Nieuw

Zweedse politie gaat seksueel molesteren stoppen – met behulp van armbandjes

Terwijl de islamitische invasie een torenhoge criminaliteit veroorzaakt in Zweden heeft de Zweedse politie naast het balletdansen een nieuwe manier gevonden om de moslimcriminaliteit te bestrijden - het uitdelen van armbandjes.

Na alarmeringen over asielgerelateerde seksuele groepsaanvallen op festivals zoals We Are Stockholm is de politie een nieuwe campagne gestart. Politiechef Dan Eliasson gaat de aanrandingen en verkrachtingen stoppen – door het uitdelen van armbandjes met de tekst “niet bepotelen”.

– De politie neemt het seksueel molesteren zeer serieus, vooral omdat specifiek jongeren het slachtoffer zijn, zegt Dan Eliasson in een persbericht.

Diepe-zucht

Yes! Dat zal die moslim geilapen leren!

In de nieuwe campagne worden de politieagenten uitgerust met een armband met de tekst “niet bepotelen”. De armbanden worden deze zomer uitgedeeld tijdens festivals en andere grote evenementen voor jongeren.

– Op deze manier kunnen we de aandacht vestigen op het probleem en de betrokkenen aanmoedigen om de aanranding bij politie aan te melden, zegt Dan Eliasson.

In een rapport over seksuele misdaden in zwembaden en andere openbare plaatsen constateerde de politie afgelopen mei dat de daders in de meeste gevallen mannelijke asielzoekers zijn. In het rapport werd de hypothese gesteld dat de seksuele misdaden op Zweedse meisjes van asielzoekers waarschijnlijk “een gevolg is van de Scandinavische alcoholcultuur en niet-traditionele rolpatronen”.

Bron:

http://www.friatider.se/polisen-ska-stoppa-sexuella-ofredanden-med-hj-lp-av-armband

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Zweedse politie gaat seksueel molesteren stoppen – met behulp van armbandjes

 1. Nou,als dat niet werkt, dan weet ik het niet meer.
  Wat kan je dan nog bedenken.
  Goed bezig, jongens daar in Zweden.

  En daar worden dus daadwerkelijk mensen voor betaald om zo iets te bedenken.

  Liked by 3 people

 2. lucky01 // juni 29, 2016 om 08:29 //

  Armbandjes dat we daar nog niet eerder aan hebben gedacht.
  Nu schijten ze wel in hun broek.
  Armbandjes wel een onevenredig hard middel maar gezien de situatie noodzakelijk.

  Like

 3. copywriter // juni 29, 2016 om 10:15 //

  Kweenie. Volgens mij kunnen die Zweedse vrouwen beter een klodder varkensvet tussen de benen smeren en dan rondbazuinen dat ze “besmet” zijn met varkensvet en islamitische piemeltjes gaan daar van schrompelen en afvallen.

  Like

 4. Zo zijn ze hier in Nederland ook bezig geweest om het pesten op lagere scholen terug te dringen. Pestende kinderen kregen rode armbandjes en kindjes die niet weerbaar genoeg waren, een andere kleur. Alle kinderen hadden een andere kleur en de juf een tabel met de betekenissen.

  Alleen zeer moreel-hoogstaande, hoogopgeleide, politiek-correcte zakkewassers m/v kunnen zoiets bedenken. Ze vertellen er een verhaal omheen waar geen mens wat van snapt en waarvan iedereen van te voren kan vertellen dat het niet werkt. En dat doet het dan ook niet. Maar het hoogopgeleide addergebroed verdient er goed aan.

  Liked by 1 persoon

 5. trebor2110 // juni 29, 2016 om 11:34 //

  Copy dat varkensvet zal niet helpen , ze neuken ook vrouwen die varkensvlees eten .

  Liked by 1 persoon

 6. Wat is ‘bepotelen’?

  Like

 7. Hoe zou de Zweedse peliesie optreden in het geval van een zwarte racist, die een agressieve leugenachtige dief blijkt te zijn.?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/26108132/__Mishandelde_James_verzon_mishandeling__.html
  Zouden de peliesie mensen deze rat het land uittrappen?.

  Like

 8. Nou je kan ook alvast als voorzorg er een braadworst in stoppen met een tattoo daarboven HARAM .
  Mischien is dat een idee meneer agent ik heb er ook alvast een paar voor je vrouw meegenomen maatje XXXXXL

  Like

 9. @rommel // juni 29, 2016 om 12:27 //
  Een mooie site, dat lmgtfy.com. In musea staat er altijd gewoon ‘Niet aanraken’. Ik begrijp dat onze nieuwe medeburgers de Zweedse meisjes wel mogen aanraken, maar niet bepotelen. Dat gaat een stap te ver. Ik weet niet of het aan de vertaling ligt, of dat de Zweedse politie ook zo’n ongebruikelijk woord gebruikt. In het laatste geval snijdt het mes natuurlijk mooi aan twee kanten. Aan de ene kant het stukje bewustzijn, dat aan onze nieuwe medeburgers wordt bijgebracht door inzicht in onze complexe sociale code; aan de andere kant een nieuw woord geleerd in de moeilijke landstaal. Dat kan de integratie alleen maar ten goede komen.

  Like

 10. Best leuk zo een doe vakantie in Parijs nog iemand zin in een lang weekend ?.

  Like

 11. Ze hebben weer wat nieuws bedacht, meisjes vol plakken met plakplaatjes.
  Als dat niet gaat werken dan weet ik het ook niet meer.

  https://ejbron.wordpress.com/2016/08/19/zelfklevende-tatoeages-moeten-seksaanvallen-voorkomen/

  Like

 12. ”Bepotelen ´= een vinger of andere voorwerpen zonder toestemming van de eigenaar van het lichaam in diens openingen te plaatsen .

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De politie armband hielp niet – nieuwe aanrandingen op festival

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s