Nieuw

Why would Putin want Sweden?

Als Rusland Zweden wil veroveren is het eenvoudiger via de Zweedse immigratiedienst te doen, net als al die anderen.

Bron:

YouTube

Doe mee met 8.217 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4145 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

5 Comments on Why would Putin want Sweden?

 1. Ja kan de jongeman in de video niet meer dan gelijk geven een land wat wordt geregeerd door socialistische feministen met totaal kromme gedachten over de massa-immigratie is gewoon een push over voor de Russen wanneer Putin en de zijnen dat zouden willen. Net zoals hier in Nederland wordt de kaasschaaf weer over defensie gehaald en weer wordt er op alle krijgsmacht onderdelen bezuinigd, misschien dat ze het redden met een Joint Stike ‘Fighter’. Las van de week een stukje dat de Russische Federatie binnen 60 uur de totale NAVO troepenmacht welke beangstigend dicht op de Russische grenzen aan het provoceren zijn kan opruimen en daar doet bijna al de verwijfde Nederlandse politici geen ene male moer aan…

  Liked by 1 persoon

 2. Volgens de Amerikaanse denktank RAND Corporation kunnen de Russen binnen 60 uur in Tallinn, Riga en Vilnius staan. >>> http://www.bnr.nl/nieuws/internationale-politiek/10305512/navo-te-zwak-bij-conflict-met-rusland

  Like

 3. Heeft iemand contacten in Duitsland die onderstaande kunnen bevestigen of meer informatie heeft?

  Military EVACUATING Women & Children from Ramstein Air Force Base in Germany

  https://www.superstation95.com/index.php/world/1437

  Like

 4. Steeds weer, Amerikaanse oorlogsschepen in de Zwarte Zee – Moskou zal reageren
  De NAVO intensiveert haar activiteiten aan de grenzen van Rusland

  Rusland zal reageren met tegenmaatregelen aan binnen varende Amerikaanse schepen in de Zwarte Zee, zei het hoofd van de pan-Europese samenwerking op het ministerie van Buitenlandse Zaken, Andrej Kelin, vandaag.

  Volgens hem, lopen van tijd tot tijd US-oorlogsschepen de Zwarte Zee binnen.

  “Natuurlijk, vragen ze bij ons geen toestemming en dit zal ongetwijfeld leiden tot tegenmaatregelen” onderstreepte Kelin.


  NAVO-oefeningen in Oost-Europa: “wurgen de Russische beer”

  Op 6 juni, had de Amerikaanse destroyer van de Arleigh-Burke-klasse, “Porter”, deelgenomen aan de NAVO-marine-oefeningen in het kader van de operatie “Atlantic Resolve” (“Atlantische Vastberadenheid”) in de Zwarte Zee.

  De Torpedoboot Destroyers van Arleigh-Burke-klasse, “Porter” zijn, elk voorzien van twee Aegis raketsystemen en kunnen tot maximaal 56 met kernkoppen uitgeruste Tomahawk kruisraketten mee nemen. Verder, hebben de schepen een Seahawk helikopter en elk 337 bemanningsleden aan boord.

  Bron
  http://de.sputniknews.com/politik/20160610/310538126/nato-russland-kriegsschiffe.html

  Like

 5. Beslag gelegd op ‘explosieve’ papieren van privédetective die MH17-crash onderzoekt Lees verder bij bron >>>> http://www.ninefornews.nl/beslag-gelegd-op-explosieve-papieren-van-privedetective-die-mh17-crash-onderzoekt/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: