Nieuw

Imam in Florida gaf vijf dagen voor Orlando het bevel homo’s te doden

Islam is de religie van de vrede, niet waar PvdA, VVD en de rest van de politieke rattenkliek? Durven jullie dat nu nog steeds te zeggen na wat er gebeurd is in Florida gisteren? Met over vijftig dode homo’s, waar jullie altijd voor zeggen op te komen. Weten jullie dan niet dat er de doodstraf staat op homoseksualiteit in elf islamitische landen? Dringt het al tot jullie door dat jullie met jullie immigratie invasiepolitiek er verantwoordelijk voor zijn als dat hier ook gebeurt? Net als dat jullie verantwoordelijk waren voor Londen, Madrid, Parijs, Brussel en al die andere islamitische aanslagen op Europees grondgebied.

Deze imam vliegt de hele wereld rond:

Om het nog erger te maken, was het van tevoren al duidelijk dat deze aanval er zou komen. Niet alleen publiceerde ISIS een paar dagen geleden een dodenlijst, maar werd deze imam gefilmd in Orlando Florida vijf dagen voor de ramadanslachtpartij waarin hij verzoekt om homo’s ‘uit medelijden’ te doden. En vergis je niet, bijna dagelijks worden er ook in Nederland imams ingevlogen met vergelijkbare ideeën, en jullie leggen ze geen strobreed in de weg.

Dit valt niet te ontkennen. Dit is de letterlijke video van de man die moslims in Florida opdracht geeft om homo’s te vermoorden een week voor de islamitische homoslacht.

Kijk dan, dit is de imam bevelhebber die aan alle aanwezigen in de moskee kazerne de moordopdracht geeft. Dit is het homohatende fascistentuig wat jullie ook ongehinderd Nederland binnenlaten. Jullie faciliteren de moord op diezelfde homo’s waar jullie zeggen voor op te willen komen.

Gebaseerd op:

bron >>

01

Laatste zin van de schrijver.

THEY ARE WORKING TOGETHER! However if it’s a war ISIS wants, they messed with the WRONG COUNTRY!!!!

Alleen als Trump de verkiezingen wint, anders gaat het nog veel erger worden.

Tijd om duidelijk te maken waar jullie staan.

01

Update: In tegenstelling tot wat hier vermeld wordt dat de imam vijf dagen voor de moordpartij in Orlando was, schijnt die er op 6 april geweest te zijn.

http://www.breitbart.com/video/2016/04/06/united-west-gays-must-die-says-u-s-islamic-scholar/

The Husseini Islamic Center of Sanford, FL invited Sheikh Farrokh Sekaleshfar to speak at their Mosque. Dr. Sekaleshfar says the killing of homosexuals is the compassionate thing to do. In a 2013 speech Sheikh Sekaleshfar said this regarding gays, “Death is the sentence.  We know there’s nothing to be embarrassed about this, death is the sentence … We have to have that compassion for people, with homosexuals, it’s the same, out of compassion, let’s get rid of them now.”

When Sheikh Sekaleshfar calls for the death of all homosexuals based on the tenets of Islam it can not be ignored, he is an expert on Shariah Islamiyya or Islamic Law.

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7439 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

31 Comments on Imam in Florida gaf vijf dagen voor Orlando het bevel homo’s te doden

 1. Omar Mateen, the terrorist responsible for killing at least 50 people at the Pulse Nightclub in Orlando, Florida early Sunday morning, allegedly attended the Islamic Center Fort Pierce for more than 13 years, despite Mateen’s ex-wife telling the Washington Post that Mateen “wasn’t very religious.”

  http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/06/12/orlando-terrorist-attended-islamic-center-13-years-despite-ex-wife-saying-wasnt-religious/

  Like

 2. skeeter // juni 13, 2016 om 03:49 //

  Wel Fubar we wisten toch allang dat dit zou gebeuren, ik ben totaal niet verbaasd, gewoon een kwestie wanneer we de moord cult om zeep helpen te beginnen met de imam geiteneukers. Volgende trip naar de winkel ga ik een halal schap bedelven met varkens vlees met misschien een orlando bordje voor de slachtoffers. Het is nog niet verboten! En gelukkig hebben de amerikanen meer wapens dan inwoners dus het zou eventueel nog een feest kunnen worden.

  Like

 3. Tuurlijk wisten we het al lang en ik durf ook wel te voorspellen dat er hier ook nog heel wat bloed door de straten zal stromen voor we er iets aan doen. Als we er ooit iets aan zullen doen en niet al te laat zijn.

  Like

 4. polderboy // juni 13, 2016 om 06:45 //

  Fub, mee eens, ik lees hier een samenvatting van de Headlines in US kranten:
  de ex vrouw van de massamoordenaar zegt dat hij geestesziek was, en er staat te lezen dat ISIS de daad (een telefoontje van een mafketel ergens lijkt genoeg) heeft geclaimd.
  http://www.itv.com/news/update/2016-06-13/gay-nightclub-attack-dominates-us-front-pages/?

  Heeft dus niks met islam te maken. Verwarde man, met het “sudden ISIS syndrome” dus.

  De inhoud van de Koranteksten in hun context plaatsende, waar homo’s wetsovertreders zijn van Allah’s voorschriften, en de opruiende en haat zaaiende preken van imam’s die dit bevestigen en oproepen tot dodelijke geweld, en de sharia wetten met doodstraf voor homo’s in volbloed islamitische landen, lijkt reden genoeg om daaruit te kunnen deduceren dat de norm in islam de doodstraf is voor homo’s.
  Empirisch bewijs, Orlando, dak werpen, de aanvallen op hen hier, e,d, levert een verdere onderbouwing.

  Waarom normaal wetenschappelijk denken bij het beoordelen van islam niet mag, of vermeden wordt, is mij een raadsel?

  Een headline, die ik nog niet genoemd heb, zegt:
  US officials, zeggen voorzichtig te zijn, met zeggen dat ISIS er niks mee te maken heeft..
  Als ISIS het niet gedaan heeft, ja dan, ja dan, wat is dan de reden?

  Inderdaad, dat zou tot de verschrikkelijke conclusie leiden: “Logisch mensen: Islam.”

  Like

 5. Oeps. verkeerd………….graag verwijderen………

  Edit, Fub. Ik laat hem lekker staan, je ken het niet vaak genoeg zeggen …

  Liked by 1 persoon

 6. iemand // juni 13, 2016 om 07:37 //

  De nazies waren minder brutaal.

  En terwijl de nazies de joden afslachten, waren er ook mensen die het opnamen voor de nazies. NSB-ers, inderdaad. Zo heb je nu ook weer mensen die, terwijl het bloed van de 50+ slachtoffers nog niet droog is, het opnemen voor de organisatie die de dood predikt voor homos.

  Wij worden afgeslacht. Maar als wij er iets van zeggen, zijn wij ‘racist’?
  When the victims of islam call out for help, dont call them racist…. HELP THEM

  Liked by 1 persoon

 7. polderboy // juni 13, 2016 om 08:14 //

  De aanhang van Al Qaida en Nusra, terreurorganisaties volgen de UN, namelijk de raszuivere Turkse homohaters van Erdogan’s AKP partij, die de massamoord in Orlando bejubelen, wordt in Engeland een artikel over geschreven:
  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/homophobic-orlando-shooting-story-turkish-8177305?
  Timmermans EU censuur, doorwerkende naar Den Haag en de NPO, verbiedt zoiets hier te schrijven natuurlijk. Logisch, hij wil alle homo’s mengen met de homododers.

  Like

 8. polderboy // juni 13, 2016 om 08:49 //

  Verder, Hillary Clinton, neemt haar kans waar de wapenwet te veranderen in de VS tegen “haters”.
  Maar in Oostenrijk ploegde een kwade moslim vorig jaar 37 mensen de dood in met een SUV.
  En vorige week stak een moslim hater in Düsseldorf een asielcentrum met 280 mensen in de fik.
  En in de open EU samenleving met strengere wapenwetten hebben moslim haters toch militaire wapens gekregen voor de 130 doden in Parijs, en later vanuit de haatschuur Molenbeek gesteund, nog eens explosieven voor een berg doden in Brussel.

  M.a.w. zoals een junk altijd wanhopig zoekt naar zijn verslavingsmiddelen en die toch wel vindt, zo zoekt en vindt een aan haat verslaafde islamiet zijn middelen om te intimideren, bedreigen en te doden.
  De hater zelf moet dus aangepakt worden.

  Maar Hillary, die voor haar Foundation en campagne 100 miljoen US$ geschonken krijgt uit de golfstaten, dus die zich door de haters laat financieren, kun je moeilijk een oprecht idee meer van verwachten.

  Like

 9. bedonderde burger nr 16.000.001 // juni 13, 2016 om 09:19 //

  Je kan zeggen wat je wilt, waarschuwen wat je wilt, ze zullen nooit en dan ook nooit luisteren, socialisten weten dat zij en enkel zij gelijk hebben en daarmee basta!

  Like

 10. Steeds duidelijker wordt, dat mensen als Pechtold, Samsom, Klaver, Asscher ( le histoire se repete ) niets minder zijn dan handlangers van een uitermate gewelddadig fascistisch geloof.

  Like

 11. http://verenoflood.nu/ja-maar-orlando-en-islam/
  Het gekuip van linkse sympathisanten van dat fascistische geloof ontmaskert.

  Like

 12. @iemand de nazis waren minder brutaal ?.
  Nee hoor ze flikkerden hier ook gewoon de geestelijk gehandicapten gewoon uit het raam op het platje voor de villa omdat de heren kwatier nodig hadden.
  Maargoed ik mis overigens wel het roze pijltje kan dat nog ?.😅

  Like

 13. Doe nou niet net alsof de islam de enige religie is die lhbti’ers haat. Ooit wel eens een doorsnee Boeddhist, Christen/Katholiek, Hindoe of Jood gevraagd wat ze ervan vinden?

  Like

 14. polderboy // juni 13, 2016 om 16:51 //

  @Bas 15:36
  Boeddhisten en Hindoes niet hoor.

  De imam Farrokh Sekaleshfar echter, die moet voor oproepen tot doden van mensen gewoon 20 jaar de bak in, als je dit leest:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3638438/Orlando-shooting-Controversial-anti-homosexual-sheikh-spoke-Florida-shooting.html?ITO=1490&ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490

  Like

 15. MoslimMolen // juni 13, 2016 om 17:03 //

  Tja… waar staan wij?
  Aan het bedienings paneel vd molen.

  Like

 16. corbison // juni 13, 2016 om 17:49 //

  Google dit en je leest over de grootste genocide gedaan in naam van een pedofiele profeet en zijn verzonnen god Allah. Muslim historian Firishta [full name Muhammad Qasim Hindu Shah, born in 1560 and died in 1620],meer dan 400 honderd miljoen Hindoes afgeslacht en ga zo maar door.

  Like

 17. @Bas. wel eens een Boeddhist, Atheist, Animist, Hindoe, Christen of Jood pakweg de laatste 20 jaar massaal en regelmatig homo’s en lesbiennes zien vermoorden?,
  Het antwoord is NEE, maar misschien ben jij mogelijk een handlanger van dat fascistengeloof en ben je de feiten weer eens aan het verdraaien.

  Like

 18. corbison // juni 13, 2016 om 18:06 //

  @bert klopt wat je zegt maar pas op want voor je weet ben een Islamfoob/racist/ en nog meer fraaie benamingen. Maar ik zie het zo de mening van een Moslim heet geloofsovertuiging en de meningen van een Nederlander racisme , en deze is niet van mij zelf.

  Liked by 1 persoon

 19. Krelis // juni 13, 2016 om 20:09 //

  Het grote downplayen is weer begonnen. “Orlandoschutter handelde in zijn eentje”, zei president Obama ( wat ziet tie er trouwens beroerd uit na 7,5 jaar president). Technisch misschien juist, maar moreel had Mateen de hele islamitische geestelijkheid als hulp en ondersteuning.

  Liked by 2 people

 20. Krelis.
  Oboema, de moslim, zegt natuurlijk dat het een eenling was, en iemand met psychische problemen. Want dan kan hij verzwijgen dat het een moslim was. Of in elk geval dit een feit van ondergeschikt belang maken.

  Stel dat in Amerika 8% van de bevolking moslim is, dan zouden er 12X zoveel massamoorden door de rest gepleegd worden. Want de rest heeft naar mijn idee net zoveel “recht” op het plegen van massamoorden als de mohammedanen. Maar dat is niet zo. Er worden minder massamoorden door de rest (92%) gepleegd als door die 8% mohammedanen.

  Dit mag je niet alleen niet zeggen: dit mag je helemaal niet denken: moslims zijn dus ongeveer 15X zo moordlustig als de rest. En waarschijnlijk nog wel veel meer.

  Met deze gedachte diskwalificeer ik me als fascist. Het zij zo.

  Like

 21. skeeter // juni 13, 2016 om 22:22 //

  kwee niet of hij al ergens staat maar ik pleur em hier maar effe neer.

  http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/06/13/mr-president-disgust/

  Like

 22. Avidia // juni 14, 2016 om 00:57 //

  Ik vind dat Nederland een stevig standpunt in moet nemen over de dood van homoseksuele Islam aanhangers. Het kan toch niet zo door gaan, homoseksualiteit bestaat overal, straks krijgen we dat gesodemieter hier ook met al die moslims, straks zijn onze mensen ook niet meer veilig. Wat een toestand, hadden we ze maar nooit toegelaten, we matsen niet met elkaar. En trouwens, ze komen hier, wij hebben ze niet uitgenodigd, we moeten ze onderhouden (ook nog) en grote mond open trekken, ja, ook hier! Ba!!!

  Like

 23. In Turkije vinden ze het helemaal top dat die homo-kafirs afgeslacht zijn.

  Like

 24. skeeter // juni 14, 2016 om 02:20 //

  @ Avidia // juni 14, 2016 om 00:57 //
  “straks krijgen we dat gesodemieter hier ook met al die moslims, straks zijn onze mensen ook niet meer veilig.”
  De plannen liggen allang klaar, denk je echt dat nederlandse homo’s geen doelwit zijn?
  Ik wed van wel.

  Like

 25. Gebeurt al:

  Marokkanenprobleem: Homo’s op 5 mei mishandeld
  https://fubar.mobi/2016/05/10/marokkanenprobleem-homos-op-5-mei-mishandeld/

  “Tieners overvallen homo’s als examen om naar Syrië te mogen”
  https://fubar.mobi/2016/02/29/tieners-overvallen-homos-als-examen-om-naar-syrie-te-mogen/

  Marokkaanse homohaat op Lijn 5. Samsom wil nog veel meer
  https://fubar.mobi/2016/01/28/marokkaanse-homohaat-op-lijn-5-samsom-wil-nog-veel-meer/

  Binnenkort ook homowerpen in Nederland
  https://fubar.mobi/2016/01/02/binnenkort-ook-homowerpen-in-nederland/

  Zweden: Marokkanen slaan homo dood. Asscher wil er nog 250.000 binnenlaten
  https://fubar.mobi/2015/12/18/marokkanen-slaan-homo-dood-asscher-wil-er-nog-250-000-binnenlaten/

  Ik kan nog wel even doorgaan. ‘homo’ in mijn zoekbalk en je komt er meer tegen…

  Like

 26. skeeter // juni 14, 2016 om 03:47 //

  Ach ja Fubar ik mompel ook wel eens wat ik in mijn cristal ball zie zonder ook maar een zooi links op te zoeken. Ik kom over het algemeen tot een conclusie door redenatie, zo van het ene veroorzaakt het volgende en so on. Ongeloofelijk hoe goed dit werkt. Goeie vriend hier kwam lags en zei: zet tv aan op CNN. ik zei waarom? hij zei ” go check it you predicted it” . zo ok turn on tv en voila orlando shooting op het nieuws. Toen begon ik te lachen, ja natuurlijk niet omdat er zoveel dooien waren maar van I told you so, en natuurlijk was het een slag voor trump en niet voor clintkut. Nog een paar van deze onder odrama en trump can de overwinning in zijn broekzak steken

  Like

 27. polderboy // juni 14, 2016 om 18:54 //

  Ramadan. Naast Orlando, ook op andere plaatsen een vroom ingetogen feest.
  Het afgehakte hoofd van een Canadees werd door islamisten voor een Kathedraal in de Filepijnen gepleurd.
  http://www.premierchristianradio.com/News/World/Severed-head-found-outside-Filipino-cathedral-is-Canadian-hostage?

  Like

 28. skeeter // juni 14, 2016 om 22:33 //

  Probeerde dit op opendraad te plaatsen maar ik kreeg een wit scherm waar normaal de commentaren staan.
  In ieder geval mag misbruikt meisje waarschijlijk weer naar huis van dat achterlijke barbaren geloof.
  http://news.nationalpost.com/news/world/qatar-jails-dutch-tourist-for-three-months-fines-her-845-after-she-tells-police-she-was-drugged-and-raped

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: