Nieuw

Voorleesverhaaltje voor het slapen gaan voor Sylvana Simons

Je bent nu toegetreden tot een Turkse partij. Ik weet, voor je daar over begint, andere minderheden worden ook aangezocht. Wat jij niet weet, is dat dat usance is binnen de islamitische veroveringsdrift om andere minderheden voor het karretje te spannen. Maar daar wil ik je niet over voorlezen.

Je bent heel begaan met de slavernij begrijp ik. Ik ook. Ik hecht zeer aan mijn, en ieder anders, vrijheid. Onze voorouders hebben verschrikkelijke dingen gedaan. Die van jou verkochten slaven aan die van mij. En jouw voorouders hadden die op hun beurt hoogstwaarschijnlijk weer gekocht van de Mohammedanen, dat waren en zijn tenslotte de grootste slavenhandelaars- en houders aller tijden (archiefje).

Maar gelukkig dwongen de Amerikanen en Europeanen uiteindelijk bijna de hele wereld om met die walgelijke praktijk te stoppen.

Ik wil je iets voorlezen over de geschiedenis van Turkije. Het gaat over slavernij, waar jij en ik zo op tegen zijn en waarvoor ieder land op de wereld zich, dat zich daar in het verleden aan bezondigd heeft, zou moeten verontschuldigen.

Lig je lekker? Dan zal ik je een stukje voorlezen. Het komt uit “De Kracht van de Rede” van Oriana Fallaci. Ik begin op pagina 53 bij de laatste zin en lees voor tot op 1/3 van pagina 55, er staan niet zo heel veel letters op elke pagina en ze zijn ook nog eens vrij groot, dus het vergt niet heel veel tijd.

Uit de Nederlandse vertaling, tweede druk (september 2005, eerste druk is van maart en het origineel verscheen in 2004). ISBN 90 351 2753 6

Niet dat je het boek kan kopen. Het is ook niet verboden. Het is simpelweg onverkrijgbaar. (vandaar dat ik het copyright schend, als iemand me wil beboeten dan weet je me te vinden).

En dat wat in de eeuw erna gebeurde is niet minder bloedstollend. In 1512 besteeg Selim de Bloeddorstige namelijk de troon van het Ottomaanse Rijk. Nog altijd volgens de wet op de broedermoord, kwam hij aan de macht nadat hij twee broers, vijf neven, verschillende kaliefen en ook nog een onbekend aantal viziers had gewurgd, en het was dit individu dat de man verwekte die de Islamitische Staat (ja, ze zegt het in 2004, Fub) Europa wilde stichten: Soliman de Grote. En inderdaad was Soliman nog maar net gekroond of hij stelde een leger samen van bijna vierhonderdduizend man, dertigduizend kamelen, veertigduizend paarden, en driehonderd kanonnen. Vanuit het inmiddels islamitisch geworden Roemenië trok hij in 1526 naar het katholieke Hongarije en, ondanks de heldhaftigheid van de verdedigers, hakte hij hun leger in minder dan 48 uur in de pan. Vervolgens bereikte hij Boeda, het huidige Boedapest. Hij stak het in brand, bezette het, en raad eens hoeveel Hongaren (mannen, vrouwen en kinderen) meteen al terechtkwamen op de slavenmarkt die inmiddels in Istanbul geopend was? Honderdduizend. En raad eens hoeveel er het jaar daarna terechtkwamen op de markten die concurreerden met die van Istanbul, met andere woorden op de bazaars in Damascus, Bagdad, Caïro en Algiers? Drie miljoen. Maar zelfs toen was Soliman nog niet tevreden. Om de Islamitische Staat Europa te verwezenlijken stelde hij daarom een tweede leger met nog eens vierhonderd kanonnen samen en trok in het jaar 1529 van Hongarije naar Oostenrijk. Het ultrakatholieke Oostenrijk, dat zo langzamerhand beschouwd werd als het bolwerk van de christenen. Goed, hij slaagde er weliswaar niet in om het te veroveren (na vijf weken van vergeefse aanvallen, gaf hij er de voorkeur aan zich terug te trekken), maar terwijl hij zich terugtrok, slachtte hij dertigduizend boeren af, die het niet waard waren om verkocht te worden in Istanbul, Damascus, Bagdad, Caïro of Algiers, omdat de prijs van een slaaf veel te laag geworden was door die drie miljoen en honderdduizend Hongaren. 

Snap je nu ook een beetje waarom die Hongaren niet zo’n zin hebben in de Ottomaanse invasieplannetjes van de EU?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

21 Comments on Voorleesverhaaltje voor het slapen gaan voor Sylvana Simons

 1. Hetzelfde boek in het Engels voor minder dan 2 tientjes.

  https://www.bol.com/nl/p/the-force-of-reason/1001004002560953/

  Like

 2. Tja beste Fubar je legt de vinger juist op de zere plek, een fantastisch, sarcastisch realisme maar dit wil mevr. Siemons helegaar niet lezen, zij laat deze feiten niet inzinken in haar bekrompen geestesruimte. Haar is het volgens mij alleen maar te doen om zo veel mogelijk media geiligheid te genereren, waarin zij m.i. al aardig een eind op weg is….

  Like

 3. ieznogoedh // mei 25, 2016 om 09:06 //

  SS, sylvana simons is helemaal niet geïnteresseerd in dit soort geschiedenislessen. Waarschijnlijk omdat het veel te moeilijk voor haar is om te begrijpen en zo zij het al begrijpt, omdat het haar wereldbeeld teveel verstoord.
  Daarenboven is SS van een bevolkingsgroep waarvan de meeste leden nogal opvallende eigenschappen delen met de aanhangers van de religie van vrede en verrijking: zij zijn het eeuwige slachtoffer èn ze zijn diep, maar dan ook diep gefrustreerd omdat ze weten dat ze gewoon niet zoveel kunnen presteren als de gemiddelde westerling of omdat ze er niet uitzien als de gemiddelde westerling. Voor SS geldt dan dat laatste, want laten we wel wezen, hoeveel negerinnnen kom je op straat tegen die gewoon dat schaamhaar op hun hoofd hebben? Weinig. De meesten laten stijl haar invlechten of laten hun haar ontkroesen. SS laat haar hoofdschaamhaar dan wel zien (of scheert het soms) maar elke keer als ze in de spiegel kijkt, dan baalt ze van haar haar (dat is pas echt schaamhaar want iedereen kan het zien) maar wellicht gaat ze over niet al te lange tijd over tot het dragen van een hoofddoekje. Natuurlijk enkel en alleen om ‘solidair’ te zijn.
  Een zielig geval, die SS.

  Like

 4. MoslimMolen // mei 25, 2016 om 10:28 //

  Knoop jezelf op parasiet!

  Like

 5. Ben benieuwd wanneer deze Bekende Nederlandse op de tafel bij DWDD de Dans der Duizend Sluiers gaat opvoeren terwijl Peppie en Kokkie een Ode aan Erdogan zingen.

  Sterk eigenlijk dat de halvezoltjes van deze wereld die normaal gesproken alleen worden toegejuicht als ze kopjeduikelend voor de fanfare uit buitelen terwijl ze snaterend donald duck nadoen zoveel aandacht in de media krijgen. Zou het iets zijn van dat alle gekken elkaar altijd opzoeken?

  Liked by 1 persoon

 6. bedonderde burger nr 16.000.001 // mei 25, 2016 om 14:24 //

  Wat een onzin, zo direct ga je ook nog stellen dat zwart racisme bestaat? Nou, nou, nou toch….
  (Sarcasme, uitleg speciaal voor Sylvana en aanverwante zielen die dit niet door hebben)

  Like

 7. corbison // mei 25, 2016 om 15:00 //

  Islamic Invasion Of India: The Greatest Genocide In History
  by Admin

  Muslim historian Firishta [full name Muhammad Qasim Hindu Shah, born in 1560 and died in 1620], the author of the Tarikh-i Firishta and the Gulshan-i Ibrahim, was the first to give an idea to the medieval bloodbath that was India during Muslim rule, when he declared that over 400 million Hindus got slaughtered during Muslim invasion …
  Google dit lees en je haren rijzen ten berge over dit smerige geloof dat meer dan 400 miljoen Hindoes afgeslachte uit naam van Allah

  Like

 8. edjan // mei 25, 2016 om 15:37 //

  Hier enige definities:

  1) racisme: slecht behandelen van andere rassen (en wat daarvoor doorgaat) DOOR BLANKEN.
  2) Islamofobie: slecht behandelen van arme mohammedanen DOOR BLANKE MANNEN.
  3) seksisme: slecht behandelen van vrouwen DOOR BLANKE MANNEN.
  Seksisme door vrouwen tegen mannen en racisme door negers / moslims tegen blanken / anders-gelovigen is dus per definitie onmogelijk. Deze omkering van de waarheid wordt wel vaker uitgeprobeerd door ultra-rechtse mannen.

  Al sinds enige dagen bent u niet meer extreem-rechts maar ULTRA-rechts. Dat u het maar weet. HYPER-ULTRA-EXTREEM-rechts gaat ook nog komen als u volhardt in het kwade.

  4) sarcasme: slecht behandelen van iedereen door ULTRA-extreem-rechtse BLANKE MANNEN.

  (Ik ben een ultra-extreem-hyper-rechtse blanke man)

  Liked by 1 persoon

 9. Het eveneens misselijkmakend blanke equivalent van Sylvana Siemons is volgens mij Fransisco van Jole een gore, smerige cryptocommunistische jankmuil die z’n verderfelijke VARA gif vanmiddag op Radio 1 deed spuien deed mij bijna in een cognitieve dissonantie schieten kon me net nog inhouden omdat mijn vrouw achter het stuur zat op weg naar de Gamma.

  Elke keer weet hij van z’n favoriete slinkse onderwerpen een tenenkrommend geheel te maken, met de op maat uitgezochte kandidaten welke eveneens de bloeddruk bij gelegenheid luisteraars naar boven doet jagen. Heb deze slinkse lamlul eens aangehoord in een slapeloos moment met als toenmalige gast Quincy Gario, nou dat heb ik geweten hoor, na een half uurtje geluisterd te hebben heb ik de radio uitgezet en ben mijn bed uitgestapt en mijn gedachten geprobeerd op een zijspoor te zetten.

  Het lag er duimendik boven op dat deze uitzendingen van A tot Z zo in elkaar z’n gezet dat mensen die steekhoudende argumenten hadden voor het behoud van het kinderfeest Sinterklaas, gewoon afgekapt werden en gelijk daarna een muziekje werd gedraaid tot de volgende misselijkmakende golf van socialistische slinkse luister terreur…

  Like

 10. Had hier al een voorgevoel over het heeft niets maar dan ook niets met paranormaal begaafdheid te maken (Kuch)….

  Sterke aanwijzingen dat verkiezing linkse president Oostenrijk is vervalst

  Teveel signalen van manipulatie en bedrog: FPÖ doet aangifte van verkiezingsfraude – ‘Vrijmetselaars hielpen ex(?)-lid Van der Bellen aan overwinning’ >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/Sterke-aanwijzingen-dat-verkiezing-linkse-president-Oostenrijk-is-vervalst

  Liked by 2 people

 11. Tijl Uylenspiegel // mei 25, 2016 om 17:00 //

  Wie of wat is Silvana Simons nou helemaal? Een volgens sommigen (niet volgens mij) appetijtelijke vrouw die ABN spreekt en een paar pulpprogramma’s op tv heeft mogen presenteren. Tjongejonge, nou dan ben je wat hoor.

  Like

 12. De verdienmodellen in de allochtonen-industrie

  De oplichtingspraktijken van Allochtone Leiders

  Het plenair debat op woensdag 18 mei in de Tweede Kamer over de arrestatie van Ebru Umar, werd overschaduwd door het nieuws dat Sylvana Simons zich aangesloten had bij de politieke partij DENK. De Haagse poppenkast, waarin partijen vliegen van elkaar proberen af te vangen en het feit dat premier Rutte het woord ‘gelul’ richting Kamerlid Raymond Knops (CDA) in de mond zou hebben genomen, bleek irrelevanter dan ooit.

  Sylvana’s Fantasieën
  Bij DWDD zei Sylvana gekscherend tegen Van Nieuwkerk “Dan heb ik een echte baan Matthijs”. Alhoewel het een fantasie is dat DENK 4 of 5 zetels gaat halen en Sylvana Kamerlid wordt, moeten we haar jolige woorden niet te licht opvatten. Met een hypotheek van 755.000 euro draait het bij deze lieden wel degelijk om het geld. Indien het Simons om maatschappelijke issues was gegaan, dan had ze zich eerder uitgesproken tegen racisme. Dat had ze twintig jaar geleden kunnen doen toen ze presentatrice bij TMF was of later in haar loopbaan als bekende Surinaamse Nederlander. Kuzu en Öztürk hoorden we ook nauwelijks over racisme toen ze nog PvdA-Kamerleden waren. Als sprinkhanen hoppen ze pas op thema’s wanneer het zo veilig mogelijk voor ze is en wanneer ze er zoveel mogelijk aan kunnen verdienen. Gelijk het verdienmodel: ‘buy cheaply, sell dearly’. >>>> http://politiek.tpo.nl/2016/05/25/verdienmodellen-allochtonen-industrie/

  Like

 13. Duchesne // mei 25, 2016 om 20:11 //

  Trying to prostitute her blackness….. All words else fail.

  Liked by 1 persoon

 14. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  A little bit of history about the Ottoma expansion and slavery in Dutch.

  Like

 15. Duchesne // mei 25, 2016 om 20:11

  En zoals gewoonlijk de racismekaart trekken, de politiek correcte volksvertegenwoordiging is heel vatbaar voor deze leugen…

  Like

 16. Duchesne // mei 26, 2016 om 23:18 //

  Probleem is dat ze zelf niet door heeft waar ze voor word gebruikt. Mond vol over slavernij en dan een Islam partij gaan steunen??? Is haar niet duidelijk dat vrouwen en niet moslims per definitie niet als mens worden gezien? Zegt de naam Jezedi iets……
  Ik denk dat mevrouw eens een rondje door het buitenlandse nieuws moet gaan, ipv enkel Nederlandse pers te lezen/ kijken.
  Dit is een schoolvoorbeeld van een persoon die ofwel te lui is om nieuws zelf te controleren, ofwel is dit een doos eerste klas die enkel geld ziet in een kamer zetel. De zoveelste gelukszoeker. De misleide cultureel geconformeerde burger om het beestje een naam te geven.
  Ik heb nieuws voor haar: op een kieslijst staan en ook daadwerkelijk verkozen worden is een ding, maar uiteindelijk bepaald de “partij” of ze er ook komt te zitten…..en als puntje bij paaltje komt…..
  Die Denk partij kan beter Badr Hati vragen, die gaat niet janken als hij geen gelijk krijgt, en misschien krijgt Pechtold dan eindelijk de corrigerende dreun op zijn bek die lang over tijd is.

  Mevrouw juffrouw Simons, u bent in mijn optiek uw eigen soortgenoten aan het benadelen en vrouwen in het bijzonder. Had U karakter en enig besef van de wereld gehad zou U dhr Wilders steunen. Ik groet de mens in u, dat ergens de wijsheid mag indalen, misschien workshopje Yoga?

  Like

 17. @Duchesne

  ” Dit is een schoolvoorbeeld van een persoon die ofwel te lui is om nieuws zelf te controleren, ofwel is dit een doos eerste klas die enkel geld ziet in een kamer zetel. ”

  Het is onwil. Over Oekraïne referendum zei ze zoiets als dat ze er niet zoveel van wist omdat er niet zo veel over in de pers verscheen [ … ] Toen de gesprekspartner meldde dat GS er toch behoorlijk wat aandacht aan besteed had antwoordde ze: ja, maar dát lees ik niet.

  Like

 18. corbison // mei 27, 2016 om 18:49 //

  Duchesne, klopt ze presenteerde ook een soort boeken programma maar later vertelde ze dat ze nog noot een boek had gelezen buiten de Boeketreeks maar dat vond ze al verheffend Dit huppelkutje heeft het IQ van een gebruikte Tampon, maar ze doet een goede zet eerst de kamer in voor Denk en later er uitstappen om dat ze zich niet kan vinden in de Islam en gaat door als een mans fractie en haalt Quincy er bij en Nederland is een anti Zwartepieten Partij rijker. En als bonus een goede wachtgeld regeling.

  Like

 19. edjan // mei 27, 2016 om 20:16 //

  Rutte, volidioot voor links Nederland is alweer aan het schelden geslagen; op iedereen die het waagt commentaar te hebben op Hare Godinnigheid, boegbeeld van links Nederland, de complete geschiftheid. Durf toch eens iets te doen, lulletje. Mohammedaans- spirituele godin + volidioot markje ruttepetut.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25883426/__Rutte__reacties_op_Simons__ronduit_walgelijk___.html

  Wat verzinnen jullie nou nog meer? debielo’s?
  Nou, dit: het moet maar eens afgelopen zijn met een kinderfeest, vinden belangrijke Nederlanders met het IQ van een kakkerlak:
  http://www.telegraaf.nl/prive/25883607/__Ruim_100_BN_ers_ageren_tegen_Zwarte_Piet__.html

  Dan kan timmerlul zijn mohammedanen binnen hal

  Like

 20. edjan // mei 27, 2016 om 20:19 //

  vervolg. (sinds ik een nieuw toetsenbord heb, heb ik nauwelijks nog controle over wat mijn computer doet)

  Dan kan timmerlul ongestoord zijn mohammedanen binnenhalen.
  Links wil ons definitief ausrotten.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25883672/__Timmermans_positief_over_Turkse_visumkwestie__.html

  Ik hoop ooit hun rottende lijken aan lantaarnpalen zien te bungelen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s