Nieuw

Europa op de rand van een burgeroorlog

Onder de oppervlakte kookt het. Wat op het eerste gezicht lijkt op een stabiele welvarende samenleving is in feite een kruitvat. Een groeiend deel van de Europeanen – benadeelden, verlaten en buiten spel gezet – is op weg om op te staan tegen de zelfverkozen elites.

Het voormalige hoofd van de Britse militaire inlichtingendienst, MI6, waarschuwde in mei voor een “populistische opstand” als niet de “vluchteling crisis” wordt opgelost. De Duitse bondskanselier, Angela Merkel, waarschuwde in oktober vorig jaar dat een groeiend deel van de Duitse middenklasse geradicaliseerd is, en nu zegt het hoofd van de Franse geheime dienst, Patrick Calvar:

“We staan op de rand van een burgeroorlog.”

En verder:

“Ik denk dat dit conflict zal plaatsvinden.”

Volgens Calvar zou een volgende terroristische aanslag of massale wreedheden zoals we zagen in Keulen de vonk kunnen zijn die dit in gang zet.

De EU heeft hier zich allang op voorbereid. Reeds in 2006 creëerden ze de Europese Gendarmerie Force (EUROGENDFOR), een gemilitariseerde politie die klaar staat om ingezet te worden als dat nodig is, en we kunnen niet onderschatten dat bij de recente Bilderberg bijeenkomst gesproken is over de “precariaat en de middenklasse,” twee groepen die in het bijzonder zorgwekkend zijn voor de elites om te hanteren.

Sinds de Brexit is de kloof tussen het volk en de zelfgekozen elites nog nooit zo duidelijk geweest. De democratie waar men eerder zichzelf voor op de borst sloeg wordt nu uitgerangeerd, volledig. Democratie is, zoals we hebben geleerd, het beste wat ons is overkomen, waar het volk een stem krijgt via verkiezingen, maar wordt nu door de gevestigde media vervloekt. De columnisten van de links-liberale dagbladen in Zweden wijzen hun lezers erop dat Adolf Hitler ook van referenda hield, en “wijsheid punten krijgt als u in de toekomst bang bent voor het concept referendum”.

Het gevoel is wederzijds in Europa. De elites zeggen dat ze zich moeten beschermen tegen het volk, terwijl het volk langzaam op weg is naar een punt waar men zal proberen de elites te elimineren. We zagen het in Duitsland toen minister van Justitie Heiko Maas op een 1 mei bijeenkomst in de stad Zwickau gedwongen werd te vluchten en de president Joachim Gauck uit Sebnitz.

Wat iedereen moet begrijpen is dat eigen wensdenken niet de werkelijkheid verandert. De EU maakt zich klaar om luidruchtige dissidenten het zwijgen op te leggen. Het meest recente voorbeeld komt uit Duitsland, waar een man en vrouw zijn veroordeeld tot geldboetes en voorwaardelijke gevangenisstraf omdat ze een Facebookgroep hadden opgericht waar men kritisch was over het politieke beleid. Alle weerstand moet het zwijgen worden opgelegd, wat steeds duidelijker gaat worden. Maar als er iets is wat de geschiedenis ons geleerd heeft is dat er naast de velen die bang zijn en zwijgen, er altijd genoeg zijn die dat niet doen.

Wij patriotten hebben voor deze ontwikkeling al jarenlang gewaarschuwd, maar weinigen hebben geluisterd. Nu klopt het op de deur en dringt als ongenode gast naar binnen. Ik denk niet dat het de meest benadeelde en verlate Europeanen zullen zijn die het op gang gaan brengen. In plaats daarvan zullen ze worden gedwongen zich te verdedigen tegen buitenaardse hordes die hen terroriseren en een systeem die dit toelaat. De tekenen zijn duidelijk zichtbaar.

Dit is de werkelijkheid, of je het nu leuk vindt of niet.

https://www.motgift.nu/2016/07/12/europa-pa-randen-till-inbordeskrig/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7509 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

20 Comments on Europa op de rand van een burgeroorlog

 1. Duchesne // juli 12, 2016 om 21:24 //

  Helder verhaal, en een goede eindconclusie. Het zal een geforceerde opstand worden, simpelweg omdat de regeringen van Europa lettelijk de vijand binnenhalen. De voorspelling dat in 2025 in Nederland 10 miljoen mensen zullen leven is dan ook reeel. En het gaan geen moslims zijn.

  Duchesne, wants gun, will travel.

  Like

 2. Duchesne // juli 12, 2016 om 21:26 //

  P.s. Heer Rommel, is uw voornaam met een T ? vroeg me af…

  Like

 3. Nee. Ik denk niet we elkaar uit een verleden kennen. Volgens mij ben ik een generatie jonger dan jou. En zeg maar jij tegen mij.

  Like

 4. Dit is ook een vertegenwoordigster van het precariaat.
  http://www.kurdistan24.net/en/news/55c2c358-e8a6-477e-b27a-426e20d87ef3/EXCLUSIVE–IS-Dutch-woman-surrenders-to-Peshmerga–speaks-to-Kurdistan24
  Ik zeg blijf met je kids lekker in dat zonnige land en doe een tripje naar Mekka..
  Kom niet terug meid, want hier gaat het binnenkort ook los en jouw soort is niet populair.

  Like

 5. France is ‘on the verge of a civil war’ which could be sparked by a mass sexual assault on women by migrants, intelligence chief warns

  Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3685561/France-verge-civil-war-sparked-mass-sexual-assault-women-migrants-intelligence-chief-warns.html#ixzz4EEOw3S27

  Like

 6. rommel // juli 12, 2016 om 21:34

  Nee. Ik denk niet we elkaar uit een verleden kennen. Volgens mij ben ik een generatie jonger dan jou.
  —————-

  En op mijn beurt ben ik weer een generatie jonger dan rommel 😉

  Like

 7. http://westerse-beschaving.org/stadia-naar-een-volledige-overname/

  Duitsland zit in fase 3 van de 4 stadia van islamitische overname, aangeland bij punt 5 van fase 3. Alle voorgaande fases en punten hebben we meestal al op meerdere manieren zien langskomen.

  5 – Alle tegenstanders worden uitgedaagd en worden het zwijgen opgelegd.

  Het uitdagen gebeurt door de misdaden van immigranten die er ongestraft vanaf komen en daardoor meteen weer nieuwe misdaden kunnen plegen.
  Het zwijgen opleggen gebeurt door de verraders in de vorm van rechtbanken en een overijverig ministerie van justitie dat iedere van de regering afwijkende mening vervolgt.

  Punt 8 en punt 11 van fase 3 daar wordt ook al uitgebreid werk van gemaakt.
  8 – Afwijzing en het tarten van seculiere wetten en oorspronkelijke cultuur
  11 – Vrouwen worden verder beperkt in overeenstemming met de sharia-wetgeving.
  12- Grootschalige vernietiging van bevolking, moorden en bomaanslagen.

  Als rechters al de wetten van het land niet meer uitvoeren, maar de islamitische wetten voorrang geven om de immigranten niet voor het hoofd te stoten dan hebben we reeds realisering van punt 8 bereikt.
  Als vrouwen wegens bedreiging niet meer alleen rond durven te lopen (zonder mannelijke begeleiding) of niet meer in zwembaden durven te komen dan is punt 11 volledig gerealiseerd. Ook hier wordt in Duitsland en Zweden door het islamitische schorremorrie al hard aan gewerkt.
  Van punt 12 hebben we reeds de nodige voorbeelden gezien in België en Frankrijk, al was dit nog geen grote slachtpartij waarbij duizenden slachtoffers zijn.
  De grote slachtpartijen uit een serie overige punten zijn gelukkig nog niet geweest.

  6 – Massa-executies van niet-moslims.

  Dat zien we dan nog niet direct, maar bewegingen zoals BLM maken wel het klimaat hiervoor rijp. De regering Obama zal hier dankbaar gebruik van maken en dit aanmoedigen.
  Blanken zijn voor het merendeel niet-moslim, dus grote aantallen moorden op blanken door groepen als BLM of andere zwarte gangsterbendes kan dan gezien worden als massa executies van niet-moslims. Die ene enkele blanke moslim die per ongeluk het slachtoffer wordt is dan collateral damage.

  De genoemde punten uit de fases van overnamen komen allemaal uit “Het Project”. Een document dat 2 maanden na 9-11 door de Zwitserse politie na een inval ondekt schijnt te zijn.

  Er zijn berichten op internet dat vrijdag 15 juli een dag van razernij gehouden wordt in de VS, met in vele steden rellen. Dit om de noodtoestand te veroorzaken en annuleren van presidentsverkiezingen.
  http://beforeitsnews.com/protests-demonstrations/2016/07/day-of-rage-protests-in-these-us-cities-71516-2456598.html

  Op andere websites wordt dit weer als complottheorie beschouwd.
  http://www.snopes.com/2016/07/11/anonymous-day-of-rage-protests-2016/

  We zullen vrijdag zien of het een complottheorie is of niet.

  Like

 8. Duchesne // juli 13, 2016 om 09:56 //

  Wel, verschillende generaties, zelfde wereldbeeld. We zijn…..realisten! Ik had graag in een sprookjeswereld geleefd, ergens in een bos buiten de gangbare paden, paar hippiegrietjes of een nympho met ADHD en een kleine stokerij. Een rek met een paar goede geweren, een kruisboog en een paar honden. Helaas, ik woon tussen andere huizen, met moslims links en aan de overkant. Afgelopen jaar zijn er zeven huizen in mijn directe omgeving voor buitenlanders gebruikt, de buurt is de afgelopen tijd erg veranderd. Bij de bejaarden schuin tegen over mijn huis is het bijna constant stil, allemaal wachtend op de hulp om in bed te komen en de dood. Op een of andere manier niet mijn ding.
  Mijn leven tot nu toe heeft vele spannende en absurde momenten gekend. In het leger bleef ik met parachute aan het vliegtuig hangen, ik was toen precies 18 en anderhalve week later had ik mijn wing. Dat was een leerzame ervaring. Rond die tijd stond ik op het station in Roosendaal, het was rond zes uur toen drie opgedirkte vrouwen in heel plat Amsterdams een discussie hadden over iets en de trein naar Parijs zochten…een man stond van achter een hoek de vrouwen te begluren. Het duurde nog een paar maanden voordat ik begreep wat ik had gezien, namelijk de vrouwen van de Heiniken ontvoerders, gevolgd door politie.
  Na het leger leerde ik een Engelse en ik kwam vaak in Londen, ik heb vanaf de Mall de belegering gezien van de Iraanse Ambassade, later ontmoette ik een paar van de mensen die de boel oplosten. Ik heb me al vaak verbaasd over de kleine wereld waarin we eigenlijk leven.
  Toen ik op kamers woonde kwam een vriend van me met iemand kijken, op mijn kamer naast mijn bed stond mijn motor en die was ik aan het opbouwen. Als ik had geweten wat die persoon zou worden had ik die toen een dwarslaesie geschopt. Zo denigrerend en verachtend als die keek naar mijn leefomstandigheden. Zijn naam was Jan Peter en hij kwam uit Biezelingen, dat ligt in Zeeland. Watheb ik toen een Kans laten Liggen.
  Eind 1987 werkte ik in Gibraltar in een garage, nadat ik uit Engeland was vertrokken, ik ontmoette allemaal mensen en sliep op de camping in San Roque, dat is de Spaanse kant. Ik was er zonder eten of geld beland met alleen een motor en wat kampeerspullen. De absurditeit kwam toen ik terug kwam in Nederland, op tv was een nieuwsitem over drie ira leden die waren gedood in Gibraltar, een ervan was recht voor een vrouw met kinderwagen dood geschoten. Ik kende de vrouw, ze woonde met haar man en kind in een auto bij de haven, ze leefden uit de kofferbak. Hij werkte s’nachts, zij overdag, proberende een leven op te bouwen en aan een woning te geraken. Ik had een van de ira leden ontmoet, die mij aansprak in een cafe en mij vertelde dat hij “so much troubles” had, wat ik toen niet helemaal goed oppikte. Zijn troubles waren in maart 88 over….De Engelse bikers die op de camping in San Roque naast mij kampeerden en zeiden dat ze bij de luchtmacht werkten kwamen ook even in beeld, maar dan in een andere rol. Het stomme was, een paar maanden eerder in Londen had ik toevallig iemand opgehaald bij New Scotland Yard en daar liep toen een lange kale man. Die man liep ook in Gibraltar, hij bleek op tv hoofd anti terreur te zijn….en toen ik arriveerde op Gibraltar werd ik direct door een oudere Amerikaan aangesproken over wat ik er deed etc, binnen enkele minuten wist hij alles over mij. Je moet het meemaken om te begrijpen, maar er zijn mensen die iemand echt zonder moeite leeg kunnen trekken qua informatie. En er zijn mensen die echt in je hoofd kunnen kijken, ik heb dingen gezien.
  Eind jaren 80 kwam de woningstichting nieuwe daken leggen, nou ja, de aannemer. Natuurlijk geef je ze koffie, dus iedere middag gaf ik ze koffie. Een jaar later en een stuk of acht vermiste meisjes verder werd de dader opgepakt. Hij had ze vermoord en zelfs levend begraven. En die had bij mij aan tafel koffie gedronken, aan niks zag je toen iets. Hij was niet de eerste meervoudige moordenaar die ik heb meegemaakt, en zeker niet de laatste. Op een of andere manier kom ik steeds aan de rand van dingen terecht, en kom ik steeds mensen tegen die later het nationale en internationale nieuws halen. Mij is dat ook al eens overkomen….
  Zo ook met 911, maar dat is een ander verhaal, gaat over schrijvers, helicopters en snatch and grab in de Ardennen…en een duikvakantie in Egypte die geen duikvakantie was.

  Misschien wil iemand ook iets over zichzelf schrijven, zo leer je elkaar beetje kennen.

  Like

 9. “Europese Gendarmerie Force (EUROGENDFOR)”

  De leden van deze Force zullen natuurlijk niet in hun eigen land worden ingezet maar in buurlanden waar een andere taal wordt gesproken.
  Dit maakt het schieten op autochtone burgers weer makkelijker, je verstaat ze immers toch niet.

  Lezen jullie even mee, Nederlandse leden van deze EUROGENDFOR ?
  Laat de leden van deze Force die uit Nederland komen maar even goed nadenken waar ze lid van zijn geworden.
  Buitenlandse Force leden komen namelijk dan de familieleden en gezinsleden van de Nederlandse Force leden afschieten, en zij doen zelf hetzelfde in het buitenland met de familieleden van de buitenlandse Force leden.

  Ook de politie mag even meelezen.
  Ook de familieleden en gezinsleden van politieagenten lopen gevaar als die Eurogendfor in Nederland los zou gaan.
  Als de politie de elite beschermd is er niemand die hun eigen gezinsleden beschermt. Ook niet Nederlandse soldaten.
  Die zitten namelijk strakjes allemaal lekker ver weg langs de Russische grens. Heeft Obama en Rutte straks voor jullie geregeld.

  Laten die soldaten ook maar even bedenken waar hun belang ligt.
  Ook hun gezin en familie is niet beschermd als zij weg zijn.
  De politie beschermt ze in elk geval ook niet, die zijn de elite al aan het beschermen. Bedenk wie je in de steek laat.

  Liked by 2 people

 10. Gerrit Tienkamp // juli 13, 2016 om 11:46 //

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 11. bedonderde burger nr 16.000.001 // juli 13, 2016 om 11:58 //

  Die Zweden hebben gelijk maar plegen tegelijkertijd een klein beetje geschiedvervalsing, er heeft een volksraadpleging gehouden door de Nazi’s plaatsgevonden in 1938, 2 x zelfs maar dat was bij de Oostenrijkse anschluss en deze kan onder geen beding worden vergeleken met een vrij referendum.

  Bij de volksraadpleging in Oostenrijk in 1938 waren diverse groepen kiezers uitgezonderd, bijvoorbeeld Joden, communisten, socialisten en moest je het formulier invullen waar ambtenaren bij aanwezig waren, om je zogezegd te helpen hierbij. Om maar te zwijgen over het door de straten marcheren van Oostenrijkse nazi’s wat behoorlijk intimiderend was. Van een vrije volksraadpleging kan dan ook geen sprake zijn.

  Een medewerker van de NIOD die zich ook universitair onderzoeker noemt stelt in de Volkskrant onderstaand over referenda,

  ‘Het wordt de hoogste tijd te onderkennen dat nationale referenda strijdig zijn met de principes van de parlementaire democratie en de rechtsstaat.’
  Waar hij dit op baseert in onbegrijpelijk, hij stelt dus eigenlijk dat de Zwitsers geen democratie hebben.

  Verder stelt hij,
  ‘Ze zijn geen waardevolle toevoeging aan het democratisch instrumentarium, maar een vorm van volksverlakkerij die aanzet tot leugen, bedrog en manipulatie en uiterst bedenkelijke gevolgen kan hebben. Stop de referendumzwendel’.

  Staaf deze boute uitspraken ergens mee meneer de neponderzoeker zou ik wensen te zeggen.

  Meneer is heel erg boos en toetert er vrolijk op los.

  Liked by 1 persoon

 12. Tijl Uylenspiegel // juli 13, 2016 om 12:09 //

  Duchesne misschien moet je over de zin; “Bij de bejaarden schuin tegen over mijn huis is het bijna constant stil, allemaal wachtend op de hulp om in bed te komen en de dood. Op een of andere manier niet mijn ding.” nog eens nadenken.
  Weet je wat het is, de tijd gaat veel sneller dan je denkt en daarmee ook het ouder worden. Eerst denk je dat het allemaal wel meevalt, ziekte en een lichaam dat niet meer doet wat je graag zou willen dat is allemaal voor anderen niet voor jou. En dan. Dan ga je dingen merken, je bent minder fit dan je gewend was maar soit. Je ogen worden minder maar ach met een leesbrilletje is het zo weer opgelost. Als je geluk hebt blijf je gezond, toen je jonger was was dat nog een vanzelfsprekendheid maar geleidelijk aan merk je dat dit helemaal niet zo vanzelfsprekend is als dat je altijd gedacht hebt.
  Geloof mij maar, ouderdom is een sluipmoordenaar die sneller bij je is dan je denkt en voor je het weet ben je “bejaard”, de een is met 65 bejaard, de ander pas met 75 maar bejaard worden doen we allemaal. Kijk eens met andere ogen naar ‘bejaarden’, bedenk je eens dat dat “lelijke ouwe wijf” dat je weleens moeizaam ziet oversteken misschien ooit een prachtige jonge vrouw is geweest waar de mannen voor in de rij stonden, of die kromme man achter zijn looprek die ooit een beer van een kerel was waar men maar liever geen ruzie kreeg.
  Bedoel ik nou dat iedereen plots bejaardenhulp moet worden? Nee natuurlijk niet, en je hoeft ook geen medelijden met ze te hebben, maar het zijn wel je medemensen. En weet je wat? Medemensen zijn je ding of je het nu wilt of niet.

  Liked by 1 persoon

 13. Een substantieel aantal terroristen is de afgelopen dagen vermomd als Pokémon Europa binnengekomen. Volgens Dick Schoof, Nationaal Coördinator Terreurbestrijding en Veiligheid, is de zogenaamde ‘Pikachu-route’ zeer in trek bij IS.

  Volgens Schoof zijn de risico’s groot. “Nietsvermoedende gebruikers denken een Meowth te trainen in de gym, maar in werkelijkheid ben je een jihadist aan het opleiden. Dat is levensgevaarlijk, zeker als je niet oplet bij het oversteken.”
  http://speld.nl/2016/07/11/terroristen-komen-vermomd-als-pokemon-europa-binnen/

  Like

 14. MoslimMolen // juli 13, 2016 om 13:46 //

  Bewapen uzelf!

  Like

 15. Duchesne // juli 13, 2016 om 17:41 //

  Oud worden en gebrekkig zijn, wachtend op de dood. Ik ben me zeer bewust van kwetsbaarheid en vergangkelijkheid. Ik vind het triest dat mijn bejaarde buren niet meer buiten komen, iedere avond de rolluiken neer laten en nauwelijks nog buiten komen….
  En ik moet aanzien hoe de buurt verder tot ghetto aan het afzakken is.
  Ik ben nu nog niet hulpeloos of afhankelijk, maar ooit zal ik dat zijn. Zoals de wereld nu door de politiek word geherschikt zal mijn oude dag geen goede zijn. Ik weet hoe bejaarden het vergaat in andere delen van Europa, in England zijn ze massaal doelwit van misdadigers, in sommige landen rond de middelandse zee is arm en oud een weggooiprodukt. Als ik dan zie hoe in Nederland met onze toekomst word gegoocheld om wat baantjes in Brussel te scoren gaat mijn bloed koken. Geloof me als ik zeg dat ik enorm te doen heb met ouderen en alle shit die ze over zich krijgen, ik heb lang gegloofd in een samenleving waar menswaardig met elkaar word omgegaan, ongeacht of iemand rijk of arm is. Gewoon mens tot mens. En wat ik zie gebeuren waar ik bijsta is een compleet scenario om alles wat is opgebouwd te verhandelen en lachende politici die bijna letterlijk burgers in de bek schijten. Ik kan het anders verwoorden, maar dit is denk ik luid en duidelijk.
  De tijd van subtiel en terughoudendheid is over, het werkt niet om beleefd te wachten tot de ander respect opbrengt en dingen correct doet. Je telt enkel mee als iets om rekening mee te houden als je een fikse stok achter de deur hebt en duidelijk de boodschapafgeeft dat je wil slaan. Op die basis kun je stemrecht of referenda houden en uitvoeren, op die basis van geweld kun je wetten handhaven en rechten veilig stellen. Wat zijn we nu? Een fanfare van gekken en dwazen die de kaas en het brood van het bord laten eten.
  Nee, mijn gedachten zijn wel degelijk bij de mens achter de zieke, de bejaarde, de persoon bij wie het even slecht gaat, of die gewoon vet pech heeft. Wat ik bedoel met mijn schrijven is dat we recht hebben op leven, en dat we mogen en moeten kunnen genieten van dingen, en niet constant moeten leven in onzekerheid over wat er nu weer word afgenomen of ingekort. Een samenleving staat bij het nut voor de groep van dingen, en dat nut word nu bij de wortels aangetast.

  Liked by 2 people

 16. Tijl Uylenspiegel // juli 14, 2016 om 01:03 //

  Dat laat dan twee mogelijkheden over, of ik heb het verkeerd geïnterpreteerd of jij hebt het wat onhandig geschreven, laten we het er maar op houden dat de waarheid in het midden ligt en misschien ben ik wat overgevoelig daar waar het ouderen aangaat.

  Like

 17. Duchesne // juli 14, 2016 om 11:43 //

  Onhandig geschreven is denk ik de juiste conclusie, soms is mijn woordkeus en zinsopbouw ook wat anders, ik ben tweetalig op gevoed en engels denkt makkelijker….
  Ik vind het gewoon smerig zoals ouderen worden weggeveegd door de regeringen van de afgelopen jaren. Een samenleving is gebaseerd op sociaal gedrag, dus ook het zorgen en helpen. We leven echter in een haat wereld, en dan moet je gaan aanpassen om te overleven. Ik hoop ooit nog een plekje elders te vinden, waar je buren en dorpsgenoten ook aan anderen denken. Ik ben straks ook oud, ik merk nu ook datleeftijd mij begint in te halen. Een paar jaar geleden liep ik harder dan mijn hond, nu moet ik opletten niet te snel te draaien bij het wat sneller lopen. Ik ben gelukkig verder nog kei fit, maar toch, de betrekkelijkheid van dingen is mij welbekend. Een vriend van mij was een sterke fitte vent, een parkeerruzie en een kogel in zijn hoofd hebben hem tot een trillend rietje gemaakt dat heel voorzichtig moet leven. Verkeerde moment, arrogant rijkeluiszoontje en drugs en een pistool, hij had geen schijn van kans. een van de redenen voor mij dat vuurwapenbezit een keuze moet zijn, zodat je kunt kiezen of je in een hoekje slachtvee wil zijn of dat je jezelf wil verdedigen…..
  Ideeel zou een wereld zijn zonder geweld, maar geweld, het hoort bij de mens zoals ademen.
  Het is niet anders, minder begaafden en luiaards zullen sneller nemen omdat zelf opbouwen een brug te ver is. Altijd zo geweest in de geschiedenis. Vrede op aarde is een utopie.

  Like

 18. Als oudje kun je toch mooi afscheid nemen?.
  Ik ben al aan het oefenen met de rolstoel.
  Het zou wat wezen, een golf van aanslagen op de haathokken van de reli-fascisten.
  Wie zaait, gaat ook oogsten.
  Zo ff met wat eigen knutselwerk naar binnen rollen, meende opoe.
  Ik kom leren me te bekeren!.
  Nu fijn in het Walhallah aan het bier met 72 Clooney look a likes.

  Like

 19. Dennis Eijs // december 23, 2016 om 13:40 //

  ‘Hitler hield ook van referenda’, altijd die vreemde vergelijken! Hitler poetste ook zijn tanden, is tandenpoetsen dan iets slechts?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Europa op de rand van een burgeroorlog | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s