Nieuw

Nu Brexit door is gaat Premier Rutte onze pensioenen weggeven aan Europa

Honden, tuig, van mij mogen ze NU een bom laten afgaan in Brussel andere woorden heb ik er niet voor over. Ga maar weer lekker stemmen voor die klootzakken daar in Den Haag. ZE GAAN ONZE PENSIOENEN LATEN STELEN DOOR GRAFBEKKEN DAAR IN BRUSSEL.

Hoe zit dat nu met onze oude dag voorziening?
Je moet het eens aan wat mensen vragen. Waar komt de AOW vandaan en hoeveel pensioen ga je straks beuren? 70% van mijn laatst verdiende loon zullen nog steeds mensen zeggen terwijl 50% of minder eerder de realiteit is. En je pensioengat waar jaren geleden voor gewaarschuwd werd? Velen hebben er wel van gehoord maar pas nu zie ik verontruste opmerkingen voorbijkomen nu mensen er in 2015 mee geconfronteerd worden. En dan langer doorwerken, toen ik het daar over had 12 jaar geleden werd ik meewarig aangekeken; “Het zal zo’n vaart niet lopen werd mij verteld”. Ons sociale stelsel, eens … het beste ter wereld wordt / werd met grote snelheid uitgekleed en NU komen mensen pas achter de gevolgen. En op de politici die dat heimelijk hebben geregeld heb jij gestemd! Omdat ze waarschijnlijk de ene of andere worst hebben voorgehouden die (achteraf) toch eigenlijk niet zo belangrijk was.

We mochten het eigenlijk niet weten van de Eurocraten, voor de #BREXIT en voor het aflopen van het Nederlandse voorzitterschap aan het einde van de maand, maar nu is het dan toch gelekt: het zal wel eens binnenkort zo zijn dat uw pensioenfonds de wijk neemt naar een EU-lidstaat waar ze het wat minder nauw nemen met de regulering.

—–> TheTruth

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2160 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

11 Comments on Nu Brexit door is gaat Premier Rutte onze pensioenen weggeven aan Europa

 1. Zou Rutte nu de opvolger van Juncker mogen worden? Vandaar die spastische grijns op zijn smoel.
  En waar zou al dat geld naar toe gaan?

  Like

 2. De mensen die hun leven hebben gegeven om voor een veel gelukkiger samenleving in de EU te zorgen zullen binnenkort het bijltje er wel bij neer gooien en naar elders verdwijnen. Want het is toch hemeltergend dat je je de poten onder je reet uit moet rennen om die verwende zooi binnen de club te houden. En ondanks de vele goede werken zeggen ze massaal hun lidmaatschap op om voor zichzelf te beginnen. Van mij heeft het EU-bestuur groot gelijk en ik hoop dan ook dat ze snel een leukere club vinden in Saudi-Arabië of Siberië.

  Liked by 1 persoon

 3. Greengo // juni 27, 2016 om 12:31 //

  stopdeelitie.eu heeft F.B. een boycot gegeven. LOL

  Like

 4. Greengo // juni 27, 2016 om 12:34 //

  http://stopdeelite.eu/2016/06/24/de-eu-elite-een-labiel-bang-clubje/

  Nee, toch geen boycot. Ander rijtje, zag dat even over het hoofd.

  Like

 5. Greengo // juni 27, 2016 om 14:56 //

  Like

 6. Komt weer niet uit de verf: ik bedoelde met die mensen die zich de benen onder de reet hebben gepeest etc. vanzelfsprekend onze politici (De Here Hebbe hun ziel, of wat ze ook mogen hebben)

  Like

 7. skeeter // juni 27, 2016 om 21:32 //

  Had er eigenlijk iemand nog verwacht dat ze met de poten van de pensioenen af zouden blijven? Met een beetje geluk onder deze dictator club mag je straks nog je eigen kist in elkaar timmeren want geld ervoor zal er niet zijn.

  Like

 8. Waar blijven nu die snipers?

  Like

 9. CDA, VNL en 50Plus sputteren tegen bij verdwijntruc Nederlandse pensioenfondsen.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/06/heel-goed-omtzigt-van-klaveren-en-krol-eisen-antwoorden-van-kabinet-over-pensioenplannen-eu/

  Helaas geen PVV te zien.

  Waarschijnlijk wordt het een heel erg onaangename verrassing als over een paar maanden de pensioengelden opeens foetsie blijken te zijn. Jeroen Dijsselbloem zal zeggen “onaangenaam verrast zijn” en “niet te zijn ingelicht”. Brussel zal na een paar maanden beweren al meteen na de Brexit een mail te hebben gestuurd maar Jeroen zal die helaas nergens meer kunnen vinden. En zo ouwehoeren ze nog een paar maanden verder maar het geld is NU waarschijnlijk al pleite. …

  Er zal wel een Europees pensioenfonds worden opgetuigd waarin alle landen hun nationale pensioenfondsen moeten storten (cq al lang gestort hebben) en waaruit alle Europese pensioenen betaald gaan worden.
  De Griek, Italiaan, Albaniër etc. krijgt evenveel als de Nederlander?

  1400.000.000.000 Euro gestolen. De EU vergelijken met de maffia zou strafbaar moeten zijn. Ik geloof dat de maffia een veel hogere ethiek heeft dan de EU.

  Like

 10. VNL heeft ook het het NEXIT wetsvoorstel Nexit-referendum al klaar liggen.
  http://politiek.tpo.nl/2016/06/27/vnl-wetsvoorstel-nexit-referendum-af/

  Ook hier hoor of lees ik spijtig genoeg niks van de PVV behalve wat losse opmerkingen.
  Ze maken het mij wel moeilijk om niet kritisch op ze te zijn.

  Like

 11. jan hagel // juni 29, 2016 om 18:04 //

  aow is iets anders als een pensioen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: