Nieuw

Man steekt in op vrouw en 3 dochters in Frans vakantieoord, meisje van 8 in levensgevaar

‘Vrouwen liepen te schaars gekleed’

Een man heeft deze morgen in Garda-Colombe, in het departement Hautes-Alpes ingestoken op een vrouw en haar drie dochters. De toedracht is op dit moment nog onduidelijk, maar het Franse TF1 meldt dat bronnen aangeven dat het zou gaan om iemand die vond dat de dames er te ‘schaars gekleed’ bij liepen. De 37-jarige dader, ene Mohammed B., vluchtte maar kon later worden aangehouden door twee mannen diereservist zijn bij de Gendarmerie.

Lees verder:

http://nieuws.tpo.nl/2016/07/19/man-steekt-op-drie-vrouwen-frans-vakantieoord-meisje-8-zwaargewond/

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Man steekt in op vrouw en 3 dochters in Frans vakantieoord, meisje van 8 in levensgevaar

 1. Duchesne // juli 19, 2016 om 15:06 //

  Het is overduidelijk dat islam/moslims niet in Europa passen. Door deze steekpartij durven vrouwen niet meer met hun kinderen naar buiten, word ons leven zwaar ontregeld.
  Het einig wat werkt is zowel onszelf wapenen als de moslims uit Europa gooien. En dat kan niet meer wachten, maar de politiek zal niets ondernemen behalve deksels van doofpotten dicht drukken en de pers opdracht geven alle moorden ennaanvallen te verzwijgen.
  Ik, ik heb vandaag het besluit genomen een groot mes te gaan dragen. Ik weet niet hoe en wat maar ik wil niet hulpeloos zijn mocht ik worden aangevallen en ik wil zeker niet hulpeloos moeten toekijken als hier een moeder met kinderen word neergestoken of een famillie met een bijl word bewerkt. De wet, de wet beschermd niet de burger maar de dader, de wet faalt, de overheid faalt, de politiek heeft gefaald in het veilig houden van onze samenleving. Men wist goed genoeg dat meer moslims meer problemen zou betekenen en toch haalt men ze binnen.

  Vandaag gaat tanto mee naar de winkel, naar buiten en overal heen. Het moet wel, en liefst had ik een pistool maar ik ben nog steeds zoekende.
  Helaas voor de wet maar deze burger kiest voor zijn recht op leven en het geweldsmonopolie was de staat toch al kwijt, dat heeft de politiek aan de moslims verkocht.

  Duchesne, wants gun, will travel. ( tot 800 momenteel.)

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // juli 19, 2016 om 15:08 //

  Budget, that is…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: