Nieuw

Zelfmoordaanslag in Ansbach Duitsland door Syrische opblaasmoslim

De dader is een 27-jarige Syriër die door Merkel uitgenodigd was.

Eén dode, veertien gewonden. De dode is vermoedelijk de dader van de aanslag volgens de eerste berichten. Het is al wat dat het woord aanslag gebruikt wordt in deze tijd en dat het niet aan een slecht gefabriceerde, verwarde of depressieve rugzak toegeschreven wordt.

Updates volgen (zoals gebruikelijk, want het begint routine te worden).

De man werd de toegang geweigerd bij een muziekfestival, omdat hij weigerde om beveiligingsbeambten in zijn rugzak te laten kijken. Het muziekfestival is geëvacueerd, 2500 man/vrouw waren het doelwit.

Focus: Das Wichtigste in Kürze: In der Innenstadt von Ansbach ist am späten Sonntagabend am Rande eines Musikfestivals eine Bombe explodiert. Dabei wurde eine Person getötet und bis zu 14 Weitere verletzt. Die Polizei ist mit einem Großaufgebot vor Ort, auch das SEK ist präsent. Das Innenministerium spricht von einer “vorsätzlich herbeigeführten” Explosion. Bei dem Toten handelt es sich um den Tatverdächtigen. Die Behörden gehen von einem Anschlag aus.

 Dit is de derde aanslag in een week tijd in Beieren. Bijlmoslim, schietmoslim en nu een plofmoslim (en ik vergeet nog de machete-moslim). Ik ga er tenminste maar vast van uit dat het een moslim was, die hebben nou eenmaal de koranische opdracht ons te vermoorden en terwijl onze regeringsleiders dat (zouden moeten) weten, halen ze er elke keer weer meer binnen. Ze hebben er zelfs een speciale veerdienst voor opgericht, Frontex, en alle grenzen afgebroken en loven een ruime beloning uit voor elke jihadi die de reis maakt. Onze regeringsleiders willen ons dood. En als we dat onomstotelijk vast kunnen stellen dan mag ik de conclusie die daar op volgt niet opschrijven.
.
369101D900000578-3706063-image-a-37_1469403673723
.
In Ansbach is ook een Amerikaans legergarnizoen gehuisvest:
.
The Guardian: Ansbach is the base for a US army garrison at Katterbach army airfield outside the town. It is home to hundreds of troops of the 12th combat aviation brigade, which its website says provides “full-spectrum combat aviation operations in support of the United States Army”.
Vreemd: de man zou asiel geweigerd zijn.
.
De man zou al eerder een zelfmoordpoging gedaan hebben volgens de Beierse minister van Binnenlandse zaken.
.
Zullen wij het jankverhaal vast schrijven of wachten we op de Volkskrant en het NRC van morgen? Afgewezen > zielig > zelfmoord. Fijne insteek om de islam er weer uit te laten en te pleiten om toch vooral niet één asielzoeker af te wijzen, want dan worden ze depressief en  willen ze zelfmoord plegen.
.
Samenvatting van de gebeurtenissen (tot 04.00 uur, in het Duits) bij Web.de >>
.
Oh gelukkig, weer niks met islam te maken. Hij was onder behandeling en motief is onbekend:
.

03:48 Uhr: Täter war in Behandlung

Der Täter sei wegen seiner Suizidversuche im Bezirksklinikum Ansbach behandelt worden.

03:47 Uhr: Motiv ist derzeit unklar

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

48 Comments on Zelfmoordaanslag in Ansbach Duitsland door Syrische opblaasmoslim

 1. De islamitische ellende is niet meer bij te houden.

  Like

 2. Zei het vanmiddag bij Avidia, ik kom verdomme nergens meer aan toe als ze zo doorgaan.

  En ik wilde dus een stukje over ons bezoek schrijven. Krijg je dit weer.

  Like

 3. Ik zie bij ‘laatste berichten’ in de zijbalk je strontvlieg stukje dubbel staan …

  Like

 4. Moet je wat minder biertjes drinken.

  Like

 5. staat er nog steeds. 1 met en 1 zonder plaatje. mot je een printscreen?

  Naamloos

  Like

 6. Ja werkelijk, niet te geloven, waar komt dat weer vandaan? Het leven is vol verassingen.

  Liked by 1 persoon

 7. Vederso // juli 25, 2016 om 03:34 //

  Liked by 1 persoon

 8. Als ik hoor hoe ongelofelijk veel mensen, echt veel meer dan de helft, nog steeds willen geloven dat het allemaal niets met islam te maken heeft en dat onze politici een beetje naïef zijn geweest, dan denk ik dat dit nog wel even doorgaat.
  Net zo lang tot ruim de helft ziet dat we in oorlog zijn en dat de mohammedanen hier zijn om ons te vernietigen. En dat onze overheden willens en wetens deze vijfde colonne ongecontroleerd innen hebben gehaald.
  Gaat nog wel een tijd duren. En Nederland zal niet meer zo lang gespaard blijven.

  Like

 9. Syriër:

  Like

 10. Het is onderhand niet meer bij te benen met al die verwarde mannen. Ben benieuwd wat morgen brengt. Hopelijk eindelijk iemand met een beetje fantasie en iets Anders doet.

  Liked by 2 people

 11. Kheb de uitweg voor Volkskrant en NRC vast ingevuld. Onderaan.

  Like

 12. Duitse gründlichkeit ook stuk. Livestream persco valt uit.

  Like

 13. Republikein // juli 25, 2016 om 04:09 //

  Joost mag het weten.Het wemelt van de leipo’s.

  Like

 14. Derde aanslag deze week zei ik. had ik overgenomen van een bericht, maar er was toch ook nog die machete zwaaier, dit zou dan de vierde zijn.

  Like

 15. topsporter // juli 25, 2016 om 07:17 //

  Verbazingwekkende journalistiek in dit tijdsgewricht.
  Alle ja alle aanslagplegers worden van een soort verontschuldiging voorzien.

  Liked by 2 people

 16. delamontagne // juli 25, 2016 om 08:23 //

  In Frankrijk heeft een ondernemer bij zijn Zaak een bord met verlichting langs de openbare weg gezet na de aanslag in Nice.
  Alhoewel tegen de islam gericht, het mocht blijven staan.

  Like

 17. We kunnen er over lullen wat we willen maar dat houd niet meer op, op een normale manier.
  Dit gaat dagelijkse kost worden, er zullen er nog vele volgen.

  En ondertussen blijven ze hier het darten, wielrennen en voetballen volgen, je zal toch maar 1 uitslag gemist hebben, het leed alleen al.

  Liked by 2 people

 18. Niks apart zetten, alles weg gooien en vergeet de collabo’s niet.

  Liked by 2 people

 19. Terreur en onheil mogen uw geloof in een multiculti samenleving niet breken. Althans, dat stellen regeringsmaatschappijen VVD en PvdA na de aanslagen en gebeurtenissen van de afgelopen weken.
  https://www.powned.tv/artikel/vvd-en-pvda-hollandse-droom-bestaat

  En maar blijven volhouden dat we blij moeten zijn met z’n alle.
  Welke zullen we deze keer er uit pikken als reden, maak uw keus.
  A: Eenzame wolf
  B: Verwarde man
  C: Columbine
  D: Is hysterie
  E: Breivik had ook een rugzak
  F: Anders namelijk…

  Liked by 1 persoon

 20. bedonderde burger nr 16.000.001 // juli 25, 2016 om 09:49 //

  IS?
  Ja!
  Welkom!

  Boko Haram?
  Ja!
  Welkom!

  Al Qaeda?
  Ja!
  Welkom!

  Christen?
  Ja!
  Wegwezen!

  Jezidi?
  Ja!
  Wegwezen!

  Homo?
  Ja!
  Wegwezen!

  Like

 21. Claudia M. // juli 25, 2016 om 09:59 //

  Ook in de Telegraaf…. http://www.telegraaf.nl/binnenland/26281300/__Pal_tegen_extremisme__.html

  De reacties spreken voor zich; het is inderdaad meer een Hollandse nachtmerrie.

  Like

 22. Ik mis eigenlijk nog een uitspraak van al die politieke partijen.

  Laten we lief zijn voor elkaar.

  Like

 23. Er zijn 2 soorten mafkezen. De ongevaarlijke zoals dat mannetje dat voor de fanfare uit buitelt of mijn ex-vriendin die de hemel in ging als er getankt moest worden. Dan werd er toch doorgereden tot de volgende pomp waar de wagen dan op de laatste druppel samen met de ex schokkend tot stilstand kwam. Meestal was het een eind lopen met een jerrycan maar altijd kon je haar stoel uitwringen.
  Jammer genoeg zijn er ook gevaarlijke mafklappers die kennelijk ondanks de vele signalen gewoon vrij rond kunnen lopen. Tel daarbij de uit verre landen afkomstige volidioten die wegens de kans dat ze in eigen land schokkend tot stilstand worden gebracht dan hier maar naartoe vluchten en het feest is compleet. Of mogelijk zijn ze hier op uitnodiging van das Merkel want hier geven we ze graag nog een honderdste kans al hebben ze miljoenen slachtoffers op hun geweten, voorzover aanwezig. Misschien moeten wij ze hier dan maar schokkend tot stilstand brengen, met een FAL of UZI, Agent Orange of een eenvoudige gaskamer. Ja, inderdaad, dit gaat te ver want zo gaan wij etc. Dus een spuitje mag ook.

  Liked by 2 people

 24. @BertG. // juli 25, 2016 om 10:06 //
  Ik mis eigenlijk nog een uitspraak van al die politieke partijen. Laten we lief zijn voor elkaar.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26281300/__Pal_tegen_extremisme__.html
  Die uitspraak is er al: van PvdA en VVD: “laten we samen pal staan tegen extremisme”. Vooral tegen RECHTS extremisme waarschijnlijk. Hoewel dat nauwelijks meer is dan verbaal.

  Liked by 1 persoon

 25. We hebben het aller-voornaamste over het hoofd gezien. Weg gemoffeld. Zo zijn wij nu eenmaal.

  Die arme man, die al langer heel depressief was omdat hij niet mocht blijven, dacht misschien wel: laat ik eens een muziekfestival bezoeken, daar wordt ik misschien een beetje vrolijk van. Maar ook dáár werd hij gediscrimineerd. De beveiliging wilde in zijn rugzakje kijken! Doen ze dat bij iedereen? Doen ze dat bij blanken ook? Vast niet! Dit was gewoon heel grof etnisch profileren! Lichtgetint? In die rugzak kijken! Het mag verdomme niet en ik hoop dat de dader hiervan gepakt wordt en zwaar gestraft. Maar hij zal er wel met een weekje schoffelen vanaf komen.

  Het is toch geen wonder dat zo’n jongen, na op een dergelijke manier te zijn gediscrimineerd, uit pure wanhoop en teleurstelling zichzelf opblaast?

  Wat een vreselijke racisten zijn wij toch.

  Like

 26. Ik plaats dit stukje proza ongewijzigd en zonder commentaar want het is van een cynisme wat ik niet kan benaderen. Komt-ie:

  “PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch ziet dat de spanningen en de polarisatie toenemen „waarbij de extremen voedingsbodems hebben in zowel de allochtone als in de autochtone gemeenschappen.” VVD-Kamerlid Malik Azmani constateert onder de autochtone bevolking steeds meer een ’ik ben het zat’-gevoel. „Ik ben niet zo sceptisch dat ik denk dat er een burgeroorlog komt, maar dan moet je wel met elkaar de schouders eronder zetten en niet naïef zijn.” Om te voorkomen dat de situatie ontspoort, vinden beide partijen dat er een sterk ’wij’ gecreëerd moet worden. Azmani: „Dat doe je door tegenstellingen weg te halen en scherp te definiëren wat je verwacht van mensen in dit land.” Volgens hem is Nederland „nog steeds het land waar een dubbeltje een kwartje kan worden” en ook Marcouch wijst erop dat ’de Hollandse droom’ wel degelijk voor iedereen bestaat. „Al moet je er soms hobbels voor overwinnen.”

  Like

 27. Duchesne // juli 25, 2016 om 10:36 //

  De Hollandse nachtmerrie zal er snel komen, we zijn al lang uit de wind gebleven. Tegen dit soort terreur is enkel op het moment dat het plaatsvind iets te doen, het is niet te voorkomen. In de aankomende maanden/ jaren zal Islam terreur enkel toenemen en steeds meer in extremen gaan, en door onze open en tandloze samenleving zal het steeds slagen. Burgers zonder wapens die een vijand tegenover zich krijgen met wapens hebben niet veel keus. De politici die ons tandloos houden zijn medeschuldig. Het verbieden cq onthouden van de mogelijkheid / middelen tot zelfverdediging van burgers is misdadig. En zeker als u weet dat politici gewapende beveiligers hebben en hun huizen permanent worden bewaakt, op kosten van de burger ook nog. En dan die burger verbieden zichzelf te beschermen? We zijn gek dat we het accepteren.

  Het recht op zelfbescherming is het recht van ieder mens, waarom word ons Nederlanders dat recht ontzegd? Omdat de politiek ons niet als mensen ziet. We zijn decorstukken, genummerd vee vanaf de geboorte. Het recht op wapenbezit in de grondwet, per direct!

  Liked by 1 persoon

 28. Tijl Uylenspiegel // juli 25, 2016 om 10:37 //

  Er moeten in korte tijd nog veel meer ‘incidenten’ plaatsvinden, het is helaas de enige manier om mensen uiteindelijk wakker te schudden. Als je de reacties in de kranten leest dan is te zien dat er nog altijd malloten te over zijn die het goedpraten. Het wordt ze echter wel steeds moeilijker gemaakt. Een persoon krijgt een aanrijding. Vervelend.De volgende dag weer een. Wat een stomme pech. De dag daarna weer een. Tjongejonge wat heeft die persoon een pech. Maar als het twee weken zo doorgaat staan er uiteindelijk toch mensen op die suggereren dat hij opnieuw rijlessen moet gaan nemen of misschien maar eens moet stoppen met autorijden.

  Liked by 4 people

 29. likoednederland // juli 25, 2016 om 11:53 //

  Zijn alle moslims verward of zijn alle verwarde mensen moslims?

  Like

 30. D. G. Neree // juli 25, 2016 om 11:59 //

  De Telegraaf vermeldt in de titel van het artikel niet eens meer dát er een bomaanslag was, maar schijnt het nodig te vinden om meteen te melden dat de AFGEWEZEN asielzoekers nog een keer TELEFONEERDE voor hij zich opblies. Die arme afgewezen asielzoeker toch! Bellen! Afgewezen! De afgewezene BELDE nog! De arme stumper!
  De Telegraaf is nog net zo fout als in de jaren 30/40 vd vorige eeuw. Maar nu wanhopig politiek correct

  Like

 31. .
  Die opblaas-Syriër (dank Fubar) in Duitse dreven

  heeft wel 1 flinke dreun gegeven,

  maar ’t is hem toch niet echt bevallen

  dat vruchteloos zich ten Hemel knallen,

  want de maagden waar het hem om ging

  deden niet open bij “Ring-Ring”

  waren kennelijk ook niet opgetogen…

  WÉÉR voor Jan Lul omhoog gevlogen !

  .

  Jasterke

  Like

 32. Ik wil graag weg/vluchten uit dit kloteland dat wordt geregeerd door een stel criminele, niets ontziende zakkenvullers. Helaas kom ik niet weg want ik ben als blanke autotochtone nederlander nergens welkom. Ik ben dus verplicht om te blijven en te leven met nijn angst voor het moslimtuig.

  Liked by 3 people

 33. Duchesne // juli 25, 2016 om 12:53 //

  @tippelaar: je kunt schikken, gaan liggen, emigreren of jezelf gaan wapenen en andere mensen opzoeken die ook niet willen vluchten. Keuzes dus genoeg. En Poetin bied gratis land aan voor wie zich in oost Rusland wil vestigen……dat is ook nog en optie, hard leven maar wat je er zelf van maakt is wat je hebt…..verleiderlijk.

  Liked by 1 persoon

 34. maar mam…hij is zo lief

  Liked by 1 persoon

 35. @Edjan
  …Weg gemoffeld. Zo zijn wij nu eenmaal. …
  Weggemoffeld is van oorsprong uit de jaren ’40-’45 van de vorige eeuw toen er met hulp van de Nederlandse overheid ten behoeve van de bezetter, de Mof, mensen kwijt werden gemaakt. En ‘Zo zijn wij nu eenmaal’ begin ik ook steeds sterker in te geloven. Jammer, ik had zo graag op mijn ouwe dag een vette 1789 meegemaakt met straten vol varkensbloed en onafzienbare galgenheuvels waar het opgewonden krijsen van de kraaien die elkaar het laatste uit te pikken oogje misgunnen het enige is dat er te horen valt. Nou ja, op de zangkoren na die met een welkomstbord de gehangenen staan te herdenken met het lied ‘Nie Wieder’ en dat van de 4NonBlondes https://youtu.be/6NXnxTNIWkc

  Like

 36. Feitelijk zijn de gebeurtenissen nog niet eens zo nadelig voor ons. Als de mohammedanen slim zouden zijn, zouden ze nog een jaar of 2, 3 zelfs 5 wachten, tot ze in Europa royaal over de 10% zouden zitten. Als ze dan aanslagen plegen, is er weinig meer aan te doen. Nu ze zo/te vroeg begonnen zijn, bezorgen ze de dromende meerderheid een slechte slaap en slechte dromen. Misschien worden er wel weer een heel stel wakker. Al die mensen die wel zien dat het fout gaat, maar nog niet de consequenties durven te trekken.
  Als de mohammedanen zo doorgaan, kantelt de publieke opinie binnen afzienbare tijd. Heel misschien komt er nog een tegenbeweging van de grond vóór het te laat is.

  Like

 37. test (je ziet de vakjes “houd me via e-mail op de hoogte” alleen als je een reactie plaatst.)

  Like

 38. edjan // juli 25, 2016 om 14:42 /
  Ik heb alle 2 de vakjes aangevinkt in verschillende volgorde bij verschillende artikelen en er heeft er bij geen enkele gewerkt.
  Er komt hier helemaal niks binnen in mijn email waar 1 van de 2 vakjes mee te maken zouden moeten hebben.
  Waarom bij andere weer wel? Geen flauw idee.
  Ik heb hier Linux Ubuntu en Firefox draaien.
  Maar ook met Windows 7 Pro en Firefox werkt het hier niet.

  Like

 39. Tijl Uylenspiegel // juli 25, 2016 om 10:37 //
  Hier gaan ze niet kijken of dat de persoon nog wat rijlessen moeten hebben of dat dat maar eens ingevorderd moet worden,maar of de fout niet zat bij de opleiding en of bij het CBR en of daar niet veranderd moet worden.

  Like

 40. @ BertG. // juli 25, 2016 om 15:09 //
  Iets bij het CBR veranderen? Jij durft, zeg. dat je het alleen maar durft te dénken! Laat ze het maar niet lezen.

  Like

 41. @ Duchesne dat recht op wapenbezit heb je al tenzij je het verkloot hebt lol

  Like

 42. Duchesne // juli 25, 2016 om 16:33 //

  Sorry maar ter informatie: in Nederland is wapenbezit geen recht maar een gunst van de overheid. Een recht staat in de wet als zodanig, Nederland regeld als enige land het vuurwapenbezit door middel van een circulaire, een richtlijn. En wat betreft verkloot, in mijn geval heeft de overheid mijn rechten als wettig verkozen burger verkloot, en met mij de rechten van vele Nederlanders.
  Ik denk dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar daden, of je nu een wapen bezit of een auto…maar de reden dat wapenbezit in Nederland geen recht is heeft te maken met een mislukte staatsgreep in 1930, en de angst dat het koninklijk huis word afgeschaft door de burgers. Kortom, men is bang voor revolutie en voor een republiek. En op die basis moet het volk hulpeloos en vooral machteloos zijn. Hun regels, niet de mijne.

  Ik vind dat het een recht is van ieder mens om zichzelf te mogen en te kunnen beschermen, maar de Nederlandse regering denkt daar duidelijk anders over. De EU zou het liefst alle wapens verboden zien in alle lidstaten. Waarom zou men dat nu willen, niet voor onze veiligheid want dan importeerde men geen vijandig leger. Meer voer tot nadenken.

  Kortom, iedere burger een wapen door een wetgeving die de burger als mens erkend. Wat iemand doet met zijn of haar recht is een persoonlijke keuze. Dat is pas vrijheid.

  Liked by 1 persoon

 43. MoslimMolen // juli 25, 2016 om 16:43 //

  Kan dat Merkelwijf niet ve TVtoren worden geflikkerd?
  Gaat de redacties vd LuegenPresse er achteraan.

  Liked by 1 persoon

 44. BertG. // juli 25, 2016 om 09:06 //
  Het is F) Anders.
  Ook Fubar had elders niet de goede oplossing voor de vraag welk excuus we de mohammedaanse terrorist deze keer zullen geven.

  GEWELDDADIGE VIDEO’s zijn de schuld. Daar kijken ze naar en dan worden ze zo. Dus die gaan ze verbieden. Ik verzin het echt niet zelf, kijk maar in de link:
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26285522/__Snel_debat_gewelddadige_games__.html

  Ook moeten alle Duitsers hun jacht-geweren gaan inleveren want ook die veroorzaken de mohammedaanse terreur. Ehhh? Maar ehhhh???
  Bek houden, dit is een democratie, hiero.

  Liked by 2 people

 45. Het wordt tijd, dat ze door een bevrijdingsleger worden gestopt,
  Stop het het relgieuze fascisme NU.
  Dood aan de kolonisten!,

  Like

 46. delamontagne // juli 25, 2016 om 20:51 //

  Pas als de Duitse “bovengestelden” zelf met het fenomeen MULTIcult te maken gaan krijgen is er een kleine kans op verandering.

  Liked by 2 people

1 Trackback / Pingback

 1. ALWEER EEN AANSLAG IN DUITSLAND DOOR SYRISCHE OPBLAASMOSLIM! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: