Nieuw

Ook Noorwegen sluit de grenzen – en dan is het stil!

Er komen nog maar weinig “asielzoekers” naar Noorwegen. Tegen de beweringen van veel politici en journalisten in dat men machteloos zou zijn tegen de migrantenstroom, bewijzen steeds meer landen in Europa hoe eenvoudig het is – als men maar wil! Nadat Hongarije al in de herfst van afgelopen jaar met zijn grenshek de juiste weg is ingeslagen en de Oost-Europese landen dit voorbeeld snel zijn gevolgd, begint nu ook tot andere delen van Europa het gevaar van de ongecontroleerde massa-immigratie door te dringen:

Blick

Dit jaar zijn er bijvoorbeeld nog nooit zo weinig “asielzoekers” naar Noorwegen gekomen als in 20 jaar. Zoals de migratieautoriteit dinsdag meedeelde, kwamen er tot eind juni 1.678 “migranten” naar Noorwegen. Vorig jaar nam het land in totaal 31.000 “asielzoekers” op.

—–> EJ Bron

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.109 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2129 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

8 Comments on Ook Noorwegen sluit de grenzen – en dan is het stil!

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En Kabinet Rutte, het schoothondje van de EU, blijft de grenzen wagenwijd open houden, met hun achterlijke “Welkom Refugees” borden!

  Like

 2. Math Schepers // juli 8, 2016 om 07:51 //

  Rutte krijgt betaald van die moslims landen anders doe je zo een domme dingen niet.

  Like

 3. ze moeten die rutte in zee gooien weg er mee

  Like

 4. H.D.Den Boef // juli 8, 2016 om 11:38 //

  Ik ben zo verzadigd van de moslim shit , een deze stupide regering blijf die waanzin maar in onze strot duwen .

  Like

 5. Horatius // juli 9, 2016 om 10:24 //

  Als zelfs politiek-correcte landen zoals Noorwegen hun grenzen sluiten voor de invasie van militante moslims en gelukszoekers vanuit Afrika dan is er geen enkele reden te bedenken waarom Nederland dit voorbeeld niet zou kunnen volgen.

  Maar met de PvdA in de regering zal dit helaas niet gaan gebeuren, want haar achterban bestaat hoofdzakelijk uit moslims, allochtonen afkomstig uit 222 verschillende landen en culturen en verder uit verstokte Linkse autochtonen die nog steeds dromen van een maakbare samenleving met een prominente rol voor de ‘vredelievende’ Islam.

  De PvdA maakt zich nu al grote zorgen dat een groot aantal asielzoekers ons land teleurgesteld verlaten omdat de huisvesting en de gezinshereniging te lang zouden duren. Dit zou weleens slecht kunnen uitpakken voor de reputatie van ons land als een tolerante en gastvrije samenleving waar het goed toeven is voor criminele en radicale moslims en ander wrakhout van de Arabische Lente.

  Voor de PvdA rest er nog één mogelijkheid om van Nederland alsnog binnen enkele decennia een Islamitische Staat te maken en dat is om Aboutaleb in te zetten als lijsttrekker bij de eerstvolgende verkiezingen. Succes bij de domme massa verzekerd of zal deze doorzichtige truc faliekant mislukken zoals bij Job Cohen het geval was.

  De tijd zal het leren…

  Like

 6. Aboutaleb moet van het partijkader de leegloop van allochtonen naar DENK stoppen, anders blijft van dat streberpartijtje niets meer over.
  Het gros van de autochtone kiezers is al weggelopen naar de SP, PVV en GL en nu dreigen de Suri’s, Marocs en Erdoganisten ook nog weg te lopen.
  Blijven over de ambtenaren in de grote steden, die hun baantje aan de partij hebben te danken.

  Liked by 1 persoon

 7. edjan // juli 9, 2016 om 10:35 //

  @bert // juli 9, 2016 om 10:30 //
  Ja, die ambtenaren en burgemeesters en leraren en wetenschappers en journalistgen en rechters …. het zijn er nog honderdduizenden en zij bepalen voor het grootste deel hoe het hier loopt. Ze zijn pas over 20 jaar voor het grootste deel uitgestorven.
  De PvdA is kaputt, maar haar spoken waren nog 20 jaar lang rond.

  Like

 8. douwebeerda // juli 9, 2016 om 18:24 //

  Daarbij is het absurd dat de VS en de NAVO zelf het terrorisme organiseren wat al deze mensen van hun woonplaats verdrijft. De hypocrisie en huichelarij van de politieke, banken en oorlogsindustrie elite samen met hun spreekpoppen in de mainstream media is misselijkmakend.

  Maar goed zolang oorlog een efficiente methode is om geld van belasting betalende middenklasses naar een kleine banken en oorlogsindustrie elite te pompen en wij als burgers hierin mee blijven gaan… Het is aan ons.

  Als wij ophouden deze pscyhopaten te financieren in hun oorlogen dan kunnen mensen overal op de wereld velig in hun eigen buurt leven en dat is uiteindelijk wat iedereen wil gewoon in staat zijn voor jezelf en je naasten te zorgen.

  Wie willen er oorlog en waarom?
  http://achterdesamenleving.nl/wie-hebben-er-baat-bij-oorlog/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s