Nieuw

Na Brexit: Nu wil de EU één superstaat bouwen

Als reactie op de Britse terugtrekking uit de Unie smeden de belangrijkste vertegenwoordigers van de EU nu plannen om de onafhankelijkheid van de lidstaten vrijwel af te schaffen om een Europese ‘superstaat’ te bouwen, rapporteert de Daily Express.

De Poolse media heeft nota genomen van een recent plan van de Duitse en Franse ministers van Buitenlandse Zaken dat tot doel heeft de EU om te vormen tot één federale monsterstaat.

Onder andere wordt voorgesteld dat alle lidstaten het recht verliezen op zijn eigen strijdkrachten, strafrecht, belastingsysteem en centrale banken. Al deze bevoegdheden moeten in plaats daarvan worden overgedragen aan de bureaucraten in Brussel.

Het plan houdt ook in dat de EU-landen alle controle verliezen over hoeveel en welke asielmigranten in hun land geplaatst worden.

De Poolse televisiezender TVP Info rapporteert dat het document later vandaag aan de Visegrádgroep gepresenteerd zal worden – Polen, Tsjechië, Hongarije en Slowakije – tijdens een ontmoeting met de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank Walter Steinmeier.

In de inleiding van het document heeft Steinmeier en zijn Franse collega het volgende geschreven, volgens de Daily Express:

“Onze landen delen een gemeenschappelijke lotsbestemming en een gemeenschappelijke set van waarden die aanleiding geven tot een nog hechtere unie tussen onze burgers. Daarom zullen we streven naar een politieke unie in Europa en nodigen alle Europeanen uit om deel te nemen in deze onderneming.”

De Poolse minister van Buitenlandse Zaken Witold Waszczykowski is woedend over de plannen:

– Uiteraard is dit geen goede oplossing omdat er zoveel is veranderd sinds het ontstaan van de EU. De stemming in de Europese samenlevingen zijn verschillend. Europa en zijn kiezers willen niet het lot van de Europese Unie in handen leggen van stel ongekozen technocraten, zei hij volgens de Daily Express.

Bron:

http://www.friatider.se/efter-brexit-nu-vill-eu-bygga-superstat

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Na Brexit: Nu wil de EU één superstaat bouwen

 1. iemand // juni 28, 2016 om 20:41 //

  Ok, prima, zulen we daar een referendum over houden? Niet?

  Oh wacht, ik denk telkens dat we nog in een DEMOCRATIE leven……… stom van mij.

  Like

 2. Daar was ik al bang voor.
  Na de Brexit wordt er nu een misselijkmakende propaganda over ons uitgestort en een versnelde vorming van de totalitaire superstaat.
  Mocht er een referendum komen en Nederland gaat er uit, dan zullen ze ons proberen te vernietigen. Wij zijn veel kleiner dan Engeland.

  Wat is het verschil tussen erdogan en juncker?
  Wat is het verschil tussen hitler en merkel?

  Like

 3. Denk dat ik maar verse filtertjes in mijn verfspuitmasker doe, het traangas zal weldra over het hele continent walmen.

  Like

 4. Eindconclusie:
  De EU verkeert in de grootste crisis sinds de kruisiging van Jezus, dus dan kan het twee dingen doen.
  – Even gaan zitten, ademen, en reflecteren op welke kritiek op hun instituut legitiem is.
  – Of, met twee middelvingers in de lucht naar de 6e versnelling schakelenen, lachgas die motor in janken en gewoon nog harder richting die ever closer union denderen.

  Als dit document lijkt op wat het is, dan kiest Merkel, de echte president van de Europese Commissie, voor optie twee.

  Juist. De opvolgster van hitler wil nu definitief de macht grijpen.

  Like

 5. Van de andere kant, Fubar …

  Ik snap dat het wijf op de absolute macht loert als een loopse teef op een hondelul, maar ik denk toch dat zeker de gedwongen verdeling van “vluchtelingen” wel eens tot haar ondergang zou kunnen leiden.Want daarmee zou ze Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije zo ongeveer uit de EU flikkeren. En dat is wel het laatste wat de loopse teef nu kan gebruiken.

  Ik denk dan ook dat dit document een hoax of een proefballon is. Merkel moet nog langer wachten en dat weet ze. Ze zal het nu stapje voor stapje moeten gaan doen. En haar kansen slinken met het jaar.

  Like

 6. Duitsland stort Europa voor de 3e keer binnen iets meer dan eeuw in het verderf.

  Liked by 2 people

 7. Is er al een begin gemaakt met het bouwen van een guillotine op de Dam? Of moet ik dat ook weer organiseren?

  Like

 8. Ook zal Rusland een en ander met grote belangstelling volgen en zeker bereid zijn teleurgestelde en afgestrafte eu landen in haar armen te sluiten. Niet dat dit nu direct ideaal is, maar er gaat wél een afschrikwekkende werking van uit. Merkel kan niet álles maken wat zij graag wil.

  Like

 9. Merkel gaat het eerst voor de bijl.
  Hebben jullie dat ook? Dat gevoel dat er eindelijk iets veranderd? Waar je al tientallen jaren op wacht? Ik voel het in mijn tenen, er komt een grandioze geërgerde kentering boosaardig om de hoek kijken. Het is nijdig, maar vooral wraakzuchtig. Time to pay your dues.

  Like

 10. skeeter // juni 28, 2016 om 23:33 //

  @ Rommel,
  Wij zijn nog van de generatie die nattigheid voelden aankomen.
  Reken maar niet dat de jonge generatie dat nog heeft, ze zijn kompleet gebrainwashed door school en media en zullen er voor kiezen met het schip onder te gaan. Brexit was het bewijs daarvan.

  Liked by 1 persoon

 11. Voelden aankomen?
  Sinds mijn bestaan leef ik in die nattigheid. Ik dans er plasjes in rond.

  Like

 12. Er is zeker verandering op komst .
  Ff afwachten nog of dit ten goede is, of juist het begin van de chaos.
  Ik zie het wel, ik weet niet.
  Weet je wat de overeenkomst is tussen een pessimist en een optimist?
  Beiden zitten precies even ver weg van de waarheid.

  Like

 13. Avidia // juni 29, 2016 om 00:49 //

  Wij zullen dit niet accepteren, zoals gezegd wordt, misschien door de jongeren, als wij zij maar goed informeren wat dit betekent, een taak voor meneer Wilders om dit via tv te doen, een taak voor de liefhebbende ouders voor Nederland om hun kinderen te informeren wat dat zooitje in Brussel van plan is te doen. UIT DE EU, en wel NU!!!!
  Ik ben al tegendraads, doe alles wat de EU verbied, ik ben Nederlandse, wij stemmen hier voor ons eigen land, met dat zooitje zich boven ons verheven voelende achterlijken heb ik niets te maken. Ik heb toen tegengestemd en blijf TEGEN!!!! NEE blijft NEE! ZO!!!!

  Liked by 2 people

 14. copywriter // juni 29, 2016 om 10:55 //

  En dan zou Frankrijk haar kernwapens moeten afstaan aan zo’n dronken lor als Juncker?
  Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Zolang Engeland nog niet weg is zullen zij ook nooit instemmen.
  En Orban zal zijn mooie hekje moeten afbreken en zijn grenswachten moeten overdragen aan Brussel? Dat geloof je toch zeker zelf niet. De rest van de Balkan en Polen liggen ook al krom van het lachen. Nederland telt niet mee want we hebben amper nog een defensie.
  Kortom dit gaat dus een Duitse aangelegenheid worden.
  Goh waar ken ik dat ook al weer van?

  Like

 15. copywriter // juni 29, 2016 om 11:01 //

  En zelfs als Engeland weg is zal ze met alle mogelijke middelen dit plannetje verhinderen.
  De Britten hebben echt geen behoefte aan een Viertes Reich langs hun oostkust.
  Met het vorige hadden ze al problemen genoeg.
  En hetzelfde gaat ook op voor de Russen.

  Like

 16. mike89776 // juli 2, 2016 om 13:01 //

  Hoe verrassend..
  Het Europese Parlement bezit sinds 1999 een gebouw in Straatsburg. De ontwerpers van dit gebouw hebben zich laten inspireren door het beroemde schilderij de “Toren van Babel” van de Vlaamse schilder Pieter Bruegel. Dat roept de vraag op of Europa bezig is met dát te herstellen wat de Bijbelse God heeft vernietigd, namelijk het oude Babel van Nimrod uit het Bijbelboek Genesis. Een journalist uit Straatsburg vroeg aan een EU volksvertegenwoordiger: “Waarom is het gebouw van het Europese Parlement een replica van de Toren van Babel?” Zijn reactie: “Waar zij 3000 jaar geleden faalden, dat wil Europa nu afmaken.”
  http://www.franklinterhorst.nl/De%20vrouw%20op%20het%20beest.htm

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Gotcha! Juncker’s secret plans to dictate to EU nations revealed – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s