Nieuw

Grote islamschietpartij in winkelcentrum München

Bij een schietpartij in München zijn meerdere doden en gewonden gevallen. Er zou sprake zijn van drie schutters. Er is nog steeds verwarring over de dader(s). Volgens sommige berichten zou de schutter ‘kut buitenlanders’ geroepen hebben, volgens andere bronnen ‘allah akbar’ (zie filmpje van CNN hieronder). De politie heeft de schutters nog steeds niet aangehouden. ISIS-fanboys zijn in ieder geval erg in hun sas met de schietpartij.

Negen doden bevestigd door de politie:

 

Livebeelden bij RT:

Volgens CNN hoorde een ooggetuige één van de daders ‘allah akbar’ roepen. Op 1.10:

Er is inmiddels een transcript bij het parkeergarage filmpje.

Updates in de comments. Alleen belangrijke komen hier.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

80 Comments on Grote islamschietpartij in winkelcentrum München

 1. Tegenwoordig elke week?

  Like

 2. Meerdere mensen zijn vrijdag omgekomen bij een schietpartij bij een winkelcentrum in de Duitse stad München. Meerdere schutters bevinden zich mogelijk nog in de omgeving.
  De schietpartij was bij het winkelcentrum Olympia in het noorden van de stad, meldt de lokale krant Abendzeitung. Op videobeelden is te zien dat een aantal mensen wegrent.

  De politie heeft aan de krant Suddeutsche Zeitung bevestigd dat er doden zijn gevallen. Honderden politieagenten zijn ter plaatse. Ook is er een helikopter ingezet.

  Een onbekend aantal mensen is gewond geraakt. Volgens persbureau AFP is er zeker een dode gevallen en zijn er tien mensen gewond geraakt.

  Schutters
  Vermoedelijk zijn er meerdere mensen die vanuit een McDonalds bij het winkelcentrum begonnen te schieten. Er zou op drie plekken geschoten zijn.

  Volgens een getuige heeft een terrorist zeker dertig keer om zich heengeschoten. Daarbij zouden 15 mensen zijn omgekomen. De berichten zijn niet bevestigd.

  De politie heeft de ruime omgeving afgezet. Ook de brandweer is op locatie. Medewerkers van het winkelcentrum mogen het pand niet verlaten.

  http://www.nu.nl/buitenland/4297261/doden-bij-schietpartij-bij-winkelcentrum-in-munchen.html

  Like

 3. De dader is ontkomen.

  Like

 4. Duchesne // juli 22, 2016 om 19:41 //

  Heeft iemand enig besef wat het is om machteloos te wachten op de dood, terwijl met een andere wetgeving je een kans hebt om je leven en misschien dat van anderen te redden? Het recht op het bezit en dragen van een vuurwapen, dat is de enige manier om deze terreur te stoppen op het moment dat ze uitbreekt. Iedere burger het recht op een kans om te leven, de keuze hebben……
  Het is ronduit misdadig om mensen te verbieden zichzelf te beschermen, en mensen moeten ook niet langer de wet of de politiek hun leven laten bepalen.
  Iedere burger moet de vrije keuz hebben of hij of zij een vuurwapen wil bezitten en dragen, en de regering moet de wet per direct aanpassen.
  Het is absurd als je via een zwarte markt of weeet ik veel een wapen moet kopen om jezelf en famillie te beschermen, maar het is boijkbaar de enige weg die de nog mogelijk is wil je als burger niet hulpeloos zijn. De wet is zwaar achterhaald door de realiteit en terroristen leven niet via regels van hun slachtoffers, het is tijd voor een snelle wijziging van de machtsverhouding.

  De andere helft van de oplossing om deze terreur aan te pakken is de moslims wegsturen uit Europa, samenleven is een utopie.
  Ofwel gaan we een burgeroorlog in die Europa zal breken, ofwel word er keihard ingegrepen. En gezien de overheid daar te laf voor is en liever de autochtoon bedreigd en vernederd als die zichzelf wil verdedigen(thx politie EHV) word het tijd voor de burger lijf en goed te verdedigen.

  Burgers, lock and load.

  Liked by 4 people

 5. Like

 6. Like

 7. Like

 8. Like

 9. Like

 10. Duchesne // juli 22, 2016 om 19:59 //

  Wir schaffen das, toch?

  Liked by 1 persoon

 11. Op Facebook zegt de politie van München dat omstreeks 17.50 uur meerdere getuigen een schietpartij meldden. Zij hebben in totaal drie personen met vuurwapens gezien. Over de aard van de verwondingen en het totaal aantal slachtoffers is nu nog niets bekend. De politie zet veel mensen in, waaronder speciale eenheden. Nog niemand gearresteerd. Zoekactie naar daders heeft hoge prioriteit.
  Vanwege de onzekere situatie vragen we iedereen in het gebied om binnen te blijven of in nabijgelegen gebouwen of scholen beschutting te zoeken.

  Via Liveblog RTL
  http://www.rtlnieuws.nl/nederland/liveblog-drie-doden-bij-schietpartij-winkelcentrum-munchen-schutters-nog-niet-gepakt

  Like

 12. Like

 13. Like

 14. Like

 15. Duchesne // juli 22, 2016 om 20:35 //

  We zullen zien….kan me voorstellen dat er Duitsers zijn die het zo de strot uitkomt dat ze het heft in eigen hand nemen. Decennia terreur door noord afrikanen, moslims uit het halve midden oosten die overal vrouwen verkrachten, als een blanke niet moslim in een arabisch land zou doen wat moslims hier doen zou de halve blanke gemeenschap in dat pand worden geslacht.
  Als het autochtone Duitsers zijn en de slachtoffers buitenlanders dan zou dat een signaal moeten zijn voor de Dutise en ook de Europeese regeringen dat ze te ver zijn gegaan met hun grote experiment. We zullen zien.

  Like

 16. “Als het autochtone Duitsers zijn en de slachtoffers buitenlanders…”

  Zijn we formeel beland in een burgeroorlog. Waar we op deze site al jarenlang voor waarschuwen.

  Liked by 1 persoon

 17. @ Fub

  Ik was bezig met een artikel met hetzelfde thema, maar toen ik zag dat jij het al geplaatst had heb ik het afgeblazen.

  Like

 18. Dacht ik al, toen dat tot me doordrong heb ik deze maar tot ‘hoofdartikel’ gebombardeerd.

  (nu ff een rijsttafel bouwen, mijn visite heeft honger)

  Like

 19. We gaan een aangename zomer tegemoet.
  Fijn hè, al die los lopende mongolen.

  Like

 20. Je kan het nooit winnen van iemand die de dood ziet als het ultieme doel.
  Die kan je enkel maar voor zijn.

  Like

 21. Voorlopig zie ik geen reden om niet te aan te nemen dat het deze keer ook weer islamieten waren. Een ooggetuige hoort iets over kutbuitenlanders, wat net zo goed door een Arabier voor de Duitse autochtone bevolking bedoeld kan zijn, en een verwijzing naar de jaardag van de terroristische aanslag van Breivik. Niet echt overtuigend. En neem van mij maar aan dat de linkse politieke leiding in Duitsland met zijn mediaslaafjes het allang van de daken hadden geschreeuwd als ze bewijs hadden dat de daders autochtone Duitsers zijn. Uit ervaring wijzer geworden zet ik nog steeds mijn kaarten in op islamieten. Hoewel die “lange geweren” waar ze mee schoten me toch een beetje doet twijfelen, dat zijn jachtwapens die net zoals in Zweden bij een groot aantal burgers met wapenvergunning in de wapenkast hangt, is toch niet echt het favoriete wapen waar een islamitische terrorist de voorkeur aan geeft. En ook het feit dat ze wisten te ontsnappen is niet de gewoonte van de islamterrorist.

  Like

 22. Duchesne // juli 22, 2016 om 21:58 //

  Lange wapens…er zijn containers vol lange wapens ondeschept, steeds verstuurd vanuit Turkije en bestemd voor oa Nederland. Een truck met wapens werd vorig jaar onderschept in Italie, met honderden riot guns merk winchester, gemaakt in licentie in Turkije en eindbestemming Nederland. Het vervoersbedrijf was Turks, de eindbestemming Nederland. Nu is er geen markt voor deze wapens in Nederland want ze zijn verboden. Dus voor wie waren ze? De staatsveilgheid weet allang dat er in Nederland en de rest van Europa grote wapenvoorraden liggen die onder Turks toezicht staan en voor de moslims zijn als er hier oorlog komt. Maar wij zijn vervangbaar dus mogen wij dood. Waarom word voor ons alle wapens verboden? Precies zoals in 1934 door Adolf H werd gedaan voor de joden, ook een verbod op wapens. Later werd duidelijk waarom. Als u en ik geen wapen mogen bezitten dan moeten bij u alle alarmbellen gaan rinkelen. Bij mij zijn die reeds afgegaan, luid en heel duidelijk.

  Duchesne, wants gun, will travel.

  Liked by 1 persoon

 23. Republikein // juli 22, 2016 om 21:59 //

  Zei het 50 jaar geleden, schieten jongens.

  Like

 24. Duchesne // juli 22, 2016 om 22:02 //

  P.s. Lange wapens zijn in Duitsland alle wapens die groter zijn dan een pistool of revolver. Dus ook AK etc, allemaal “langwaffen”.

  Like

 25. Duchesne // juli 22, 2016 om 22:09 //

  P.p.s. Wat ik op de foto’s kan zien zijn de slachtoffers blank, en ik kan me zo voorstellen dat als een moslim een wapen op je richt je wel eens vuile buitenlander kan gaan roepen, als je verder niks meer kunt doen……
  Maar wat het ook is, het heeft niks met Islam te maken…..

  Like

 26. En dan nog. Met dit tempo van islamitische aanslagen op onschuldige burgers in Europa moet je niet verbaasd opkijken als het ergens in de toekomst er eentje teveel wordt en er op een vreselijke manier teruggeslagen wordt. Een Breivik zal daarbij verbleken. De rek is er dan uit en het touwtje knapt. Ik kan alleen maar hopen dat die woedde dan gericht wordt op de aanstichters van deze ellende en niet op onschuldige burgers.

  Like

 27. skeeter // juli 22, 2016 om 22:37 //

  @ Rommel,
  When the dog awakes…..

  Like

 28. Volgens mij is het gewoon smoes 374. “Het waren rechts-extremisten”.
  Die zouden schieten op mohammedanen en misschien op linksen. Het is gelul. Ze proberen elke keer wat anders en hopen dat er wat van blijft hangen. Morgen, op zijn laatst overmorgen, weten we het.

  Like

 29. Duchesne // juli 22, 2016 om 22:40 //

  Op 31 juli word het pas echt problemen, de Turken in Duitsland gaan dan in Keulen een soort supermars houden ter ere van Erdogan. Dat betekend dat de halve Duitse politie daar moet zijn en dat eromheen anti Turkse acties komen. Alles bij elkaar, Duitsland word eind juli een bloedbad.

  Like

 30. Het kan natuurlijk ook nog altijd iemand zijn geweest die zich al jarenlang ergert aan het vieze vreten in McDonald’s.

  Like

 31. Duchesne // juli 22, 2016 om 22:48 //

  Klinkt heel aannemelijk. Enkel de uitjes op de hamburger smaken nog ergens naar….

  Like

 32. Tijl Uylenspiegel // juli 22, 2016 om 22:49 //

  Men heeft het nu over zes doden, ook als de dader een autochtone Duitser is dan is het dus wel een knullige aanslag, een druk winkelcentrum en zware wapens, het lijkt mij dat je zelfs met een pistool wel meer slachtoffers zou moeten kunnen maken.
  Niet dat ik er rouwig om ben, elk slachtoffer is er een teveel maar als je dan toch besluit tot je laatste actie op deze aardkloot doe het dan goed, een herkansing komt er niet.

  Like

 33. CNN : Terrorist schreeuwde allahu akbar.

  Witness describes seeing the gunman at Munich, Germany, McDonald’s.

  Like

 34. Morgen weer allemaal een vlaggetje over onze avatar op Facebook plaatsen en het liedje Imagine draaien. Op weg naar de afgrond.

  Liked by 1 persoon

 35. Duchesne // juli 22, 2016 om 23:16 //

  Net bericht gehad via mail van gifaanval in Dusseldorf, maar nog geen details.

  Like

 36. Duchesne // juli 22, 2016 om 23:19 //

  Op hartgeld staan berichten over aanrandingen op station Munchen deze ochtend door grote groepen asieleisers en co.

  Like

 37. In Dusseldorf vieren ze feest, kermis met afsluitend vuurwerk:

  Like

 38. Laat ze nog maar even feest vieren. Binnenkort is er niks meer te vieren.

  Like

 39. Tijl Uylenspiegel // juli 22, 2016 om 23:48 //

  Hoe aannemelijk is het dat het een rechts-extremist is? Als je nationalist bent en tegen buitenlanders bent, het is vrijdagmiddag, overal in Europa barsten de mosketen dan uit hun voegen vanwege het vrijdagmiddaggebed en dan ga je in een winkelcentrum schieten? Niet bij een AZC, niet bij een moskeet maar gewoon een of ander treurig winkelcentrum!

  Like

 40. “Je kunt er niets tegen beginnen, hè. Als ze zelf willekeurige doelwitten kiezen weet je niet waar ze gaan toeslaan. Kan overal zijn en op elk moment. Je doet er niets tegen, hè.” Dit gejank hoor ik nu al uren.

  Natuurlijk kun je er iets tegen doen. Niet alleen de grenzen sluiten, maar de hele mohammedaanse klerezooi het land uitgooien. Althans iedereen die de taal niet goed spreekt, niet werkt of rotzooi trapt. Dat is veel meer dan de helft. Dan even kijken of het beter gaat. Zo niet; de rest er ook uit.

  Maar het gaat niet gebeuren. Ze zijn veel te veel aan hun lievelingen gehecht. Ze kunnen niet zonder.

  Het Duitse wijf heeft haar muil ook alweer open getrokken: ‘” absolute veiligheid bestaat niet”. Een variant op: “jullie moeten er maar aan wennen, kutvolk”.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26275662/___Absolute_veiligheid_bestaat_niet___.html

  Like

 41. Nee, dankzij jou, kutwijf, bestaat er geen veiligheid meer.

  Like

 42. ben een beetje aanslagen moe

  Like

 43. Gelukkig zetten moskeeën hun deuren open voor geschrokkenen:

  Like

 44. Ja, natuurlijk! In een moskee slapen! Ben je veilig voor die lelijke rechts-extremisten.

  Liked by 1 persoon

 45. Duchesne // juli 22, 2016 om 23:59 //

  Die reclame van de moskee met die open deuren, dat klinkt als een uitnodiging om onderdak te verlenen aan een voortvluchtige moslim, met vuurwapen.

  Liked by 1 persoon

 46. Tijl Uylenspiegel // juli 23, 2016 om 00:07 //

  Lekker dan, iedereen zijn schoenen uit en dan zit je daar in de lucht van al die zweetvoeten !

  Like

 47. Munich police: Shooting suspects have Islamist background

  http://edition.cnn.com/videos/tv/2016/07/22/hunt-underway-for-one-or-more-shooters-on-the-run-lead-ripley-live.cnn

  Jammer voor de goedlinksmensjes, maar het waren deze keer ook weer islamieten. Maar niet getreurd, ik zie binnenkort iets vreselijks van de andere kant binnenkomen. Een Breivik 2.0.

  Like

 48. Republikein // juli 23, 2016 om 01:02 //

  Grote vreetpartij in Nijmegen.
  Maar laten we München 1968 vergeten.
  Het is 1968, Teheran. We volgen in deze reportage een bus die via Turkije naar Bulgarije rijdt om uiteindelijk in München te belanden.

  a. Shots en straatshots van Teheran 20″ + 3’49”
  b. Vliegveld Mehrabad Teheran 10″
  c. Shots en rijers op het traject Teheran-Istanboel + shots van een bus en buspassagiers 12’25”
  d. Shots en straatshots van Istanboel en inwoners 4’48”
  e. Lichtreclames van een Turkse nachtclub + optreden van een danseres 41″
  f. Shots en rijers op het traject Istanboel-Sofia 106″
  g. Shots en straatshots van Sofia 77″
  h. Shots en rijers op het traject Sofia-Belgrado 88″
  i. Shots, straatshots en rijer van Belgrado 90″
  j. Shots en rijers van traject Belgrado-Zagreb 35″
  k. Shots van Zagreb + markt 56″
  l. Shots en rijers van Zagreb en de Duitse grens 50″
  m. Controle bij het passeren van de Duitse grens met zeer militante toon van de Duitse douane en grenswacht 61″
  n. Shots en straatshots van München 48′
  o. Aankomst van bus in München; shots en cu’s van slapende passagiers, uitstappen van de passagiers 49″
  En toen werd de wereld stil.
  Errug joh.

  Sorry lui, dit was echo.

  Like

 49. Like

 50. Like

 51. Het gajes van de Münchener polizei gebruikt islambook voor hun persco:

  Like

 52. Republikein // juli 23, 2016 om 03:23 //

  deja vu

  Liked by 1 persoon

 53. Intussen is al meer duidelijk geworden. De 18 jarige Iraans-Duitse dader is door de politie aangeschoten en later dood gevonden. Het kan maar zo een andersculturele uiting van dankbaarheid voor geboden kansen, kost en inwoning geweest zijn dat de man dreef. Zo onderhand wordt aan steeds meer mensen duidelijk dat er andere politici dan idealisten met de beste bedoelingen nodig zijn om het leven in West-Europa leefbaar te houden. 15 maart 2017 is het in Nederland weer mogelijk om politiek mandaat uit te delen.
  http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=37&t=3421

  Liked by 1 persoon

 54. We zijn nu zover dat we mogen weten dat het weer een mohammedaan was. maar het is nog steeds geen terreuraanslag. Dat mogen we pas “weten” als IS het heeft opgeëist. Nu doet IS dat standaard, al was het maar uit pure opschepperij (want ze hebben er waarschijnlijk niets mee te maken) maar misschien is de opeis-man van IS wel op vakantie en dan wordt deze aanval niet opgeëist. En dan is het volgens onze “door god boven ons geplaatsten” dus geen terreur.

  Het zal erg wennen worden voor onze “elite”: elke mohammedaan kan op elk moment zelf een doel kiezen en daar met de simpelste wapens als auto’s, trucks, messen of bijlen, een groot aantal mensen afslachten. Als motief heeft hij niets anders nodig dan zijn heilige boek, de koran. Deze waarheid mogen we niet zien want het betekent dat er een haast dagelijkse stroom van aanslagen over ons zal worden uitgegoten. Terwijl de elite vertwijfeld blijft zoeken naar “een motief”.

  Onze elite weet natuurlijk heel goed wat er aan de hand is, maar ze krijgen betaald per ingevoerde mohammedaan en ze krijgen een bonus voor elk slachtoffer van een aanslag.

  http://www.elsevier.nl/biografie/achtergrond/2016/07/aanslag-munchen-dader-was-iraans-duitse-jongen-331346/

  Like

 55. Duchesne // juli 23, 2016 om 10:44 //

  Ik lees nooit meer iets over de logeerpartij van Khadaffie bij Beatrix. Dat waren grote vrienden toch? Ik denk dat het heel simpel is: een aantal mensen krijgt een berg geld om Islam in Europa uit te breiden tot de grootste godsdienst. Op alle mogelijke manieren. Dat het veel mensenlevens kost en onze cultuur en manier van leven is niet relevant, de mensen die dit nu mogelijk maken hebben dusdanig veel geld dat ze elders op de wereld precies kunnen blijven doen wat ze willen terwijl wij de shit krijgen. De logische oplossing is om deze lieden aan te pakken of om net als hun te doen en puur voor het eigenbelang te gaan.
  Van een samenleving kunnen we misschien niet meer spreken, want iedere vorm van eigen identiteit word afgenomen, zwarte piet, nikkerzoenen, zelfs de Nederlandse vlag word nu weggehaald uit het straatbeeld.
  Ik weet niet hoe het anderen vergaat maar ik merk de haat die tegen moslims aan het ontstaan is zelfs op bij de meest gematigde mensen. Ons bestaan word aangetast en op vreedzame wijze komt er niets meer uit, datis met het laatste referendum nog maar eens keihard duidelijk geworden. Revolutie of burgeroorlog, dat zijn voor ons als bevolking de enge twee wegen die ons nog een toekomst bieden. Democratie werkt niet zonder vrije pers, maar de pers is gewoon eigendom van de overheid. De balans is weg, we zijn een dictatuur die op het punt staat onder de paraplu van een grotere dictatuur te komen. Misschien is Bexit wel een zegen voor ons, misschein is de massaimmigratie dat ook wel. Twe factoren die de macht van de EU en de Elite gaan breken, misschien waren we zonder deze dingen wel gewoon totale dictatuur Ingegleden.
  De ogen gaan open, zelfs bij de volgzame pionnen die de basis vormen van de politieke elite. Revolutie!

  Like

 56. Een arsenaal overvallen, daar begint het meestal mee. Kost een hoop bloed. Maar aan wapens alleen heb je niets. Je hebt een strategie nodig en tactieken en militaire leiding. Een paar maanden door de modder kruipen en goed kunnen schieten zijn, met alle respect, totaal onvoldoende. Vergeet niet dat je tegenover een ongelofelijk groot propaganda-apparaat komt te staan met de nodige politionele en militaire slagkracht. Het feit dat die niet tegen de mohammedanen worden ingezet, betekent niet dat ze niet bestaan.

  Je hebt inderdaad een nieuwe elite nodig en dat kan en zal dus ook wel weer fout lopen in de toekomst, zo is het nu eenmaal. Van de huidige elite zullen we ons moeten ontdoen. Die is onze grootste vijand en stuurt de hele samenleving bewust naar de afgrond.

  Like

 57. D. G. Neree // juli 23, 2016 om 11:15 //

  Ik had dit onder een ander artikel gezet, maar zet het voor de volledigheid hier ook, waar het hoort.

  gesprek met schutter op dak van Parkeergrarage in Munchen:
  gesprekmetschutter

  PS: Fubar is altijd zo snel, daar kan ik niet tegenop. Op het moment dat ik aan een tekst wil beginnen heeft F. het al op Fenixx gezet. Leuk hoor, om me zo buitenspel te zetten :p

  Liked by 1 persoon

 58. @Duchesne // juli 23, 2016 om 09:14 // Hoe doe je dat toch maar met die reply? Jij bent de enige die dat doet. Heb je een speciaal knopje? Dat wil ik ook!

  DENK kan volgend jaar 5 zetels halen en in de regering komen (samen met elkaar, onze vrienden, een veiliger land, een veiligere toekomst…). PVV kan ca 35 zetels halen en wordt uit de regering gehouden. Dat noemen we “democratie”. Nog 5 jaar om te islamiseren, om de dictatuur van de eu uit te bouwen, 5 jaar aanrandingen, brandstichtingen en moorden.

  Qua filosofie ben ik misschien nog wat pessimistischer dan jij. De mensheid is hiërarchisch georganiseerd, met een alpha-aap aan de top, daaronder een paar beta-apen en tenslotte een hele hoop onderapen. Geregeld breken er aan de top gevechten uit als een jonge beta-aap het alpha mannetje uitdaagt.Als de heersende alpha-aap te oud wordt, verliest hij. Zo staat altijd het meest fitte mannetje aan de top. De beta-apen zijn de trouwe knechten van de alpha-aap.
  Ze gaan voor hem door het vuur zolang ze hoop mogen koesteren ooit het alpha mannetje te worden. Valt die hoop weg, dan kunnen ze iets ergs gaan beramen: een opstand! De onderste apen klagen aan een stuk door en ze worden bijzonder onrechtvaardig behandeld, maar als puntje bij paaltje komt, lopen ze achter de alpha-aap aan met wapperende vlaggen en roffelende marsmuziek.

  Deze piramide is uiterst succesvol. De mens staat per slot van rekening aan de top van de voedselketen. Niet omdat god dat zo verordonneerd heeft, maar omdat wij de meest wrede en nietsontziende soort zijn. Anders lagen wij met pasen wel op het bord van de paashaas ipv omgekeerd. En nu we onze concurrenten hebben uitgemoord, hebben we meer tijd om elkaar uit te moorden.

  Onder deze piramide moet van tijd tot tijd een bom gelegd worden. Het klinkt bloederig maar als dat niet gebeurd, wordt de zaak corrupt, narcistisch en psychopatisch. Zie het tragische verhaal van de Paaseilanden. Onze maatschappij nadert dat punt. Bom of ondergang.

  Like

 59. D. G. Neree // juli 23, 2016 om 12:10 //

  Er wordt nu gezegd dat er maar 1 dader was. Een paar vragen:
  Er zijn o.a. 2 video’s op het net verschenen.
  1 van de man die op straat begon te schieten naar voorbijgangers
  1 van de schutter op het dak van de parkeergarage.
  Is dat dezelfde man?

  En als er 1 op het dak stond en de andere buiten, wie schoot er dan in de McDonalds?
  En wie heeft er zelfmoord gepleegd? De man op het dak?

  Was dat 3 x dezelfde kerel? Waar heeft hij dan zelfmoord gepleegd? Op het dak van de parkeergarahe?

  Like

 60. Een D E P R E S S I E V E E E N L I N G
  http://www.elsevier.nl/buitenland/blog/2016/07/duitse-politie-munchen-was-klassiek-geweldsincident-schutter-depressief-331360/

  Gaat u maar rustig slapen (of sterren van nederland kijken)
  Het door GOD gegeven gezag waakt over ons.

  Like

 61. Duchesne // juli 23, 2016 om 12:35 //

  In Limburg ligt en VS arsenaal met een gigantische hoeveelheid munutie en klne wapens.. Het Nederlandse leger heeft nauwelijks vorraad munutie…..het arsenaal is door de VS sinds een klein jaar gevuld, precies synchroon met de instroming van moslims. De grote vraag is voor wie de deuren van het arsnaal straaks opengaan, voor ons of voor de moslims? Want vanuit die lokatie kunnen binnen enkel uren in het hele land groepen word bewapend.

  De staat omverwerpen kan enkel vanuit de staat, als politie en leger ingrijpen en de democratie herstellen. Ik denk dat niemand iets doet en gewoon de verkiezingen afwacht, waarbij Wilders op een zijsproor word gemanouvreed zolang hij noet minstens 50procent haalt. Een partij als Denk kan als ze de zaken goed aanpakken 20/30 zetels halen, ligt eraan wie ze op hun lijsten zetten en in hoeverre ze bondgenoten krijgen. En mochten ze de steun van Erdogan of de Saoedisch krijgen zullen ze ook regeringsmacht vormen.
  Er zal dus niets veranderen tenzij Wilders ene meerderheid haalt. Maar dan is de kans dat Wilders iets overkomt vrij reeel. De eche macht in Nederland kiest voor het geld en de macht, van enige loyaliteit naar de eigen burgers is geen sprake.

  Als idividu kun je dus niet veel meer dan je pen pakken en schrijven, of ergens een politicus volgen en het leven zuur maken. Een die opstapt is er een minder.
  Geweld komt pas als de allochtonen uit de bocht gaan, iets wat bijvoorbeeld de Erdo Turken zouden kunnen doen. Dan zijn andere Turken en Koerden hun vijand, dus die mensen steunen zou logisch zijn. Dan wankelt de staat ook, want het apparaat dat ons land veilig moet houden is niet een grote machtine van professionals maar een aantal kleine groepjes die een gevecht aan kunnen, de rest is echt gewoon volk in groene kleding. Reklame van hoe goed het leger is en de politiie is dan ook het creeren van een beeld , net als IS dat doet.

  Helemaal back to baisc ben je pas in gevaar als iemand voor je staat om je keel af te snijden, tot dat moment ben je veilig. Maar als dat gebeurd zal de staat straffen, dus die geruststelling heb je. Voorkomen is beter dan genezen, maar ik zie de politiek nog niet vooruitdenken in het algemeen belang. Alles komt dus aan op je eigen netwerk en mogelijkheden. En dan woon je beter ergens in Zweden of Schotland dan in een vinex wijk drie hoog Achter. Het grote gevaar zal eten en werken zijn, het veilig van a naar b kunnen gaan. Zolang er aanhangers van Islam zijn in Europa zal er terreur zijn, en hoe meer er komen, hoe sterker die terreur zal zijn. De tijd van vrede is over, nu komt het erop aan wie in staat is het overwicht te krijgen. Als ik moet wedden op de iets langere termijn staat mijn geld op onze gasten, niks te verliezen enzo gek als een deur. Maar goed, tot je het staal van een mes op je keel voelt is er niks aan de hand en heef thet niks met Islam te maken.

  Like

 62. @Duchesne, ik had een mooi stukkie voor je geschreven, maar het is foetsie. Bij “Dader in Múnchen riep … ”
  Ik denk dat onze basis-ideeën veel op elkaar lijken.
  Hoe doe je dat toch maar met dat replyen?

  Like

 63. Duchesne // juli 23, 2016 om 12:48 //

  edjan, als je een artikel volgt krijg je in de mailbox iedere reactie, daaar zit de mogelijkheid op beantwoorden bij waardoor je direct op iemand kunt reageren. 👍🏻

  Liked by 1 persoon

 64. http://www.telegraaf.nl/buitenland/26277227/__Schutter_geen_banden_met_IS__.html

  Voor de duidelijkheid, we zouden anders zomaar verkeerde conclusies kunnen trekken.
  Sterker nog, hij wist niet eens dat hij een mossel was.
  Gewoon een beetje depri, geen werk, moeite op school en dan ook nog geen stageplek kunnen vinden.

  Het boeit mij steeds minder met wat voor verklaringen ze ook komen, je weet gewoon dat ze liegen.

  Liked by 2 people

 65. En dat van een beetje allah snackbar lopen schreeuwen, daar moet je je ook niet teveel van voorstellen.
  Deden we vroeger allemaal als we weer een tarzan film hadden gezien.

  Liked by 2 people

 66. Kunnen we niet net zo iets doen als die mohammedanen allemaal badmeester maken? We maken ze allemaal politie agent en politicus. Dan zijn alle ongewenste aanslagen verleden tijd!
  https://fenixx.org/2016/07/21/maak-islamitische-asieleisers-badmeesters-en-alle-ongewenste-intimiteiten-in-zwembaden-zijn-verleden-tijd/

  Like

 67. Ze zijn er nou helemaal uit gekomen waar ’t aan laag.
  Ze keken even op de kalender en toen viel het kwartje eindelijk.
  dat wij daar nou niet opgekomen zijn, je snapt het soms gewoon niet, zo simpel.

  Bij de schietpartij werden 9 mensen gedood, onder wie de schutter zelf, en raakten 27 mensen gewond. Drie van hen verkeren nog in levensgevaar. De 18-jarige dader had zowel een Duits als een Iraans paspoort. De Duitse politie legt een directe link met het bloedbad dat Anders Brevik in 2011, vrijdag precies vijf jaar geleden, aanrichtte.

  ‘Dat verband ligt voor de hand’, aldus het hoofd van de politie Hubertus Andrae. Uit eerste onderzoek blijkt dat de schutter van München bijzondere belangstelling had voor eerdere geweldsincidenten zoals op het eilandje Utøya en in Oslo.

  Volgens de Britse krant The Telegraph had de dader een nep Facebook-account aangemaakt voorafgaand aan de moordpartij. Volgens de krant heet de dader Ali Sonboly. Hij zou via een fake account op Facebook aanbiedingen hebben gedaan van gratis menu’s bij McDonalds om zo mensen daar naartoe te lokken.
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2016/07/duitse-politie-munchen-was-klassiek-geweldsincident-schutter-depressief-331360/

  Like

 68. Wat ik nog het mooiste vind is dat de overheid vraagt aan mensen om geen film material te posten want dat zou de daders kunnen helpen ……………………. ruik je de bullshit al ? .
  Cencuur ten top fuck de overheid alles uppen pls

  Like

 69. @Fubar goed idee deze versie dan wel te verstaan.

  Like

 70. Een mooi verzamel lijstje van alle aanslagen en moord partijen.
  https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_von_Terroranschl%C3%A4gen

  Like

 71. Nou halen ze de datum 22 juli en breivik er bij, als het 5 december was geweest hadden ze vast beweert dat het zwarte piet zijn schuld is.

  Liked by 3 people

 72. copywriter // juli 23, 2016 om 14:06 //

  D. G. Neree // juli 23, 2016 om 12:10 //
  Als je naar de video’s kijkt van de McDonalds en het dak van de parkeergarage zie je in beide een figuur met een rode rugzak en een zwart T-shirt met witte opdruk. Lijkt op Adidas logo.
  Maar als je kijkt naar de foto van hem kort nadat hij zich door de kop schoot zie je plotseling een rood T-shirt ook met een witte maar heel andere opdruk.
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/schietpartij_winkelcentrum_mun.html#more
  (1 na laatste foto)

  Like

 73. Die t-shirts had hij voor de zekerheid mee genomen in z’n rugzak, anders staat je op elke foto met hetzelfde aan en dat is ook niet leuk natuurlijk.
  Moet je verder niks achter zoeken, gewoon toeval.

  Like

 74. copywriter // juli 23, 2016 om 14:55 //

  BertG. // juli 23, 2016 om 14:12 //
  Had ie zeker ook een schone onderbroek bij zich.

  Liked by 1 persoon

 75. MoslimMolen // juli 23, 2016 om 16:34 //

  De schoft knalde op kinderen en kotste Hakbar hakkebar…
  .
  Hoezo depressief???
  Stront is het.

  Like

 76. Uhh niet om lullig te doen maar het was een mof

  hij schreeuwt nog sheis kanacken een scheldwoord voor alochtonen.

  Like

 77. Laf. Niveau van een allahgebakkie. Misschien ook te lang met zijn reet omhoog gezeten in de hoop dat iemand belangstelling voor hem had.

  Like

 78. Republikein // juli 24, 2016 om 23:09 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: