Nieuw

Herinner Eva en Jennifer – opgeofferd voor de goedmens

Eva Helgetun werd slechts 14 jaar jong. Een gelukkig meisje met een heel leven voor zich, maar toch had ze niet meer de kracht om langer te leven en koos ze vandaag precies vijf jaar geleden ervoor haar eigen leven te beëindigen. Een maand eerder was ze verkracht door drie immigranten in een park in Trondheim.

valdtakt-eva-helgetunEva Helgetun was op zoek naar een aantal vriendinnen die ze zou ontmoeten in die nacht van 1 mei vijf jaar geleden, toen een jonge vreemde man naar haar toe kwam en probeerde haar te betasten en te zoenen. Toen ze weigerde en zei dat ze op zoek was naar haar vriendinnen zei hij dat hij wist waar ze waren. Nadat ze een stukje met hem had meegelopen trok hij haar in een kleine groene omgeving en probeerde haar te verkrachten. Toen ze twee jongemannen op straat zag langskomen dacht ze dat ze gered zou worden, maar de twee passanten waren bekenden van de man en hielpen hem de verkrachting uit te voeren.

Eva Helgetun, een meisje van 14 jaar, werd door twee van de mannen verkracht terwijl ze door de anderen werd vastgehouden, toen de derde haar wou verkrachten wist ze zich los te breken en rende weg voor hulp.

De drie daders, die volgens de politie een buitenlandse afkomst hebben, zijn nooit gearresteerd, maar kort na het incident arresteerde de politie drie Afrikanen die al snel werden vrijgelaten, ondanks dat het niet de drie gearresteerde Afrikanen waren die de groepsverkrachting hadden verricht geeft het wel een indicatie van de etniciteit van de mannen die haar verkracht hadden.

Eva-HelgetunEva Helgetun wilde echt dat de daders zouden worden gearresteerd en werkte goed samen met de politie, en beschreef zo goed mogelijk de details van wat haar was overkomen om meer slachtoffers te voorkomen.

De eerste twee weken leek het erop dat Eva Helgetun deze afschuwelijke gebeurtenis ondanks alles goed wist te verwerken, maar plotseling werd ze zwaar depressief en kon niet meer slapen. Op 28 mei 2011, minder dan een maand na de groepsverkrachting, nam ze haar leven.

Hier kunt u lezen over het vreselijke incident in Adresseavisen, de grootste krant van Trondheim:

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2011/06/10/Tok-livet-sitt-fire-uker-etter-voldtekt-846455.ece?device=classic

Hier is het kort over het incident op de Metapedia:

http://sv.metapedia.org/wiki/Eva_Helgetun

Hieronder is een gedenkfilm die door een paar vriendinnen van Eva Helgetun is gemaakt, een prachtige film die een gelukkig jong meisje met een heel leven voor zich laat zien.

Rust in vrede Eva.

Bijna precies hetzelfde wat Eva Helgetun in Noorwegen moest ondervinden is ook een Zweeds meisje gebeurd. Jennifer Lindstrom werd in 2008 in Uppsala verkracht door een bende allochtone jongens, en pleegde kort daarop zelfmoord.

http://www.exponerat.net/fem-ar-sedan-jennifer-lindstrom-tog-sitt-liv/

Laat niet nog meer vrouwen en meisjes deze ramp miskomen. Hoe meer immigranten uit Arabische landen hier komen, des te meer Noorse, Zweedse en Noord-Europese meisjes en vrouwen worden blootgesteld aan verkrachtingen. Mannen uit Arabische landen zijn afschuwelijk oververtegenwoordigd als het gaat om gewelddadige en seksuele misdrijven, in vergelijking met Zweedse mannen, zoals blijkt uit zowel onderzoeken en statistieken. Daarom moeten we ervoor zorgen dat de huidige waanzinnige massa-immigratie, waar ongeveer 90% van de immigranten uit Arabische landen komt, onmiddellijk stopt!

Als we orde op zaken willen stellen in Zweden en Europa, zodat wij en onze kinderen veiliger kunnen leven, om uiteindelijk in staat te blijven een cultuur en leefstijl te behouden die ons lief is, wordt het tijd dat we er iets aan gaan doen.

Bron:

http://www.informationskriget.se/2016/05/28/gruppvaldtagen-flicka-tog-sitt-liv/

Doe mee met 8.273 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4473 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

9 Comments on Herinner Eva en Jennifer – opgeofferd voor de goedmens

 1. en toen was ik stil.

  Like

 2. Probeer alles van me af te schudden. Om met de wind van me af waaien. Maar soms lukt het niet. Blijft er een beetje narigheid in mijn pels hangen. En jeukt.

  Like

 3. Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juni 5, 2016 om 00:22 //

  En al deze slachtoffers hebben vaders en moeders, broers en zussen, ome’s en tante’s, neven en nichten, klasgenoten en die klasgenoten hebben weer vaders en…. enzovoorts enzovoorts.
  Waar komen dan toch telkens weer die goedpraters vandaan die de gore moed hebben om te zeggen; “ach niet alle moslims zijn terroristen, ach niet alle negers zijn verkrachters” Of ook zo’n mooie die telkens weer terugkomt; “ja onder blanken zitten ook misdadigers”. Ik weet je mag het niet wensen, je mag het eigenlijk niet eens denken, maar soms zou je toch willen dat het hun dochter eens overkomt, zich misschien zelfs van het leven berooft. Nee dat is niet correct ik weet het, maar hoe kun je die mensen anders terug in de realiteit krijgen. Het leven is geen aaneenschakeling van filmpjes waarvan de ene mooier of beter is dan de andere. Een meisje dat zich uit pure frustratie van het leven berooft staat niet na twee dagen weer op, die is dood, dat laat zich niet terugdraaien, dat is écht, dat verdriet is bijna tastbaar.
  Ooit in een grijs verleden heeft men het recht op het dragen van wapens opgegeven op voorwaarde dat de overheid voor veiligheid zou zorg dragen. Maar als de overheid die plicht die ze op zich genomen heeft op zo’n groteske manier verkwanseld moeten wij dan niet het dragen van wapens terug eisen?

  Like

 5. Ik ben vanochtend vroeg op tijd begonnen met drinken om niet dronken te worden.

  Liked by 1 persoon

 6. En werkt die methode een beetje ?

  Like

 7. iemand // juni 5, 2016 om 07:48 //

  Ik zal maar niet zeggen wat ik denk.

  Iets met oog om oog, tand om tand.

  Like

 8. Timmermans, Koenders, Pechtold, Samsom, Klaver, Rutte, allemaal lieden met bloed aan hun vieze handen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: