Nieuw

Ook dierenmishandeling door islamitische tuig wordt met de mantel der liefde bedekt.

 

Bij Aarhus Municipality werden de bezoekers van een kinderboerderij in de buurt van Gellerupparken onaangenaam verrast en veel kinderen zijn zelfs verdrietig omdat de grappige varkentjes zijn verwijderd.

De verklaring was tot nu toe dat ze werden verwijderd  voor het buurt, milieu en dierenwelzijn. Zoals altijd is de waarheid weer eens compleet anders en achter het woord welzijn verbergen de verantwoordelijke van het verwijderen van de varkentjes een brute mishandeling van deze door de buurtkinderen zeer geliefde dieren. De dieren werden mishandeld, gestenigd en in één geval werd een biggetje gedood nadat jongeren van een andere etnische achtergrond dan die van de oorspronkelijke Deense bezoekers een stok in het achterste van het biggetje hadden geramd.

“In deze regio wonen veel kinderen met een verschillende etnische afkomst, die helaas niet allemaal evenveel van de varkentjes houden. Ze dachten dat het leuk was om met stenen te gooien naar de varkens”, zegt gemeentelijk bioloog Niels Jørgen Friis.

Hij vertelde verder dat zowel bezoekers, de beheerder en buren herhaaldelijk de gemeente hadden verwittigd dat het jongens met een allochtone achtergrond waren die achter het mishandelen zaten dat plaatsvond op de dieren. De gemeente was op de hoogte en deed er niets aan, jawel wel iets, ze lieten de dieren verwijderen.

De dieren werden niet verwijderd om de een of andere rot smoes, nee de dieren werden ernstig mishandeld door smerig laf islamitisch kut tuig en pogingen om ze te beschermen middels prikkeldraad en een kooi zodat ze konden schuilen voor de stenen werpende allochtone jongeren hielpen eenvoudigweg niet.

De terreur en ernstige dierenmishandeling ging ‘gewoon’ door en inmiddels zijn de door de Deense buurtkinderen zeer geliefde varkentjes dus vermist

“Ze waren de meest populaire dieren van ons voor de meeste bezoekers. En we waren blij om te kunnen zien hoe de varkens hier bij ons een natuurlijk leven konden leven,” zegt beheerder Carsten Drasbæk,  en hij voegt er nog even aan toe dat ook de konijnen, kippen, lammeren en schapen zijn mishandelt door het smerige islamitische kut tuig.

Bolo

Sharia Unveiled

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2128 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Ook dierenmishandeling door islamitische tuig wordt met de mantel der liefde bedekt.

 1. MoslimMolen // mei 26, 2016 om 11:20 //

  Affakkelen die hele meuk!

  Like

 2. Frans slachthuis betrapt op wantoestanden met dieren

  De Franse actiegroep L214 heeft opnieuw gruwelijke dierenmishandelingen vastgelegd op camera. Door hun optreden moest een slachthuis in het Franse Alès eerder twee maanden de deuren sluiten. >>>> http://www.ad.nl/ad/nl/5596/Planet/article/detail/4250190/2016/02/23/Frans-slachthuis-betrapt-op-wantoestanden-met-dieren.dhtml

  Waarschuwing: Afschuwelijke beelden 3 maanden geleden heb ‘k maar een stukje gezien toen schoot ik in een cognitieve dissonantie, witheet wordt men van zulks soort berichten, het islamofascistische grondpersoneel van Allah laat zich ALTIJD van hun slechtste kant zien…

  Like

 3. Claudia M. // mei 26, 2016 om 14:34 //

  Dat gebeurt hier ook. Ik ben meestal goed in het bewaren van linkjes, maar deze blijkbaar niet… Hier werd melding gemaakt van; op de staarten van pauwen trappen, dieren schoppen en slaan, aan oren trekken en nog veel meer fraais. De verzorgers worden er gek van, want op het moment dat je er iets van zegt, heb je de inmiddels welbekende poppen aan het dansen. Het is echt een ware verrijking dit volk…

  Liked by 1 persoon

 4. Het gaat nu hard die onderdrukking….uiteraard met de vele hulp der ”boven jullie geplaatsten”.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Moslims in Gotenburg overvallen school – eisen dat alle meisjes een sluier dragen | eunmask

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s