Nieuw

Onze grondwet is dringend toe aan een upgrade in het voordeel van de burger

Door: Duchesne

Vandaag las ik op een Spaanse site dat Duitsland nu alle wapens die nog in de vrije verkoop zijn gaan verbieden, dus ook onklaar en enkelschots zwartkruit. Het artikel stond toevallig onder een stuk over een man die in zijn eigen huis twee weken werd gemarteld.
Het is me heel duidelijk dat we in de aankomende jaren als burgers van Europa in een positie van totale weerloosheid worden geforceerd.

Door het steeds verder terugdringen van wapenbezit bij de burger zal op termijn er geen weerbaarheid meer zijn tegen de overheid, want het enige tussen totale dictatuur en vrijheid is een burger met een wapen. Politie volgt blind de overheid, zelfs al zou deze overheid bijvoorbeeld alle werklozen in kampen stoppen. Wat dat betreft moet u geen begrip verwachten of hulp, het is gewoon zo. Altijd geweest, macht kan alleen worden gehandhaafd met hulptroepen die geweld kunnen toepassen, liefst zo risicoloos.

Wat denkt u dat er gebeurt als men alle mensen waarvan men vermoed dat ze ” verward” zijn enige tijd gedwongen gaat opnemen en eventueel ” behandeld”. Het wetsvoorstel ligt er al, zover is uw persoonlijke waarde reeds gedaald. Wat dit nieuwe wetsvoorstel inhoud in de praktijk is iets waar u zelf uw gedachten eens over zou moeten laten gaan, maar het komt erop neer dat uw politieke visie of keuze onder verward kan vallen.

De waarde van het woord van een regering.

Destijds is er in Brabant een verkeerssysteem aangelegd waarbij iedere kruising van de provinciale wegen een camera of wat heeft gekregen, met als motivatie om een betere doorstroming van het verkeer te kunnen helpen……maar dat dit systeem ook door politie en belastingdienst word gebruikt, daar spreekt men niet over. Toch was destijds bij de besluitvorming van deze camera’s duidelijk in de tweede kamer gesproken over het enkel gebruik voor het verkeer en werd de garantie afgegeven dat dit nooit anders zou zijn. Op die basis is dit systeem destijds toegelaten.Hoort u iemand protesteren in de kamer dat politie en belastingdienst deze spullen ook gebruiken?

Alles wat ooit zeker was qua wetgevingen en rechtspositie is ondertussen ondergraven, en daarmee het bestaansrecht van dit land als vrije samenleving.
Als morgen de politie via een wet alle mensen oppakt die Pvv zggen te gaan stemmen zal er niemand protesteren, het is immers in het voordeel van een deel van de bevolking.

En wie zal succesvol in verzet kunnen gaan tegen een dusdanige maatregel? Enkel een gewapende burger. Meervoud, burgers, bevolking. Een bevolking die zijn vrijheid beschermd.

Onze grondwet is dringend toe aan een upgrade in het voordeel van de burger, zoals de huidige wetgevingen onze vrijheid ongeremd versnipperen is binnen een decennium Nederland een hellhole met haat, nijd en achterdocht. Een nieuwe dictatuur zoals de DDR dat ooit was, met iedere derde burger als verrader van de anderen, met commissies die iedere handeling beoordelen en veroordelen. En straffen natuurlijk, voorbeelden zijn nodig om terreur te handhaven. Het begin van de onderwerping zit in de ontwapening van de burger, maar dan totaal. En dat komt eraan, zonder uitkoop regeling, zonder tegengas uit de oppositie, gewoon omdat het kan.

Lafheid of apathie, of luiheid?

Twee referendums, een politiek gearrangeerde moord en dertig jaar terreur tegen anders denkenden die politiek actief werden zonder enig gevolg, bewijzen hoever men de rechten van het Nederlandse volk kan schenden zonder repercussie, zonder enig gevolg voor de daders. En de basis ervan: een dusdanige zee van subsidies voor pers, voor belangenorganisaties van linkse politieke partijen en een aparte wereld van baantjes in de semi overheid waar mensen ons leven bepalen zonder ooit gekozen te zijn…..er vreten in Nederland een heleboel lieden van geld dat van het volk komt, lieden die baantjes hebben van enkele tonnen per jaar, omdat ze lid zijn van een politieke partij.

Wilt u ook 8000 per maand verdienen door twee keer per week bloemen in te kopen en mensen aan te wijzen waar welke bloemen op het hoofdkantoor moeten staan…….wilt u ook een huis op een landgoed met zwembad en tennisbaan en stallen met gratis onderhoud voor 250 per maand, zolang u leeft? Het kan, de stichtingen in Nederland die het landschap her en der beheren hebben die mogelijkheden en bent u lid van de juiste partij dan heeft u met genoeg kennissen straks ook een woning voor een habbekrats, voor 50% betaald vanuit het rijk, 50% vanuit opbrengsten van verhuur van gronden, schenkingen en collectes, houtkap en wildverkoop.

Bij ieder verkiezing, of het nu gemeente, provincie of regering betreft, zijn een heleboel functies en betaalde baantjes te verdelen. In bijvoorbeeld waterschappen, woningstichtingen, landschapsbeheer, schouwburgen en musea, en zo een grote lijst van instanties zitten vertegenwoordigers van gemeente, provincie etc. Mensen die op die positie komen door de nieuw verkozen partijgenoten. Iedere vorm van concurrentie op politiek vlak heeft dus gevolgen voor een grote groep gezichtsloze lieden en hun financiële welzijn. Het gaat hier om vergoedingen die ruim bovenmodaal liggen, met dito voordeeltjes.

Deze mensen zullen heel ver gaan om hun positie te behouden, geweld en moord horen daarbij. En dat is wat democratie in Nederland is zodra u voorbij het gezicht van een politicus kijkt. Een decadente wereld van lieden die het beter weten dan u en voor wie u en ik slechts vuil zijn. Decorvulling. En de politici, in de wereld van ons kent ons kan men alles doen mits men discreet blijft. Zodoende worden wij deels geregeerd door pedofielen die het halve justitie apparaat beheersen, en dan spreek ik niet over Demmink. Er zijn er nog zoveel…..kwestie van kijken wie er is benoemd op voorspraak van wie. En politiek Den Haag weet het goed genoeg, maar het zijn uw kinderen en dus gewoon decorstukken. Net als u, net als ik.

Mocht u ooit ergens voor willen vechten, doe het dan voor uzelf. Vele mensen zijn gelukkig als decorstuk, kennis is iets dat je zelf moet willen, net als vrijheid.

Duchesne, wants quiet place , one goat, some chickens.

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4129 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

9 Comments on Onze grondwet is dringend toe aan een upgrade in het voordeel van de burger

 1. Ze hebben een probleem de zittende zichzelf benoemde landverraders. De verkiezingen, daar beven ze voor omdat dit het enige machtsmiddel van de bevolking is.
  En inderdaad de overheid is volstrekt onbetrouwbaar geworden… maar ook hier geld… helaas voor hun… er zijn volgend jaar verkiezingen en die kunnen wel eens heel verrassend worden…. Een ander lichtpunt is dat Engeland eruit is en dus kan ingrijpen… en Oost Europa geen enkele moslim wil hebben.
  Ikzelf ben lid van D66 maar walg van Pechtold en zijn anti referendum campagne, ik heb daarom besloten om wel lid te blijven, maar anders te stemmen zolang die eikel er is en er geen referenda (Nota bene een kroonjuweel van D66) worden ingevoerd.

  Like

 2. iemand // juli 24, 2016 om 20:30 //

  iemand, wants quiet place , one goat, some chickens, a gun

  Like

 3. Duchesne // juli 24, 2016 om 20:39 //

  Gun too, forgot about it. Should be able to buy one in shop if laws were just en respectfull towards citizens. But i know a quiet place, guns free to buy just across the border, vast empty spaces and no sandniggers. Just clean air and magnificent views. Maybe some day, if this ship we acall home is just a lost cause with volentary slaves. Then it’s time to leave.

  Duchesne, wants quiet place, goat, chickens, gun, maybe mule and small plot with veggies. Maybe nymphomatic chick with friend….

  Like

 4. polderboy // juli 24, 2016 om 22:00 //

  Goed stuk. De huidige politici zijn immers niet van het kaliber om zaken als de geweld ideologie van de islam aan te pakken. Daarvoor heb je een ander kaliber nodig dan Rutte, het gay Pride parade toppertje.

  Verder draait alles wel door. Maar als een sharia lover hier weer eens uit zijn bol gaat moeten we lui hebben die dan ook het zwijn volgens zijn eigen sharia strafwetten aanpakt. Sharia vraagt zo een zwijn om, en dan verdient hij dat strafrecht ook.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juli 24, 2016 om 23:32 //

  Wilt u zich even kwaad maken? Dat kan, kijk maar;
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/alles_wat_groeit_en_broeit_en_ons_altijd_weer_boeit.html#comments
  En woedende mensen schreeuwen wel maar laten het stuk verdriet verder met rust. Ook een beer van een vent loopt wat heen en weer maakt zich heel kwaad maar doet… niks, noppes, nada !!

  Like

 6. Duchesne // juli 25, 2016 om 09:01 //

  Ja Tijl, ik verwonderde me ook over de beperkte woede, maar wat me opviel was dat nu de mensen eromheen ook boosheid uitten, dat was eerder niet zo, dan zwegen die en liepen ze met kaarsjes. Het kookt onder de oppervlakte.

  Like

 7. Klopt Duchesne. De kaarsjestochten zijn over. Die tochten waarbij politici zichzelf en elkaar een lintje of een schouderklopje konden geven en het volk opriepen toch vooral lief te zijn voor elkaar en met elkaar. Dat durft het tuig niet meer uit angst te worden uitgescholden. Dat is stap één. De stemming bij het volk begint om te slaan.

  Hoewel PvdA en VVD er graag naar terug willen, getuige dit idiote stukje berber-proza:

  “PvdA-Kamerlid Ahmed Marcouch ziet dat de spanningen en de polarisatie toenemen „waarbij de extremen voedingsbodems hebben in zowel de allochtone als in de autochtone gemeenschappen.” VVD-Kamerlid Malik Azmani constateert onder de autochtone bevolking steeds meer een ’ik ben het zat’-gevoel. „Ik ben niet zo sceptisch dat ik denk dat er een burgeroorlog komt, maar dan moet je wel met elkaar de schouders eronder zetten en niet naïef zijn.”

  Om te voorkomen dat de situatie ontspoort, vinden beide partijen dat er een sterk ’wij’ gecreëerd moet worden. Azmani: „Dat doe je door tegenstellingen weg te halen en scherp te definiëren wat je verwacht van mensen in dit land.” Volgens hem is Nederland „nog steeds het land waar een dubbeltje een kwartje kan worden” en ook Marcouch wijst erop dat ’de Hollandse droom’ wel degelijk voor iedereen bestaat. „Al moet je er soms hobbels voor overwinnen.”

  Like

 8. Duchesne // juli 25, 2016 om 12:17 //

  Ruim 40 jaar noord afrikaanse straatterreur, opsporing verzocht met het gros lichtgetinte daders met noord afrikaans uiterlijk, bejaarden die worden mishandeld in hun woningen omdat ze joods zijn, vrouwen die als hoeren worden gezien, een totaal gebrek aan respect voor autochtonen, en dat is wat we al hadden. De moslimterreur, het totaal geen respect hebben van de politici voor de bevolking (twee referenda die worden genegeerd) een uitholling van zorg, onderwijs en de basis noodzakelijkheden zoals transport, water en stroom, pensioenen. En als dat de hekkesluiters waren…

  Het is niet een enkel probleem wat nu de kop opsteekt, het is een combinatie van arrogantie, falend beleid en vooral een totaal gebrek aan respect door politieke en gasten in ons land waardoor langzaam de ballon groter word. Zaken zoals vrijheid worden tussen neus en lippen door geschrapt met ruim te intrepeteren wetteksten. Zekerheden zoals pensioen worden verkwanseld. Een wetgeving die met twee maten werkt en dito overheidsbeleid! Een leger dat niet voor verdediging dient maar klusjes voor buitenlandse multinationals uitvoerd in landen waar mensen wonen die wij normaal gezien nooit zouden ontmoeten. En dat op missie gaan word dan ook nog gedaan met slecht materiaal en onzekere bevoorrading. Maar goed, het zijn niet de kinderen van politici en er zijn er genoeg. Het volk fokt wel nieuw kanonnenvoer.

  Ieder woord uit de monden van politici is een woord teveel geworden, de lange periode dat politici werden gegeloofd ook al wisten mensen dat de beloftes waardeloos waren is over, nu komt bij velen de maatlijd omhoog als politici praten. De politiek is aan het einde van hun krediet bij de bevolking, de politiek is nu aan het failliet gaan. En dat zijn de subtiele tekenen van een grote omslag die gaat komen, wat dat betreft komt de 21 ste eeuw misschien toch in de richting van totale openheid. Ik voorzie lynchpartijen waarbij politici door het volk worden gevonnisd, waarbij spontane woede zal ontstaan als een van de clowns uit Den Haag zich ergens vertoond. Wanneer de eerste groepen boe roepende burgers komen is de revolutie niet ver meer, want een vonk die zo lang heeft liggen smeulen zal keihard ontvlammen. En de groepen die daar het slachtoffer van zullen worden hebben dat volledig aan zichzelf te danken.
  Ik zie lange rijen wagens naar het zuiden rijden, haastig volgepakt, om nooit meer terug te keren. Moslims zijn niet langer welkom, hun krediet is vooral door hun noord afrikaanse broeders zwaar in de min gegaan. Maar het is klaar, en het gros van de bevolking is er klaar mee. De massa gevechten van autochtonen tegen allochtonen komen eraan, het zal spontaan gaan. Jammer voor Marchouch, maar lieden die 40 jaar terreur als dank voor gastvrijheid hebbenngegeven moeten de rekening gaan betalen. En die is hoog, de streep is getrokken en de som is gemaakt. Hij ligt nu op de toog op een schoteltje.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Onze grondwet is dringend toe aan een upgrade in het voordeel van de burger – Kattukse Vrienden voor Israël

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: