Nieuw

Mag de familie van een terrorist geld ontvangen van een levensverzekering nadat hij 14 mensen heeft vermoord?

Syed Rizwan Farook en Tashfeen Malik. (FBI)

De moeder van de terrorist Rizwan Syed Farook kan $ 250.000 van een levensverzekering ontvangen.

Rizwan Syed Farook en zijn vrouw Tashfeen Talik vermoorde op 2 december 14 mensen en verwonde nog eens 22 in de stad San Bernardino, Verenigde Staten. Aanklagers strijden er nu voor om te voorkomen dat de moeder de uitbetaling ontvangt van $ 250.000 van de levensverzekering van Farook. Terroristen moeten niet worden toegestaan om hun begunstigden te voorzien door middel van terroristische misdaden

De stad San Bernardino heeft een aanvraag ingediend om de levensverzekering van Farook te “bevriezen”. Procureur Eileen Becker: – We zullen er alles aan doen om dit geld bij de families van de slachtoffers te deponeren.

De autoriteiten beweren dat Farook en een vriend, Enrique Marquez jr, deze terroristisch aanslag al in 2011 gepland hadden. Het jaar daarna sloot Farook een levensverzekering van $ 25.000 af, en verhoogde deze in 2013 naar $ 250.000. Zijn moeder Rafia Farook was de begunstigde.

Op 2 december opende Farook en zijn vrouw Tashfeen het vuur op het personeel die werkten met gehandicapte mensen. 14 mensen zijn omgekomen en 22 raakten gewond. Farook en Talik werden gedood door de politie.

Bron:

http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-san-bernardino-attack-life-insurance-lawsuit-20160531-snap-story.html

Doe mee met 8.226 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4136 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

4 Comments on Mag de familie van een terrorist geld ontvangen van een levensverzekering nadat hij 14 mensen heeft vermoord?

 1. skeeter // juni 2, 2016 om 00:00 //

  De verzekeraars zullen wat extra kleine lettertjes in de polis moeten drukken zodat kutlim tuig geen geld kan opstrijken door hun wandaden.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juni 2, 2016 om 00:05 //

  Het antwoord is simpeler dan gedacht; nee dat mogen ze niet.
  Ik kan me ook niet voorstellen dat er een verzekering is die uitbetaald na een zelfmoordaanslag, net zo min als ze dat doen in geval van zelfmoord, normaliter kun je dat wel overlaten aan verzekeringsmaatschappijen, geld innen zijn ze allemaal bijzonder goed in, in geval van uitbetalen zijn ze gladder dan een paling in een emmer snot.
  Gesteld dat ze wel uit moeten betalen heeft dat ook een grappig bijverschijnsel, het zal de premie onbetaalbaar maken voor groepen van met name Noord-Afrikaanse en/of islamitische achtergrond. Selectief aannamebeleid noemen ze dat geloof ik 🙂

  Like

 3. MoslimMolen // juni 2, 2016 om 17:38 //

  Zijn modder Raffia had al lang “verdwenen” moeten zijn!
  Zo ook die ratten uit het nest waar die kopvod van afstamt.

  Like

 4. “De autoriteiten beweren dat Farook en een vriend, Enrique Marquez jr, deze terroristisch aanslag al in 2011 gepland hadden. Het jaar daarna sloot Farook een levensverzekering van $ 25.000 af, en verhoogde deze in 2013 naar $ 250.000. Zijn moeder Rafia Farook was de begunstigde.” Volgens de Koran zijn christenen en Joden zwaar inferieur aan moslims. Willen zij niet als vijanden bestreden en gedood worden, dan moeten zij een speciale ‘jizzya’-belasting betalen voor het privilege om in leven te blijven. Onder de islam is dat de normaalste zaak van de wereld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: