Nieuw

Strontvliegen en een elektrische vliegenmepper

Neukende linkse strontvliegen

Het in een razend tempo toenemende aantal islamitische terreuraanslagen in Europa wordt telkenmale weer met krokodillentranen betreurd door onze politici. Maar deze gevaarlijke ontwikkeling hebben diezelfde politici ons toegebracht. Ze hebben de buitengrenzen wijd opengezet om miljoenen immigranten binnen te laten uit de meest wreedaardige en gewelddadige landen van de wereld. Wat anders had je dan anders verwacht dan geweld en misdadigheid tegen ons?

De Europese en Amerikaanse welvaart is na de Tweede Wereldoorlog in een snelvaart ontwikkeld. Technologie, wetenschap en de geneeskunde heeft een gigantische grote vooruitgang geboekt. Ondertussen waren we onderhevig aan een militair conflict, de koude oorlog tegen het Sovjetcommunisme, maar aangezien de inzet nogal hoog was met zijn kernwapens aan beide kanten van de tafel, waren beide strijdhanen voorzichtig om het tot een showdown te brengen, en gaven de voorkeur de oorlog koud en weloverwogen te houden.

Politieke meningsverschillen werden opgelost door middel van democratische verkiezingen. Oude regeringen traden rustig af en maakte plaats voor nieuwen. Opponenten werden toen nog gerespecteerd in een dialoog of debat.

Terwijl het geweld, onderdrukking en wreedheid bleef doorgaan in Afrika, het Midden-Oosten en andere delen van de derde wereld. Deze destructieve culturen waren echter voor de globalisering ver van ons vandaan en hadden geen invloed op de westerse wereld.

Maar toen kwam de globalisatie met zijn immigratie wat het makkelijker maakte om zich over grenzen en continenten te bewegen. Destructieve denkbeelden en een chronisch gebrek aan respect voor andersdenkenden kreeg een houvast in het westen.

Antidemocratische gedragingen en opvattingen zijn sinds die tijd sterk gegroeid. De dogmatische en de totalitaire ideologie van de fundamentalistische moslims komt steeds meer is strijd met onze westerse democratische tradities.

Deze nieuwe ideologie creëert een vruchtbare voedingsbodem voor grote conflicten die zich gaan manifesteren in geweld en onderdrukking.

De programmaleider van Fox News, Bill O’Reilly, verwoorde het gisteravond op zijn manier:

– Het begint op een burgeroorlog te lijken in Europa, Nog niet iedereen is erbij betrokken, maar geloof me, dit eindigt in een burgeroorlog (…) Europa staat op de rand van een maatschappelijke anarchie. Als gevolg van de miljoenen mensen die vanuit het Midden-Oosten via de open grenzen naar Europa zijn gevlucht en nu deze samenleving vernietigen.

Om nu al over een Europese burgeroorlog te spreken gaat iets te ver. Maar zolang we geen politieke leiding hebben die weten wat er gaande is en de morele moed hebben om daadkrachtig op te treden komt die burgeroorlog gevaarlijk dichterbij.

Nu onze beschaving onder vuur ligt hebben we politici nodig die het lef hebben om onze westerse waarden en normen te verdedigen. Het morele gereedschap bezitten om daadwerkelijk in te grijpen en voortvarend te handelen, in plaats van politiek correcte praatje te leveren en rouwkransen leggen.

Onlangs werd in Uppsala een 17-jarige gearresteerd tijdens een onrustig weekend met autobranden en gewelddadigheden, terwijl hij zich voorbereide om een auto in de hens te steken in de immigratiewijk Valsätra.

– Toen we hem in de kraag grepen stonk hij naar benzine en had een molotovcocktail in zijn had. Hij werd gearresteerd en naar het politiebureau overgebracht, zegt een woordvoerder van de Uppsala politie tegen SVT (Zweedse staatstelevisie).

Hij werd zonder verhoor meteen vrijgelaten. De reden was dat arrestanten onder de 18 jaar volgens de Zweedse wet niet verhoord mogen worden zonder advocaat. Er was op dat moment geen advocaat beschikbaar, de misdaad was begaan buiten kantooruren. Wat resulteerde in een vrijlating van de brandstichter om nog meer auto’s te carbecuen.

Europa is in dire straits behoefte aan politici die alle wetgeving af te schaffen die het effectief functioneren van een rechtsstaat verhinderen. De huidige wetgeving houdt meer rekening met criminelen dan zijn slachtoffers.

Dit vereist een nieuw politiek leiderschap wat de integriteit en morele kracht heeft om nieuwe wetten er door te drukken die onze beschaving behoudt en beschermt.

De eerste grondwetswijziging wat noodzakelijk is, is het recht om het Zweeds staatsburgerschap in te trekken van buitenlandse criminelen, en te deporteren richting thuisland. Diegenen die niet bereid zijn zich aan te passen aan onze westerse wetgeving en normen en waarden, zo snel mogelijk eruit kicken.

Als het huidige politieke establishment, elite wil ik het niet noemen, nog even op de troon wil blijven zitten wordt het tijd dat ze onder hun steen vandaan kruipen en het licht zien. Met duistere onweerswolken op de achtergrond. Het kleine restje van hun vertrouwen is opgebruikt, verrot en verschimmeld. Lokt alleen nog maar strontvliegen. De elektrische vliegenmepper zwaait door de lucht. Boven de stronthoop.

Vrije vertaling:

http://samtiden.nu/25929/var-civilisation-ar-attack/

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

8 Comments on Strontvliegen en een elektrische vliegenmepper

 1. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/alles_wat_groeit_en_broeit_en_ons_altijd_weer_boeit.html#comments
  Het rommelt al bij de Franse elitetroepen, die het beleid van de collab’os Hollande en Valls ( what’s in a name ) desastreus vinden.

  Like

 2. Ontevredenen in de resten van onze legermacht.
  http://valkyries.nl/u-kiest-de-burgeroorlog-of-de-revolutie/

  Like

 3. Krelis // juli 25, 2016 om 19:47 //

  Turkse ambassadeur vraagt NL steun bij opsporen ‘terrorist’ Gulen. Eens kijken wat er nog van de verschrompelde ballen van Bert Koenders over is. http://nos.nl/artikel/2119589-turkse-ambassadeur-ankara-wil-steun-nederland-bij-aanpak-gulen.html

  Like

 4. Met Gülen zou ik maar niet teveel medelijden hebben. Hij wil uiteindelijk ook het Ottomaanse Rijk heroprichten, alleen zijn zijn methodes wat softer dan die van erdogan. Via het satichten van scholen en universiteiten bijvoorbeeld. Ze waren lang de beste vrienden maar ze kregen ruzie toen het erom ging wie het alpha-mannetje was. Dat werd erdo en die rekent nu definitief af met zijn (vermeende?) concurrent. Zo deed Stalin het ook.

  Like

 5. Gülen:

  https://www.groene.nl/artikel/huilen-voor-het-vaderland

  Ook de moeite, over de leermeester van Erdogan:
  https://www.groene.nl/artikel/we-gaan-het-land-zuiveren

  En Betsy Udink heeft nog een goed artikel over Gülen in De Groene staan ergens, zag hem niet zo snel. kan aan de Groene liggen, die laten niet altijd alles zien. Beetje flauw.

  Like

 6. @ Fub

  Ik mis die rare homo nog steeds. Hij liet me altijd mijn gang gaan op zijn site. Terwijl ik toch regelmatig volledig in een waanzinnige stampede over alles en iedereen heen draafde. Dat vond die leuk. Meestal, soms ook niet. dan kreeg ik een ban van 12 uur. Waar ik niet wakker van kon liggen, want dan was ik mijn roes aan het uitslapen, en was de ban alweer voorbij om overnieuw te beginnen. Frik en ik hadden iets.

  Like

 7. Horatius // juli 26, 2016 om 11:05 //

  Van Frau Merkel horen we helemaal niets, schijnt van haar welverdiende vakantie te genieten.

  Verbazingwekkend is echter dat deze hoofdverantwoordelijke voor de huidige golf van terreur de laatste tijd weer steeg in de peilingen.

  Toch schijnen veel Duitsers, met name in Beieren, zich te bewapenen om zich effectief te kunnen verdedigen tegen de terroristen die op uitnodiging van Merkel zich konden nestelen in de Duitse samenleving. Er is altijd een uiterste grens aan het incasseringsvermogen van de autochtone bevolking die nu bijna dagelijks wordt geconfronteerd met de fatale gevolgen van de uiterst naïeve Linkse politiek t.a.v. de ongecontroleerde vluchtelingenstroom die West-Europa heeft getroffen.

  Intussen moeten we helaas wachten op nieuwe verkiezingen om de huidige politieke leiders die direct verantwoordelijk zijn voor de zeer ernstige situatie waarin we ons nu bevinden te vervangen door Realistische Leiders die moeten gaan zorgen voor een volledige mentaliteitsverandering op tal van punten. Herziening van de Vluchtelingenverdragen, de Mensenrechten die in de praktijk altijd in het voordeel werken van criminelen en radicale moslims, opschorting van het Schengenverdrag en het opheffen van de sancties tegen Rusland.

  Uitgeprocedeerde asielzoekers opsluiten in interneringskampen en het laten bezetten van de Libische kust door een EU-strijdmacht ter voorkoming van de misdadige mensensmokkel die nog steeds op grote schaal plaats vindt.

  Zo niet, dan staan ons zeer zware tijden te wachten waar het recht van de sterkste zal zegevieren en dan is de verweekte Westerse samenleving helaas in het nadeel tegen de volgelingen van de IS waarvan de strijders zich in grote aantallen (tienduizenden!) onder ons bevinden.
  Men had dit kunnen voorzien: de vele jonge mannen die hier asiel kwamen aanvragen kunnen op de korte en lange termijn geen werk vinden en gaan of de criminaliteit in of gaan radicaliseren.

  De eerste de beste dorpsidioot had dit kunnen bedenken maar onze politieke leiders hebben volledig gefaald en krijgen hopelijk ooit de rekening gepresenteerd, maar dan zullen intussen talloze argeloze burgers het leven hebben gelaten als gevolg van de rampzalige politiek van wegkijken, bagatelliseren en de zwarte piet toespelen aan de z.g. ‘rechtse extremisten’.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: