Nieuw

It’s the end of the world as we know it

Of de wereld zojuist vergaan is en wij als een zooitje Lemmings op de rand van het putje staan om één voor één naar beneden te sodemieteren de afgrond in. Zo zag ik Lodewijk Asscher als reserve Mark Rutte vanavond de uitverkozen elite der Nederlandse pers toespreken omtrent de vlucht naar vrijheid van de Britten.

En eigenlijk maakte hij totaal onbedoeld één hele zinnige, nuttige en alles omvattende opmerking in zijn betoog waarbij hij zo een beetje om de zin ons op het hart wenste te drukken dat wij Europa zo nodig hebben. Hij vertelde de oplettende kijkers niet enkel dat het slecht is voor de Britse maar zeer zeker ook voor de Nederlandse economie wanneer de Britten de ketenen met Europa definitief verbreken en weer baas worden in eigen land, maar hij vertelde iets wat nog veel belangrijker en zeer zeker ook interessanter is voor elk volgend land dat zich gaat bevrijden uit de Europese dwangbuis.

Hij vertelde ons namelijk op zijn eigen achterbakse manier dat Nederland er alles aan zou gaan doen om de relatie met de Britten goed te houden aangezien dit beter is voor zowel de Britse als de Nederlandse economie. Ofwel we maken dezelfde afspraken met de Britten die voorheen door Brussel zijn gemaakt met het verschil dat deze afspraak aangepast kan worden naar de wensen van zowel de Nederlanders als de Britten.

Er verandert voor de Britten in negatieve zin dus nagenoeg niets terwijl Europa één van haar gelddonoren kwijt raakt en deze de vrijheid terug moet geven omdat ze opstonden tegen de onderdrukking, de bezetting door de EU.

Bij deze wil ik dan ook met afgunst de Britten feliciteren met het herwinnen van hun vrijheid, iets van één schaap en een dam.

 

 

Ik heb de hele onzin van Asscher zitten bekijken en ik heb niet één nadelig punt voor de Britten in kunnen ontdekken, enkel voordelen. Nog beter ik heb geen enkele zinnige reden gevonden waarom wij er niet uit zouden kunnen stappen. Afspraken, regels en samenwerking kan eenvoudigweg per land afzonderlijk worden afgesproken daar hebben wij de EU niet voor nodig en die asieleisers die ze voor ons gereserveerd hebben mogen ze ook wel zelf houden.

Wanneer is die NEXIT?

Bolo

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.170 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

21 Comments on It’s the end of the world as we know it

 1. De baasjes van de EU dreigen wel. maar welk land gaat zijn eigen positie benadelen en geen handelsafspraken maken met de Britten omdat een stelletje bureaucraten dat wil?

  Als de Britten en Duitsers blijven handelen, zal een groot deel toch via Rotterdam lopen, of Juncker dat nou leuk vindt of niet.

  Like

 2. skeeter // juni 24, 2016 om 20:53 //

  @ Amice Fubar,
  De eerste barst is in de fundamenten van de EU gesprongen. het eerste schaap is over de dam, er gaat nog veel meer volgen.
  Straks kunnen de roemenen alleen nog in schotland werken

  Liked by 1 persoon

 3. “Er verandert voor de Britten in negatieve zin dus nagenoeg niets terwijl Europa één van haar gelddonoren kwijt raakt en deze de vrijheid terug moet geven omdat ze opstonden tegen de onderdrukking, de bezetting door de EU.”

  In zekere zin heeft deze landverrader gelijk. Zolang Groot-Brittannië het pro-Amerika beleid blijft volgen, veranderd er voor hen weinig, en financieel gezien gaan ze er op vooruit.

  Groot-Brittannië heeft altijd al de belangrijkste rol gespeeld tussen de EU en de Verenigde Staten, en dat willen beiden graag zo houden. Dus een economische aanval op de Britse economie zit er niet in. De grootste vrees van de Verenigde Staten is een domino effect voor de overige lidstaten en moet met alle middelen die voorhanden zijn voorkomen worden.

  De politieke leiding van het Verenigd Koninkrijk zal altijd de belangrijkste partner in het buitenlands beleid van de Verenigde Staten blijven. De enige manier om in het pluche te blijven.
  Amerika heeft geen vrienden, nooit gehad. Amerika houdt van Knechten die zonder tegenstand heel diep buigen… Nicolae Ceauşescu kan het niet meer navertellen…

  Toen Nicolae Ceauşescu na 1985 de banden met Cuba, Noord-Korea, Albanië, China, Iran, Irak, Libië, Nicaragua en Vietnam versterkte, de miljarden lening in 1 keer afloste en het Amerikaanse juk van zich afgooide, tekende hij zijn doodvonnis.

  Iran, Albanië, China en Noord-Korea, hebben Ceausescu nog geadviseerd om de Roemeense grens volledig af te sluiten. Maar Ceausescu nam niet direct een beslissing over deze maatregel. Pas in maart 1989 sloot hij de Hongaarse grens, maar het was te laat … Vanaf 1987 infiltreerde speciaal opgeleide agenten van de Sovjet-Unie, Hongarije, Israël, de VS, Duitsland, en Groot-Brittannië, het grondgebied van Roemenië…
  Kortom, de CIA en de KGB waren toen “bondgenoten” tegen de “gemeenschappelijke vijand” …

  Like

 4. Jongens wordt toch eens wakker lmao .
  Nadelig is het voor de rest van Europa niet voor de UK .
  Het geld wat ze nu mislopen van de UK zullen ze proberen om over onze ruggen te innen want inboeten op een dergelijke cashcow dat willen de heren in Brussel en Murika natuurlijk niet.
  Vind het altijd zo mooi als ze de shit weer eens om proberen te draaien maarja die heft ondertussen een baard waar menig alahuakbar aap jaloers op zou zijn .

  Liked by 1 persoon

 5. skeeter // juni 24, 2016 om 21:55 //

  Ahum Lord of Host,
  Odrama denkt daar toch itsie pietsie anders over.

  Like

 6. Die Newit, Bexit enz. komt er sowieso want iedere nuchtere burger is die roofbouw door die EU misdaadorganisatie kotsbeu.
  Nergens maar dan ook nergens in eender welk nieuws wordt de reden van de Brewit uit de doeken gedaan alhoewel dat zo helder als kraantjeswater is.
  DE OORZAAK is het misdadig open grenzen beleid en import van miljoenen barbaren die wij liever kwijt dan rijk zijn, om dat te bereiken moeten we doen wat de Britten gedaan hebben nl. de EU de exit wijzen en zelf bepalen wie wij doorlaten naar ons grondgebied, dus nooit moslims/islamieten, die nu met duizenden per week verwijderen is de boodschap zo niet volgt snel de Nexit, Bexit enz.

  Like

 7. Net een maatje van me in GB gesproken, wat denk je? Licht doet het nog gewoon.

  Like

 8. Ik heb niks te klagen.
  De koers van de euro gaat omhoog In Zweden en die van de Sek naar beneden. Mijn Raboneese spaarrekening in Amsterdam met een paar Eurootjes is plotseling gestegen met een positieve wisselkoers intrest van 3 procent. Als ik vandaag al mijn spaargeld opneem verdien ik 500 euro in Zweden. Maar ik wacht nog even. Volgens mij gaan er nog meer EU-landen op hun gat.

  Like

 9. Greengo // juni 25, 2016 om 00:11 //

  http://marketupdate.nl/nieuws/economie/valutacrisis/goudprijs-schiet-10-omhoog-brexit

  ‘De goudprijs is in de nacht van donderdag op vrijdag met tien procent gestegen naar meer dan €39.000 per kilogram en €1.213 per troy ounce. Dat is de hoogste koers in euro’s in meer dan drie jaar tijd. Het Britse pond zakte met ruim 10% naar het laagste niveau in dertig jaar tijd. De goudprijs in deze valuta schoot daardoor meer dan 17% omhoog naar £995 per troy ounce, het hoogste niveau sinds het voorjaar van 2013.’

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // juni 25, 2016 om 00:18 //

  Persoonlijk denk ik dat Engeland het in eerste instantie wel gaat voelen, de multinationals en de banken hadden hier geen moment op gerekend en dus is er hier en daar wat paniek, men weet niet wat men ermee aan moet. Maar zodra de storm is gaan liggen zal men om zich heen kijken en zien dat er niet echt veel veranderd is en keert alles weer terug naar normaal.
  Interessanter wordt het hoe de €U gaat reageren want als ze nu nog niet inzien dat het radicaal anders moet dan betekent dat binnen enkele jaren het einde voor de gehele €U inclusief de €uro.
  Vooralsnog moeten we dat even afwachten, Guy Verhofstadt en zijn sokpop Sophie in ’t Veld lijken te denken dat een vlucht vooruit (nóg meer €U, nóg minder soevereiniteit voor de lidstaten) het antwoord is. Zij zullen bedrogen uitkomen, in Nederland en Frankrijk gaan stemmen op om eveneens een referendum te houden en dan is de geest uit de fles. Uittreden van een van beiden zou funest zijn voor de €U omdat ze beiden de €uro als betaalmiddel hebben ingevoerd. Uit de €U zou ook inhouden uit de €uro en ligt dus een stuk ingewikkelder. De burgers hebben echter de zakken vol van het totalitaire monster dat is ontstaan, die zien een €U die geen enkel antwoord heeft op de migratiecrisis, die ook niet echt weten wat ze met de Griekse crisis aan moeten terwijl een Italië of Spanje crisis nog op de loer ligt. Het enige antwoord dat ze denken te hebben is meer €uropa in plaats van minder. Als ze niet heel snel zijn met een paar passen terug betekent dat het einde van de €U in zijn huidige vorm. Guy en Sophie zullen daar ook gauw achter komen tot hun schade en schande.

  Like

 11. Mijn gouden ketting om mijn nek weegt opeens 17% zwaarder.

  Liked by 1 persoon

 12. Het blijft raar en vreemd, maar terwijl de rest van de wereld steeds meer naar de hel gaat kom ik er alsmaar beter uit.

  Like

 13. De EU staat in de steigers van het corporatisme, Juncker, Merkel, lobbyisten, Schulz, Timmermans,Tusk en andere loopjongens uit de nationale lidstaten. Het megalomane EU project heeft de menselijkemaat al geruime tijd achter zich gelaten m.u.z. de geplande opvang van de geïmporteerde islamitische gelukszoekers.

  Betwijfel ten zeerste of de EU leiders nu wel gaan luisteren naar de volksvertegenwoordigers der nationale lidstaten, niet dat ze na een periode van “bezinnig” en passen op de plaats gemaakt te hebben, weer verder gaan met het Nazi Lebensborn v2.0 project ….

  Liked by 2 people

 14. Adriaan, dat kennen we, dat praatje dat voornoemde heren de uitslag zien als een waarschuwing dat er nu iets dient te veranderen en bladibloediebeu.

  Opeens wil men “aan de verwachtingen van het volk tegemoetkomen”
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26083106/__Oprichters_EU_in_beraad__.html

  Ineens gaan ze iets bedenken voor de landen die de steeds verder gaande integratie niet kunnen of willen bijhouden.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26082870/___Frans-Duits_plan_flexibele_EU___.html

  En dat soort dingen zullen we de komende dagen mee worden doodgegooid. Volgens mij hebben ze een uitzendkracht in dienst die er zo elke dag een paar moet bedenken.
  Maar we zijn nog geen 2 weken verder of de haat en de wraak waar deze psychopate maffiosi vol mee zitten, komt er weer uit.

  Het Engelse plebs straffen voor hun wandaad, zal niet meer gaan, helaas, dan maar het vastelandsplebs. Meer en snellere en volledigere “integratie”. Eindelijk eens dat centrale leger van het Gross-Deutsche Reich. En VOORAL: steeds meer en snellere en volledigere mohammedanisering. Dat is wel dé strafmaatregel tegen dart verdomde plebs. Dagelijks worden er duizenden gered uit de Middellandse Zee door wat ooit de marine genoemd werd.

  Toen ik vanochtend de gordijnen open deed, zag ik redelijk weer: geen windhozen of tsunami’s, geen ijstijd. Ik dacht dat de god van de D66’ers (toch wel de meest achterbakse, hypocriete, schijnbaar o zo beleefde en verfijnde klote-kanker-kut-god van het universum) ons nog enig respijt heeft gegeven om onze zonden te overwegen, zodat we weten wat we zullen missen als hij, over een paar dagen, definitief het grote licht gaat uitdoen.

  Liked by 1 persoon

 15. bedonderde burger nr 16.000.001 // juni 25, 2016 om 12:16 //

  Onze totale elite, met name de bestuurslaag en vrijwel de volledige pers en gerechtelijke macht deugen niet, dus is het niet vreemd dat er gebeurt wat er gebeurt.
  Dit geldt voor alle instanties in Nederland dat vanaf het rampkabinet Van Agt/Wiegel en zeker vanaf de roofkabinetten Lubbers wordt geteisterd door clubs roofridders die zich verenigd hebben in politieke partijen.

  Om op ultieme wijze te verdelen en dus heersen dus het land kunnen blijven leegroven halen ze nog meer islamieten hierheen, omdat bijna alle islamieten niet wensen samen te gaan met andere bevolkingsgroepen en zo kunnen de roofridders het heft in handen houden.

  Het hele zooitje is corrupt en zit elkaar erebaantjes en centen toe te spelen. De volledig bureaucratische moloch EU heeft het allemaal nog erger gemaakt, daar vindt helemaal het grote graaien plaats.

  Schaamteloos schrijft zo een volksverrader als Timmermans een boekje over solidariteit omdat meneer denkt dat dit betekent dat hij recht heeft op nog meer graaien dan hij voor zijn nutteloos optreden al doet, terwijl ondertussen bijna miljoenen mensen in de EU letterlijk het water tot de lippen staat en vaak niet eens meer te vreten hebben.

  Dit rooftuig moet verdwijnen met name al die namaak socialisten, die zijn het ergst. Die weten nog steeds hele volksstammen aan zich te binden met hun smerige leugens waar ze geen barst van menen.

  Liked by 1 persoon

 16. Wat hier boven al eigenlijk staat, alleen de uniformen ontbreken nog, dan zou iedereen het direct door hebben waar ze mee bezig zijn.
  Maar dezelfde pet, die hebben ze al.

  Like

 17. Jan Hagel // juni 25, 2016 om 12:51 //

  Die uniformen,helmen flaggen, petten enzo,. zullen de Chinese textielindustie een enorme boost geven.Wij zijn slecht klanten zonder centjes.U krijgt er sambal bij,om jullie maar even voor te zijn.

  Like

 18. @ Adriaan Jansen die versie 2,0 van lebensborn zit hier al op de troon en heeft al een paar arisch reine drollen laten vallen .
  Je bent toch niet de von lippe biesterfeldje en juliana vergeten he ?

  Even goed lezen uit het archief van het duitse blad Der Spiegel hier van de nederlandse markt gehouden door politiek Den Haag hoe kan het ook anders :

  Express”-Reporters Sefton Delmer, der 1936 in Berlin mit dem Prinzen Bernhard dessen Verlobung mit Juliana gefeiert hatte. Ein SS-Führer habe damals Bernhard unterm Gelächter der Kameraden angegangen, er sei den Ariernachweis für seine Frau schuldig geblieben. Der holländische SPIEGEL-Importeur erkundigte sich vorsorglich beim Generalstaatsanwalt in Den Haag und bekam den Rat, dieses SPIEGEL-Heft nicht in Umlauf zubringen. Er befolgte ihn.

  Bron :http://www.spiegel.de/spiegel/print/d-41331083.html

  Liked by 1 persoon

 19. Geruchten over Britse beurscrash na de Brexit zijn zwaar overdreven. Staat nu hoger dan een week geleden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s