Nieuw

De politie armband hielp niet – nieuwe aanrandingen op festival

Zweden – Ondanks het krachtig optreden van de politie om armbandjes uit te delen tegen de geïmporteerde seksuele epidemie van aanrandingen en verkrachtingen, zijn er tijdens de tweede dag van het “Putte i parken” festival opnieuw meerdere meisje aangerand.

Een groot aantal jonge meisjes heeft de politie in kennis gesteld dat zij seksueel lastig zijn gevallen tijdens een muziekfestival in Karlstad. Groepen jonge mannen omsingelde meisjes in het publiek en onderwierpen deze aan ongewenst betasten. Volgens de politie is het zonder enige twijfel dat de daders in alle gevallen zogenaamde niet-begeleide minderjarige vreemdelingen zijn, bewoners van een asielaccommodatie in de omgeving.

Dit weekend is het rondreizende muziekfestival “Putte i parken” in Karlstad. Tijdens donderdag tot en met vrijdag zijn er een verscheidenheid van artiesten die optreden in het park Mariebergsskogen. Voor veel jonge meisjes werd echter een bezoek op vrijdag aan het festival een onaangename ervaring. De politie had op zaterdagmorgen al 12 aanmeldingen binnengekregen van meisjes die seksueel waren aangerand op het festival.

Alle aanrandingen volgden hetzelfde patroon: De meisjes werden omsingeld door een groep jonge mannen in de menigte aan de voorkant van het podium. De jonge mannen grijpen de meisjes bij de borsten en billen, proberen hun handen onder de kleren van de meisjes te krijgen, en soms een poging doen om ze te kussen. Tenminste één van de aangerande meisjes is naar verluid jonger dan 15 jaar.

Volgens de politie bestaat er geen twijfel dat de daders in alle gevallen “minderjarige asielzoekers” zijn. In het dagrapport van de Värmland politie schrijft de politie op zijn website:

“Het is met zorg en verdriet dat de politie constateert dat jonge meisjes op het concert moeten ervaren dat hun lichaam een publiek eigendom is zoals een aantal mannen het recht nemen om hen te betasten. Krijgen vreemde handen op hun billen, hun borsten, en worden zelfs ongewild gekust. Dit is een volstrekt onaanvaardbaar gedrag en er is geen twijfel over wie deze vrijheden neemt. Een bende van 7-8 jongens die behoren tot zogenaamde niet-begeleide minderjarige vreemdelingen.”

Twee verdachten zijn zaterdagochtend gearresteerd in een asielaccommodatie voor niet-begeleide minderjarige vreemdelingen. Een andere verdachte is, volgens de informatie op de politie website,  vrijdagavond gearresteerd op het festivalterrein. Een opmerkelijk detail is dat de jongeman die op vrijdagavond is gearresteerd bij de politie heeft verklaard dat hij 18 jaar oud is. Maar volgens zijn LMA-kort (identiteitskaart voor asielzoekers van de Zweedse immigratiedienst) een aantal jaren jonger is dan 18 jaar. De onduidelijke leeftijdgegevens suggereren dat de aangehouden persoon waarschijnlijk eerder gelogen heeft over zijn leeftijd.

Het is nog onduidelijk of het dezelfde groep “niet-begeleide” is die zich schuldig heeft gemaakt aan de aangemelde aanrandingen, of dat er sprake is van verschillende groepen.

Bron:

http://avpixlat.info/2016/07/02/ensamkommande-flyktingbarn-ofredar-tjejer-pa-festival/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on De politie armband hielp niet – nieuwe aanrandingen op festival

 1. Greengo // juli 2, 2016 om 21:20 //

  Like

 2. Onbegrijpelijk dat de armband niet helpt. Verkeerd kleurtje misschien of niet duidelijk genoeg? Meer onderzoek is nodig. Voorlopig over naar plan B: sticker op het voorhoofd met ‘No Fokkiefokkie Please’ of misschien nog beter een T–shirt met ‘Contains Pigsperm’ of zo, mijn Engels is ook niet meer wat het nooit was.

  Liked by 1 persoon

 3. Waarom niet de Filipijnse president Duterte eens, in het kader van de multikulturele kennismaking, wat praktijk cursussen maatschappelijk norm besef laten geven.
  Is een win win situatie voor de Zweden, mulitikulti en budgettair verantwoord.
  Per slot van rekening zit Zweden nu in de Veiligheidsraad.

  Like

 4. Het is me niet duidelijk of dit op dit festival slaat:

  Like

 5. edjan // juli 3, 2016 om 20:19 //

  Telegraaf meldt het net ook. 20 meisjes aangerand tijdens Zweeds rock-concert “Putte i Parken”.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26134832/__20_meisjes_aangerand_in_Zweden__.html

  En er zal er, net als in Keulen, niet één de bak ingaan.
  Ik denk dat ik rustig mag zeggen dat dit soort terreur de bedoeling is van onze overheid. Het plebs zoveel mogelijk vernederen tot ze hun plaats weer weten en hun muil houden en gaan smeken om een “sterker” europa.

  Werden die smeerlappen zelf maar eens verkracht! Of beter: aan hun voeten aan lantaarnpalen opgehangen net zolang tot ze niet meer janken en bewegen.

  Liked by 2 people

 6. edjan // juli 3, 2016 om 20:19 //
  Ik denk dat ik rustig mag zeggen dat dit soort terreur de bedoeling is van onze overheid.
  ————

  Tuurlijk anders zouden ze de geteisem niet importeren. Vandaag heeft een of ander Nederlands marineschip weer 291 ‘vluchtelingen’ uit de Middellandse Zee opgepikt. Ik had ze kopje onder geduwd.

  Like

 7. @ Fub

  De massale aanrandingen van jonge meisjes door asielzoekers op de (gratis) zomerfestivals in Zweden is niet nieuw, dat gebeurt al vele jaren, en is altijd onder de mat geschoven uit politieke overwegingen, inderdaad, om niet de Zweden Democraten “in de kaart te spelen”. Maar nu is het zo massaal geworden dat zelfs de politieke kerk de harde waarheid onder ogen moet zien.

  Like

 8. edjan // juli 3, 2016 om 21:36 //

  De klootzakken van de dictatuur zijn zelf te laf en te slap om te moorden en te verkrachten. Hoewel ze graag hun eigen volk zouden uitroeien.
  Ze kunnen alleen maar stelen, liegen, dreigen en schelden.

  Daarom laten ze hun mohammedaanse vrienden het vuile werk opknappen. Reken maar dat ze na elke aanslag (op het plebs) feest vieren. Na elke verkrachtingsgolf juichen ze. Dit is onze “overheid”. Het verachtelijkste, smerigste volk dat de aarde ooit heeft voortgebracht.

  Liked by 1 persoon

 9. Nee, het is nog veel erger, ze zijn bereid om alles en iedereen op te offeren voor hun politieke gelijk. Wat dat ook mag wezen. Ze hebben zich onderhand zover in een hoek geschilderd waar ze zonder gezichtsverlies nooit meer uit kunnen komen.

  Like

 10. Het vervelendste is dat ze zelf nooit slachtoffer zullen worden van alle ellende die ze aangericht hebben omdat ze voor zichzelf de bewaking wel in orde hebben met hulp van de politie.
  Het maakt verder niet uit wat dat kost, wij betalen wel.

  Like

 11. Alleen de gezinsleden en familieleden van deze politieagenten die deze overheid moeten beschermen lopen evengoed gevaar.
  Als we er even vanuit gaan dat iedere politieagent gemiddeld 10 familieleden hebben die beschermd moeten worden dan is meteen duidelijk dat niemand de familieleden van politieagenten zal beschermen tegen de terreur van het gajus dat binnenkomt.
  Als maar genoeg agenten hier achterkomen zal de bescherming van die ‘overheid’ over zijn.
  Ze moeten dan namelijk kiezen tussen hun eigen gezin beschermen of die overheid beschermen.
  Een agent met een beetje gezond verstand kiest op dat moment voor het beschermen van zijn eigen gezin en familie in plaats van beschermen van die overheid.
  Die overheid zal op den duur alleen nog door buitenlandse huurlingen beschermd kunnen worden.
  Het wordt opletten wanneer grote hoeveelheden huurlingen gaan arriveren.
  Dan weten de politieagenten in het land duidelijk dat niemand hen en hun familie zal beschermen en dat ook zij op zichzelf zijn aangewezen, net als het overige volk wat deze politieagenten al enige tijd verdomd hebben te beschermen.
  Maar dan is het voor hen te laat. Nu kunnen politieagenten nog kiezen of ze mee blijven doen in het verraad en fout zijn als in WO2, of dat ze een betere keuze maken.

  Like

 12. Houd toch eens op het symptoom met het syndroom te verwarren. De handtastelijkheden zijn niet een op zichzelf staand verschijnsel, maar een onvermijdelijke uitdrukking van de islamitische leer. De profeet van de islam deed zulke en nog veel ergere dingen, en hij dient als rolmodel voor moslims – net zoals Boeddha het lichtende voorbeeld voor Oosterse mensen is, en Jezus voor Westerse mannen (en vrouwen).

  Like

 13. De middelste man heeft een blanke en een donkere hand

  Like

 14. Hans, dat is een transgender die het nog niet helemaal precies weet wat ie nou wil worden, een blanke of toch maar een zwarte.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Politie noemt het beestje bij zijn naam – wordt teruggefloten

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s