Nieuw

Libanees ontwikkelt kogelvrije hoofddoek

In Libanon is het gebruikelijk dat de kogels je om de oren vliegen. Bij feesten, trouwpartijen en politieke toespraken gebruiken moslims vaak hun geladen AK-47-s om de festiviteiten op te luisteren.

Ook bij begrafenissen, verkiezingen, en voetbalwedstrijden drukken mohammedanen hun enthousiasme graag uit met een vrolijk geweersalvo en knetterende kogelregens.

Dat gaat natuurlijk wel eens mis en daarom bedacht Kadi de kogelwerende hoofddoek: “Historisch gezien draagt men de keffiyeh ter bescherming van het klimaat, maar geweld is ons nieuwe klimaat.”

Bron.

Doe mee met 8.229 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6492 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: