, waaronder München, zijn begonnen met het tonen van borden in talrijke talen om migranten te leren om vrouwen en kinderen in het lokale zwembad te respecteren.

Jonge moslimmannen vatten bij de aanblik van vrouwen in schrale badkleding het denkbeeld op dat het een onuitgesproken verklaring is dat zij seks willen. Het idee om ze om te vormen tot badmeesters die verantwoordelijk zijn voor veiligheid, orde en hygiëne, toezicht op de waterkwaliteit en onderhoud van technische apparatuur, zou leiden tot een afname van seksuele misdrijven, is de veronderstelling van de groep. Escalerende situaties zouden sneller kunnen worden “ontwapend” met asielzoekers als begeleiders in het zwembad.

Maar de Keulse badmeester Berthold Schmitt is van mening dat er een “fundamenteel probleem” is met de vluchtelingen in de 6.000 binnen- en buitenzwembaden en schoolzwembaden in Duitsland.

– De ‘nieuwe mensen’, zoals wij ze noemen, hebben drie problemen: ze spreken geen Duits, hebben geen kennis van de Duitse of Europese badcultuur en de meesten kunnen niet zwemmen. zegt hij.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3710274/Gang-Muslims-storm-nudist-pool-Germany-yelling-Allahu-Akbar-threatening-exterminate-women-sluts.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7937 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

25 Comments on Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

 1. Gewoon kapot schieten die gasten

  Liked by 1 persoon

 2. ook dit verbaast me helaas niets. Iedereen kan honderd maal tegen me zeggen dat er ook gematigde moslims zijn maar als puntje bij paaltje komt, zullen ze allemaal sharia wetgeving toch boven onze wetgeving stellen. Daarin staan alle achterlijke argumenten om met ons -alle ongelovigen, christenen, homo’s, joden en alles en iedereen die niet in Allah geloven- te mogen doen wat zij willen en dat gaat ver, HEEL ERG VER !!!

  Liked by 2 people

 3. papatwoface // juli 28, 2016 om 10:45 //

  maar als je roept ik roei moslims uit dan heb je zo de politie aan de deur staan

  Liked by 2 people

 4. rudy raes // juli 28, 2016 om 11:14 //

  ja da ga zo wij zijn geen baas meer in ons eigen land maar die vuile smerige ratten wel

  Liked by 1 persoon

 5. Duitse bron svp? Niets van te vinden op Duitse media?
  overweeg aangifte wegens haat zaaien.

  Liked by 1 persoon

 6. @Arie de NSBer, ben je een mesjokkene?.

  Liked by 1 persoon

 7. Arie, de mesjokkene Indiaan

  Like

 8. Check your sources // juli 29, 2016 om 15:10 //

  Junge Freiheit als bron? T is potverdorie een extreem-rechts sensatie gazetje… Pffff #cfu
  Ik woon in NRW en heb er niks van gehoord en lees nochtans vele lokale, nationale en internationale kranten.
  Je hoeft maar te googelen naar dit en een mens met een beetje verstand ziet direct vanwaar de miserie (lees haat) komt… Triestig

  Like

 9. Weer zo’n Duitser die een pleuris hekel heeft aan zichzelf hierboven.
  Hoe zouden ze daar nou toch aankomen, want echt normaal kan ik dit toch niet meer noemen.
  Zeker niet wanneer je jezelf en andere de schuld gaat geven van alle misère en ellende.
  Het vermelden van dit bericht wordt dan al haat genoemd.
  Dat komt echt nooit meer goed als ik zo iets lees.

  Nee, het zijn allemaal schatjes met goede bedoelingen, nou goed.

  Like

 10. Ach ja, net zoals de massa aanrandingen van asielzoekers op Duitse vrouwen tijdens nieuwjaarsnacht in Keulen zal dit ook wel weer verzonnen zijn.
  Adembenemend, de wegkijkreflex van de goedlinksmens.

  http://www.derwesten.de/region/niederrhein/wueste-beschimpfungen-im-strandbad-xanten-aimp-id12032921.html

  Liked by 1 persoon

 11. rommel, dat zal ongetwijfeld het eerste zijn wat hij gedacht zal hebben na alle berichten over Keulen, zullen wel vrouwen zijn met een aandacht probleem en een extreme fantasie die ook nog seksueel gefrustreerd zijn en een mannen probleem hebben.

  Like

 12. Ik snap niet dat jullie die trollen ook maar 1 seconde aandacht geven lmao

  Liked by 1 persoon

 13. Like

 14. Ja natuurlijk, verzwijgen van aanslagen, dat gaan we krijgen. Ze zijn al aan het oefenen. Laatst waren er in Duitsland toch 4 (VIER) aanslagen? Dat zijn er inmiddels officieel nog maar 2 (TWEE)
  Wordt toch moeilijk hoor, met al die mobieltjes. Twitter dan maar verbieden? En Youtube? Internet ook maar even verbieden? Goh, het begint hier steeds meer op Turkije te lijken.

  Inmiddels beginnen ins Reich de Grünen en de Linken alweer te drenzen over die honderdduizenden (toekomstige) vluchtelingen in Aleppo.

  Like

 15. Tijd voor waakzaamheid, vechtsport en munitie

  Like

 16. RonnieD // juli 31, 2016 om 11:09 //

  Er zullen in Duitsland genoeg mensen zijn, die nu op zolder de Luger en het bruine overhemd aanhef afstoffen zijn.

  Like

 17. Hoe zijn die klootzakken binnen gekomen? En waar halen ze het gore lef vandaan om hier de baas te spelen en onze mensen te beledigen en bedreigen?? Ze kunnen daar toch ook gewoon weg blijven?? Zo’n zwembad is NIET voor moslims bedoeld! En ook niet voor aanranders of anderszins seksueel gefrustreerden

  Like

 18. Het wordt de hoogste tijd voor landelijke en Europese Burger Legertjes! De Overheid doet toch niets en haalt er steeds meer binnen!

  Liked by 1 persoon

 19. Echt totaal ziek om dan (heel typerend) zoals die achterlijke linkse masochisten te bedenken ze dan maar aan te stellen als badmeester!?? Helemaal mee eens, gewoon KAPOT SCHIETEN!
  Dat is nou ook bij bewaking of anderszins portiers in uitgaansclubs. Juist de enge potentaten op het spek binden zodat ze blanken kunnen rondbazen. Dit verraad van supermarkten, dienstverlenende bedrijven en alles wat enigszins bewaking of autoriteit nodig heeft bemannen met dit soort smerige honden word dik VET terugbetaald, reken maar!

  Like

 20. shlomoshe // februari 26, 2019 om 10:17 //

  Dat badgastenverhaal is bijna drie jaar oud.
  Ik gum niks uit van de huidige wantoestanden.
  Maar.
  Ik denk dat de toenemende repressie van het medium volgens een agenda loopt.
  Kritische en/of rechtse en alternatieve sites kunnen nu steeds makkelijker worden aangepakt.
  Via vals en volgens agenda opgezet ‘nep’nieuws en dan niet helemaal kritische verspreiding via kritische kanalen zou best wel een een dossier opgebouwd kunnen worden.

  Like

 21. @shlomoshe // februari 26, 2019 om 10:17

  We hebben de afgelopen zes maanden er veel nieuwe lezers bijgekregen en de bedoeling is om destijds populaire artikelen die nu in kelder liggen stof te verzamelen, naar boven te brengen om ze aan het recente publiek te presenteren.

  Like

 22. shlomoshe // februari 26, 2019 om 14:34 //

  @Rommel // februari 26, 2019 om 13:12

  Prima

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s