Nieuw

“16-jarige” Karim stak Zweeds meisje in haar gezicht toen ze seks weigerde – wordt door de Hoge Raad uitgewezen

Twee Zweedse tienermeisjes hadden een feestje met vluchtelingkinderen in een asielaccommodatie in het zuiden van Stockholm – het eindigde met dat één van de meisjes met een mes in haar gezicht werd gestoken na het weigeren van seks. De officier van justitie  wilde de messentrekker deporteren, maar volgens de verdediging was dit onmogelijk, omdat de dader beweerde 16 jaar te zijn. Maar vandaag is Karim, die waarschijnlijk tegen de 30 jaar oud is, door de Hoge Raad toch nog uiteindelijk veroordeeld tot deportatie.

ensamkommande-fest-knivskuren_0Karim Ageri had al eerder asiel in Duitsland gezocht en daar verklaard dat hij Arabier was, genaamd Karim Ageri en binnenkort 28 jaar oud wordt. Volgens andere identiteitsdocumenten, waar het gerechtshof de hand op heeft kunnen leggen, is hij geboren in 1986 en wordt dit jaar 30.

De rechtbank veroordeelde hem voor zware mishandeling omdat hij een jong Zweeds meisje met een mes in haar gezicht had gesneden toen ze geen seks met hem wilde hebben. Maar de vraag over zijn leeftijd, wat voor zijn veroordeling cruciaal is, is tot in de Hoge Raad uitgevochten.

In mei vertelde de chef van het OM My Hedström in een persreactie dat het niet ongewoonlijk is dat zogenaamde vluchtelingkinderen liegen over hun leeftijd.

– Er komen steeds meer hier naar toe die hun identiteitsbewijs weggooien of verklaren dat ze niet weten hou oud ze zijn, zei ze toen, en vervolgde:

– In de meeste gevallen zijn het geen vluchtelingkinderen. Het zijn straatkinderen uit Marokko, Tunesië en Algerije die in Europa rondtrekken en gebruik maken van verschillende identiteiten. Meestal maken ze gebruik van 10 tot 15 verschillende identiteiten als figurant.

Werd uiteindelijk veroordeeld door het Hooggerechtshof

De Hoge Raad heeft de methoden die gebruikt worden om de leeftijd vast te stellen van een persoon als betrouwbaar beoordeeld, en is in zijn veroordeling tot de conclusie gekomen dat het “buiten redelijke twijfel” staat dat Karim liegt over zijn leeftijd. In de nieuwe veroordeling, die een grote impact kan hebben op toekomstige deportaties van de zogenaamde niet-begeleide vluchtelingen, heeft de Hoge Raad wettelijk vastgesteld dat medische leeftijdbeoordelingen voldoende betrouwbaar en concluderend zijn als er twijfel is over de leeftijd van de misdadiger. Daarom wordt hij nu veroordeeld tot gevangenisstraf en daarna deportatie.

De Hoge Raad schrijft in zijn oordeel dat tandrijping onderzoek gebaseerd op de tanden die volledig zijn ontwikkeld “een nuttige basis vormen om een straf te bepalen wanneer de leeftijd van de verdachte onduidelijk is”. Karim is nu dan ook veroordeeld als een volwassen vent en moet eerst een jaar en drie maanden brommen voordat die Zweden uitgeschopt wordt.

Karim Ageri komt uit Algerije, een democratie waar sprake is van vrede. Ondanks kiest het Zweedse gerechtshof voor een “humanitaire oplossing”, en begrenst de uitwijzing tot vijf jaar, “met inachtneming gerekend vanaf de datum van de veroordeling van de rechtbank”. In praktijk betekent dit dat het niet lang zal duren voordat Karim weer welkom is in Zweden.

Bron:

http://www.friatider.se/dom-idag-karim-knivskar-svensk-tjej-i-ansiktet-n-r-hon-v-grade-sex-nu-utvisas-han-av-h-gsta

Doe mee met 8.221 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4147 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

13 Comments on “16-jarige” Karim stak Zweeds meisje in haar gezicht toen ze seks weigerde – wordt door de Hoge Raad uitgewezen

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 14, 2016 om 02:23 //

  Ik probeer te stoppen me te verbazen over politie en justitie niet alleen in Zweden maar in alle westerse landen, het lukt me nog niet helemaal maar wie weet gaat het me ooit lukken.

  Like

 2. Mij verbaast het niks. Ik weet aan welke kant de politie staat:

  index

  De politie is niet je vriend. De politie slaat je dood
  https://fubar.mobi/2015/12/18/de-politie-is-niet-je-vriend-de-politie-slaat-je-dood/

  Met officiële goedkeuring van hogerhand inmiddels
  De gewapende arm van de junta mag nu burgers doodslaan
  https://fubar.mobi/2016/07/02/de-gewapende-arm-van-de-junta-mag-nu-burgers-doodslaan/

  De overheid is de vijand en de politie is diens gewapende arm.

  Tijdens WO-II voerde de politie ook fanatiek en enthousiast Joden en andere burgers af, er is geen enkele reden om aan te nemen dat ze dit keer niet weer achter de nazi’s staan.

  Like

 3. Danke Frau Merkel.

  Like

 4. White women matter, zwarte crimineel verkracht blanke vrouw en vermoordt haar met stukgeslagen fles.
  Wie weet, loopt de Dam a.s. weekend vol om tegen deze onmenselijke daad te demonstreren.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26208695/__Man_opgepakt_voor_moord_op_Belgische_Wendy__21___.html
  Het klokje tikt door en de kruik vertoont al barstjes.

  Like

 5. Een jaar en een paar maanden de lik in als je een meisje voor haar leven verminkt hebt. Na driekwart jaar loop je buiten weer de bink uit te hangen tussen je vriendjes en loop je de stationspleinen plat om alles te verkrachten wat beweegt omdat je weet dat die #Eurokutjes toch niks tegen je mogen doen.

  Liked by 1 persoon

 6. Vrachtwagen rijdt in op publiek dat 14 juli viert in Nice. Voorlopig 30 doden 100 gewonden.

  Like

 7. Vrachtwagen reed zeker 100 meter voordat de chauffeur werd doodgeschoten. Het stond vol mensen vanwege 14 juli.

  Like

 8. De voorkant van de truc is doorzeefd. Hij reed zo snel mogelijk, misschien honderden meters. CNN zendt uit.

  Like

 9. Die linkse franse veiligheidschef krijgt gelijk, burgeroorlog nakend in Frankrijk.
  De islamitische provocaties mogen niet onbeantwoord blijven

  Like

 10. Pechtold, Klaver, Samsom, wat zullen ze weer goed slapen.
  Hoe lang nog.

  Like

 11. slaap lekker zij chamberlain tegen de britten over hitler ha ha

  Like

 12. De kom af actie van 1492 had een reden.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Zweden 16-jarige aanrander die niet uitgewezen kon worden vanwege zijn leeftijd, bleek 30 jaar te zijn! | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: