Nieuw

Kom uit je EU-rinoir, Frans Timmermans

Frans Timmermans is al vijf dagen zoek. Frans mag altijd graag wat theatertranen tonen om geëmotioneerd zijn publiek te impressioneren, met het grootste gemak verzint de EU-koempel dan gestolen Teddybeertjes, trouwringen, mondkapjes en de laatste woorden van geliefden. Aan zijn finest hour, waar die zelf ongetwijfeld uitermate trots op is, zijn meest leugenachtige toespraak ooit, bij de Verenigde Naties over MH-17, heeft hij vast en zeker zijn huidige baantje te danken (zes weken na die speech werd hij voorgedragen). Lijkenpikkerij van de walgelijkste soort, voor eigen gewin en ter ondersteuning van de gevaarlijke EU-hunkering naar Ostraum, is wat maakt dat je de sleutel van de drankkast van Jean-Claude -there can be no democratic choice against the EU-treaties- Juncker, mag beheren. Het zegt veel over de EU, dat de EU dit soort slaafse lakeien uitkiest.

“Oh, welk een woest lawaai maken de eiken die in de schemering worden geveld voor Hercules’ brandstapel!”, zo vertaalde het omhooggekropen- en geëlleboogde diplomatenjong volgens de gerenommeerde Timmermans-kenner Arthur van Amerongen eventjes Victor Hugo uit de losse pols. Ik kan niet ontkennen of bevestigen dat de vertaling klopt, niet omdat mijn Frans ontoereikend is, maar omdat ik nooit dichter bij Victor Hugo gekomen ben dan dat ik eventjes fluks in zijn bed ben gaan liggen in zijn huisje op Guernsey. Ik was uitgenodigd om daar wat druks te komen testen en werd daar zo ontzettend moe van dat ik mij kortstondig neder moest vleien. Het muffe strooien matras was abominabel slecht en ik moest overdwars in het eeuwenoude ledikant met mijn bijna twee meter.

De vlucht naar Guernsey is nog een bijzondere trouwens. Dat gaat met een heel klein wankel vliegtuigje en dan moeten de weinige passagiers en hun bagage zodanig verdeeld worden dat het net voldoende in evenwicht blijft om niet in de Noordzee te kieperen (op dat moment had ik liever een parachute uitgedeeld gekregen dan het bekende mondkapje). Toen de druks op waren en de bruiloft geweest, moesten mijn toenmalige Française en ik weer terug. Blijven mocht niet. Dat is alleen weggelegd voor inheems geborenen en hen die één miljoen Pound op de lokale bank storten. Maar dan heb je verder ook geen gezeik meer (ook niet met de belastingen), zoals de brievenbusfirma te Paleis Noordeinde in Den Haag zich ook ten volle bewust is.

Guernsey is alleen voor een bepaald soort mensen, islamieten vind je er niet. Het soort mensen dat elke avond om klokslag acht uur hun duurste continentale bolides uitlaat. Ik heb het een week lang elke avond staan aanschouwen leunend op mijn gehuurde mountainbike (de enige beschikbare huurauto op dat eiland is een Ford Kia en daar pas ik niet in). Ferrari’s, Lamborhini’s, Bentley’s en noem maar op. Met zijn allen achter elkaar in een zinloos file-rondje over de enige asfaltweg die er toe doet op het eilandje en zich allemaal houdend aan de 30 Mile speed-limit in hun racewagens. Als je het waagt naar de derde versnelling te schakelen ben je bij wijze van spreken je rijbewijs voor je leven kwijt (zo streng is de regelgeving). Ik gok dat ik me wel 10 minuten aan de wet zou kunnen houden.

Waar is het woeste lawaai van de eikels die op Hercules’ brandstapel gemieterd worden, Frans? Waar ben je? We horen het geknetter van Juncker en Schulz en Verhofstadt en al die andere politici die plaats genomen hebben op een onverkiesbare plek, waarvandaan ze ons denken te kunnen ‘besturen’, nadat ze thuis weggestemd waren. Een plek vanwaar we ze nooit meer weg kunnen stemmen, omdat de EU niet democratisch is en we alleen voor een nep-parlement mogen stemmen.

Kom, Frans. We willen je tranen zien, dit keer meen je ze wel. Voor één keer hoef je geen toneel te spelen. Wees een mens, een vent, een echte, een Koempel. Huil één keer echt. Kom uit dat EU-rinoir waar je je in verschanst hebt. Frans’ laatste facebookpost betrof de vermoorde extreem-linkse mohammedaanse-invasie-hoer Jo Cox twee dagen voor het referendum, waar hij haar dood schaamteloos uitmolk. Jo Cox gaf als een rechtgeaarde socialiste om de hele wereld, en in het bijzonder de mohammedaanse, maar de honderden verkrachtte islamslachtoffertjes in Rotherham, pal naast haar eigen geboorteplaats konden der niet verdommen (alhoewel, karma is a bitch and she is dead).

Almost daily, we see attacks on our values and our way of life: on things that we hold dear, that are fundamental, that enable us to live freely and in harmony with our fellow human beings.

Just a couple of days ago, a young woman whom I had known for 20 years, a slight person, with more energy in her than your average energy plant. With more heart than anybody I have ever met. Who had fundamental rights as her driving principle, who worked for anyone in need, who was always there to help anyone who wanted her help. She was murdered outside of her surgery in Leeds because of her convictions. And I will miss Jo Cox, and I will miss everything she represents in her. And I hope we will honour her memory of continuing to fight for fundamental rights. (*)

Almost daily, we see attacks on our values and our way of life

Ja, door door jou geïmporteerde islam.

on things that we hold dear

Door diezelfde, door jou geïmporteerde islam.

that are fundamental

Very much so. En jij ondergraaft ze door de import van islam.

that enable us to live freely

Wat niet langer mogelijk is door jouw import van islam.

and in harmony with our fellow human beings

Nog nooit in de geschiedenis heeft islam in harmonie met anderen ergens samengeleefd, maar toch importeren jij en jouw medeplichtigen steeds sneller steeds meer islam. Een beter bewijs dat je het slecht met ons voorhebt is er niet. We zien dagelijks wat de islam in petto heeft voor niet-moslims. Op Guernsey zullen ze er niet zo snel last van krijgen en ook in de paleizen en ivoren torens zal het leven de eerste tijd nog vast wel aangenaam zijn.

Maar de Londenaren zijn Londen al ontvlucht:

7:30AM GMT 29 Jan 2013

I, too, have decided to leave my area, following in the footsteps of so many of my neighbours. I don’t really want to go. I worked long and hard to get to London, to find a good job and buy a home and I’d like to stay here. But I’m a stranger on these streets and all the “good” areas, with safe streets, nice housing and pleasant cafés, are beyond my reach. I see London turning into a place almost exclusively for poor immigrants and the very rich.

It’s sad that I am moving not for a positive reason, but to escape something. I wonder whether I’ll tell the truth, if I’m asked. I can’t pretend that I’m worried about local schools, so perhaps I’ll say it’s for the chance of a conversation over the garden fence. But really I no longer need an excuse: mass immigration is making reluctant racists of us all.

Telegraph >>

De Londenaren zijn vervangen:

Meer dan de helft van de blanke bevolking heeft Newham verlaten de afgelopen 15 jaar, terwijl een overweldigende hoeveelheid van 70.000 kolonisten zich er vestigde in dezelfde periode.Een verbijsterende 73% van de lokale bevolking bestaat nu uit etnische minderheden en Britse zwarten volgens de BBC documentaire “De laatste blanken van East End”.

Fenixx >>

En dat, Frans, vindt plaats over het hele continent, in álle grootsteden. Door toedoen van jouw EU. Met jouw volle medeplichtigheid wordt er genocide gepleegd op de oorspronkelijke Europese bevolking. Jij hebt openlijk uitgesproken dat je ons wilt Endlösen en Schauble wil inteelt bij Duitsers voorkomen door massaal Mohammedanen te importeren waar inteelt nou net een veel voorkomend verschijnsel is.

Jullie zijn zo grootheidswaanzinnig geworden dat jullie denken een nieuw Volk te kunnen scheppen. Je bent God niet, je bent een kniehoog Jezuïetje met een minderwaardigheidscomplex, die verstoppertje speelt als die verloren heeft met knikkeren en de echte tranen hem over zijn paapse wangetjes biggelen.

Nu, heb je even niks te melden. Nu, je niet je zelfbevestigende narcisme kunt etaleren.

Dit is het moment waarop volwassen leiderschap vereist is.

Hoe met #Brexit om te gaan? En dan, op dat moment (that defining moment in history, want dat is het), ben jij als tweede man van de dictatuur, onzichtbaar. Minkukel. Je kameraden in het Kwaad hebben zich al wel opgewonden uitgelaten en wraakzuchtig uitgesproken.

Naamloos.png

“British ‘deserters’ will face the consequences, warns EU’s Juncker”, Telegraph.

Het lokale Nederlandse CDA, ja die partij bestaat ook nog ondanks dat je er nooit iets over of van hoort, wil graag een ‘quick and dirty brexit‘.

De inmiddels stinkende natte dweil Van Rompuy meent dat de Britten de ‘consequenties maar moeten dragen‘.  En beschrijft en passant ook nog even hoe de moord op Jo Cox hem verse hoop verschafte:

Van Rompuy zegt dat hij de uitslag niet echt had zien aankomen. Eerst zag het er slecht uit, maar de laatste weken, na de tragische moord op het Labour-parlementslid Jo Cox, hadden zijn Britse vrienden er weer meer vertrouwen in, zo zei hij.

De Morgen en HLN melden in een exact hetzelfde bericht dat de stichters van de EU (BeNeLux, Duitsland, Frankrijk en Italië) graag willen dat die Britten een beetje haast maken met op te donderen.

De zuurgraad van de oude witte rancuneuze mannen (Juncker, Verhofstadt, Schulz, Van Rompuy) van de EU schimmelt zich bijkans een weg uit hun te strak bemeten onderbroekjes.

Naamloos.png

Verhofstadt heeft al weer opgeroepen tot een Europees leger. Dan kunnen we die godvergeten Engelsen eindelijk eens een lesje leren, en als dat niet lukt kun je je leger altijd nog tegen de Russen inzetten. In de kroeg drink ik met beide liever een biertje  dan dat ik er mee op de vuist ga. Los van dat dat een slecht plan is omdat ik verlies, is dat ook helemaal niet nodig.

De altijd Trias Politica rechter in Nederland stelde een beslissing over het Oekraïne referendum uit tot na het Britse referendum, terwijl ook de EU-pensioenwet over dezelfde datum getild werd.

Maar dat had allemaal vast nergens niks mee te maken. De gerechtelijke onafhankelijkheid is immers. Ja wat ?

Imperial overstretch, dat is jullie probleem, Frans. Karel de Grote kon zijn rijk niet bijeenhouden en Napoleon en Adolf liepen stuk op die lastige Russen. Ga je dat nou echt nóg een keer proberen? Hoeveel doden moeten er dit keer vallen?

De moderne mens heeft al lang begrepen dat we geen oorlog meer gaan voeren met elkaar, bekrompen hokjesdenker.

Je moet eindelijk aan het werk voor je geld. In de 43 jaar dat jullie het Verenigd Koninkrijk geknecht hadden, hebben jullie ze 80.000 regels opgelegd. 80.000. Van de afmeting van olijfolie-flesjes tot de capaciteit van stofzuigers en gloeilampen. Je was er voor aangenomen, zei je zelf, om die onzinnigheden te verminderen.

Naamloos

Nogmaals:

Kom uit je EU-rinoir. Dit keer wil ik genieten van je gejank.

 

Nog wat interessante leeslinkjes:

Deze is echt heel leuk (ik had hem graag vertaald, maar mijn tijd is beperkt):

Brexit: Why The Globalists Lost, Breitbart.

En ondanks dat ik geblokt ben door haar/hem/ze op twitter omdat ik Ger Baron een schrijvende schoenzool noem: En Brussel zal vallen, Opiniez.

Grafiekjes wie wat gestemd heeft bij: The Financial Times.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

13 Comments on Kom uit je EU-rinoir, Frans Timmermans

 1. iemand // juni 27, 2016 om 08:12 //

  Goh, gek, ik hoorde iets heel anders:
  “The destroyers of democracy will be hanged”

  Liked by 2 people

 2. De EU drankorgels kunnen altijd nog asiel aanvragen bij de neo fascisten in Kiev.

  Liked by 2 people

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // juni 27, 2016 om 10:19 //

  Je kan zeggen wat je wil, ze luisteren toch nooit en dan zijn er ook nog de jongeren!
  Die willen dat er een nieuw referendum want ze hadden niet door dat er gestemd ging worden.
  Ze waren op het festival Waterpeople from the moon en konden dus niet stemmuuhh.
  Het moet worden overgedaan vinden zij nu..,. ze willuuuhhh een herkansingh net als bij het examenuhh

  Like

 4. Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat de EU lafaards en EU huichelaars hun verdiende straf niet zullen kunnen ontlopen. Als eerste moet uiteraard die Luxemburgse zuipschuit samen met merkel (die hem recht moet houden) en de grootste lawaaimaker verafstoot voor het volkstribunaal gesleept worden waar ze rechtstaand de straf van minimaal 20 jaar opsluiting én in beslagname van al hun goederen en rekeningen moeten aanhoren. De rest volgt dagelijks tot de rotzooi opgeruimd is.
  Dat zal een feestdag worden voor alle Europeanen.
  Waar wachten we op.

  Liked by 1 persoon

 5. koddebeier // juni 27, 2016 om 10:52 //

  Jean Kloot en Timmerfrans twee smerige volkverlakkers !!

  Like

 6. De EU absolute vorsten praten als het “ancien régime”, ze verlangen naar het “ancien régime” (net als D66)
  Toen was het leven nog goed: je had een kleine elite die gedichten schreef en van rijkdom niet wist hoe gek ze moesten doen, en je had het plebs, en het plebs wist NOG dat het zijn MUIL moest houden. Ach, dat waren nog eens tijden ….

  O, waar was ik, helemaal weggedroomd. O ja, ik weet het weer.
  Weet u hoe het afliep met dat “ancien régime”?
  de GUILLOTINE

  http://www.belgische-bieren.be/bier/la-guillotine

  Like

 7. copywriter // juni 27, 2016 om 11:08 //

  Jongens ik kan je nu al vertellen waar Franske uithangt.
  Nu Brexit een feit is begint Franske te snappen dat het eind van zijn geliefde EU nabij komt.
  Hij is op zoek naar een geschikt klooster om daar zijn laatste dagen door te brengen met het schrijven van zijn memoires vol zelfpijperij en het aanharken van zijn “Jetta Kleinsma” groentetuintje.

  Like

 8. Wachteres // juni 27, 2016 om 12:00 //

  En ondertussen is politiek-correct met het verzamelen van handtekeningen alweer dik aan het zwendelen. Twee voorbeelden:

  24,855 etemmen komen van Noord korea en 2735 stemmen komen van een Brits gebied waar maar 250 mensen wonen.

  http://www.breitbart.com/london/2016/06/26/questions-raised-3m-remain-petition-activists-encourage-foreign-signatories/

  3M+ ‘Remain’ Petition Uses ‘Script’ To ‘Fake’ Signatures: 25,000 From North Korea, 2,800 From Uninhabitable Antarctic

  an analysis of the data on the petition shows that at least 6 per cent of the signatories, or nearly 200,000 are from foreign countries. While foreign-based UK nationals are allowed to sign UK petitions, some believe that many of these are fraudulent given that Remain activists are handing out post codes online in order to elicit more signatures from abroad.

  As of Sunday afternoon, around 41,118 signatories have come from Vatican City, 11,717 from the United States, and curiously, 24,855 from North Korea.

  At least 19,000 signatures have come from France, and 2,735 from British Antarctic Territory, which has a population of just 250 people.

  And even UK-based signatories are raising questions, with the petition attracting a curiously high number of signatures from constituencies with small populations.

  Like

 9. “Hoeveel doden moeten er dit keer vallen?”
  Dat moet je vragen aan (((de onzichtbare kracht))) die de gelukszoekers hier naartoe sturen.
  Wat hebben alle loopjongens van die onzichtbare kracht gemeen? (zoals Soros en al zijn kwaadaardige NGO’s, Barbara Specre, Sarkozy en vele anderen).
  Waarom zeggen zij dat diversiteit goed is voor Europa, dat Europa geen toekomst heeft zonder deze immigratie?
  Waarom zeggen diezelfde mensen dat Israël zuiver moet blijven en voor zover nodig, zuiver moet worden?
  Waarom mogen zij wel hun eigen identiteit koesteren en beschermen en wordt tegen ons gezegd dat wij geen identiteit hebben?
  We moeten onze woede niet richten op de gelukszoekers. Wij zouden hetzelfde doen in hun situatie.
  Wij moeten de (((aanstichters))) van de invasie belichten. Hun achtergrond en dus hun motivatie bekend maken.
  Mensen als (((Job Cohen))) zijn niet begaan met de gelukszoekers, dat is niet hun drijfveer. Europa moet kapot. Dat is hun plan wat ze nu ten uitvoer brengen.

  Liked by 1 persoon

 10. Die 2 bureaucraten dienen, net zoals deze fascistische dictator, voor hun wandaden voor een tribunaal worden gesleept.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26093713/__Erdogan_aangeklaagd__.html

  Like

 11. Like

 12. trebor2110 // juni 27, 2016 om 19:15 //

  I see London turning into a place almost exclusively for poor immigrants and the very rich.

  Dat is dan heel mooi want die verdienen elkaar .

  Liked by 1 persoon

 13. En daar is-t-ie weer!
  In het urinoir van holle praatjes is het goed urineren.

  Citaat: „Zoveel verdriet, zoveel pijn. Parijs, Brussel, Ankara, Istanbul, Orlando, Leeds; overal zorgt haat voor dood en verderf. Het enige antwoord op zoveel haat is vastberaden en gezamenlijk de terreur bestrijden en even vastberaden en gezamenlijk onze vrijheden en onze openheid beschermen.”

  Zoveel woorden, zoveel gezwets, zoveel goedkope nietszeggendheid, doen het altijd goed. JANK!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Kom uit je EU-rinoir, Frans Timmermans | E.J. Bron

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s