Nieuw

Tijd voor muziek

Ik zit voor het scherm achter een biertje of ik zit achter het scherm voor een biertje. Daar begint meteen al het dilemma om een inleiding van een muziekdraad schrijven, denk je een goeie openingszin te hebben gevonden verval je meteen in relativiteitsgedachten waar je kont nu eigenlijk zit. Ik draai me om van het vraagstuk en ineens zit mijn biertje achter mij voor het scherm, waar ik ook weer even over moet peinzen. Het biertje zit voor het scherm achter mij, en ik krijg dorst. Draai me om en nu ineens is mijn biertje en het scherm achter me. Wonderbaarlijk, ik ben er achter. Het bier staat voor mijn scherm en ik zit er achter. Pak het blikje bier en draai me om. Nu zit ik het midden, en verval weer in diep gepeins, waar ben ik nu echt? Biertje voor me en het scherm achter me. Of achter het bier met het scherm voor het bier? En de muur achter het scherm voor het biertje  gaat ook ineens meedoen met de relatieve ruimtelijke discussie. Volgens hem staan we allemaal voor zijn muur. Vanuit zijn gezichtspunt gezien. Daar moet ik ook weer even over nadenken. En neem nog een slokje van het tussen midden. Door de ogen van de muur had ik nog niet bekeken. Sta ik ergens achteraan, aan het eind voor de muur. Achter het bier. Of voor het bier ergens tussen het scherm en de muur.

Dit is de muziekdraad voor deze week.

 

Doe mee met 8.273 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4473 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

15 Comments on Tijd voor muziek

 1. Voor mijn Zweeds vrouwtje en jochie.

  Like

 2. Achtergrondmuziek

  Like

 3. Ik ga mijn tanden poetsen en piemel wassen. Gebit en dat zaakje tussen je benen vereisen het meest onderhoud. Daar krijg je meestal problemen mee.

  Like

 4. Nog eentje voor het slapen gaan in het geheime wapen van vrouwtje.

  Like

 5. Like

 6. Three doors down Kryptonite

  Like

 7. Bij mijn biertje eet ik graag Chinees.

  Like

 8. Alles geprobeerd

  Like

 9. Draag mee in de liefde. Hou van mij en mijn hondje en de vliegen op het scherm.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: