Nieuw

IMF clowns geven toe dat ze het mis hadden met hun Brexit doomsday voorspellingen

De economische groeicijfers voor Groot-Brittannië zal de komende twee jaar beter zijn dan Frankrijk en Duitsland, volgens het Internationaal Monetair Fonds, IMF. Het IMF heeft daarmee een volledige u-bocht genomen van zijn vorige doomsday profetieën dat een uittreding uit de EU Engeland financieel naar de hel helpt, meldt de Daily Mail.

De krant schrijft dat het IMF zijn groeiprognose voor Engeland naar plus 1,7 procent heeft bijgesteld, terwijl de Brexit aanhangers felle kritiek leveren op de eerdere prognoses van de globale monetaire organisatie.

“IMF heeft een zwaar probleem met zijn geloofwaardigheid. Al meerdere jaren slaan ze de plank volledig mis, en ik hoop oprecht dat deze nieuwe regering kan bijdragen dat nieuwe gezondverstand mensen dit instituut overnemen, in plaats van die circusclowns die het nu beheren”, zegt Ukips parlementslid Douglas Carswell. 

In de nieuwe prognose van het IMF groeit de economie van Engeland op zijn twee naast sneller onder de traditionele industrielanden, Canada en de USA verslaan Engeland in de economische groeiprognoses, die geen lid zijn van de EU.

Bron:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3698476/IMF-clowns-admit-got-wrong-Brexit-doom-gloom-warnings-saying-British-economy-grow-faster-Germany-France.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8456 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on IMF clowns geven toe dat ze het mis hadden met hun Brexit doomsday voorspellingen

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 21, 2016 om 02:33 //

  Ik heb zo het vervelende gevoel dat ik niet de enige ben die lange tijd gedacht heeft dat het IMF een politieke organisatie was terwijl het gewoon een soort overkoepelende organisatie van en voor banken is. Alleen ze bedrijven wel politiek, de banken hebben nu eenmaal meer te zeggen dan wij denken. Meer in elk geval dan een groot aantal landen.

  Liked by 1 persoon

 2. Gerrit Tienkamp // juli 21, 2016 om 11:35 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 3. Avidia // juli 22, 2016 om 00:59 //

  De banken hebben zeker meer te vertellen, ze voelen zich machtig omdat ze veel geld beheren, ja…. ons geld!!! Wij hebben niets te vertellen, smoel houden en storten maar. Je mag blij zijn als je nog wat rente krijgt, een schijntje! Maar als het misgaat zijn ze niet thuis, dat zag je aan die bank van??? kan niet op zijn naam komen, al die mensen zijn hun geld kwijt.

  Like

 4. Avidia // juli 22, 2016 om 01:26 //

  Ik ben ook eens een vermogen kwijt geraakt aan vie’dore, mijn boekhouder rade het me aan, ik was bijna alles kwijt, was nog op tv omdat ik een van de meest benadeelde persoon was. Maar gelukkig ben ik een zakenvrouw en laat me niet onderdrukken, dus ging ik naar de bank voor een lening om een museum te beginnen, omdat ik een goede naam had en ze op de hoogte waren kreeg ik wat ik vroeg. Het is te erg voor woorden dat zoiets kan gebeuren, als wij iets verkeerds doen komt het meteen boven water, maar zo’n organisatie wordt niet eens doorgelicht. Maar ook adviseurs moeten eens doorgelicht worden, voor wie werken ze, voor de klant of voor wie of wat ze adviseren. Ik had een prachtige winkel, heb er 25 jaar gewerkt, echt dag en nacht, omdat ik na sluitingstijd de orders ging uitvoeren. De verbouwing van mijn winkel werd uitgebreid verkondigd door de pers, want Sint Nicolaas kwam eerder de stad in om mijn verbouwde winkel te openen, hordes mensen waren aanwezig, het was zo geweldig, en dan eindigt het op een rot manier, alles voor niets gedaan. Iedere keer als ik in de stad loop moet ik langs mijn ex pand, dan denk ik, dit is van mij, dit is mijn winkel.
  Maar ik heb mijn hoofd niet laten hangen, ben een museum begonnen, en dat is een succes, mensen uit binnen en buitenland komen het bezoeken, dat maakt veel goed, ze blijven vaak uren hangen en vertellen mij allerhande verhalen, ze vinden mij op internet en komen er speciaal voor. Misschien moest alles gebeuren om wat ik nu doe, wie weet????

  Liked by 1 persoon

 5. Lieve Avidia ik zie je zondag om 5 uur.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. IMF-clowns geven toe dat ze het mis hadden met hun Brexit doomsday voorspellingen | E.J. Bron
 2. IMF clowns geven toe dat ze het mis hadden met hun Brexit doomsday voorspellingen! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s